Cpn överallt

Nu är jag och förblir irriterad om inget RIKTIGT TREVLIGT händer. Som OM..? Driver folk? Befolkningen? Den svenska? Alla idioter sluta följa efter mig. Kan människan lära sig att sluta bry sig om sånt som rör andra, men sig sjävl? Om jag lagt ner en psychogrej, kan väl andra (som EJ är drabbade/inblandade) också fan göra det. Eller är de kanske lite efterblivna? Sen STÖR JAG MIG så jävla hårt på folk som tycker så jävla synd om sig själv. Generellt. Överallt, grinar hit och dit. Men nej nejnenenej huvudvärk av alla psychon. Om bigbang var mitt psyke så är det inte så konstigt var den fått sitt namn ifrån.
holtz

Kommentarerna
Postat av: Linn Kristell

Johanna den här kommentaren är tillägnad ditt "alla hatar tubsockor" inlägg (av någon konstig anledning fungerade inte just det inklägget) , men jag måste tillägga att du inte är ensam. Det finns människor, som jag (inklusive alla handbollsspelare i sverige) som gillar tubisar. Även till vardags tål att tilläggas.

kände mer att jag ville få det ur mig. du är inte ensam kompis. Sen saknar jag dig faktiskt. kom till landet mindre lagom så kan vi ha det roligt, utan hat. som alla dina inlägg verkar handla om!!!!!!!

2010-09-17 @ 01:50:41

Kommentera då!

Vem fan du är:
Kom ihåg mig?

E-posten: (publiceras ej)

URL/Bloggadressen:

Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0