Inse, det ÄR onödigt

Ja, det ÄR töntigt att kriga sig igenom förtärandet av en mandarin. Dvs ta bort det "vita",  bara för att man inte "tycker om" det (det smakar inte ens något!). Fyfan så obetydligt och så jävla störigt.Det finns inget jag stör mig mer på än personer som får för sig saker. Exempelvis att det "inte klarar av att äta det där på mandarinen", att det "lider av depression" när det blir deppiga under vinterhalvåret eller liknande. Jävla fixidéer!
Denna typ av människa tror att detta beteende gör vederbörande "speciell" pga uppmärksamheten. Denna typ av människa tror att vederbörande är ENSAM om detta.
Detta gäller även den som "lider" av "fobi". Ett vanligt fenomen är denna "spindel/getingfobi" som nja vad ska vi säga, en större del av dagens ungdom lider av. Det är en liten obetydande insekt som inte gör ett skit. Det GÅR inte att vara så "rädd" så att drabbas av "panikångest".
Och nej, att vara flygrädd och rädd för en insekt är inte samma sak.
Vilka jävla töntar det finns.
/Holtz

Kommentarerna
Postat av: Lenkan

jag håller med till fullo, finns så många jobbiga jävlar.. Minns när en vänn i telefonen började skrika hysteriskt som om hon blev mördad. Och sen när jag trode att hon var död, kommer det fram att det var en stor padda på vägen. En jävla padda.

2009-10-15 @ 19:28:00

Kommentera då!

Vem fan du är:
Kom ihåg mig?

E-posten: (publiceras ej)

URL/Bloggadressen:

Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0