Tips!

Läser i artikeln HÄR att sjukhusmördaren trodde han fått en chip inopererat i skallen.
Men HÖRRNI! Om ni någon gång skulle råka skjuta några stycken eller bara få lust att sänka några jävlar, skyll på ert "inopererade chip". Verkar funka rätt bra! Så slipper ni finkan och kör all in på psykiatrisk vård istället./ Holtz!


Snyggt


Beer på Snaps. Jävligt snyggt!


James Dean som fotar eller filmar. Är det verkligen han förresten? Jävligt snyggt.

Tove

Ganska horigt

Klippte mina naglar för kort så nu gör det ont som in i helvete på varje jävla finger. Nja, lackar lite!

/Holtz

cheese?

I typ tre dagar har jag sjungit Creep av Radiohead (fast jag sjunger som Timo Räisänen gör) och lika störigt som kul är det varje gång jag kommer till "Sheeeee's running out the door" och tänker:Tove

Sturren?

Jag tycker till och med att det ska bli jobbigt att ta studenten. Alltså själva "jippot" kring allting. Palla fira. Jag vill typ bara gå hem........... Jag är skön.

tove

åååååååååååååh

Ångest Wallberg
Agatgången 24
135 49 Tyresö

Hälsa gärna på eller skicka brev!


Fett

Tänker på tjock vs smal. Vad som ÄR hälsosamt, vad som ÄR moraliskt rätt, egentligen. Tänker på vad, vilka förespråkar. Förespråka hälsan och dyrka den som det underverk den blivit, gör våra kära samhällsdebattörer (som är besatta av de skönhetsideal som råder) galant. Stör mig lite på de anti-"size zero" demonstranter som finns. (Som om vi inte skulle vara anti det?). Och stör mig på det nya som tagit fart. Förespråkandet av det feta. De folk som även påstår att förhärligandet av the fat body skulle bidra till att våra "problem" försvinner. Lättsinnigt och karaktärslöst antagande. Det är ju ödesdigert.

Håltan

Endast i teorin

Inlägget som aldrig publicerades i förrgår morse.

Vaknar av att solens strålar våldtar mig rejält för att jag glömde dra ner persiennerna igår. Inte för att jag brukar det! Men uppvaknandet tar jag som dagens första straff. Ett bra. Men! Läser i Calle Schulmans blogg HÄR att en av hans anställda Dasha, inte vill att ytterliggare en tjej ska anställas. Calle skriver .. "Varför är det så? Hur ska ett företag kunna bli jämställt när inte ens tjejerna vill ha balans mellan könen?"
Och så börjar jag tänka.. Alltså EGENTLIGEN. Verkligen EGENTLIGEN, så sitter ju hela jämställdstänket i skallen på oss alla, inte i hur många av respektive kön som jobbar på en arbetsplats. Fast de må ju te sig uttryckligen i praktiken också..

Fyfan god morgon!
/Holtz


Nice?

Jag var med i Hampa och Bårds radioteater, sen blev jag kickad. Sköna killar. Och vem ska ersätta mig då? Värmdö gymnasiums dramalärare. Inget mer sagt, fyy fan va grease killar...

Det lame:aste var att dom trodde jag skulle bli så arg och ledsen för beskedet att ingen av dom vågade berätta det. Alltihop fick jag höra av Viktor Solberg. Att dom hade nojat alltså. Fattar inte why, för jag visste redan att jag var "utbytt".

Jag lurade Bård lite på msn också..

tove säger:
kul att ni inte ens kunde säga det till mig..
Bård. säger:
verkligen, förlåt. vi borde bara sagt det direkt istället. alltså det är ju ingen big deal egentligen det var bara Petra som ville ha det så men vi borde ha varit lite tydligare till dig...
tove säger:
ni trodde alltså att jag skulle bli så förkrossad att ni inte ens vågade ta det face-2-face?
Bård. säger:
NEEEJ tove vi hade verkligen tänkt säga det, var inte alls tänkt att du skulle få reda på det av Viktor

(och så skrattade jag jättemycket)

tove säger:
TÖNTAR! er "show" suger

Hihihi jag skojade ju lite. Men guys, det är fortfarande ni som är dagens whores.

/ Tove


why can't there be lovelåten från adidasreklamen som jag fastnat för. lissna!

/ jerseeeee

Note to self

Ja, jag vet. Man kan inte skriva "klockan är sent". Men nu blev det så, okej?
/Holtz

Msnkonversation med 13-årig lillebror 21:25

johanna säger:
soooooooooov
nikke säger:
vaa?
johanna säger:
jaa klockan är sent
nikke säger:
snart
johanna säger:
snart kommer ni till stockhoooooooooooooolm
nikke säger:
gör du själv?
johanna säger:
jag dricker te
är hemma sjävl
nikke säger:
det är sent ju?
johanna säger:
ja men jag är vuxen
nikke säger:
och ja dricker cola
johanna säger:
men din jävel! då blir du ju pigg
nikke säger:
yupp


What's the mf deal

När jag ändå är inne och trotsar "bloggtorkan" som ett glas vatten ska jag forcera in er HÄR. Istället för att lägga pengar på glädjelösa skvallerblaskor får WTMFD dig att erövra 20 i snitt om allt gossip skulle tryckas ihop till något som skulle likna ett högskoleprov. Hedersomnämnad och vass som fan.

/Holtz

Alkohol och tillstånd

Det här med krogar, klubbar, pubar och deras tillstånd. Inte om det är friska eller så, utan om sprittillstånden. En del har förlorat tillstånden från klockan 05:00 till 03:00 (pratar fortfarande inte om oss partypeople), andra från 03:00 till 01:00. Vissa har avancerat från 01:00 till 03:00, och även från att inte ha haft sprittillstånd över huvud taget (som de flesta caféer) till att erövra kröket.

Jag har svårt att få ihop det med alla åsikter. "Politikerna" påstår att öppet efter klockan 03:00 bidrar till överlägset mer slagsmål och andra otäckheter. Eftersom de hänvisar till vad "Forskarna" har sagt, dvs att större delen av alla bråk och all tumult sker i samband med alkohol. Det tycker jag låter rimligt, men ändå är det ett så jävla bottenlöst antagande att använda det som ett seriöst argument angående varför inga krogar, klubbar eller pubar ska få ha öppet till 03:00 eller senare.

Den här diskussionen öppnas även i ett annat forum. Det forumet som så gärna vill registera Stockholm till en av de storstäder med öppet sinne vad gäller partylivet. Och vi vet att Stockholm är en skitstad i jämförelsevis med vad exempelvis Barcelona har att erbjuda. Därför blir dessa sk eftersträvare arga över det beslutet som våra alkoholpolitker så gärna vill ta. De tror (läs: tror!!!! De har ju inga bevis på det? Inte sant? Eftersom att vi aldrig fått ha öppet till längre än 05:00 eller druckit öl på valfritt café) att det kommer att understödja en OFANTLIG alkoholkonsumtion vilket senare kommer att bidra till att alla klassas som alkoholister.

Vet inte längre vad jag ska skriva. Är vilsen i denna debatt om livsstilen där alkoholen inkluderas på ett rogivande sätt.
Bra så.


Försov dig

Tove! Jaq tänkte på det här med dina förseningar på morgonen. Det finns ju två typer av försovare. Ena typen vaknar, chockas, reagerar snabbt som fan och springer utav helvete till bussen för att komma så lite för sent så möjligt. Andra typen (jag var av denna typ i skolan) vaknar, kollar på klockan, planerar in ankomst i samband med när nästa lektion börjar - oavsett om det handlar om 5 min försovning eller 3 timmar - chillar, tar det lugnt, vägrar stressa. Tar igen det man missat efteråt.

Jag minns att jag fick skit från alla håll och kanter när jag körde min försovningsstyle. Jag var ju tvungen att skynda va, hinna med, inte missa något! Inte samla på mig mer sena ankomster eller olovlig frånvaro!  Denna avslappnade style som främjade min hälsa rekommenderar jag nu till er försovare, var inte rädda! Det löser sig. Chilla lite istället.

/Holtz


Hihihii

Så var man försenad igen då. Börjar 09:10. Bussen jag tänker ta går 09:16. Så kan jag sitta på bussen och tänka "undra vad läraren säger nu.....och nu.... och nu" som jag brukar göra ibland.

En svensk tonsättare, är det jag?
/ tove

Typiske kunden 1

Imorgon ska jag räkna hur många kunder som med en "skön twist" säger "inget idag inte" och håller upp båda händerna eller sina kassar från annan butik. Alltså fyfan

/Holtz

Misshandlad av frisör

Ha ha så jävla kul. Pratar med Joelle i telefon och hon berättar att hon nyss var hos frisören. Blev illa behandlad. Ni vet, för hårda tag och för varm hårfön som frisören trycker in i hårrötterna. Nästan så att hjärnan torkar. Man vet ju hur det är själv, eller hur. Sitter i frisörstolen och inväntar den hårliga förvandligen. Tänker att man ska bli fräsch. Men det sker en typ av misshandel man (läs: svensken) inte vågar ställa sig upp mot. Det är kul, tycker jag. Ha ha! Fyfan

/ Holtz

Vill gå ut nu

Klockan är typ kvart över ett. BARA!! jag sitter här fullt påklädd: jacka, halsduk, kängor!! jag vill bara uuuuut NU, gå till bussen gah. Men bussen jag ska ta går inte förrän om en timme.

Jag har alltså inte varit utomhus sedan onsdags.
Detta lär vara det nya rekordet.
Och det är tydligen vår nu?!

Åååååh vad gör man..Tove

det var såhär det gick till...

...i onsdags när jag fick FEEEEEEEVER!!!
heeeeehe

EL&IC

Hej bloggen. Det är jag igen. Tove. Lovet rullar på och jag ligger hemma och är sjuk för tredje dagen i rad. Igår läste jag ut min bok. Ni vet den här med bilderna i som jag tycker så mycket om. Det blev hur som helst väldigt sorgligt inpå sista sidorna.... Jag chockades själv.

 

Tove

Godmorgon min lyckostjärna!

Det är så jävla spec. att ligga och chilla i sängen på morgonen, utan att ha en tid att passa och utan att ta hänsyn till någon som ligger bredvid som vill att man ska vakna. (ja det är vanligtvis johanna) När "beslutet" att stiga upp själv ska fattas blir det inte samma sak. Det blir faaaan riktigt svårt alltså!

Just det, jag har påsklov nu.

Jag känner mig lite ensam faktiskt. Snart ska jag äta frukost helt själv också. Och att äta själv är ju aldrig ett gott tecken. På samma sätt som det ringer en klocka när man sitter och dricker själv, tror jag.

Den här morgonen välkomnas av Peter Davison – The Sunken Cathedral som är det bästa Claude Desbussy har gjort. Sedan följs det upp av lite Mumford & Sons – Sigh No More just för till-taggningen.


krrööööööööööök!

tove


RSS 2.0