Soldyrkarna

Nej, det är inte titeln på den nya filmen. Utan rubriken på dagens artikel, skriven av H och mig. Först promenad och frukostinförskaffande, sedan hem för frulle och intensiv dyrkan av solen i några timmar. Gött är det. Klockan 19 blir det njutning på Råsunda för första gången i år. Det ser vi fram emot.


Bra låt


Intelligensnivån höjs ej:

..när jag surfar på in TV4 Nyhetsmorgons hemsida. Skulle definitivt inte ro hem segern i det där nyhetsquizet i SO man fick i skolan av den här informationen.

Han har 10 000 tablettaskar

Nyhetsmorgon hälsar på hos samlaren Martin Loogna.

"Så ser en perfekt frukost ut"

Dietisten Susanne Gustafsson tipsar om sunda matvanor.

 

"Odla dina egna hälsoväxter"

Trädgårdsvirtuosen Victoria Skoglund berättar om hur du gör.

Dalle åkte till Svalbard

Peter Dalle berättar om sin nya film som utspelar sig på Svalbard.

 

Anders Kraft äter levande mask

Anders testar nya trenden att äta levande mat. Kristin Kaspersen skriker.

"Jag är intresserad av min vän"

Relationspanelen svarade på frågor om relationer och vänskap.

"Hunden jagar cyklister"

Har du ett deppigt husdjur eller en hund som skäller åt allt?


Definitionen som bör ändras

När man törstig med förväntan går fram till det glas man tror är fullt med cocacola. Och när man sekunden efter dränks i i sanningen om att det var kallt, äckligt, svart kaffe som svalnat. Den besvikelsen. Den desillusionen. Det bakslaget. Så känns det för mig när jag placerat mig framför TV4 Nyhetsmorgon, i tron om att få ta del av angelägna och eventuellt viktiga nyheter. Men icke. Istället möts jag av diverse underutvecklade karaktärer som i form av fyra-åriga barnkroppar eller överviktiga manskroppar som pratar lego eller tablettaskar. Alltså HO-HO utropar jag i detta tomrum som redaktionen på TV4 verkar besitta. HALLÅ ropar jag. Jag blir ju fan klokare av att titta på förmiddagsmaraton med TV-SHOP än en halvtimme med TV4 Nyhetsmorgon. Defintionen av Nyhetsmorgon har i mina ögon rubbats. Å ej till det bättre.
-Holtz

Lägesrapport

Den medvetna förlusten av synen, just NU. Allt på grund av det suveränt dåliga utbudet min tv visar mig. Det mest upphetsande programmet just nu: Dödlig fångst. I kombination av brist på intressanta facebook&twitter-flöden bör ni förstå min absoluta dryckeskonsumtion i form av miserabelt gjord sodastreamead cola zero. Hällde i för lite koncetrat, men dricker trots missödet upp den ljumna litern. Livet.
-Holtz

Att inte motverka syftet

Med glädje så har denna onsdag inte omvandlats till en kontraproduktiv dag. Jag har fyllt de nytomma luckorna med välbehag i form av ny musik, livsdokumentation och Schulman Radio. Även valt ut vilken bok av de nya jag ska börja läsa. Det blev När du gör som jag vill av Henrik Fexeus som påstår att vi 24/7 utsätts för sofistikerad påverkan. Då vill jag veta HUR, VAR, NÄR och PÅ VILKET SÄTT. Precis som min läslust så har min gamle bästis Ipod Classic legat begraven i byrålådan ett tag. Håller därför nu på att genomföra reinkarnation åt vederbörandes vägnar. Och detta: glädjer mig.
J.H

Tråkigt att läsa inlägg som aldrig skrivs

Ungefär som att vänta på ersättningsbussen som aldrig kommer. Eller inte få veta orsaken till varför tunnelbanan fucka upp det från början. Aldrig förr har en sådan självklart vilsen klunga skådats som på Gärdets perrong den  måndagsmorgonen. Varför? Frågan som alltid ställs. Och på det, svaret som aldrig kommer.
Väl mött. 
-J.H

RSS 2.0