Förberedelserna.

Ordet som flödar ur folkmun i skrivande stund. Solen skiner in utav helvete och det är fruktansvärt trevligt. FF också. Morsan dvs Tove är i London och ska fira in år 2011. Undrar vem som ska ta hand om mig i fyllans sällskap när hon är där borta.. och så undrar jag vem som ska ta hand om henne! Hoppas Eva och Emma fixar det.
Debaser Medis ikväll då! Trerätters och Oskar Linnros. Får se hur kvällen ter sig. Hoppas på legendary såklart.


Årets höjdpunkter! (enligt Illustrerad Vetenskap)

Årets höjdpunkter


Första tanken som slog mig:
Vilken otrolig höjdpunkt att "forskarna" funnit ett vaccin som KANSKE kan utrota bröstcancer. För det har vi ju inte hört nästan kanske gjort förut, eller möjligtvis trott.

Andra tanken som slog mig:
När Deepwater Horizon sjönk och satte igång en jävligt stor oljekatastrof, var väl inte det en höjdpunkt? Eller var det årets klimax?

Tredje tanken som slog mig:
"Inställt. Inställt. Inställt." skriver Illvet. Eylafjallaökull, vulkanen med inte alls roligt namn, lamslog världen. Hur kan en vulkan lamslå en värld om inte i en (dålig) film? Några flygplan i Norra Europa blev inställda och försenade, men hela världen lamslogs. I varje hem satt familjerna med öppna munnar säkert bänkade framför sina tv-apparater (även de i Afrika! de ligger ju också inom Världens ramar) och beskådade denna OTROLIGA förödelse.-Holtz

H2O FTW

Så var det bubblande vattnet upphällt och fysiken duschad. Med det sagt insinuerar jag alltså en början på fem dagars ledighet plus det nya införskaffandet av en sodastream till hemmet. Jag är en projektets människa. Att hämta ett glas, fylla det med vatten och dricka upp, är för mig inget projekt. Vatten brukar alltså inte fyllas upp i min kropp. Men nu! Nu har det plötsligt blivit ett PROJEKT att fylla kroppen med vätska i form av H2O. Ett projekt som JAG redan älskar.
Tjugohundraelva, vattnets år.
-Holtz


btw bra låt här (spotify)

Livet i bilder


Gled runt med fröken Holdosi-Simon och gjorde research inför nyårsafton.

Fann en långklänning, den var ju fin. Men lång. Lämnade tillbaka den idag.
Så länge varade det köpet.
Jag var ledig en dag. Fint väder, så jag fotade skorstenen på Lidingö.
Förorening personfierad. Vacker ändå.

Bra göteborgssällskap och inköp av fyra nya böcker. Kul.

Butiken i väntan på julhets. Butiksledare och BC. Ha ha vilka män..

Jag och min nya så kallade "läsplatta".

Anslöts till Måns som sedan följde med för att beskåda nya lägenheten på Lidingö,
ön som vi så trevligt delar.

En morgon på väg till jobbet.

Fan så fint ändå! Från lastkajen, Vällingbys tunnelbaneläger.

Sedan: en natt på väg hem från jobbet. Och som månen lyste!

Julafton!
Såg Kalle Anka på typ hundra tv-apparater.
Det gjorde ni inte va, nä tänkte det.

Inte den traditionella julmiddagen. Eller möjligtvis i Vällingby.
God som fan. Tack världens finaste chef och KOLLEGOR.
Btw känns kollegor så jävla stelt, de är ju mina vänner!
Och så har det rullat på.
Min tid! I jul.
Snart 2011. Och finns bara EN sak som jag tänker på
(okej lite överdrivet, men en sak som jag ägnar mycket tankekraft åt).
2012!
Hej nu
-Holtz

Tystnaden

Rapporten om vardagen är inte alltid intressant, trots att vardagen i sig ÄR det. Att sätta förmedlingen i akt är därför inte prio när det går som det gör. Dagarnar flyter på i en arbetares anda under dessa juletider, vilket passar mig rätt bra. Tycker om att jobba, ju. Har fett kul. Tänkte först skriva tycker synd om de som har tråkiga jobb/kollegor men så kom jag på att jag aldrig tycker synd om någon. Varför.. EGENTLIGEN? så att säga. Ska nog lägga upp bilder också. Btw så har jag köpt en ny mobil i julklapp.. till moi. HTC ftw. Men först: duscha.
-Johanna

iPack

Äntligen tillbaka på ön! och vilken strålande dag det är. Kickstartade dagen kl 9 och körde med pappa till gullmarsplan. Tog med mina och johannas julklappar från tyresö till lidingö i en resväska. Och så in i helvetes fullpackad och tung! Så mycket hade vi fått :P Sen var jag inne i stan så tidigt och kunde spana på rean nästan helt ensam, fast det fanns inget fint. Sen har timmarna helt och hållet FLUgIt iväg. Lite sporadiskt har jag försökt packa, men många andra projekt har dykt upp under tidens gång. Imorgon åker jag med Emma [Pée] till London och det ska bli så himla spännande!


Jag och Hanna förut när vi var här.

Hej. / Tove

OK

Hur kan det ta så lång tid att komma hem? Är "fast" i tyresö. För ingenting händer! Tänkte eventuellt åka hem igår någon gång under dagen, annars idag tidigt typ 12-14 snåret. Men..är tydligen fortfarande kvar här. Skulle tills NU åkt till Lidingö efter middagen. Men pappa kom just ner med ett "proposal" som innehöll en framflyttad hemgång tills imorgonbitti. Okej då. Stuck inside of tyresö with the flickrumsblues again.

/ Tove

2010

Stoltheten över att ha och utföra ett jobb: Känns inte det jävligt 2010?Vi fattar....ni arbetar inom serviceyrket. Ni är något viktigt. Utan er skulle det vara kaos på ica och vi aldrig kunna få njuta av en perfekt skummad kaffe latte. Så jag vädjar, sluta skylta om det, vi vet ju redan. Och det är tack vare er det här samhället går runt!

/ Tove

Åååå här kommer det

Inlägget alltså. Och det är Holtan som manövererar tangentbordet ikväll till det rivande och prasslande ljudet av sax mot julklappspapper. Tove slår in, som det heter. Vi åt ikväll middag i form av mackor och te vid det nymålade, vita köksbordet. En optimal sambomiddag där den förlorade tiden åter upptogs. Anekdoterna som berättades... förevigt och föralltid lika epic. Är väldigt trött nu. Den typen av trötthet som uppstått pga a lack of sömn av någon oerhört KONSTIG anledning. Den typen av trötthet som ledde till att den djupa sömnen intogs på tunnelbanan mitt i bokläsandet av en ny jävel. Ofrivilligt. Vilket även bidrog till taxin från Ropsten till Karlavägen. Ha ha. Livet. 


Jag sänder live

utan att Tove vet om.

Detta är alltså stämningen på Karlavägen ikväll.
-Holtz

PREVIEW!


Tanken som uppkom

Mäter alla män sin generella styrka i just bänkpress? Annars, varför denna uppståendelse kring denna "rit"? Majoriteten av alla gymrelaterade frågor (som jag tagit del av) består av undran om hur mycket du tar i bänkpress. I de manliga sällskapen. Kvar står jag förundrad.
-Holtz

Angående minnesluckor

Stunden är ganska faschinerande när man är precis i gränslandet mellan en minneslucka och vid normalt minnestillstånd, och man inser att en blackout har härjat. Man ligger i sängen beredd att slockna och så ringer det. "Varför drog ni?!" Ja....jag har fan INGEN aning. Om nåt. Att vi ens drog. Uppenbarligen gjorde vi eftersom man nyss stod i badrummet och tvättade av sminket och man äter en QP. Men ingenting av vad vi gjorde innan vi drog eller hur vi gjorde det. Jag hör ett samtal i huvudet. "Vad ska jag ta.........vilken tycker du?.." "Ta QP den e god" "Okeeej! och en vatten" Men jag har ingen aning om hur det såg ut inne på donken. Blundade jag? Agnes sa att vi stod i olika köer och att jag bytte nummer med en ginger. Det som jag tycker är det sjuka är att man kan definiera vad som varit en blackout redan 20 minuter efter att den tagit slut. Tänker att det är så det känns att ha alzheimers. Nja.....Det e coolt men jävligt störigt.

/ Tove

Nu är det fan nåt fel på tv:n

...But i don't really care! Jag har hittat en massa coola pics på internet (youtube)
/ Tove

Lindt

Med eftersläpningar i hjärnan sitter jag i soffan till ljudet av min duschande sambo och till synen av reklam på tv. Denna kvällsreklam. Lindt choklad, "chokladen som omfamnar alla dina sinnen". Jaha. Går med på att chokladen omfamnar min smak, lukt, hörsel och eventuellt syn. Men att den skulle omfamna min hörsel och balans är däremot vare sig trovärdigt eller övertygande.


-Holtz

Pressmeddelande till H. Wallberg

Kalmarbo!

SKJUT MIG!

Irritationen över min bristande kunskap är lika enorm som mitt sug efter Super Nintendo. OFANTLIG.


+

Dagens låt:

Buscemi – Sahib Balkan

Vinterlandskapet

Som vi lever i. Är det inte fantastiskt? Flashbacksen strömmar fram i samband med detta kockstäckta landskap. För mig tillbaka till cirka år tjugohundratre, communityt jag debuterade på (Lunarstorm, såklart) och Pärlor av Kent. Det förlorade bandet. I ett iskallt IKEA-land är en rätt bra synonym till allt julpynt- & klappshandlande som till stor del råder på imperiet IKEA.
Det är tisdag! Klockan är 12:03, och vandringen sker snarast till Alptoppen för besök hos Tåbias.

-Holtz

Det finns inget som kallas TUR

Lord, vad jag har svårt för människan som påstår sig ha tur och inte accepterar eller litar på att det är sin egen förmåga som bidragit till det lyckliga som skett. Vadå TUR? Ty endast otur existerar.
-Holtz

Oh lord

Nackdelen med att vara uppe sent är hungern som uppstår i samband med vägran att röra sig ur sängen.
-Holtz

Årets största problematik

Varje kväll jag i åttio procents liggandes position softar med min dator lutandes mot det uppdragna knäna i soffan eller sängen, lyckas jag framkalla de fysiska symptomen i fenomenet ÅNGEST. I denna situation uppkommer inget obehagligt psykiskt symptom utan endast de fysiska smärtar. Dvs, det trycker som fan vid bröstkorgen och känns som jag ska kvävas. Hjärtat slår även fortare. Ungefär som när man sväljer en för stor tugga mat. Den vill bara inte ner i strupen. Den känslan.
Allt detta för jag inte vet över huvud taget vilken position jag ska placera mig i. Totalt liggandes funkar inte, då uppstår fel vinkel på datorn. För trött för att sitta upp. För stor kudde för att halvsitta. Känns då som att nacken ska knäckas.
Ja
Herregud
Vilka stora problem jag besitter.
-Holtz

Hhhhhhhhejjjjjjjjjjj

Istället för att överdriva nedskriftnigen av vokaler i ett ord som skall understrykas är det mycket mer 1337 att överdriva nedskriftningen konsonanterna.
-Holtz

Varför Tove är no # 1 sambo:

1. Vaken, tar hon emot mig med nykter famn sent i lördagsnatt
2. Lagar mat åt mig
3. Tar av mig kläderna
4. Bäddar ner mig i sängen
5. Lagar frukost åt migFrågan är varför jag inte var kapabel till att göra det själv. Hehe.

Familjen

Igårkväll stod vi som två äkta sambos och langade internskämt efter internskämt i köket. Som vi skrattade åt denna fanatiska idioti....som VI älskar. Tove lagade maten och jag diskade.
Men idag:
ledighetens faktiskt inte SÅ efterlängtade tid, men ändå sköna tid. Förmiddagen spenderade jag på Lidingöbanan med Da Mans Code som resulterade i hjälpande hans hos min älskade storasyster och hennes söta skitunge som bastar 1 år i februari.

Här é.... VI:Samarbetet


Making the art!

Siiter ute på Ön och designar lite skön väggkonst att pryda dessa vita väggar med. Med inspiration från dagens muséebesök och mitt favorituttryck: (myntat av mig själv)/ Tove

Andra ADVENTure:

I natt hade jag en släng av insomnia igen. Då tänkte jag på lite roliga grejer, saker jag tycker om, olika personer, associationer. Fan vad jag älskar personliga associationer! När ett ting får en att slungas tillbaka genom tid och rum och får en helt varm (inombords). Som hela temper trap-albumet får mig att tänka på en bok jag läste en gång och älskade; som dior pure poison får mig att vandra i snön i en grön everestjacka över fotbollsplanen påväg till Kunskapsskolans entré och jag är 15 år; som att håkan hellström när han  backas upp av sr-orkestern och sjunger Bara dårar rusar får mig att tänka på hampus och då blir jag så glad för mina vänner.

Idag är det andra advent och det finns pepparkaksdeg kvar i kylen ifrån mitt och ninas byggprojekt igår så nu måste jag göra pepparkakshjärtan. Efter det har jag storslagna planer med fröken Höjeberg.........to be..............continued

Tove

Strålande tider


[ingenting]: svinnice spelning, förra veckan var det nog. Haha sedan var det shout out louds och det var helt cp.

/ Tove

Årets sjukaste och bästa album:

2 steg från Paradise Håkan Hellström
Från där jag ropar Hästpojken
N°3 JJ
Förändrar allting Steget
Jag har försökt förklara Ludwig Bell
Teen Dream Beach House
En plats i solen Kent
Waiting for the bells Joel Alme

/ Tove

Fika ikväll

Men inte den hederliga med te på sexti, utan på... "Cafét". För att vara en pronto känns det jävligt.. unpredictable. Just därför utstrålar den oberäkneligheten endast pleasure. Kvällens njutning ur högtalarna fixar min skickliga Pedram och hans F*cked up eftersom de lirar där ikväll. Åh lord, nöjet är här, snart kommer Jessica.RSS 2.0