År&Dar


Aldrig förr har jag känt mig så uppkopplad

Vi scannar av, men tar inte in. Ctrl/command+r:ar i strävan efter mer, som vi ändå sedan bara flyktigt scannar av. När online är synonymen till uppkopplad enligt vissa källor känns det som att drömmen om ett mini-USA inte är långt bort. Eventuellt bara ett klick och en Cocacola.

J.H

Det som händer

Det här är vad som händer: tjill ute på Lidingö, våran island. Det har redan ätits  i 2 omgångar och nu så kollar vi på life of Ryan. Har sminkat på mig ett face för snart så ska vi möta vår kompis Mimmi innan hon åker ut och upptäcker: världen. Kvällen igår var: bra! väldigt rolig.

Tove

Systemlackar

Man kan inte jobba idag på jobbet för systemet är så. jävla. segt!!! Eller alltså först dog hela våran server. Mm så köpte dom en ny. Men den går supersegt!! Ingenting vill nånting man säger...... Ja så jag lackar!!!!!!!Tove

Verktyget, som DU behöver

Med det menas alltså rubriken. Som i de flesta fall eventuellt kan falla sig naturligt att avfatta. Det tydliga navigationsverktyget för den otåliga läsaren. Tänk vad många dåliga och innehållslösa rubriker det finns, som omedvetet försummat sina egna texter. Inse då VIKTEN av rubriken.


Från JJ innan Miike-röj på MünchenbryggerietTove

Jag just nu....


SK! det här var igår hemma vid fixning.. Hade fina lashes på mig och dom satt bra som fan!Det här är jag typ just "nu".. (ungefär när jag kollade på Solsidan)
Då har vi gått igenom det.

Tove

Situation Tvättstuga

Tiden är bokad och tvätten är i nu maskineriet.
Osäkerheten som uppkom när jag skulle boka var påtaglig. En granne hade bokat 8-11-tiden 29/2, vilket skapade förvirring. Hade denna granne ingen aning om att det var den första mars idag, och inte den tjugonionde februari? Jag förflyttade iaf vår plupp till 8-11-tiden 1/3 och fritt fram var det för mig imorse.

Stackars kläder, som legat dirty sedan december. Ha ha åh lord det är ju mars nu. Kombinationen av brist på tid, sena arbetsdagar, prioritering av annat och obenägenhet att gå (femton meter) till en tvättstuga jag aldrig entrat förut skapade detta. Nu är det problemet i alla fall löst. Då är det alltså bara omrenovering i garderoben som måste göras igen för att få plats med dessa tio kilo kläder som legat gömda i x antal veckor...


RSS 2.0