Den sista fredagstanken

Skulle livet skådas ur en tragisk synvinkel hade det ju varit amazing forever.
God natt nu
-JH

Comeback av min existens

Aldrig för har längtan tagit form i en skepnad lika stor som denna. Längtan efter att slumpmässigt få tala trevligt med människor och skapa dessa "möten". Ett arbetsbreak som detta får ju inte ske igen! Känslan som varit.. som att slungas in i oändligheten med neutral hållning till varenda rörelse och tanke. Vilket INTE är så trevligt... men äntligen kliver jag in på denna lördag med intresse för det kommande.

-JH

Tänker även:

Ur en objektiv synvinkel kan jag härmed fastställa att det läggs ned allt för mycket tid på produceringen av katastrofalt dåliga filmer utan vidare syfte. Måtte det vara den underliggande orsaken "bli rik på skiten" som förblindar skaparna och förpestar produktionerna.

J.H

Leif Pagrotsky

Den ständiga iakttagaren av Efter tio. Vill ju tänka att programmet direktsänds, men tydligen inte. Den naiva personen finns tydligen även i mig. Leif Pagrotsky sitter med. En människa jag vill ha runt matbordet och lyssna på. Avslutningsvis säger Leif: människan skapade gud och inte tvärtom. Programmet avslutas och detta är morgonen då Leif tog karaktär i mitt liv.

Leif Pagrotsky (Foto: Anders Norderman)

J.H

Ulrik Munther


Juste

En uppdatering i den rådande tristessen. Om ca 8,64×1014 nanosekunder åker jag till Sydafrika.
J.H

VART ÄR JAG?

Vaknar upp i fel tidsanda, känns det som. Befinner mig i en mental förvirring. Undrar om jag har slungats tillbaka en epok. Känns som att bandet krånglar i i stereon och olyckligtvis spolats tillbaks några avsnitt. Helvete, vad händer i Efter Tio? De pratar som om det vore JULETID. Som om det är dagarna INNAN julafton. De spelas Strålande jul på fjol/fiol, tips på julgodis delas ut och "årets-nånting"-bemärkelser pratas det om. Detta känns FEL. Ärlig är jag nu, när jag säger att jag i en nanosekund dubbelkollade dagens datum och betvivlade min uppfattning om vilken dag det är. Vad håller de på med i tv-rutan? EGENTLIGEN?


-J.H

Dear UNKLE

Var inne på Weekday och hörde bra surr från de sopiga högtalarna i butiken. Fick tag på låten och har belyssnat den väl. UNKLE - Natural Selection.J.H

Återseende, skapa dig

Jag vill också sakna efter mat som Tove! Skapa ett återseende. Bli glad över återföreningen. Men icke. Inget begär eller attraktion till det jag vanligtvis känner. En tråkig situation är det. Suget efter te återstår knappt, men där har jag tur att jag åtminstone inte tappat det! En liten triumf i sig.

J.H

Helvete vad jag saknar dig...

..ditt jävla kaffe!

Har ej druckit det på över två veckor, som en del av min inre rening. Åhhh jag vill ha det, varje dag hela dagen överallt vill jag ha det. Starkt och mörkt också. Shit. Grönt vaniljte kan inte ersätta..

/ Tove

Hej hå, hej håSå kom vi till Skeppsholmen och ba wooooh terrakottaarmén!!!! så gick vi in gratis på östasiatiska istället. Aah vad fina grejer dom kunde göra år 206 f.kr. Shit e så jävla törstig..har gjort mig beroende av minst 3 liter vatten om dagen. Och så råkar man vara lite trött och inte orkar hämta, då ligger man helt "uttorkad" på sängen, fast man egentligen inte är uttorkad alls. Imorgon börjar livet som gymmare......................hoppas på att kanske få träffa min Daniel Westling.

GN!

Surprise! It's me


Vi just nu........och Jojje ligger och sover där i soffan. Hon mår inte så bra :/ Igår kom Jerse hit och sov över. Det var roligt. Strax skall två konstentusiaster (jag och nicole) besöka moderna muséet.

Hej, tove

Rutinen

Vaknar upp i dvala under vargtimmen och inser hur onormalt törstig jag är. Är så klart för trött för att gå upp och dränka mitt inre med vatten, men så tänds glödlampan. Inte bokstavligt talat. Men jag inser att jag faktiskt fyllde ett glas med vatten och placerade det på nattduksbordet innan jag intog den nattliga koman. Lyckan i det.


-J.H

Oh fuck

Idag uppstod nog en av de mest irriterande kombinationerna. Svintorr i munnen och jävligt kissnödig. När varken wc eller vatten finns tillgängligt, hur löser man då detta problem?
-J.H

Men åh

Vill kommentera något, men finner ingenting intressant. Kollar därför in Illustrerad Vetenskaps hemsida. De skriver en kort artikel om digitala material och dess vikt. Som exempelvis musiken på en iPod. Denna information är ju elektroniskt lagrad i form av elektroner i ett flashminne, och har alltså ingen fysisk vikt. När jag läser det här, uppstår en själslig suck. Alla dessa artiklar som informerar tomhet och utstrålar "du är dum i huvudet, människa, och därför måste vi skriva om detta för du kanske tror att ju mer lagrad info du har på ditt flashminne, desto mer väger det". Alla dessa artiklar rubbar min existens eftersom att jag vid sista meningen inser att jag slösat min tid. Ja okej, på en artikel som tog tjugo sekunder att läsa...............
Fan kan maten bli klar någon gång!!!!!!!!??
J.H

I own you, långtråkighet.

Än en gång står jag som överlägsen segrare mot tristessen som tidigare flödade här hemma.
Det känns bra.
J.H

Update:

And then she woke up!!!!!!

Så jag jobbar.

Vaknade för en stund sen. Svepte en Beroccadrink fort. Nu: vaggar fram och tillbaka i lägenheten med syftet att hitta nya projekt att starta. Men det är svårt... och Tove sover! Mitt sinne är rastlöst. Försöker försiktigt avge dämpade ljud...endast för att få henne att vakna. Förstår ju att hon är trött, såklart. Men ändå. Nej nu väcker jag henne. Så jävla ägd..... Men det är för hennes skull! Vi ska ju handla idag.

J.H

Välkommen, året.

Känns bra att inte känna som resten. Endast eftersom jag ej besitter den så kallade "bakisångesten" som tydligen stor del av alla svenskar gör den första januari. Inte förvånande såklart, men stör mig att det ska konstateras varje gång. Vi VET ju det redan. Visst gör vi? Sen denna turnering som råder inom statusuppdaterandet. Vem blir vinnaren med den fetaste ångesten? Mest likes vinner. Men ja! Blir ju inte bättre än såhär. Nyduschad, svinigt fräsch och har precis svept upp det sista tet i årets första tekopp. Som det smakade perfekt! Och snart kommer min fina sambo hem från London.
J.H

RSS 2.0