REA! SKYNDA!

Hilfiger Denim - Gala Dress Sleeveless

Gala Dress Sleeveless
Hilfiger Denim
DITT PRIS SEK 995 SEK 999


Väntan är över

och den som inte ligger underst likaså!

Tanke 1:
När jag åker tunnelbana får jag ofta en känsla av att en flodvåg av IQ inte svept över resenärerna.
Tanke 2:
Kanske ska jag utbilda mig till lärare.


Hej nu.

Jippiey nu ska jag ut å fessta!


Oops ser lite crazy ut. Hhehehe. Vi ska kolla på JJ och Miike bl a. Värmer upp med Lil Wayne!!!

Tove

Ligger med huvudet på den nya kuddenLigger här med huvudet på den nya kudden i flanell. Ja hela sängklädseln är faktiskt helt i flanell. Har nästan aldrig sovit bättre än i dessa textilier. Med betoning på nästan för jag minns faktiskt den natten jag sov som bäst i hela mitt liv. Jag gick i åttan tror jag. Tråkigt att jag inte har sovit lika som då på ca 5 år. Nu jävlar! Fast jag ska inte sova exakt nu. Aja!

Tove

Jag ska springa imorn!Jag och Jojje fick hem våra shoes idag som vi hade beställt. Här ska det löpas överallt framöver!!!!!
/ T.W

Livets film

Igår på middag hos Miriam diskuterades diverse, sjuka händelser och hur livet ibland är exakt som på film. Tänkte därför på det idag, hur mycket roligare det skulle vara om man varje dag tänkte att man var huvudkaraktären i sin Livs film. Att allt som händer spelar en viktig roll för handlingen. Directors cut, den oklippta versionen!!! eller min favorit: Alternate ending. (ifall allt inte blev som man tänkte!!! eller om man inte kunde bestämma sig.)

Det mest troliga är också att Livets film följer den dramaturgiska modellen. Anslag, klimax, premiss. Och självklart alla dessa "överraskningar, men vilken som ska komma att bli den viktaste vet man ju inte förrän i slutet. Och som jag en gång lärde mig av en filmvetare. En film med lycklig början får nästan alltid ett lyckligt slut, och så tvärtom.Tänk på att alla är vi Movie stars i våra egna filmer!!!

Tove

God afton!/ Ledningen

Åh men fan va nice!

Hur kan jag vara så fantastiskt bra på att "internetsnoka". Mår ju för fan inte bra av det. Detektiviteten i mig flödar när jag sitter här med laptopen. Jävulskap..........

/ Tove

För-svinn?

Alla dessa tecken på ointelligens blänker upp likt solstrålars reflektion på böljande hav en kväll i juli. Behagligheten är skillnaden.
-JH

Beach baby / Blood bank / Skinny loveJättefint.
/Tove

<3

Och så är ännu en vardag i livet kommen till sitt slut. Min älskade sambo J.H har flytt Stockholm igen, denna gång mot kallare breddgrader. När jag kom hem hittade jag ett jättefint brev lämnat till mig i köket. Läste och blev jag sådär  rörd igen som jag ofta blir när jag läser saker. Fina nerskrivna ord. Samma igår på min födelsedag när jag fick budade rosor till jobbet, såfort jag läste kortet vällde det över mig, även fast det bara stod Grattis på 20-årsdagen.Jag har haft världens bästa helg och födelsedag. Allt har känts skönt och varit så roligt. Känner mig lycklig och boostad med kärlek och vill bara sjunga Dom där jag kommer från med gitarren, så det är vad jag gör.

Och nu har jag tappat bort telefonen här hemma igen......

/ Tove

Bara en logisk tanke

Om reklamer/filmer väljer att produktplacera dvs innehålla smygreklam kan det väl ändå dra till med en rejäl produktshow istället för alla dessa smygare. Eller är det endast i blygsamma Sverige som detta tillbakadragna beteende sker må tro.
-J.H

Mat, bira, kvinnor å vedHej, hej, hej. Jag måste gå till Lidingö C nu för att köpa: liquid eyeliner, mascara, ögonfransböjare? aaa diverse prylar för ikväll kommer 15 kompisar hit och jag har glömt allt mitt smink på jobbet. Lol!?? Måste ju va fin då... Aja syns!

/ Tove

Den är efter mig!

Bilder från köket. Ännu ett projekt avslutat......det hemliga!

Vilken jävla storm idag då. Kan inte sluta tänka på den, och DET, därför att den förföljer mig.

/ Tove


Har köpt ett svart läppstift

Skämtade bara. Fast jag testade med eyeliner hur det såg ut. Folk har faktiskt det på sig! Jag ser det ute och på gatorna. Det är det här R&F-syndromet som sverige drabbats av, även jag varför skulle jag annars vilja testa black lip-trenden. Bullets är iofs svinbra. Men pls...Så här kommer jag aldrig ha. Gick bara ner och tvättade i det.


Hej hej hej jag är bara 19 år.


Jag just nu när jag chattar på fb.

/Tove

Dagens intressen

Ja men då är förmiddagen avklarad i form av målade naglar och tavlor, utökade spotifylistor och nedladdade podcasts. Kreativiteten flödar, och nu är det dags att bemästra staden.
Och så går det när jag målar med penslar i munnen. Alltså inte målar med en pensel i munnen, utan pausar med pensel i munnen under målande av övrigt.

Men hjärtat då!


Intresseklubben stämplar utHelgen har varit helt strålande rakt igenom!!! Har varit på feztfestfest på Pygméteatern och nästa dag firat Jerses 20-årsdag. Hon fick en chokladfondue av mig och Johanna. Idag tog jag och J världens bästa sovmorgon, sedan en vårpromenad till Willys och storshoppade mat! Super allting. Och när jag startar en nattklubb så ska den heta Intresseklubben!!!

Tove

Haha livet

Råkade säga tyst till mig själv: "nu börjar diskot"

för jag fick sån lust att lyssna på veronica maggio medan jag duschar och fixar mig

och nu börjar det!!! diskot.

/ tove

RSS 2.0