Holtan rapporterar!

Igår: kom hem efter 8 (jävligt softa) dagar i Visby
Idag: mot Borlänge och Peace & Love

Hur ska detta gå....
MMMMAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!


Kanske Ar Jag Kar I Dig

Så min familj tar med mig utomlands imorgon. Och jag ska bara ligga i en solsäng under Toscanas sol och lyssna på ASASASMYCKET musik som jag laddar ner NU och inte tänka på någon som får mig i ett dåligt mode. När jag kommer hem kommer folk ha åkt iväg för resten av sommaren känns det som. Men det gör inget för då ska jag jobba som "fotograf" i 3 veckor. Så slipper jag allting... Bygga en tröskel och sakta ner tiden. Och samla ihop cash så klart.

/ tower

JAG ÄLSKAR VSDA!

Sonny bara kör...

...och släpper en video! Kolla in:/jenny

Hånet

Alltså verkligen att facebook hånar mig: typ "Hahahaha du har fan 0 meddelanden hahaha fan vad loosigt"ALLTSÅ VAD????????????

/jenny

Lenkan bjuder på lunch!

Lenkan bjuder på lunch och jag tar bussen för min sommarkondis pallar inte cykla. Och jag hatar den jävla mountainbiken........ Min outfit bli halvful. Trasiga strumpbyxor, jeansshorts, vitt stort linne, konstig svart kofta, ballerinaskor och fotbollsjackan.


Här é vi i Turkiet '08.


Här é vi ute på gården '01.


Här é vi.

Tove!


Lugn kväll igår/Holtan

Daniel Adams-Ray - Dum av dig

Den eviga frågan fortsätter ställas:
Är Daniels nyproddade bättre än Oskars?/Holtz


Ni har väl inte glömt att gratta detta magiska under?

Vår skönaste missi, skribentös och radiokändis(sjukt!??) fyllde 20laxÅR idag. Och jag är så himla glad att jag äntligen blev bra så jag kunde närvara en stund vid henne bday och ge presenter och äta bakelser och dricka skumpa och fira! Hoppas hon utsätts för mycket röj ikväll.

Skål för födelsedagsbruden!


"Bruden" skålar tillbaka

Tove


Fyy!

Jag kan knappt beskriva min förakt inför tjejer i mustasch. Påmålade, påklistrade, ditsatta, valet är fritt. Förakten är densamma. Och varför förekommer fenomenet oftare och oftare? Det är ju sjukt.


CAn't STAND THIS!!!!!

Tove

btw jag tror kanske jag mår bra igen :)


40.3

Anledningen till att jag tyckte livet var förjävligt i lördags var ju för att jag då blev sjuk..........IGEN! Som ett jävla skämt då. Men det är inte min typ av humor, så idag har jag haxxat mig till ett möte med en läkare på Tyresö Vårdcentral. Så får vi se vad den säger.

Bevisen:
  
Två olika uppvaknanden, samma smärta

Tove

Livet är

förjävligt!

/ Tove

Varsågoda, rundtur hos Miriam!

Igår besökte jag min kompis Miriam som har flyttat till Telefonplan alldeles ensam. Gjorde en film för att visa er läsare..........enjoy ;)


Tove

Cup


Mmmmmm,,, i söndags var vi i Karlstad och snodde koppar på Espresso house. Eller jag tog faktiskt ingen för jag hade för liten väska. Men Nicole tog en stor, och jag har ju faktiskt redan 3 stycken hemma. Fast skulle va nice med 6...Men gud så många koppar jag skulle ha då! Jag har ju fyllt både 18, 19 och Student. Då får man koppar! Bestitter bland annat 2 koppar ifrån den officiella bröllopsservisen. De é nice!

Tove

krlk

Jag kan kolla på bilder på nån jag hatar (eller borde hata iaf) och känna "fy fan jag älskar den här personen!!!". Är inte jag väldigt fylld av kärlek då?

Jo det är jag.

dom har hittat en sida till mig för att jag tydligen älskar smalisar http://fuckyeahskinnyboys.tumblr.com/ näääe jag älskar alla. allt är bara ett sammanträffande!

Nu måste jag klä på mig och städa mitt hem och sedan fortsätta att leva mitt liv

Tove

Hänt

Jaha vad har hänt i helgen då? VSDA hade temöte här igår. Jag var tyvärr väldigt sjuk och tack vare det allmänt irri, men som jag förstod allting så har...:

- Johanna varit i Barcelona med Onoff-eliten där dom har röjt omkring samt spanat in Gaudi-skapelserna.

- Jerre blivit student, kommit till slutskivan och varit allmänt låg, spytt och ätit lite knäckebröd för att sedan göra en hell of a comeback och festat som tyresös bästa sturre.

- Jag åkt runt i Värmland för att gå på Bellas LS-student och "fin"festa med aristokraterna. Fått de första minnesluckorna redan under middagen, påbörjat min samling av gingers, fått fylleångest redan under hemgången. Hörde att efterrätten var god i alla fall..........

Tove ;D

Slutet närmar sig

Helt sjukt vad man är ur balans i sinnet just nu. Vet inte om jag ska skratta eller gråta! Sturren imorrn och vet inte hur jag ska känna, men man är fan övertaggad!!!!!

Jag har kontaterat efter lite tårar att; JA,jag kommer sakna min klass som FAN. Det har inte varit världens bästa klass, men det spelar ingen roll just nu för kommer sakna varenda en.

Igår var det bal och här kommer lite bilder:

  

/jenny

På torsdag är det för fan VI!Det är helt sjuk att det är slut nu. Imorgon ska jag jobba. Direkt när jag kommer hem därifrån måste jag ladda ner låtar, från en nice lista som jag och eva har skapat. Hoppas bara att klassen fixar fram bra flakdricka nu! utan mig. Jag hade jättegärna velat vara med er imorgon, och på onsdag. Men då onsdag har jag också saker att fixa och en mottagning att gå på också. Hur som helst kommer allting work out for the best.

Jag vill gå i 07SPA forever!!!

tove....


Ja men en dagens då!Tove

Se hit alla modenissar!

 
Jag har köpt en så jävla skön och lång klänning.
Den gör mig glad. Heeeeh. en annan grej som gör mig glad är att vi hittade kundvagnsmynt till både Johanna och Jerre i den nya krimskramsbutiken i tyresö centrum.

  

tower som langar


RSS 2.0