Morgonens befrielse

Vet inte om jag ska grunda fenomenet i lathet eller dumhet. Fenomenet är: efter jag letat och testat sönder alla bläckpennor jag har vid skrivbordet åker dessa tillbaka ned i lådan igen. Trots att 1 av dessa 10 eventuellt fungerar. Jag synade denna rit och befriades nyss från typ tio torkade bläckpennor. Triumf denna morgon.
-Holtz

Sjukaste bågarna

Jag vet...det är klyschigt. Men fortfarande lika sant: mina riktiga glasögon försvann i flytten. Och börjar bli jävligt tröttsamt utan. Man behöver dem faktiskt! Så nu har jag hämtat hem dom GAMLA. E nyförälskad i dessa gamla tjänare: Praktiska och sköna. Så kan jag läsa och sen sova.

..........förhoppningsvis!

fy fan....dygnade ju förra dygnet så att säga. Dock trevlig frukost med Pe-F.


Mmmmmmmmm.......

/ "Tove"


Morgonens update

Jag ska träffa Pelle och äta frukost nu snart. Han har inte heller sovit då han jetlaggar från USA. Stämmer träff i skrivande stund nu på facebook. Å du trevliga morgon!

Puss!

Ger upp!

Har inte kunnat sova på hela natten och nu ger jag upp. Kände mig för stressad i kroppen för att kunna lämna "den medvetna världen" och e nu: drabbad av insomnia. Och jag som hade tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll. Haha vilket skämt. Sitter här på golvet och skrattar. Har en jävla mössa på mig som jag hade för ögonen för att skymma alla irriterande ljusstrimmor som blev i hela rummet som man aldrig annars tänker på. Jag har hört varendra bil på vägen och hur mina lettiska grannar gått till jobbet. Dom smäller i dörrarna! Synd att min tv är ur funktion, men hoppas det är ok att dra igång lite musik?


God morgon!
- Tove


Den hjärndöda panelen


Å du trevliga söndag! Denna panel har fikat hemma hos mig ett par timmar denna eftermiddag/kväll.
/ Tove

hej hej ikväll


Lyssnar på Pie Jesu och badar i tankevärldens hav.......

Ofta efter att jag har hängt med mina vänner, som jag tycker är det iaf :P, så tänker jag hur kan dom vilja vara med mig? När dom är så himla roliga och smarta. Inget av det jag säger eller gör underhåller väl dom? Jag tvingar dom alltid att vara med mig så att jag bara kan sitta och titta och lyssna. Jag vill typ göra mitt bästa för att bli mer spännande, rolig och intressant. Ni förtjänar det bästa....och jag vill ju vara med er forever. Jag ska nog sova mer också så jag inte alltid är som en störd zombie när vi ska hänga för då känner man sig konstig och tråkig.

Btw, igår dansade vi till världens bästa låt: Riverside. Det var fantastiskt!

/ Tove


Anledningen till att jag inte kan sluta umgås med mig själv

Står ute i köket och lagar mat och tänker ut lines ur ett telesamtal(man hör alltså bara den ena)

"Hej..ja.mmm....jag lagar....mat....Det blir..tazmanskt...Mmm nu kokar det på rätt bra"

Eller

"Hej ursäkta, du jag skulle inte kunna få bjuda dig på middag? Tazmanskt, gillar du det"

Ja och så skrattar jag

/ Tove

Idag är det jag som langar youtube


Men helvette vilken skön låt. Säsongsenlig...........och varför då? För att det är en vårlåt. En motattack mot "hösten". Vi vs. Oktober 1-0


G-N!

/ Tove

Då hade man en egen låt dåTänkte att jag skulle lyssna igenom Håkans nya platta nu då. Och då tydligen så har han döpt en av sina låtar till "Tove"! Haha hur fint? Vill typ tacka. Den låten är förresten väldigt bra,,,,,lyssna!
/ Tove

Till er utan abonnemang

Så ni vet säljer ICA supermarket på Vanadisvägen kontant korts refill.
-Holtz

Hampa: en anledning till varför hatet mot Birro existerar

Här skriver Marcus "Å Helvete" Birro om den "lack of understanding" han besitter gentemot förortsromantiken. "Jag har ingen förståelse för män som mördar kvinnor", skriver Birro. Jag har ingen förståelse för människa som mördar överhuvudtaget, skriver jag.


-Holtz

Lägesrapport


Åh.

Förlåt

För vad vet jag egentligen inte.
Efter en ofrånkomlig blick kastad på denna "vimmelbild" klev jag in i en sorts stereotypisk sfär med ett sk svagt utbud (dvs männen på bilden) med en strävan efter hög betydelsegrad. Tror dessa fiskar lever rövare i fel vatten. Den svenska, unga mannen, tänker jag. Och suckar. Ungefär som när jag läser en artikel skriven av Marcus Birro. Den sortens suck.

-Holtz

Jag kallar mig inte poet

Poeter kallar sig mig. Jag läser inte upp dikter, dikter läser upp mig.
Danne Boyacioglu. Nästan som min gammelfarmor, fast Fanigliulo.


Snart möta Lindell för det näst svenniga några oplanerade timmar kan bjuda på. En riktig FIKA. Lol
-Holtz

"105.5 RIX FM! Vi spelar ELVA låtar i RAD!"

LOL
Som att det ska existera någon sorts tacksamhet över det faktum att så många som (läs: endast) ELVA låtar spelas i rad på en radiokanal? När nästa sextio minuter består till 80% reklam. Vart tog balansen vägen? Tror den drog med sig definitionen av vad radio är ut i Sherwoodskogen och försvann.

-Holtz

Det avgörande

De små (eller är det verkligen så jävla små?) processerna jag genomför varje dag i syfte att avgöra. Finns ett moment vilket är det mest återkommande för mig. De sekunderna jag står blickstilla framför vattenkokaren för se om det ryker ur pipan, sattsäga. Om vattnet fortfarande är HETT, sedan jag tryckte igång senast. En av de få gånger varmt är för kallt.
Likt en ritual skådar jag ångan och därefter gör mig mitt te. Här är det jag som är sektledare, tänker jag.
Ha ha sjuka tider
-Holtz

Know your limits

Minst tio genomkörningar senare av nya 2 steg från paradise varvat med Simon Emanuel – Sjunga Dig En Sång [MP3] ligger jag i sängen och värms av min fina mac. Å som jag tänker..
I agerande gentemot andra och i största fall, dig själv, sätter du dina egna gränser. Är du bitter, fine, synd. Finns en gräns som indikerar på hur mycket du kan vifta med händerna framför någons ansikte innan boxen kommer. Har du tur är den verbal. Bli medveten den.


-Holtz

De obesvärade barnen

Näshåren kändes. Reflektionen över att dessa finns över huvud taget brukar inte uppkomma. Men kylan var så påtaglig den här morgonen. En morgon så familjär som bara en nyfiken vintermorgon med lugnt och symmetriskt fallande snöflingor under natten kan vara.
För tio år sedan. Aldrig förr hade vi varit så ivriga över att få på oss våra overaller, mössa och vantar. Obesvärat skulle de vikas in under mudden på overallen. Den ivern. Så oerhörd. Att få skopa snö med vantarna och pressa ihop den till en perfekt rullad snöboll. Sedan trigga varandra att SULA den hårt på en av de kopparröda husväggarna på gården. Helvin's hus, helst. Eller Elaine's. Sedan kuta iväg. Där har vi känslan. Så jävla upprymd. Älskar att den fortfarande uppkommer, inom mig i alla fall. Synd åt de som inte lyckas. Skillnaden varför vissa gråter över spilld mjölk och andra inte.

 


Gör:

Äter kikärter i citron- och örtdressing. Lyssnar på Sven-Bertil. Har på mig en kofta jag fick av farmor idag. En dyr och fin kofta som hon tydligen aldrig har tyckt om. En sån fin present! Jag var där och hälsade på idag och blev bjuden på äppelpaj. Så fick jag låna en serie också som jag ska börja kolla på nu./ Tove

August Rush

God morgon. Jävlar lyssna:
-Holtz

Tvungen att skriva bara

Imorse i väntan på bussen från Tyresö beskådade jag allmänt sådär.
Vad som pågick i stunden, liksom.
På andra sidan vägen denna kyliga morgon stapplade tröttsamt mannen i fyrtioårsåldern med hunden i kopplet. Det solbländade planket reflekterade inte ytan utan framtiden i det föregångna. För tjugo år sedan trodde han aldrig att den kutryggade mannen i planket i förorten skulle komma att vara han själv.
Tänk så det kan bli.
-Holtz

Kickar tillbaks och tar det lugnt

Dagen är arbetad, teet är svept och Pretty Woman är sedd. Kvällen är erövrad och nu är det natten som vankas. Och som den ska slaggas in. Bränner en cd-skiva i denna stund, vilket är ett väldigt kul och old school (konstigt att det är så redan) moment. Jag undrar hur Tove utnyttjade sina timmar.. eller utnyttjar? Promillehalten må eventuellt infinna sig i hennes arma kropp, men det återstår ju att se av det obligatoriska morgonsamtalet på väg till jobbet imorgonbitti. Ska bli jäävligt intressant. Å helvete där var skivan bränd! Fan så fort DET gick.

Väl mött och sov GOTT

Btw sjukt nice med bakgrundsbelyst tangentbord en kväll så generell som denna.

Måtte morgonen var lika elegant imorgon som den var i mina ögon idag. Glöm inte att en sann men ren chillare vågar och vilar alltid fötterna på tidning.

-Holtz

Sommarens sjuka videos

Minns du det här då Jojje? Självklart INTE! he he
/ Tove

Lördag ere

Nu till andra grejer.

Möblerade om dessa 39 kvadrat. Det var så SJUKt! Det var så jobbigt. Allt var kaos. Har nu tillslut lyckats laga internetuppkopplingen som jag så klart kvaddade när jag ryckte ut alla typer av sladdar.

Igår hade Product admin "kick-off". Det var rooooligt, men jag var trött he he. Bowlade lite, åt mat, drack stark milkshake med grädde och oreos. Hanna du skulle smakat! Vi går typ dit och dricker milkshake någon gång. Red berries då kanske, utan sprit. Sedan spelade vi biljard.............och sen så var vi på 54 och sååå, sedan åkte jag hem och sov. Var supertrött sedan möblemanget. Ska gå upp till baggebytorg och kolla in secondhanden.

Ikväll eller inatt ska jag till tyresö. Möt mig där??!/ Den skelögda sanningen

Fantastiskt

Har just vaknat. Tänker på dom jag älskar och blir rörd. Kanske för att jag saknar dom eller för att jag tänker på att dom kommer vara med mig jättelänge. Tanken är så fantastiskt! Emma har köpt ut en jättefin jacka till mig från Topshop, den snälla jäveln.

Rosor till ALLA!!!!!

God morgon! / Tove

Strålande!

Nyss återkommen från en topshoptrip samt fika med Emma Pée. Sjuka planer diskuterades och jackor beprövades. Strålande träff med bruden. Men vilket väder vi har fått va?? Det blåser liksom. Hårda vindar! Detta är: höst. Men den svenniga depressionen har inte drabbat mig än. Har några nya teorier om "den höstdeprimerade" som jag skall komma ihåg att ta upp senare.

Imorse DÅ! Kände mig typ "alternativ" i mina ytterkläder när jag drog hemifrån. Och sen när jag gick från tunnelbanan tänkte jag: Fan så här vänsterpolitiskt får man ju bara inte gå klädd på östermalm! Herregud........Eller vänta, det här är ju nazistylish?? Jag e ju högerextrem. Jaaaha men då ere ju lugnt.

Snart kanske Holtz kommer hit. Kanske inte! Spännande.........hoppas, behöver hjälp med internet.


"hej"

/ Tove

[Eau Phan] E lycklig inuti.

Jag såg ett par vänner som börjat bli gamla. Men dom var verkligen bästa vänner och jobbade till och med med ett "sidoprojekt" tillsammans och hade verkligen har varit vid varandras sida hela tiden.

Tänkte: Åh......exakt sådär vill jag också ha det! \vara. Tänk om.

Kom på: Men ere inte så det kommer bli då? Jo! e ju typ där.

Blev lycklig inuti.

Meddelande: Vad händer i helgen DÅ J? Då måste vi ju sammanstråla?? Btw kan du sluta njuta!

Vår tid måste ju bokas upp här. Och DET gemensamt.

/ Tove

13 oktober: Farmor & Håkan H.

Detta har hänt............

Jag vet inte någon som tagit vara på och uppmärksammat namnsdagar så som farmor gör och alltid har gjort. Och vad är då oddsen att jag frågade på jobbet "vilka har namnsdag idag?" och så var det Birgit! Farmor alltså. Så jag ringde jag och grattade. Hon blev glad och nästa vecka ska jag komma dit och titta på hennes kläder innan hon slänger dom, som hon har gjort så många gånger förr......Det kan ju vara värsta guldgruvan ibland. Men mycket är ju redan borta.

Åh troett..Åtta lämnade jag lägenheten imorse. Tjugo trettio kom jag hem. Älskar 2 steg från Paradise. Fast har ju bara kunnat lyssna på youtube under dagen, och smyglyssningsklippen så klart. Det var ju verkligen självaste fantastiskt, det här! Laddade ner nu på tpb, men imorgon måste jag ju typ köpa. Undra vart man kan köpa den?/ Tove

Kan jag sluta njuta ha ha

Softinationen flöder så in i helvete när jag är ledig. Drog till White Room en snabbis under dagen, haffade fröken Lindell och bjöds på en cookie. Jävla god ändå. De ytterst få gånger jag varit i tillräckligt "OK" tillstånd för att vistas inne på white room har synfältet inte varit brett, visst, men att stället är SÅ jävla litet trodde jag inte. He he. Längesen mötet mellan T och mig skedde. Dags för reunion. Ha ha fyfan vad sjukt.. men tove när kör vi? Vore vi HTML-koder skulle jag va < och du >. Det liksom fuckas upp om det ena inte finnes. Men frågan återstår. När ska jag sluta vara en chillare?

Snabb reflektion i hissen:

Efter ett våningsavancerade från bottenvåningen stannar hissen, om jag inte trycker på B-knappen så den sedan glider ner x antal våningar igen. Ursprungspositionen, vill jag kalla det. Vilken inte är våning ett, två, tre, fyra, fem, sex eller sju. Därför undrar jag varför den senaste användaren av hissen inte trycker på B-knappen så att den som sedan kliver in porten och ska åka upp, inte behöver vänta?
Är man streetsmart vet man initiativtagandet i denna situation som bör tas. Jag kommer alltid undra hur denna typ av människa fungerar som inte SER vad som BÖR göras för att effektivisera vardagslivet och underlätta för andra levare.
-Holtz

Livet som projektledare med Tove

Har du idér eller har idéerna dig? Det är ju gåtan som förvirrar den vanlige och ångerfulle i vardagen. Då är det jävligt tur att det finns en form av vägledning när detta uppstår. Utan idéer vad är man? Utan projekt vad gör man? En människa som aldrig haft en bästa vän har inget att komparera med. Dvs hur det är att ha som att inte ha. Därför tycker jag synd om de projekt- och idélösa. Eftersom...hehe.. vore Tove och jag det..skulle ju inte VSDA existera. WIIIIIIIIIIE
-Holtz

Sida, uppdatera dig... inte

Ikväll blir det verkligen inte till att slita ut UPDATE-knappen i webbläsaren. Cybervärlden är inte prio, och det skall inses. Facebookifierade vänner räcker. Jag själv är inte, ska inte bli. 22:55 känns som en rätt accepterad tid att belägga sig själv i säng. En lång startsträcka till välbehövd sömn. Samhällets arbetartider och livsstil borde komprimeras och värdena sänkas. Det ligger ju inte i cashen. Är hellre time millionaire än cash money millionaire.


Den svenska tanke

Vad är det mest svennige om inte IKEA-kassan till tvättredskap? Ett verktyg och frakthjälpmedel i processen från smutsigt till rent. Tänker: och drar slutsatsen om att det är det mest svenniga jag har och använder mig av.
För när man besitter eller äger något som stor del av svenska befolkningen inte förfogar över som exempelvis (helt "taget ur luften") SJÄLVDISTANS, är det inte svårt att veta vad svaret på vad som gör mig till svenne är. Förutom att jag föddes i det här falukorv- och makaronerland. Men i mitt fall, IKEA-kassen.

Del av idag:


Oförmågan

Min retorik i vardagslivet SUGER. Och speciellt då när jag ska berätta nånting roligt. För om det är något jag har värderat till nåt så roligt att det är värt att berättas så är det ju FETT roligt, och då kan jag verkligen inte hålla mig tills poängen är berättat. Så jag går alltid och asg innan knappt nånting är berättat. Oförmågan att berätta nånting kul är härmed personifierad. Den är...................jag.

Kolla vad jag hittade nyss också:


"jobbar....." sk!

Sneakers från Lacoste.
Sneakers från Lacoste.
Sneakers från Lacoste.
Hatar fan Sneakers från Lacoste.

Har skrivit Sneakers från Lacoste cirka 70-80 ggr nu. Jobbar i fotostudion nu under dessa dagar, då måste man skriva lite om skorna också. Dessa fula joggingjävlar.

Men det är nice stämning härinne. Har släckt lite, lyssnar musik högt och sjunger med. Dricker cola zero. Saknar dom andra proddarna iofs.

Imorgon släpper Håkan nytt och det tänker jag fira!!! på nåt sätt heheh.

/ Tove

En fin morgon

Fortfarande en fin morgon.
Alltid inställningen. Det är skillnaden på varför vissa blir sk höstdeprimerade och inte jag. Livet är så jävla nice.
-Holtz

Holland vs Lilla Landet Lagom

Bra att konceptet lever upp till förväntningarna. Konceptet om Landet Lagom.
Denna gång genom reportrarna på Nyhetsmorgon i TV4.
Tydligen är det "bra" om Sverige spelar 2-1 mot Holland i kväll i fotbollen.
Vad hände med vinnarmentaliteten? Det är väl inte bra förrän man vinner?
Inte förrän vinsten är hemspelad i en kvalmatch som kvällens. 
För vad räknas? Poäng. Vart? I tabellen. Juste.
Även om Sverige spelar otroligt felfritt med ett 2-1 resultat syns det inte.
Men återigen, tydligen är det bra. För Holland har ju inte torskat en hemmamatch på jävla många år (och?). Med den här svenska jantementaliteten (som Zlatan skönt inte besitter) är den enda vägen hem. 
Jag säger som Olof Lundh:
Bryr sig Holland ens om Sverige?

-Holtz

Som att dra liknelse mellan vitt och vitt

Läser HÄR om en liknelse som Marcus Dunberg's dragit i en utav hans s.k. dagsnoteringar. Att "stureplansbrudar med ätstörningar och tjackpundarbrudar har en sak gemensamt".
Så leker jag med tanken att detta är lite kontradiktoriskt. I detta fall är det för mig en självklar sak att 1) två likadana subjekt har något gemensamt 2) en gåta om det överhuvudtaget behövs en liknelse.
Antagligen för att det erfodras endast då vederbörande tordes uppmärksammas. Det vill säga: stureplansbrudarna och tjackpundarna.
Läs inlägget som han skrivit om ni vill se vad the conclusion enligt Dunberg är.
-Holtz

Åh helvete vilken producent jag är

Sitter med fötterna på bordet i köket med SR metropol på högsta. Måste. Softa. Ner.
Nu har jag hunnit med att tvätta kläder (läs: hela garderoben), badat i samband med en jävla intressant dokumentär från Svt Play DOX som hette Misstänkt vit man, duschat, ätit frulle och slutligen tvättat fönster. Klockan är fan knappt elva och kvar står jag i väntan på nya projekt....
GRATTIS ANNA HOLDOSI-SIMON på födelsedagen...
vem kan ana vad nästa projekt handlar om he he he.
Puss Holtan

Trevlighetens måndag

Morgonen är nu i balans efter uppgång klockan halv åtta, rakt in i tvättstugan. Åååå rena kläder.. bara jag inte kört en "sköljning" som Tove brukar köra på..
Gårdagens lösning på mitt problem var ju enkel för två andra haxxorer såklart. Hampa och Pedram kom till undsättning men att sedan komma vidare och verkligen få de där jävla filerna visade sig vara ett projekt... och limited, hundra filer endast fick jag överföra. Resten av de femtiosex gigen da, tänkte jag ledsamt. Aja jag sydde på som fan och nu dags för tvättstuga pt.2. Sedan återgå till Situation Sy-som-fan.


-Holtz

Dagens tvångssyndrom

Att dikta 101010 i realtid och sanning. För om 37 minuter kan jag aldrig mer sammanslå denna sifferkombination och säga: idag ÄR det 101010.  Jag KAN dikta den, men ej sanningsenligt. Klaustrofobisk känsla, du vet.
Nu: slänga kläderna på sängen i soffan istället lol efter en redig sy-session i samband med skypekonferens med Hampa och Tower.
-Holtz

Vad är/vem var.............Mulve?vsda lirar jeopardy!

Efterfrågan

Jag söker.. ett program.
Ett program som konverterar filerna på min ipod ut ur Itunes. Fattar ni eller? AAC till mp3 är väl fel att säga, men jag behöver musiken från ipoden till Itunes som jag sen ska kunna hantera. För det kan jag inte nu, och jag hittar ingen converter. Har ju alltså synkat ipoden med olika Itunesbibliotek och därav samlat på mig en rymd av gigabytes. Vill nu utnyttja mitt kära musikbibliotek...men hur faaan...
-Holtz

Leveransrapport

Frakten av mig från Quality Airport Hotel till hemmet gick som en efterlängtad hemfärd alltid gör. Helt åt helvete, för seg och regnig. Men så jävla roligt och så jävla intressant ändå. Att leva som aktiv fotonörd i två långa utbildningsdagar är inte det optimala när sömnbristen är enorm. Då är det en seger att för både min fysik och själ att få veta att helgen ska bli fantastisk. Fantastisk. Ett ord som många säljare använder väldigt många gånger på kort tid. Försäljningsadjektiv av hög rate.


Men helgen var ju strålande najs och nu ere bara en sak att göra de tre kommande dagarna:
erövra ledigheten.
Först: sortera upp vinter-/sommarkläder sen sy som in i helvete.

Men, hallå!?


Imorse kände jag mig upprörd och tänkte ihop värsta debattinlägget till vsda. Men under dagen har jag lungat ner mig och kommit fram till den verkliga faktan: "Människor" pratar utan att tänka efter. För dom KAN inte tänka efter! För dom e ju efterblivna. Det finns retards och finns psychon därute, det är ju bevisat. Och jag aldrig tappa tilltron till människor i allmänhet. Därför kan jag aldrig ta det här med att människor är lata och lever på våra skattepengar fast dom kan jobba(som jag har hört ofta) som ett seriöst argument för att rösta blått. Som OM att det är därför?? Jag hör bara L0L när nån säger det här. Kan. Verkligen. Inte. tro att människor tänker så, tror. verkligen. inte. Och ja, självklart finns det ju retards, men dom kan ju inte representera resten. Och hur kan man tro att invandrare inte själva fattar att de måste lära sig svenska och allt sånt. Alltså får spel, får rysningar av översittar-het. Finns ju cpn över hela världen det är ju inte som att procentsatsen ökar.

Lol! Nu ska jag städa. Tycker jättemycket om psalmer och här kommer min favorit: En Vänlig Grönskas Rika Dräkt

/ Tove

Grattis världen, jag är vaken

Drygt uppvaknande denna lördag! Började med att jag låg i dröm/fylleångest i cirka 2 timmar, revicerade under denna tid ett samtal av en upprymd Johanna Holtz som var påväg till sitt jobb då vid klockan åtta. Jag e faktiskt vaken, sa jag då. Lika sjukt som det var sant! Somnade ju om därefter och blev väckt klockan tolv av H-C.. och SOM vi talades vid! Men än är det sista ordet inte sagt. Människor och företeelser kan aldrig sluta diskuteras. Dagen kunde tillslut invigas med en dusch. Om cirka tre timmar ska jag infinna på tjejmiddag, och när jag tänker på det känns det som att jag aldrig kommer hinna. Men det måste jag ju? Fan måste sätta fart. Nu ringer Hanna. Hej!

/ Tove

En sån jävel

Snackade nyss med Jojje som låg i badet. Vilken stekare hon e! Men det lät ju jävligt skönt, och jag drar typ igång en av mina favoritfilmer nu; den e om konstnären Frida Kahlo men den heter bara Frida. Vet inte varför jag gillar den men jag gör verkligen det. Det här går ut till Bård och alla andra som tror att jag inte gillar film. Jag gillar (bl. a.) Frida, Twilight 1 och 3, Familjen är värre och Harry Potter 4.

/ Tove

Hej

Här e jag för cirka 40 min sedan. Lite äcklig ni vet efter ännu en lång dag. Har vart på en skön shoppingtour i regnet med Tobias. Åt lite oreos och inhandlade en vinterjacka. Nytta och nöje. Ska snart börja blogga på riktigt.


Dåså!
Tove

Lär mig!

Tack Internet och Spotify. Tack för att ni lär mig så mycket musik. Jag älskar det! Och på jobbet är det perfekt att lyssna på dom gamla storheterna och de ljuvliga klassiker som funnits i alla tider. Det är så jävla intressant att höra vad musikhistorien faktiskt är uppbyggt av. Kom på under övningskörningen i helgen hur mycket jag tycker om det som hör till trettiotalen. Vet egentligen inte var det är för genre men dom nazifascisterna lär ju ha sagt..pop? Denna arbetsvecka har jag varit inne på Edith Piaf efter att Jan Guillou spelat henne i sitt sommarprat som jag har lyssnade på här i dagarna. Och Jan Guillou vill jag också lära mig om! Den gamle kommunisten hehe. Åh lär mig allt jag inte vet, cravings!! I sommar ska jag kunna allt av Evert Taube och sjunga med utan att kolla i texten.

/ tove

Tjena VSDA

Ja hej bloggen. Jag har tänkt på asmånga grejer jag vill skriva här. Så många att jag inte vet vilket som är viktigast,,,,,så...... Det blir inget! Inget just nu iaf. Är ju då hemkommen ifrån arbetsdagen+dejt med klassisarna.

Ska man äta nu eller? naae


Tog på läppstift på tunnelbanan och tänkte att nu kommer folk tro att jag ska träffa en kille. He hehehe... Lurade! skulle ju bara hem och webcama såklart.

Hjärna, uppdatera dig

Fy fan vad min uppdateringsfrekvens är slö idag. Måndag, åt helvete med det snabba tempot. En softarens dag som jag tillbringat åt min nya symaskin. En helvetesmaskin å som den jävlats med mig. Trådhelvetet fastnar och jag vet inte vart jag ska vända mig. Vill ju mot Tove. Det råder eftersläpningar i hjärnaktiviteten min. Trots detta ser jag fram emot morgondagens öppning av butiken.
Skypear med Tove i denna sek och vilket substitut för det verkliga mötet. Inte lika tillfredsställande men vafanBtw: en ny spotifylista producerad: listan högst upp.


Måste lära sig softa med tystnaden

En typ av individ jag föraktar, eller en typ av "social tillställning" mellan två pers. Att endast tala blott för de sociala reglerna förbjuder tystnaden och de som lever efter denna oskrivna restriktion. När tystnaden ofta är de softaste som finns då alla oväntade snabbmöten dyker upp i vardagslivet med de som vi egentligen inte vill beblandas med, en eventuellt stressig morgon.
-Holtz

05 06 07: dom smala åren


Hahah vad i helvete!!??

Detta är vad jag gör ikväll. Innan så var V-Westin här och kollade på twilight 3 med mig. Förstod fan inte mycket för det fanns ingen subtitle. Have fun!

Herrå / Tove


Live: bärsa lite

Dikten är klar. Jag är klar. Alexandra anländer inom kort. Mötet med Jessica inom fyrtio minne. Oxid snarast. Röj inom räckhåll.

Kvällens mode

Och inte som i "trend" eller i klädväg. Utan jag kör vidare på amerikaniseringen av mitt jag och levererar kvällens mode vilket är: jävligt redo, taggad och glad.. skriver dikt i skrivande stund och om fem minne står jag i duschen.


Och så meddelande till Tove:
VAD HÄNDER IKVÄLL, EGENTLIGEN, SKÖLJARN?

Till och med morsan driver med mig........


Helvetes jävla tvätt

Det kändes som ett hån att Pe-F önskade mig lycka till när jag skulle gå ner och hämta tvätten...eftersom jag snart skulle inse faktum. Som Johanna nyss sa: VAD ÄR DITT PROBLEM!???

Tvätten misslyckades. IGEN! På exakt samma sätt som sist. Jag hällde i tävttmedlet, och extra mycket den här gången för nu skulle den fan bli rent! Men såklart hällde jag det i "förtvätten" igen :P Mina kläder blev återigen sköljda. Och allt pga. att jag tycker att det är en bra idé att tvätta lördagmorgon kl 11.

/ tove

Social instution med mig själv

Lördagen är kommen och Link Bisquit födelsedagsfirande likaså. På Oxid, ikväll. KUL! Dricker te och så nu på lunchen. Förundras inte så mycket. Agerar automatiskt bara. En sådan dag ere. Ringer dig (Tove!!!!!) många gånger men du svarar ej. HELL-vette. Ensam i ett fikarum. Lunchrum. Fikarum fy fan så svennigt. Att fika, så jävla svennigt. Måste fortsätta fika. Eller nej det gör jag ju inte! Översatte ordet till engelska på lexin, men det betydde dricka kaffe. Te finnes i min kopp, ej kaffe.  Men jag är ju fan inte amerikan! Och så wikipedia:de jag ordet fika. Det är att dricka kaffe eller annan dryck med vänner, familj eller bekanta. Här sitter jag ju ensam! Så NÄ jag fikar inte. Nu ringde Tove! Så jävla bakis i rösten

DET E LÖRDAG FATTA

-Holtz

Utkast: Sept. 26, 2010

hhEtt två tre helvete

Fyyy jag nu tar jag bort det jag skrev här.


/ tOVE

S-tunabrud e nice

Ha ha Daniel-Adams Ray, skön ihopskrivning av mig själv, Profeten Holtz. Men vem fan är så efterbliven att man kommenterar i namnet som sådant? Men du kan vara lugn, för det ska jag göra det tusen gånger om.
Puss
Holtz

Daniel-Adams Ray - Gubben i lådan


RSS 2.0