Har förstört ljudsystemet på datorn!!!! åh döda nåt. Detta måste vara curse....

/ Tove

Meddelande:

I och med lite surfande på diverse sjukupplysningssajter kan det härmed bekräftas att även jag smittats av den farliga mycoplasman. Det blir ju ofta så, om man lever tätt inpå varandra som jag och Johanna......och tydligen om man lever i en militärföläggning? (källa: netdoktor). Hur gör vi detta nu då?/ T


Kaos i systemet

Inte Systembolaget, inte datasystemet. Utan det råder kaos i mitt livssystem. Fysiken är drabbad rejält, och lunginflammationen är nu välkomnad. Ändå sjukt! Ofta JAG har det. Tur att man inte lever på 1700-talet. Life is nice.

Tänker och... ändå så har ju varenda liten jävel ett behov av att få informera om sin diagnos (om man inte diagnostiseras med något jävligt psyksjukt som typ 90% av alla borde) till folket.

Som den mykoplasmatiska person jag nu är, behöver jag i alla fall inte isoleras. Som ett psycho borde.


-Holtz


Fan va dåligt

Igår åt vi cannelloni och drack vin på en italiensk restaurang som Bella hade valt ut. Det kommer vi nog inte göra igen på väldigt länge. Bruden drar ju...........hon också, precis som H gjorde igår. Och jag tycker att det är ganska hemskt allting, därför är jag lite deppig. Men det är inte så farligt. Men hatar att bli lämnad så jag har alltid vart den som lämnat först, tror jag. E ju jävligt bra på att hålla distans, så att säga. Och jag tycker att det är praktiskt.

den här tycker jag är fantastisk
Anna von Hausenwolff -Medan vi sov
 


Satt förresten på en sjukt stel tillställning vid mariatorget idag, aka "riskettan". Nu är det gjort. 3 timmar á 500 spänn. Fan??? Aaaja.

Nu ska jag lyssna på låten igen. Sedan ska jag lyssna på drum and bass! Tjing
Tove


Gonatt vs. dö

Tänkte: ska jag smsa och skriva godnatt kanske?... Naej förfan..vänta nej jag skriver bara; dö. Haha jag är så jävla rolig!!! Nej men för helvete ofta jag smsar? Lol.

Ja det är sjuka debatter som pågår mellan två hjärnhalvor: höger mot vänster; det blåa mot det röda blocket.

 
Btw, detta älskar jag: Orange som jag älskar och björk som jag älskar.


/ Tove


Ja dåså?Jag har alltså bjudit Jerse på kaffe idag! Har även hängt ihop lite med Isabelle under dagen över en lunch & coffee. Hoppas på en röst från henne också...

Den som överlever får se / Tove


Lacknafta... :( i ögat :(:(:((

/ Tove

Dagens lunch


Lite störigt att det ÄR så

Om en blatte till komiker inte skämtar om sin smutsiga hudfärg eller om en riktig fet jävel inte driver med sin vikt, förminskas de automatiskt i alla ögon samtidigt som de även framstår som offer. Om en grupp eller subkultur inte drivs med, har vi också förminskat denna. Visst ere så???? Plus att det är omöjligt för denna människa att vara "EN SKÖN JÄVEL" om den inte driver om sina brister.

Det finns ju något som enligt mig är jävligt sant, om du tycker att diskriminering finns inom visst område eller shit, så göre det också. Men nu är ju den gränsen dragen ännu längre, att om du inte driver satan på din vad-det-nu-kan-varas bekostnad så är du ett offer.

Det betyder nu att all denna "ironiska humor" har tappat sin s.k glans (vilket även är ett vidrigt uttryck). Finns det någon rolig humor eller? Knappt, eller? När jag tänker på "humor", ser jag bara ett gruppfoto på Calle Schulman, Alex Schulman, Fredrik Wikingsson, Filip Hammar, Simon Svensson från Tankesmedjan i p3, Tove och jag själv. Än så länge.

Lunchen är slut om trettio minuter och då ere röja i butiken som gäller. Nice comeback.
-Holtz

Kan inte motstå "projekten"

En sak som jag alltid har uppskattat här hemma är att det alltid har funnit alla förutsättningar för att ett projekt skall kunna genomföras. Det finns penslar och det finns gamla färgburkar från -90 och -00-tal. Alla verktyg finns och även en massa bråte. Och här inne finns det idéer som skall sättas i verk, dessa ibland dåliga men oftast bra.

Efter körlektioner och arbete har jag målat. En gammal pall blev vit, sedan slipad, sen vitare. Därefter har jag även börjat röja fram tavelramar, dessa blir svarta. Min fina klänning har även den blivit lite svart....helvete då. Men så kan det mycket väl gå när ett måleri skall genomförs och man inte pallar gå in i rollen som "målare". Och det gör jag inte av den enkla anledningen: en projektledare går alltid civilklädd!

 
Projektledaren just nu. Faaan va varmt det är.

Tove


The Cinematic Orchestra ft Roots Manuva

Sjukt soft låt som passar i SLAGGEN

"Inom tretti skaru va här johanna"

Joelle och Emma har pälskrig på söder medan jag käkar ost. Ordern löd: kom till Lilla Hotellbaren och det inom trettio, inget klädkrige så pallra dig hit fort som fan. Joelle hade makten och visst fan var jag där på trettio minne. Och som vi softade och som vi blev showade? Fyfan så sjukt. En portugisisk miniorkester sveper förbi, kommer sedan åter och matar på ett par love songs och drog sedan. Jäävligt awkward, men jag fick det på rulle så ska visa sen.. haha aja det var den kvällen och imorgon ska jag jobba åter (äntligen!!!!) efter typ en veckas sjukskrivenhet. Vägrar vara i underläge.
-Holtzan


Tisdagstriumf

Åh HELVETE 2k4!? Fy fan så in i helvetes nära jag var på att sumpa hela påsen! Så JÄVLA nära, men så tänker jag den sista tanken tänk om det ÄR något viktigt i den här jäveln så öppnar jag och LYCKAN FLÖDER! Det är ipodsladden!

Halleluja å halleluja


Nu jävlar ska musik överföras så hela systemet kolar

-Holtz

Ååååååå helveteeeee

Kan denna dag ha varit den minst produktiva dag på jävligt länge? Känns som en av de dagarna jag skolkade i högstadiet. Satt hemma och softade, trodde man var king. Inget roligt program på tv, förrän efter skoltid såklart. För långt för att palla åka in till stan från Tyresö. Ingen annan polare hemma. Alla andra i plugget. Ingenting att äta hemma och inga inredienser att skapa något roligt av. Ändå åt jag mig mätt på äckliga saker (så jävla störd). Ingen skön och ny musik att tanka ned och såklart förvinner den enda sladden man behöver. Och så lackar jag ju såklart.

Ipodsladd, vart i helvete tog du vägen ditt lilla cp!?

-Holtz

Futuristen talar ut


ett av bevisen

Till tobias alvbäck:
Jag sover på bussen. Har alltid gjort.

Allt var fuckat idag men imorgon blir det bra. Har ju köpt hårinpackning från sachajuan så det måste ju lösa sig.
Sov gott
Tove

Människan visar sina mänskliga drag

Min dag har varit värdelös. Fast.....det känns dåligt att skylla på dagen när allt det felaktiga leder tillbaks till mig. Först ere nåt fel på min hals så jag kan inte riktigt snacka ordentligt. Då får jag jätteont. Och jag försov mig, hann inte äta frukost, körde bil som en jävla idiot och var helt virrig/stirrig. Jobbade för få timmar också.

Men.................................Man e ju bara människa dåråå.


eller hur var det nu.......

TOVE

Tankarna går till Arla

Så har man hostat sig igenom denna söndagsnatt igen.. helvettee

Varför avancerar inte Arla en nivå med sina mjölkförpackningar och antar skruvkorken som sin öppning? Jag menar, enda vettiga skälet må ju vara remember where you comin from wigga dvs behålla the "originals". What makes Arla mjölk to Arla mjölk. Lite så, vad dom tror i alla fall. Dags att ta det till en ny nivå. Känns som bygga-om-slussen-debatten, men den måste ju också få liv.

-Holtz

Livet för tjugo minuter sedan

En kickan sitter framför mig i sin barnstol och geggar med lite bröd i munnen, spyr ut hälften och så det vanliga ni vet.. en annan springer runt och vill spela Finns i sjön. Vill ju inte vara sämre så jag tar aa kanske den största klunken te som någonsin går och hostreflexen matar på och allt bara SPRUTAS och SPLASHAR ut ur munnen i en jävla explosion. Allt detta till Ludwig van Beethoven – The Ultimate Most Relaxing Beethoven In The Universe.

Några få pics från i fredags då vi agerade kräftjägare:

-Holtzén


Så in i helvetes trevligt

Glider in på Nordea och sitter här nu och avger ett strålande tvåhundrakronorsleende. Beger mig vidare till syrran inom sextio, en jävla trevlig kväll ska det bli. Antar att det är söndag!

Som en riktig liten tekniknörd sitter jag i stolen med mobilen hängandes runt halsen.. classic!
-Holtz

Fan vad alla är bakis idag!

Foton från igår, LÖRDAG.

Bluie in the sky

Åå helvete! Kul spelning igår, och duktiga och roliga och allt det där. På Pub Regent tror jag. Jacob var ju så fin där på scenen, den artisten. Jävligt bra gjort! Tråkigt bara att folk är så jävla otaggade på att röja på en spelning, sitter ner och grejer... vad e det för stil..
Kolla nu! Permafried!

Vi gillare båda två så det blir bonus tummen upp

Jag sitter i en stol. Och kan vara kanske den skönaste position jag någonsin antagit, i en stol.
Snart kommer en DRÖS med bilder från i fredags. Ana RÖJ.. eller ana talang.. må det vara osagt.
-Holtz

Skulle du/ni kunna svara på frågan
Yes sjukt skön låt!

Godmorgon följeslagare

Där står jag och gör äkta papyrus

I någon sliten och nött minutaffär på ett gammalt stråk i Hurghadas slum. Ovetandes om vad som EGENTLIGEN händer. Vad som DOKUMENTERAS i bild. Ett ögonblick JAG tyckte var trevligt av den anledning att jag skapar papyrus. Däremot...... var denna shejk till "butiksbiträde" glad av en helt annan orsak.. verkar.. det..som.. fyfaan att inse det när man bläddrar igenom de lyckliga semesterbilderna något år efter. Tänk hur länge jag varit ägd.


Haha ååå äckel

-Holtz

Rummet: härmed förevigat

Allting kommer stå kvar i vanlig ordning sen när jag drar....allting förutom...........mitt rum. Det märks ju typ inte så här men sovrummet i sin helhet är en skapelse som innefattat hundrafalldiga projekt. Projekten, som VI älskar! Johanna har ju hjälpt till då och då, och va roligt vi har haft då!!! Sedan kan jag heller inte låta bli att tänka på alla som har sovit över i den här sängen, de störda kombinationerna av "folk", ha ha fy faaan. Hur trevligt som helst har det varit. Och älskar att jag och gästen alltid har bestämda platser. Jag sover intill sängbordet så ere bara, har alltid vart. Kommer snart aldrig mer bli... för snart plockar jag ner alla grejer och då ere fan slut på det roliga. Så nu har jag fotat allting från alla vinklar för att förevigt minnas.

 
Tove


Avicii - Skype (Original Mix)


Jag - Hostaren

De slitna, dreadsliknande lockarna och de bakisliknande hundögonen.. ameh fy fan vilken nedgången själ, men en jäävligt rolig. Det E ju så kul! Dagen har spenderats och är ju så jävla sugen på sushi. Nyheterna för dagen fick jag av Tove.. hon övningskörde PÅ  Oskar Linnros idag! Pang rakt in i, vid Mariatorget.
Ha ha så jävla kul om..
Dags för ett bad, ska checka rulle i cuzzen. Annars står jag inte ut. Hemska tanke.. Jussi har däremot svart bälte i badkarning. Vill ju också värva ett.
Hörde att två stycken sprintare dog under midnattsloppet av uttråkning.. Hemskt..
-Holtz

Två senaste timmarna i bilder

Behöver inte säga så mycket mer he he livet är nice med morfin
-Holtz

Vilket jävla härj

Men igår så tankade jag ju sjuka house/tech/minimal/electro/osv-låtar som jag sedan belyssnade på i badet. Jävla trevligt. Kändes mig lite som en emo, fattades bara svart rinnande mascara och lite wristcuts. MEN!.. så lackar jag över denna HOSTA, jag spyr på den. Jag vill jobba, men får inte. Känner mig dum och störig som inte kan jobba på grund av "lite hosta". Förhindrar ju den naturliga freshness som en nyduschad människa annars utstrålar, och som behövs när jag jobbar.. Fyfaan.. Tiden är tagen nu iaf, 10.15 ska jag vara där.

Väl mött.

-Holtz


Den där jävla tiden

Vårdcentralen är besökt men ingen tid catchad. Jävla jävla idiotkärring i receptionen? Jobbar med inom SERVICE bör man fan vara TREVLIG och EFFEKTIV och GLAD. Men... icke! Skiter i det där jävla besöket.. det enda störiga är att jag måste ta till med någon stark jävel för att hostan ska försvinna ur mitt face.


Käkade pannkakor idag. Först ville jag inte, sen åt jag i alla fall. Det var fan gott ändå.


Tur i alla fall att den som tvivlar är mer levande än den som tror. Och juste! Ska showa jävligt bra bloggar med fet house. Det enda vettiga jag funnit idag. Undrar vad Tove funnit.. he he åååh helvete

-Holtz

FET FET FET FET FETFEFTETFETt LÅT


Pryda langar nytt


Brassar lite Maia


Lack och så

Varje gång nagellacket tas fram ropas det i ren panik från annat rum "använd underlägg" eller "lägg en tidning under när du målar". För att inte skapa KAOS så gör man ju det. Men vid vidare eftertanke så... är det väl fan omöjligt att måla SÅ mycket utanför nageln att det hamnar på bordet?
Det här är maxxad utanförmålning:


som sker varje gång jag lackar ur. Fyy fan

-Holtz

Bojkotta Arla

Kan vara den första förpackningen JAG ser, som möjliggör design och ickesärskrivet ord. Ett brand som antagligen prioriterar rättstavande före design. Ändå är den inte ASFUL vilket rättfärdigar att det går. Dör av tugggummiförpack ningar.-Holtz

Veckan som gått då!

Nja var på besök hos Hå Wallberg på Lidingö. Tove och jag alltså. Stängde av teven och lamporna och pratade, inte ofta man gör något så sjukt.


Tove njuter innan slaggen erövrat henne. Sjukt däckad efter fem minne!


Jag checkade läget på myspace och randomly ser något så sjukt som Lissi Dancefloor Disaster. Tänker "vad är de för sjuk grej ha ha", fotar och MMSar Tove på dirren.


Drar till Sommar för första gången, där nere vid kungsholmsbron, g:a Trädgårn ni vet. Och vafan? Vad i helvete ser jag? ÄR DET..?? ÄR DET INTE LISSI DANCEFLOOR DISASTER öööööööh JO DET ERE! Hamnar i chock och dansar ut i lycka. OFTA dom är svenskar och OFTA dom spelar just IKVÄLL, tänkte jag.


En mamarazzibild på Hamnplan togs självfallet på Bubba och mig. Kul!


Och sen: ha ha så jävla rolig bild. Kolla till höger om mig, vilken skeptisk liten jävel.


Och söndagssoftination hos my lovely Sandra.


Farstahäng med Sofi igår, den posören!


Käka donken, så klart.


Aa hon är ju fan söt ändå.


-Holtz


RödHittade en fin gammal klänning i källaren, men den var lite för tight, en strl 128. Så jag tvingade Rebecka att prova.

Japp den var fin.

Tove

Arch of the sims: för den gamla entusiasten

Årets spotifylista langas här nedan

Klapaucius + Motherlode***

Redan en favorit på jobbet! Ang. jobbet förresten så har även Tobbe jointat skoföretaget. Jävligt välkommen skall han vara!

tove

Vafan?

Tiger Lou's album Is My Head Still On? är ju helt cp på Spotify. Är det så för alla eller? Fel titel på fel låt är det, och det STÖR mig.

Ledig idag

Igår var ju en jävla soft kväll med Jutrisa. Fan det finns ändå många psychon, och det går inte att konstatera för många gånger. Hon drog till jobbet imorse och jag till syrran. Nu agerar jag barnvakt. Ena kickan har jag i en så kallad "babybjörn" som alla nya morsor går runt med. Ändå skön grej och är GLAD för de nya morsornas skull, för ungen somnar ju dirr. Och andra kickan är nyklippt och fin i håret och sitter och målar till vänster om mig. Söt faktiskt.

Uppe i Den förträffliga musiken pt 7 nu. Behaglig lista, är nöjd. Ingen hetslista, bara en bra lista fylld med TRIVSAM och HÄRLIG och MYSIG musik.

-Holtz

Livet just nu


Langar en hälsning ut i bloggland innan vi drar ner och ut från Odenplace.......... Hej


Mosh:are gör sig redo för en "wall of death"


Älskar stämnigen inför upploppet. Kolla fan utan ljud!

Nu har Johanna städat rummet här på oden och jag väntar på kaffe, som det kanske blir. Och som vi kanske ska dricka på balkongen hoppas jag. Igår var vi ute och körde en sån där klassisk "runda". Det var roligt och vi fuckade lite.......ur alltså.

Tove

Idag ere RÖJJA

Duschen är tagen och jag trodde jag hade glömt mackorna i köket. Men fy fan vad snabb jag var att äta dom, tydligen. Så går det när man är FATTIG! Snabb som fan.

Ha ha och lyckan är.. TOTAL! Alltså det är ju sjukt. Det finns ju ingen annan människa som kan gestalta "HUMOR" så sanningsenligt, som Tove gör. Som VI gör. "Byrån".. ha ha ha. Tänker på alla som ÄLSKAR sina komedier.. shower.. artister.. Tänk att VARA allt det där själv. Inse! Vi ÄR ju det. Livet som artist på sin egen show.. livets show.


Ååååååååå grattis storasyster Micaela 25 barr idagÅååååååå grattis Ninni Kikkeli 21 barr idag-Holtz"Man e smart"

Haha ja ibland så e man ju både smart och rolig, och man skrattar åt sig själv. Och när jag tänker på igår tänker jag "fan va sjukt". Tänk er detta, jag var så trött att jag inte kunde röra mig eller öppna ögonen. Och i den positionen låg jag i soffan i köket samtidigt som jag tyckte Johanna var det roligaste som hade hänt mig. Det var så sjukt plågsamt att vrida sig av skratt och utan att orka se.

Du vet ingenting om migoch fick väl egentligen aldrig reda på nåt heller. Känns inte det jävligt konstigt? För DIG........alltså. Vad trist va :P

Tove

Hej nu är det lunch

Uppvaknandet denna morgon gav mig flashbaxx från semesterveckor i Småland, farmor och farfars hus. Vaknar av ljuset och kissnödighetsfaktorn, går upp för trappan, försöker gå rakt. Väl uppe på övervåningen och man blir totalt utstirrad av två korsordsgeeks i glasögon och morgonrock. Det kändes som farmor och farfar men det var ju bara mina egna föräldrar som hade blivit gamla. Och lika förvånande var det, nu som alltid i småland, att man vaknade..... VaAAD liksom??? Man kunde nästan höra ett "Nämen...??? GodMORGON! *hah titta, ja men sedärja*" Att jag var påväg upp innan kl 10 eller vadå? Kände mig sjukt onormal. Fast det var samtidigt trevligt och nostalgiskt.

Det värsta med en sånt här bemötande är när man endast är påväg upp för att kissa och inte alls är redo att vakna.

Sedan gick vi ut och soalde på balkongen allihopa. Det é nice....

Tove

Sedär ja-Holtz

White Magic (inte koks asså)

”Förut var världen som ett otäckt kaos, ett horhus, en krigszon eller som en tävling för mig. Nu är den mitt ostron”.

Vem har sagt det då? KUL om det vore jag. Kul OM livet vore så för alla.  Nä men Eric Berglund ni vet, nä det vet ni inte. Från The Tough Alliance! Han som ÄR CEO, och släppt albumet White Magic. Som förövrigt ÄR jävligt bra. Tanka det om ni lever i avsaknad av nytt, bra, syntpopgläjdealbum. Fyfan vad emo det där lät... men plattan ÄR bra. Hur länge kommer vi fortfarande använda oss av synonymen till album, alltså "plattan". Symboliserar ju den utdöende cd-skivan, eller till och med LP-jäveln..


Aja! Vaknade och trodde jag var DÖD, men det var bara solen som stekte in mellan persiennerna utav bara helvete.. knaprade några Eox, någon Alvedon och lite hostdämpade jävlar. Så nu ska vi erövra dagen tänktes det-Holtz

Det vankas...

KRÄFTSKIVETIDER?!
I alla fall om JAG får (s)välja. Det kan ni ge er fan på va? Det är dags för partytält och för fulla vänner för tidigt, kräftor och motståndarna som bara äter massa PAJ! PAJ ÖVERALLT. Aa sjuka tider nu, men kul är det ändå. 
Några EOX och några Magnecyl senare softar jag här i musiken.. Tankade en Zoo Brazil EP nyss, och Where the wild things are.. lite CEO också.

När är det skiva på gården förresten?

-Holtz

Btw

Vilken jävla värd dag! Photoshop + aaasskoena livespelningar som jag hittade + elkickbike. Super fun! Och det får man tydligen betalt för????! Ha ha sjukt. Efter det har jag varit hemma hos sofie och druckit vin som en riktig sommarkrökare. Idag hade jag på mig en guldglitttig tröja. Knäppte så klart en riktig fågelmeppbild i bilen hem, kolla man ser den faktiskt. Aaaa det är skönt. Tjugo min, sedan är det läggdags.


Bildtext: Det är sant det är faktiskt i bilen...

"God Natt Alla Blogg Läsare!"

Tove

Äggkastaren (jag)

Sulade ett ägg i köksgolvet imorse. Det som var tänk att bli en "rolig grej" visade sig bli riktigt, riktigt.....tråkigt. Det var skitjobbigt att städa bort! Och sen när är man redo för att städa klockan halv sju på morgonen? Jag borde ha tänk lite först......


Bildtext: Och där ligger den jäveln


ToveSmart kommentator här för att stanna

Vi har en kommentator här. Tydligen "en vanlig kille". Fan vilken skön "snubbe"! Verkar ha koll och så, för Tony Irving är ju en av "de största" vi har här i Sverige. Din röv är säkert större. Tack och hejBy the way så är det jättesvårt att spåra ip-adressen din jävla tönt.

Väl mött!

-Holtz

 


Tony Irving och jag har något gemensamt

Kan Tony Irving för McDonald's reklam vara ett skämt? Aa, lite. Folkkär? Nä. Rolig? Nä. Snygg? Nä. Associerad med McDonalds? Nä. Tilldragande? Nä. Varför ringer Mc-Donalds upp Tony, och varför tackar han Ja? Två oförståeliga handlingar i en dålig grej.

Men det känns ju så. Eller så känner jag. Blev erbjuden, och tackade ja av en anledning. Fast mer som att jag klistrat fast mig själv som en sticker på ett elskåp och promototat världens sämsta reklam. Ha ha en riktig jävla skitreklam..


Finns det nån som har whoa eller?

-Holtz

Editerar lite med Tobbe

Vaknar upp som in i helvete utav en host lika oförutsägbar som Tjernobylpangen. Känner mig lika stiff som grannen i Beck och inser att klockan är exakt 08.00. Tove drog till jobbet vid.. ja det kändes som mitt i natten. Tobbe besvarar mitt sms 08:53 och meddelar om sin vakenhet. Stapplar dit och här sitter vi som knarkarna vi egentligen är. Har ätit toast också. Editerar om sidan.

Juste, ha ha asså Jempie, drömde sjukaste om dig, fyfan vad jag garvade.. Fanny var fan också med. Åkte snowracer i ett islandskap och ni flög åt helvete. Kul ändå.-Holtz


"Byrån" som VI ska starta

Ehehe.. alla dessa projekt och idéer! Och alla idéer jag inte värderar när jag pratar med Tobbe i telefon.. han föreslår, och jag säger "det låter som en idé..", men jag värdesätter in den jäveln, vilket gör honom FRUKT-ANS-VÄRT förvirrad. Säger ju inte att det låter som en BRA eller DÅLIG idé. Det låter bara som en idé. 

Men fy fan vad lyrisk jag blir över att tänka på byrån som Tove och jag ska starta, med alla våra idéer. Hahaha.. jag känner mig som den ecstasydrabbade tonåring jag kommer BLI när projekten är satta i gung.. ÅååååååååHhH :D-Holtan

Anteckningar pt 1

Behovet av att veta är ju rätt stort, vad det än gäller, eller hur.. Men när ni så jävla många gånger naivt planerat semester eller annat skit efter väderprognoser, och sedan klagat över att "varför det just ska regna när JAG är ledig", förstår jag inte varför ni  fortsätter med det. Anledningen är väl kanske.. för att gynna "småpratet", det innehållslösa. För det består ju av denna skit till minst 95%, i alla fall den inledande meningen till det informationsfattiga meningsutbytet. Borde ju börja snacket med att inkränkta på främlingens personliga territorium.  "Det e ju mer intressant, för båda vet ju om vädret", mumlar T här nedan på mattan.. sanningen. Men varför detta BEHOV av att veta vädret i förväg.. EGENTLIGEN? Det förändrar ju inte dagen. Tänker att det är som att läsa horoskop...


Ledig imorrn!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-Holtz


Det handlar om att vara soft mot varandra

Vissa har TUR, eftersom de lever på en knappt tillräcklig nivå för att inte koras till ett psycho. Det är mycket nu!
Fler blir en del av den SJUKA psychosubkultur som TYDLIGT brett ut sig över vår bekantskapskrets.

Vi - förföljda av psychon. - judarna kubbade från alla nazis. Nu - vi kubbar från alla psychon.
Men det värsta - ett psycho som DUMFÖRKLARAR en själv. Men som egentligen bara dumförklarat sig själv. Maxxat dumförklarad.

Typ som när Marcus Birro får cravings att tillskriva sig själv titeln som UNDERDOG. Tur att man snabbt zappar förbi de pinsamma snubbarna. Har ställt många frågor, men skulle få mer variation på maten i en skolmatsal än vad jag fått svar från snubben. En till avbockad och nu kan man aldrig mer förvånas. Yessssssssssssss

-Holtz

vilka var dom då


Det går tydligen 3 psychon på varje frisk människa. 3 som för stunden är aktiva måste i såna fall vara. För visst känner vi fler, men de flesta har varit rätt passiva på sistone, eller så har vi "eliminerat" dem. Men dessa 3 psychos, hur får man dem att sluta förfölja??? Så jävla obehagligt. jävla obehagliga ni e! man ba springer och duckar

Idag kommer hampus hem, tror jag. Hörde att han skulle bada i mälaren kanske! Nice assso

Tove

Veckan som vandrat


Skogsvägen:Lillebror på visit:Bakis i säng innan T överraskade med BK-middag på balkongen:Tove avancerar och förklarar tisdagskrökat öppet:På tuben från Vällingby:
Helt crazy brud asså ba tjing:
ÄNTLIGEN (!!!) intjackade böcker:


Snart klar med Nextopia, jävligt bra läsning.

Ensam droppe i ösregn i Hökarängen:Glädjen förkroppsligad:


-Holtz


Snygg

Satt ju då och spanade in/tjuvlyssnade på denna man på tunnelbanan i fredags. Theo Jensen, han som älskar gitarren, satt där med en cigg bakom örat och snackade med en man i stormhatt. Känns jävligt bra. Har ju då både Daniel Gilbert och Theodor Jensen avbockade i "gbg-elitracet".

Sen drog jag och Johanna på födelsedagsfest (min absolut favorit av alla sorters fester). "Da-MANS-code" var det som bastade 20 år, och vi var där som hans närmsta groupies. Igår åskade det och jag var ute och dansade lite. Först kändes det som en dålig kryssning, och sen som typ........en bra kryssning. Hur det nu skulle va?

Dags att haxxa sig vidare genom denna cybersöndag.

Love

Tove

btw Johanna, 3 jävligt bra snabbkoder jag lärde mig förra veckan.

alt + 5 fem ggr (så blir det ett hjaerta)
windowsknappen + D (visa skrivbordet. så kan man trycka igen också så går alla fönster upp igen)
alt + A N M (ny mapp)


Jag har en önskan

En STOR önskan, faktiskt. Att lära mig alla kortkommandon på min dator.

-Holtzén, sa mange

Morgonens segrare

Uppvaknadet i Jessicas O-TRO-LIGT sköna soffa skedde med förvåning i blicken. Vart fan tog alarmet vägen? tänkte jag. . Hade tydligen stängt av den jäveln, vilket bidrog till sexminutersrushen från soffan till busshållplatsen. Helvete vilken vinnare jag var. Från Tyresö till Vällingby på exakt sextio minuter. Och dessa minuter spenderades bara i färd! Så jävla snabb.

Och så claimar jag de senaste två månaderna som en LÅNG jävla LEKTION i FÖRÖDMJUKNING. Ändå kul! att jag lärt mig något.Svinbra låt dagen i ära:-Holtz


Dåså


Fyyy

Ipoden hade low batt och dog, så jag fick lyssna på radio hela vägen hem. Först var det roligt men sedan övergick P3 till samhällets mest långdragna debatt. Den om skönhetsideal och retusherade bilder. Frågan som ställdes idag var om Du skulle må bättre av att veta att en bild på en snygg tjej var restuscherad. För tydligen finns det en organisation england som har fått nog av det rådande idealet och försöker få igenom att det ska stå en skylt på alla photoshopade bilder av dom är retuscherade. Som att man inte skulle kunna tänka ut det själv? Dom har uppenbarligen insett att så är fallet. Att utgå ifrån att andra inte kan fatta den grejen utan skulle behöva en skylt under för att förstå, känns ju jävligt översittar på nåt sätt??? Det är samma som i den religiösa frågan. "Jag tror inte på Gud, men religion är bra för människor behöver den." Idioterna som inte vet bättre än dig, då eller? ..dom behöver.

Fan fattar ni....eller??Hänger med Jerse ikväll. Lite iaf, var e hon nu t ex? Någonstans i huset....månne

Tove

Blev lite taggad

Du heter: Tove Emilia
Smeknamn: T, T Wallberg, tower, ibland kurre och pajen he he
Låt som när du är ledsen deppar till: Just don't think i'll ever get over you
Beroende av: Mina "produkter"
Vad tror folk om dig? Att jag är rolig men också jävligt wierd, fast skön, och typ kanske gillar the ting tings och att bli bjuden på drinkar.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "ok men vi hörs när jag kommit hem då" ..kan tillägga att jag alltid hatar ett "vi hörs" men aja
Var bor du? tyresö
Trivs du där? älskar mitt rum och allting här, gården, agaten 24. Men...det är dags att dra
Hur många par converse? 3
Sprit, cider, vin eller öl? vin forever
Brukar du bli för full? Inte längre jag har fan blivit rätt lame
Vad har du för mobiloperatör? Halebop
Är du allergisk mot något? Mot vissa katter, t ex tobbes katt julius! shit. Skaldjur har hänt haha.
Hur svarar du i mobilen? Tjenna! eller aa tjena eller tja eller heEEJ
Vem ringde du senast? Hampus
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Sov så gott
Antal timmar sömn i natt: 7
Sov du ensam? nej
Brukar du komma i tid? njaee, fy fan tänker på värmdö gymnasium-lektionerna
När mår du bra? t ex när jag halvsover och nåns arm är runt mig
När blev du fotad senast? igårkväll
Hur känner du dig nu? stressad, ska hinna fixa mig innan SATC kl 23
Vanligaste färg på dina kläder? svart måste det va
Vad tycker du om fötter? brukar inte tänka på dem, men dom är skadade efter många års misshandel
Vad saknar du? utfyllnad
Hade du en bra kväll igår? ja den var skön
Favoritdryck på morgonen? kaffe
När brukar du oftast gå och lägga dig? kl halv tolv cirka
Är du blyg? ja......men inte på töntnivå.
Vill du hellre ha mail än brev? ett riktigt brev med frimärke!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Typ inte, blir så jävla lack när folk raggar på randoms på krogen som dom inte känner utan bara tyckte va snygga.
Har du spytt offentligt? Mmm man har ju avslutat ett par riktiga krökrace
Är du nöjd med ditt liv? jag känner att väldigt bra tider är påväg
Är du bortskämd? Pappa har betalat min teleräkning tills nu, typ det
Vad gör du i morgon? jobbar 8-16:30 sen hookar med nån skoen
Vad är det värsta du vet? Psychon, krossade hjärtan, ledsna människor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? ca 200-1600 kr
Vad längtar du till? Helgen haha
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja så jävla skönt, det har ju bevisats
En speciell dag du minns? Mmm många från den här våren
Hur gammal är du? fyllde nitton den 14 feb
Du samlar på? fina grejer, halsband
Vem ringer du när du är arg/ledsen: johanna, jerre, hanna, hampus
Vilken tid gick du upp idag? runt 06:25
Har du sovit i din egen säng inatt? jepp!
Har du strumpor på dig nu? nej så jävla nice
Är det okej att gråta? ja när man är glad, rörd, ledsen, tom
När grät du senast? jättelänge sen!:D shit, tror i början av sommarn när allt sög och folk var sä jävla cp i skallen.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? skaffa ett liv
Bär du glasögon eller linser? ja men e ju +5 herregud
Vill du gifta dig? älskar födelsedagsfester vems det än är, tänk på en bröllopsfest..MIN
Vill du ha barn? ja, jag ska döpa en unge till björk så jävla fint. och mitt favoritträd!
Solar du ofta? har inte fått sola någonting den här somarn känns det som. solade solarium idag! depp
Är du bra på att laga mat? som en kock alltså
Är du flygrädd? mmm det är hemskt
Vad dricker du helst när du är törstig? juice
Bor dina föräldrar tillsammans? ja tillsammans med mig och rebecka
Vilken ögonfärg har du? blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns? mmm usch
Biter du på naglarna? ja??? wtf
Hur ofta tränar/motionerar du? 4-8 ggr/år
Senaste låt du hörde? She - Charles Aznavour ft. Bryan FerryFyllans skratt kommer inifrån.........God natt!

Tove


Träffen

Jag träffade en riktig legend i morse. Just den man ville träffa! När man inte har sett någon på jävligt länge så tror man inte riktigt sina ögon vid första anblicken av "legenden". Så det blev den riktigt kalle anka-effekten att man först dödstrött sveper med blicken över havet av t-baneresenärer, ser någon, ser någon annan, tänker, hmm vem fan..? vare?..det VAR! Och man liksom hajjar till och kollar igen. Och där satt han..... Calle (aka. Carl-Emil). 


- I am legend......


Tove

Tanke vid busshållplatsen

Älskar att se en oljefläck eller bensinfläck "beté sig". De bär sig alltså åt, när det breder ut sig i symmetrisk form på vägar och asfalt. Fint att se.-Holtz

Från och med du typ


Passion Pit - The Reeling (Bubblegum Sci Fi Remix)


God morgon! Debatt råder

Med mig själv.
Kan ju ändå inte gå in med den negativa inställningen. Måste vara positiv! Händer det, så händer det. Att undvika att vara tankspridd, går ju TYDLIGEN inte. (Ioförsig så går det ju inte ens att försöka att inte vara det. Som att försöka att inte vara svart). Som när varje kund UTGÅR från att varje produkt i butiken KOMMER ATT vara trasig, för att de första hörlurarna för 99:- kronor pajade efter 5 minuter.
Men jag tänker såhär: är det värt för mig att tjacka iphone 4 (ligger något provocerande i att skriva just iphone) när jag RÅKAR tappa bort några lurar om året? Tänker ju: den HÄR kommer jag vara försiktig med. Men frågan är: när kommer jag börja se värde i det materiella jag har? Tove är upphovsmannen till denna gåta. Och fundersam står jag kvar. Helvete
-Holtz

God natt då!

Klockan är rolex och nu ska vi upp och göra te. Sedan läggdags. Vi vet ju vilken sida som tillhör vem. Början på.. LIVET som VI delar.

-Holtz

Minnet som.. jag TROR jag har

Man överskattar ju minnet. Eller JAG överskattar mitt. För hur många gånger ska jag TRO på att jag verkligen kommer att MINNAS, det as-smarta som jag tänker på i denna SEKUND, om en timme eller tio minne? Det blir ju aldrig så! Måste. Inse. Därav dagens inköp av anteckningsbok. Blå med gula svanar.

Nu: middag och tisdagskrök hos Tove. Det e fan trevliga tider nu

OCH: en jääääääääääääääävligt fet låt!!!!!!!-Holtz

Ledigheten ba flödar

Imorse (läs: INNAN KLOCKAN 07.00 PÅ MIN LEDIGA DAG) levde en av förväntningarna upp (till sina förväntningar?) ännu en gång. Vaknar av en panikskrikande femmånadersbäbis som VÄGRAR. SLUTA. SKRIKA. OCH. GRÅTA. Syrran hade placerat ut henne bredvid mig för hon skulle på uppdrag. Helvete vilken panik!
 Det är sjuka tider nu! Möter upp Jempie snarast och resten av uppdragen ska avklaras, idag. Dricker för starkt kaffe, men har accepterat att kaffe vrkligen HAR en äcklig smak, och dricker nu det. Som jag gjort i några månader. Sviker ändå inte tet. Fyfan vad töntigt SKRIVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha en trevlig tisdag era sjuka jävlar

-Holtz

Alltså, det ÄR ingen nyhet

Sluta bli upprörda över att reklamen "luras". För x år sen kan jag väl EVENTUELLT ha accepterat reaktioner på spridningen av de orealistiskt krispiga, sesambeskjutna hamburgerbröden från McDonalds, som INTE stämmer överens med den verklighetsbild vi möts av IRL. Men idag? Kom IGEN folket, SÅ dumma i huvudet kan vi väl inte vilja framstå som? När vi (läs: NI) skriver och skriker och bloggar och groggar om hur SJUKT DET ÄR (!!!) med alla dessa orealistiska, photoshopglansiga, solbrända, tolvåriga pojkkroppar med förstorade pattar vi ser på reklampelare. Vi (läs: jag) VET ju att denna kropp - INTE - fotades av en slump på gatan och sedan hamnade oretuscherad på pelaren. Eller? Är du lite dum i huvudet kanske???? Kanske lite hjärntvättad??  Sen när har en människa irl haft bredare leenden än höfter?-Holtz

Legend

Är man legend i vår rank, då är man fan riktig legend.

ät, ät, ät, ät, ät, ät, ät, ät


nånting som johanna gillar......

Tove rimmar på

Från underground nivå. Den lille rapparn. Mötet skedde på t-centralen och färden var igång. Mot Vällingby och tillbaka. Helvetesresan - OM - inte Tove hade joinat. Ett par jeans och lite annat skit senare sitter jag här med en bäbis slingrandes runt mina ben under bordet och en syster som bakar pizza. Så jävla mycket ost!!!!!! Fyfan vad det ska bli nice. Lyssnar på Petters greatest hits.

Hej nu
-Holtz

Tänker på de små jävlarna

Tänker på alla töntar man träffat och vissa saker som dessa ibland gjort/sagt. Företeelser man aldrig berättade ens för sina vänner för att man skäms å dennes(töntens) vägnar. Eller några exempel är när någon har betett sig otrevligt och/eller klumpigt. Då tycker jag synd om dem, och då vill jag inte berätta för någon för det är elakt att sprida personens sämre sidor. Och ibland har det bara varit såna här störtlöjliga saker som att personen tror att den "kan vara jagad och kanske avlyssnad av polisen". Ha ha......

/ Tove

masterpiece pt.3

Åh helvete - så man kan fucka ur, va! Som i Båstad på Pepes när en riktigt tung nigga-DJ spelade ett race med typ 7 av dom röjigaste låtarna i världen.. på rak! Jonas Bergström stod på andra sidan baren i rosa skjorta och backslick, i went crazy..så att säga. Fuckade ur, och det i dans!

Idag har det arbetats som fan, vilket följdes upp av en träff med Holtzén. Blev erbjuden jobb på Apoteksgruppen också, men jag är ju redan employed dårå ;P (så gott som, annars soft med backups)

/ Tove


Som en misslyckat rån

Tänk på ett adjektiv (ambivalent). Se på detta ord och förkroppsliga det. Dela sedan upp personen i två. Det är JAG. Nyduschad och nedsjunken i skön soffa, omsluten av duntäcke, ansluten till musik och serverad med te. En situation som är så in i helvete svår att banga. Speciellt efter blickar slängda mot den regnbombade fönsterrutan. Inifrån är det härligt. Men det är uppdragen som försvårar.
Jag skulle bocka av min TO BUY-list idag, ju. Fortfarande inte för sent. Ska möta Tove efter fem också, men hon vet ännu inte om att jag förmodligen bangar. Ändå så är jag rätt taggad att åka tuben i femtio minuter med min nynedladdade musik till Vällingby för att (som jag glömmer var femte minut att jag glömt) jag glömt mitt bankomatkort på jobbet...


TRAGIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


En låt som passar.. just NU, HÄR

-Holtz


Showmannen Settman

Peter! I en intervju för ett tag sedan la han korten på bordet och beskrev skillnaden. En kraftig distinktion tydligen, mellan hans privata, tystlåtne jag och den offentlige person han ofta agerar. Peter Settman, the Showman. Med en STABIL utstrålning som får åskådaren att drypa av nyfikenhet. Enligt showmannen själv. Vem är denna SHOWMAN? undras det.
Sen när skulle jag vara intresserad av den person, som inleder ett avdankat program med repliken "hej och välkomna till så ska det låta"?
Diskrepans råder inom Settman. Vi alla har intressanta sidor inom oss som kan liknas vid de ryska sovjetiska små dockorna. Ni vet, den stora dockan med en mindre i sig, och den med en ännu mindre i sig osv. Ju mindre docka, desto mer info att VILJA ta del av inom den. Det är den man vill åt. Den lilla jäveln. Alla har en!

Den människans minsta docka, som vecka ut och in presenterar sitt program "hej och välkomna till så ska det låta", kan. inte. vara. intressant.


-Holtz

Skildrare av min egen värld

"Jag har en blogg. Läs i bloggen! Jag bloggar. Tänkte blogga lite. Har du bloggat idag? Jag har bloggat idag. Bloggar du?"

Jag. "Bloggare". Utplacerad i fel forum. Malplacerad i fel församling! Som att söka på System Of A Down i Spotify och få upp musik av Peter Jöback. Som att åka till Djursholm men hamna i Tensta. Som att stämma träff med Hitler fast istället mötas av Stalin. Som att betitla mig som BLOGGARE... Error. Vilka restriktioner är JAG nu tvungen att följa? Vilka krav har jag på mig? Inga, är ju ingen sk BLOGGARE. Skillnaden.. att aldrig be om ursäkt för sin frånvaro. Jag är ju bara min egen upphovsman, vafan..


-Holtz


Gäller att subscriba

Welkaam to de stekhous är min tidigare samling med tung house/electro/minimal/techno/trance ja vad man nu vill kalla det. Dör ju lite varje gång jag lyssnar på den. Pallar inte med FÖR långa playlists, så här kommer min andra Hörru laer inte mej hous.
-Holtz

"Ansvarsfull"

Och jag är hemma igen. Fysiskt, och.................psykiskt! Känns det som iaf. Är så jävla high på att vara hemma tillbaka till mina grejer, till mina listor, att tänka. Och jag har älskat att vara med Sara med våra syskon i Båstad. Vi var tillbaka i våra roller. Varje stund med Lenkish är ju fantastiskt rolig. Tillslut blir det så kul att jag typ blir lack. Så går jag och hackar på Sara hur länge som helst. Och båda blir fett lacka, fast allting är samtidigt jätteroligt. Så släpar jag med Lenkan på långa promenader och så går vi och bråkar. Och så kommer vi tillbaka och skrattar och känner oss som ett gammalt par.


Och det var ju såklart jag som såg till att vi kom ner överhuvudtaget. Bokade in oss på diverse tåg, pågatåg och öresundståg. Höll koll på tider och betalade. Agerade morsa! och morsan e ju tillbaka

/ Tove


Återförening!

Äntligen har jag hämtat min lilla älskling till ipod hos Linn. Ej förglömd! Och massa töng musik nedladdat. Och Filip Hammar & Fredrik Wikingssons podcast från Aftonbladet. De jävlarna börjar bra. Kul att höra. Behöver en ny bok att läsa, måste till Pocketshopen, och Akademibokhandeln.  Lunch nu!
Bio med Jempie igår, såg Kneight & Day. Kan ha varit en av de tråkigaste, mest meningslösa filmerna jag sett. Förstår fortfarande inte titeln. Somnade gjorde jag också.
Tove kommer hem från Båstad idag den stekarn. Hängt på Pepes och grejer! Vilken konst. Saknar ju henne..du läser ju det här! Saknar DIG! Eller längtar jag? Aaa det gör ja.

Stimming - Chemistry lyssnar jag på nu.
Fet? aa så jävla.

Så jävla osugen på utgång så det är helt sjukt.

-Holtz


RSS 2.0