Den Typiska Svennen

Den typiska svennen känner sig ALLTID utsatt. Ofta får man höra "det här händer alltid mig", "så jävla typiskt att det händer MIG, just NU", "varför är det jämt soligt men när JAG har semester blir det skitväder". Det är när dessa livsklagomål som en MASSA bildas. Jag blev ofrivilligt en i massan på flygplatsen i Palma när flyget var försenat någon timme. Man hör hur svensken börjar klaga å klaga. Samtal uppstår om hur TYPISKT DET ÄR. På mindre än tio minuter lyckas svensken bilda en grupp liknandes vid en nedrivande sekt hur jävla dåligt allt är och hur typiskt det är.

Det konstateras ALDRIG när sköna, trevligt och glädjande saker händer. Svensken är så jävla tråkig. Man vet att man inte är en potentiell medlem i den typiska svenne-sekten när man tycker det är skönt att man blivit utslängd från krogen innan klockan två istället för att se på sig själv som ett mongo till drägg som röjt FÖR hårt.

Svensken borde komma in i matchen och kamma sig lite. Skolmatsalar leverer mer variation än vad svensken gör vid droppandet av negativa kommentarer om hur synd det är om sig själv.

/ Holtz

Kommentarerna

Kommentera då!

Vem fan du är:
Kom ihåg mig?

E-posten: (publiceras ej)

URL/Bloggadressen:

Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0