Peter, räddaren i nöten

När jag söker på Petter's senaste platta "En räddare i nöden" (ha ha skrev nöten först) så möts jag av artistnamnet Peter. Inte Petter. Har han skapat sig ett nytt alterego eller är arbetaren på Spotify dyslektiker? /Holtz

Det breda albumen

Helvete vad det har snackats, och snackas. Ett återkommande uttalande hos recensenter, artister och vanligt folk. Blir ju trött. Snacket om BREDDEN på de nysläppta albumen. Och den här jävla pressen, va. Sluta känn den. Över att visa denna "bredd", jävla artister. Tycker det är så jävla... tafatt. /Holtz

Våldtar tangentbordet ikväll

Egentligen är det inte svårt att vara efterklok. Det så kallade "failet" är överskattat och fett överförbrukat. I alla fall, det är svårare att komma på vad man önskar sig. Vad jag önskar mig. Du hade kunnat vara vem som helst, EGENTLIGEN. Så känns det.

Fan vad det regnar. Har ju alltid älskat ORDET, regn. Alla dessa uttryckssätt. Jag utstrålar tydligen vad som finns inuti. Nästan så jag lika bra kan hålla käften. Men det ÄR ju kul att prata. Inte med psychon, som det finns för många av. Men alla ser det, fast än jag inte sagt nåt.-Johanna

Helvetes hooooooroooor

Lyssnar på en sjuåring som skriker. Lyssnar även på en bäbis som skriker. Fan vad mitt te är glädjande nu. Och lillebrorsan.

Skriver för det är kul
det är det enda som är kul
plus andra tycker det är kul också

Men jag skriver om dig för du är ful
du är den enda som är ful
plus andra tycker du är ful också

Vad händer..


-Holtz

Bara att va skön

Det gäller att inte nöja sig
eller göra det kanske det
Desperation är vidrigt
förklara förklaringar funkar inte
så man skiter i
Bäddar om lägger sig vaknar bäddar om igen
struntar i grejen
struntar i den igen

Nu ska jag äta tacos

/Johanna

Jävla virus

Att ha något gemensamt med bitar. Alla föll. Skillnaden nu, jag reser mig men de andra fortsätter lossna. Vad trodde du egentligen. Bara att ställa sig upp och dra. Tur att man har lätt för det, för någonting. Åtminstone. Men det är nice.
Lugnt idag på jobbet.
/Holtz

Vad gjorde man liksom

Tror att man suttit och klappat en snäll hund hela tiden. Så tittar man runt hörnet. Där sitter man och inser att man varit helt jävla dum i huvuder. Det är ingen snäll jävla hund. Har tydligen klappat riktig smutsig asfalt med händerna. Helt smutsiga händer, omöjliga att tvätta. Hela tiden. Fatta känslan. Och skiten går inte heller bort. Än. Oavsett hur många gånger man tvättar. Så jävla äckligt. What to do, tur att man aldrig är den som torskat på det.

/Johanna

han är fan 5 plus!

han bara vet
För ett tag sen tänkte jag att jag kan bli heartbroken x10000, det spelar ingen roll för jag har ju alltid en man som alltid ställer upp!

/ ♥ tove

Home is where your ♥ is

Helt sjukt hur man kan sakna någon så mycket bara genom att höra en låt. Och den människan har ingen aning om att man tänker på den.

?

Jag har kollat på season finale av The City nu. Så nu är det slut. Känner mig tom. Jag ska ha spa för mig själv här hemma och vara fräsch imorgon @work. Är tydligen själv hemma tills torsdag, så jag ska hitta på nåt kul.. he he

Måste även sluta äta saker för att hålla uppe endorfinnivån. Sånt är bara dumt. Ska lyssna och spela musik istället, det är smalare. Mihiiee.................

/ tove

Tjena Gotland

läget då?Insekten

Tankarna bara chillar runt i hjärnan som att det vore någon sorts verksamhet. Men det är det JU! En tankeverksamhet. Hjärnan - Företaget... Men i alla fall! Det här med människor som hoppar från höga höjder, exempelvis byggnader. Ta Eiffeltornet som exempel. Om en människa hopppar, dör den ANTAGLIGEN. Men om en insekt knuffas ut? Finns säkert en matematisk term för kg som med hjälp av gravitationen faller men den kan ju inte jag. Vad händer med insekten? Givetvis är det de vinglösa jag syftar på. Eller kanske en liten jävel som fått sina vingar kapade. Krossas den lille jäveln också eller? Dör den? Vill ju veta. Måste veta. /Holtz

Visby

Men tjaaaa, Johanna här. På söndag åker jag till Gotland igen. Ikväll ska jag ladda upp alla foton från sist.. från typ vecka 25 eller vad det var. Snart ska jag till jobbet. Tove har antagligen jobbat en timme redan. Jerre ligger säket och slaggar. Det är förjävligt.... men vi HÖRS!

Här är ju några fina:


?

yeeah


Jag presenterar Rapdragons!

Den här har du inte hört va.. din sjuka jävel/Holtz

Yeeeeeez!

Som vi städade och som vi möblerade om. Som vi tvättade och som vi tankade musik. Tove och jag alltså.
I musikdjungeln fann jag en rätt skön lina. En skön mash up med Asher Roth och The Pains At Being Pure At Heart. Tanka HÄR

Jag vet fan inte om det är tisdag, onsdag eller torsdag idag... Men det löser vi.Bild som jag fann som skrivbordsunderlägg efter att T härjat i hemmet... ensam.


/Holtz


Inget skämt!


Vetenskapens drivare!

Läser på Illustrerad vetenskaps hemsida om 12 giftiga djur man BÖR undvika. Ha ha, det är så kul för det känns som att hela artikeln drivs med hjälp av en ironisk underton. Som att hela redaktionen GARVAR åt en, som att VI inte VISSTE att de här jävlarna är riktiga gangsterdjur. Det vet ju ALLA, liksom. Som den här beskrivningen:

"Skolopendrar; De blixtsnabba skolopendrarna, som lever i skogarnas markskikt överallt på jorden, är i regel bara farliga för sina bytesdjur, men några arter har så stora giftiga mundelar att de kan bita hål i människohud, och då kan man få allvarliga problem. "

Ha ha, alltså vad fan?
".....och då kan man få allvarliga problem."

Vilka jävla drivare. Fyfan så KUL!
Lunch om en timme.

 /Holtz

Uniting weather

En uttorkad befolkning med ett obliatorisk ämne att dela. Vädret är sammanhållningen personifierad. Symbolen för svenskens enighet. Svensken tackar, för hur många konversationer har inte inletts med okänd människa just på grund av värmen.

SVENSKEN....

/Holtz

Born to be nude

Vet inte vad som är värst av att jag sitter naken och skriver här, eller att jag skriver om själva situationen.

Slutsummering:
Jag har fett tråkigt.

/Holtz


Life is not a rehearsal

ELLER?

Hur högt


Vilken roll ska man axla idag då

Antar ju nya varje sekund. Vid mitt uppvaknande antog jag rollen som den svikande vännen eftersom att jag inte steg upp ur sängen (som förövrigt utstrålar mjuk grädde och även känns likadan) i samtid med Tove. Som jag lovat. Åt inte ens frullen med henne! Ångrar mig. Om några timmar kommer rollen axlas om till storasystern. Mostern likaså. Även lillasystern. Ska ju åka och bada med kärt familjeliv, sattsäga. Ledig idag!
Men först svepa tekopp och kubba över till nyvaken Tobbe, väckte ju honom... ha ha ha så jävla ägd.

Nä men hörrni, idag axlar vi skiten ur varje roll!/Holtz


På repeat


Och som jag snoozat!

Men nu är jag vaken och har precis betittat Nyhetsmorgon efter den obligatoriska duschen. Mitt rum är INTE kyligt. Det är en typ av djungelfuktighet här inne. Oundviklig. Den värsta.

Jämfört med i fjol så har tydligen antalet anmälningar (vilken typ av anmälningar minns jag ej, ev något med mobbing) i skolorna mångdubblerats. M Å N G-dubblerats? En ökning med nästan åttio procent.
Hur menar de då? Anmälningarna dubbleras = 100 index.
Förstår inte varför uttrycket MÅNGDUBBLERATS används, om de inte vill förstärka budskapet av den förskräckliga ökningen. Antingen dubbleras något, eller så gör det det inte. Det mångdubbleras inte.

Detta STÖR mig.

/Holtz


Payback time

På peace & love hoppade Luca, Alex, och jag in i en religiös buss som bjöd på kaffe, bullar och oförståelig konversation på festivalområdet. Satt och samtalde med en utav "dom". Med psykotisk blick yttrade han (!) sig om Guds avbild, alltså människan.
Så nu sitter jag på vänster fot, lutad över mitt högra knä i min datorstol, med en för varm kopp te vid min sida. Känner att jag måste framföra detta payback-hälsning som jag så länge beaktat nu denna daggiga kväll.

"Gud" är människans avbild! In ya face


/Holtz


Låten på lunchen


Tisdag!

Och jag ägde sönder förkylningen så jävla hårt inatt. Ska ta tuben från Odenp om 40 minne och inte delta i 9-till-5-samhället eftersom jag kör 9.45-20.00 istället. Måste styra upp mig själv lite. Såhär kan jag ju inte se ut! Förresten, är det verkligen någon som arbetar 9-17 nuförtiden?

/Holtz


Fyfan


Rebstar - In For The Kill

Fet låt/Holtz

Ta din fajja

Lyssnade lite på radio och hör att en Christopher Coke är efterlyst för knarkbrott i USA. För vilket knark då? Kokainsmugglare är han! Är detta en slump? Hette han Coke först? Blev han kokainsmugglare på GRUND av sitt namn? Eller anammade han sysselsättningen all in att han tog rekvisitans namn till sitt eget? Det var ju det här med hönan och ägget.. eller vafan det nu var.
MEN! Det finns även fler som heter de dom sysslar med. Vi har Robert Tennisberg på radiosporten, Christian Hjul -  ordförande för cykelförbundet och Annika Vinst - ekonomichef på Nordea.Ha ha, det ÄR ju fett kul!

/Holtz

Den sköna playlisten

Pusha bilden och haffa den skönaste playlisten.. har ju lagt in nya grejer liksom vad ska man göra

champagne/hasch

JAG... just NU!

Har aldrig varit den som är DEN! Som tror att baksmällan är sjukdom, eller som blir kär på riktigt. Men nu är det ju så! Den hårda blandningen av motgång och medgång. Men är i alla fall hemma från peace & love, och känner mig ihjälsnortad. Iklädd Toves morgonrock, invirad i filt med fötterna på bordet och en fet kopp te. Fejset utstrålar inte vad som pågår innanför murarna, sattsäga..

Lite av ett bildregn:Det var jävligt KUL! Om walken från campingområdet till festivalområdet var hälften så lång hade fler spelningar skådats, men nu var det: Brother Ali, Little  Dragon, Adrian Lux, Tomas Di Leva, Daniel Lemma, Nikola Sarcevic, Jay-Z, Näääk/Nimo/Adiam, Melissa Horn, Robyn, Miike Snow och ja vilka fan var det mer.. minns ej! Men så är läget iaf.

/Holtz

Ja hej!

Nu är jag tillbaka från Italien. Veckan har i överlag varit bra. Första dagen var jag glad. Andra dagen blev jag ledsen , men DÅ helt plötsligt ringde en solstråle till mig hemifrån Sverige och gjorde mig lite gladare. Sen pågick dagarna som enligt planen, tyyyp. Började såklart tänka (och drömma??!) om alla personer som får mig i ett dåligt mode. På torsdagen ville jag hem. Nu är jag iaf här!

Sen vill jag en gång till exploatera den här graffitibilden som Johanna har sprayat när hon var på Gotland. Och så när jag frågade vart hon hade gjort "tagen" så sa hon bara: "det var nån mur nånstans".... och jag känner bara till en enda mur i visby.

hehehehehhe

/Tove


RSS 2.0