awkward

Fan. Vad. Jag. Hatar. när "idolerna" utsätts för De Obligatoriska Sekunderna då de Måste Övertyga tvtittarna att rösta på Just De Själva. Fan också

mvh jojje


Cyklen återfunnen! eller?

Jag drömde att jag hittade min cykel!!! <3 Hela familjen wallberg cruisade igenom tyresö centrum i den vita, och precis till höger efter bron vid bussarna stod den. Den var låst vilket störde mig som fa-an! Tjuven som hade tagit den till sin egendom nu var rädd att nån annan skulle sno den. Vilket jävla mongo va!? Jag och far gjorde en kupp och smög och knyckte tillbaka den. Lyfter man bakhjulet går det att rulla den fast att den är låst, och eftersom vi redan visste det fick vi ett rejält försprång. Seger!


(ungefär här fast längre till vänster)

mh tove

Till alla er kladdkaksbakare

Jag förstår verkligen inte folks obsession för kladdkaka. Vad är grejen!? Alltid, alltid, ALLTID skall denna bakas. Frågar man varför så är det "för att den är så jävla god". Men det är ju inte ens sant så ni kan lägga ner. Att ständigt baka kladdkaka är ett bevis på er efterblivenhet i köket och inom bakvärlden, för det kan fan va det enklaste som går att göra. Vare sig om man råkar ta ut den ur ugnen för tidigt eller för sent spelar ingen roll, för att "det heter ju KLADDkaka!!" fy fan vilket äckligt namn på bakelse btw. euw euw euw........ Jag mår illa av. Så till alla er kladdkaksbakare, dagens hora går till ER!


Det värsta........

/ tove

sedär ja!


en helvetes morgon

Natten, som vi skedade! Jag och Tove alltså. Både insåg att det VAR kallt under de små filtarna och soffkuddarna på soffan (som vi inatt invidge), så vi kom överens om skeden. Den räddade natten! och H, som slängde täcket över oss när hon drog imorse.
Idag blir det till att leta efter en ljusstake och ikväll blir det till att pimpla vin och dra till Berns!

Mvh Holtz


tidningskungen

Men JAHA! Ofrivilligt poppade ett nytt fönster upp på datorskärmen. Plötsligt hamnade jag inne på Tidningskungen, ett jävla tips: gå in på sidan HÄR! och TJÄNA pengar.

He he begreppet "tjäna pengar", som man älskar hur det används! När det är rea, på outlets, second hand och ja allt vad det nu är. Man spenderar - men till ett lägre pris möjligtvis. Ofta man TJÄNAR då! Ha ha sköna dom ÄR!

/Holtz


Men hur går det till?

Dagens tankeställare på tricken från gullmars idag var......: Vibrationer! Hur fan fungerar dom?
Och då menar jag vibrationer i mobiltelefoner etc. Har nån förklaringen? Ge mig den SNABBT


/ tower


Okunskapen registrerad!

Jerremannen, försvar är bästa försvar eller? :P :P :P Eller att göra ett faktum av sin okunskap vad gäller fotbollen kanske, men icke går det att förneka. Det är så kul haha att läsa detta va, att Zlatan är den enda vettiga spelare vi har, men det tyder bara på att din fotbollskunskap verkligen inte existerar! Skön du ÄR!

/Holtz

1984

När ska jag hitta tiden, friden och koncentrationen det krävs att läsa? Aldrig är svaret.


I eftermiddag styr vi kosan mot lidingö och sova hos h. maaaaaajs va mys!
/ tove


26/10

Först jobbet igår. Sen den ofriviliiga promenaden genom halva söderrmalm. Sedan den efterlängtade pizzan och roast på berns med johanna och alessandra @ JH's nya lya.

/ tove

Foutboull

Pronto pronto pronto......... Kikar på den allsvenska tabellen. Har jag någonsin påstått att Hammarby IF är ett bra fotbollslag? (vet att du inte frågat) - NEJ. Klart dom inte är, dom är sämst. SÅ ÖS PÅ MED SKITEN BARA! Jag håller på laget för att jag bara gör det, fan vet jag varför? Farsan som fått mig till det. Sen är jag inte ett dugg insatt och bryr mig endast periodsvis om allsvenskan. Allbögsvenskan. Bra fotboll Sverige, mellanmjölkens land. Nog att jag inte kan mycket om fotboll, men behöver jag ens uttrycka mig? behöver någon uttrycka sig? Den är sämst. Zlatan är tydligen det ända vi har. Vi har ingen annan. Grattis Sverige.

/jerseyyyy

från holtan till er


trams i all ära

Att tyda drömmar! Haha NEJ! Sen när skulle det på allvar gå att tyda drömmar?  När en person i min omgivning talar om att hon hade en fruktansvärd dröm där hon tappade sina tänder, eller att han hade en helt sjuk dröm där han blev överkörd av en dyslektisk dinosarie och avslutar meningen med att "DET HÄR MÅSTE BETYDA ATT MIN KOMPIS SYSTERS HUNDS FD KATTKOMPIS ÄR GRAVID!" så vill jag inget annat än att avsluta garvet ÅT personen och ruska om denne stackare.

SJälv minns jag till mycket stor del mina drömmar in i minsta detalj. Ibland vill jag även berätta min dröm för den personen jag vaknar upp med, men som även jag vet kan det vara det tråkigaste att höra på. Någon annans dröm alltså. Speciellt när personen i fråga tycker att SIN DRÖM ÄR HELT JÄVLA SJUK!

Läste även "det talas om att folk som får klardrömmar har stor hjärnkapacitet". Vilket betyder? Att JAG stor hjärnkapacitet! Triumf!

Holtz

Vitamin

Människan behöver solljus, D-vitamin. Om inte människan får den dosen D-vitamin hon behöver, kan människan eventuellt bli nedstämd som i sin tur resulterar i depression. Jag börjar tänka på djuren (varför skriver man inte "djuret" i bestämd form? som man gör när man talar om "människan?"), och undrar om de också behöver sin dos D-vitamin. Några djur måste det även gälla, eftersom att människan kan inte vara det enda djuret som blir nedstämd av för litet intag av solljus. Det låter ju orimligt.
Vitamin, det måste vara det nyttigaste ordet.
/Holtz

mystery jets


restaurang vs callcenter

Ligger i soffan hemma hos Malin och tänker.. på om jag ska kuta till toan NU för att jag snart fan pinkar på mig och så tänker jag på vilket jobb som var jobbigast av servitrisyrket och mötes-/kundbokare på ett av de notoriska callcenterna belägrade i "city".

Dessa bord (plus många fler) dukade jag av och dukade upp flera gånger om dagen i ca fem veckor. De tre första veckorna kändes det som att en liten tomte satt fast på båda mina ben och gav mig elstötar samtidigt som den jäveln skar mig i benhinnorna. Och det gjorde lite ont. Annars var det kul att jobba som servitris. I alla fall när vår chef inte var störd eller när de patologiska norrmännen höll sig borta. För de FANNS ju! Men smärtan kändes i kroppen.
Men om man ska jämföra servitrisyrket med att arbeta som mötesbokare på ett fifflande rådgivningsföretag såsom Acta Kapitalförvaltning eller Centum Placering AB så vet jag inte vilket som är mest störigt. Det ÄR ju inte "jobbigt" att gå in på ett kontor, sätta sig på sin plats (sätta thomas på plats) och börja ringa, i alla fall inte de första gångerna. Men efter x antal arbetspass går man som ett psycho på autopilot och inte vet vart man ska vägen. Jag kan tänka mig att på ett callcenter är det fan bara säljcoacherna och arbetskollegorna som är avgörande för om man ska gilla jobbet eller inte. Här kändes smärtan i hjärnan.
/Holtz

Känns jävligt bra

He he, hur känns det nu då Jersey Engström? Om det var jag som fick frågan skulle jag svara med ett så-jävla-skönt! Men nu var det ju trots allt jag som ställde den. Jävligt nervös inför Den Avgörande på Bortaplan bara, jävligt nervös.
Men som Martin Mutumba en gång sade: ay ay nu kör vi över Götteb!
/Holtz

STADSKURRE, TJEJ 15 ÅR, TYRESÖ


Jag e ingen jävla apa

Mmmmm vad gott det luktar.... Det måste va jag! för jag har just duschat. En sann jävla re-birth. Hur kan man gå från årets fräschaste till äckligaste på mindre än ett dygn? Mysterium

tove


Lördagen i snapshotsSnyggSexigFest

Jag lackar

Nu bli jag fan lack. Hur kan man ha så få åsikter som jag har? Jag tycker verkligen inte nåt om något. Som att jag inte orkar bilda en mening. Därför är jag sämst i oförberedda debatter, som t ex ett bråk. (eller gräl) Det går oftast till på samma sätt: jag känner en massa aggressioner, men kan inte säga varför eftersom jag inte riktigt vet för jag har inga åsikter, och så blir jag så frustrerad över att inte få ut några bra argument att jag börjar gråta. Alltid. Samma. Grej. Fan… men pallar ju inte.\
\ tove


Tänkte bara säga

att jag hatar religion och är emot all typ av sådan skit. Dagens hora går till alla religiösa mongon.

Mvh Holtz

hähähähähähähä

Såg headern och förstod att det var ett skämt. Kul. Spydde lite i min mun :):):) :P :P :P :P

Bloggens nya outfit

Som jag älskar det.
Fan så sköna låtar jag har just nu. Låtar som jag vill köra på repeat, allesammans! och spela, för er!

Nu ska jag och Tobbe gå till Tyresö Strand. Hej!

LYSSNA <3 <3 < 3 <3

Mvh Holtz

Yes

Skypear lite med Robin nu.. Tobias drog sig uppåt mot kaffemaskinen. Känner mig jävligt 1337 när jag sitter här med headset på mitt huvud.
Måndag ftw!

Vilken låt ere Petter har samplat den här i?
http://open.spotify.com/track/1IXa70EPedlpafPL7Ood2z

/Holtz

Det var väntat

Vadsaduatt blev utnämnd till årets blogg igår på blog awards. Det tackar vi för men eftersom vi inte sysslar med sånt där kommersiellt skit så närvarade vi inte på själva galan. Vi vill inte utsätta oss för mer publicitet än nödvändigt liksom.

He he.
/jenny

jävligt bra

40årsfesten var SÅ kul igår att jag idag har tillbringat lördagen i bakfyllans ära, bestigit mount bakis! Ville. inte. röra. mig. Kunde. inte. röra. mig. Satt och väntade in den välmående nykterheten men den är knapp kommen ÄN! Att genomlida något HEMSKT och FRUKTANSVÄRT, för att må bra. Att PUKEA, för att må bra.
Men annars har den här lördagen varit soft. Några bakistabletter + alvedon, fin middag med familjen Wallberg, design: Simon & Thomas och Tjenare Kungen senare, sitter jag i soffan med Tobbe, Bubba och Tove.

Ha ha jag låtsades sova när dom kom hit för fem minuter sen och dom gick på det! Hörde Tobbe viska "hon kan ju inte somna sådär hihi". Då hoppade jag upp! Det var kul!

Nu ere dags för kaffe och pepparkakor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss Jojje

"Problemet är att folk gillar att jävlas med mig""VILL   NI    HA    KAFFE? JA TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Tomtefredag

Sitter inne ikväll med min vän Hannah, som skrämt upp mig med tomtar. Är så jävla rädd just nu, fast ännu mer rädd för hennes imitation är själva videon:En tomte från ingenstans som går i sidled. Fyfan!

/Jenny

We mus-t go!!!

Notering till oss, J och T! Innan buss 875 avgår skall samtliga varor förskaffats: sprite, äppeljuicekoncentrat

Vita veckor kryddas som känt med svarta fredagar. Genom ett svart hål ska vi ikväll färdas! Och jag agerar wingman.   Har aldrig känt mig så bekväm i en kvällens outfit som denna! En skön tröja från monki, favoritkjolen, pärlhalsband, red lips.

Kan göra en bild..... exakt såhär!!!!


/ tove wSnart ett år sedan 4 kg smörDet årliga bakandet med hjälp av Viktors mormors oövervinnerliga recept. Som vi bakade! Som vi missförstod! Som vi reviderade receptet. Eller BORDE.


J.H.


Vaknade upp

och kände mig JÄVLIGT smart!Sen började jag tänka.. tänka på vilken den MEST ULTIMATA uppfinning är. Datorn räknas inte! Okej, de tre mest ultimata. Inte ens DET går! 

Sen drogs jag ännu längre in i tankarnas värld.. tänkte på mig själv.. tänkte på hur det skulle vara om JAG var ultimat..hehe

Idag är det "40års"-fest!
HA EN BRA FREDAG!

J.H.

♥ Bon Iver ♥

Fan vad jag aldrig kan sluta älska och sluta lyssna på Bon Iver.


Holtz

Rebell


- Vill säga mjao. EGENTLIGEN.


(åh herregud)

Glider in på spotify och rekar vad som är det nya. Melissa Horn har släppt nytt. Och se där har vi en av Markus Krunegårds nya(ofta 2 på en gång?) Allt verkar normalt förutom: VIVA LA VIDA \ DARIN (??!)

Hör jag i syne? Nej..

..för att ja. Ja ja ja ja. Det ÄR en cover!


tryck på darin för att lyssna

/ t. wallberg


humörsrapport

Luder till b u s s j ä v l ar som åker framför nyllet på en! jag satt idag på en bänkjävel i norra sköndal och ser en ful jävla buss som inte är min buss glida förbi framför min buss som jag ska ta, men jag ser att så många andra som jag skiter i att gå bak till vår buss eftersom DEN SKA VÄL KÖRA FRAM antar jag, och står därför tålmodigt och inväntar. Men såklart så är busschauffören invalid som de flesta av busschaufförer är, och kör förbi. Det är ett spel mellan mig och SL(-ynor) varje gång detta händer, att en annan buss tränger sig före. Vill då min buss att jag ska gå 300 meter bak till den, eller vänta på den tills den kan köra in?? TUTA ELLER NÅGOT VAD FAN SOM HELST FÖR VET INTE HUR MÅNGA GÅNGER JAG HAR VELAT DÖDA NÄR DETTA HÄNDER. Ser jag ut att orka gå bak till min buss eller? Nej. Klart jag inte pallar./jenny
Till jerre! och er kära vänner

Här langar jag nu en av mina 50 spotifylistor:
HIPHOPLISTAN!
/ Holtz

störig reklam!

Älskar du att vinna men hatar att förlora?
FY FAN vad jag hatar den reklamen.
Tycker snubbarna som skapat denna reklam att det här är ett vinnande koncept som får folk att spela? Tycker dessa människor att de är riktigt kitschiga ;) nu, de som kommit på reklamidén? Det verkar ju fan som det. Fy fan vad störig reklam, intetsägande och inte alls ROLIG. Och för att jag nappat på den nu, har den i min skalle 24/7 och stör mig som fan betyder de INTE att de har lyckats med reklamen.
Älskar du att slå dig själv men hatar att slå ihjäl dig?
Det är ju samma sak. Så jävla tråkigt.
/Holtz

!/!(/)"(/()"XXSJEKNUJHKJHSKJH!!!!!

Torsdagens arbetardag, och SOM jag insett hur stor del av befolkningen (kunderna på coop forum i haninge) ÄR idioter! Jag står och förplägar Ekströms pajer, ungefär såhär:
Alltså varje enskild sort framför dess förpackning.
Vet inte hur det är med er, men JAG ser i alla fall skillnad på äppelpaj (den är väl beige), hallonpaj (lite rödrosa) och kladdkaka (brun). Men FLERA(!!!) personer som smakat på det jag bjudit på idag, har tagit upp en HALLONPAJ  (och kanske inte riktigt uppfattat när jag pekat & sagt vilken paj/kaka som är vilken) och frågat "var det här kladdkakan eller va..?" lite drygt. Jag log och rättade, men ville egentligen TA ALLA PAJER KASTA DOM I FEJJAN SKRIKA HPOPPA PÅ DPERSONEN OCH FRÅGA ÄR ID HELT DUM I HUVDUDET???????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Holtz

Förklaringen!

Här är förklaringen till varför JAG är störd:
MORSAN!
/ Johanna

Den obligatoriska organiseringen

..av papper är avklarad för idag.
Vandrade till Fröken Sellgren imorse i den softa hösten, men blev ju bara ett tag eftersom problem med det välkända knät kom emellan (hehe).  Och äntligen så postade jag även breven på vägen över strandtorget (score) som jag tidigare borde ha gjort på vägen.
Som vi har lyssnat på låtar från förr idag, så jävla skönt. Den HÄR är så jävla Strandskolan. Det sköna med de flesta av mina polare är att de också är haxx på skön musik. (Känn dig inte träffad, Jempie!)
Hos Lina blev jag även påmind av hur mycket jag uppskattar "taggade vänner" idag. Kuk åt de som är så jävla negativa och skål för de som är så jävla skönt glada! <3
Lina och jag vecka 29. Steker.
/ Froeken Holtz

Svart bälte i matlagning

Aja det är ju så nice när jag (läs: jag och Tove) finner (läs: skapar) nya recept! En lyckas stund när detta sker. Vanligtvis käkar jag inte det vanliga, förutom när det bjuds såklart. Men oftast blir det liksom inte makaroner och köttbullar eller spaghetti och köttfärssås. Att vägra Den Trista Matlagningen!
Sen tänker jag vidare på RECEPT. Hur många ingredienser krävs det för att "det" ska räknas som ett recept? När är receptet definierat?
Mvh Holtz

Religion vs svenska lagen 1-0

En undersökning indikerar på att var fjärde tjej i nionde klass i Stockholm utsätts för ett "heders"-förtryck som bryter mot den svenska lagen. Över 4000 tjejer får inte ha pojkvän för sina familjer.
Hur stort är mörkertalet och hur många fler tjejer/kvinnor som inte går i nionde klass lever under samma förtryck?
Ingen verkar inse hur omfattande denna skit är?
Jag hatar religionens obestridliga status vilken vi ABSOLUT INTE får ifrågasätta - eftersom att vi då anses vara individer utan respekt för religionen eller hänsynslösa gentemot religionsfriheten (som faktiskt råder i Sverige).
Det finns inget "välja själv" i deras värld. Speciellt inte för en flicka i sjuårsåldern.
Hur länge till ska ex muslimer använda sig utav religionsfriheten för att ta sig friheten att utöva deras hedersförtyck, utan att någon ska sätta under debatt? En debatt med verklig inverkan.
Trots att normerna inom religionen BRYTER mot den svenska lagen så skiter varje människa fullständigt i det.
Förstår inte det här med att RELIGIONENS LAGAR skulle vara lika (om inte mer) ståndaktiga än den SVENSKA LAGEN?
Men så vet vi ju också att Sverige är ett jävla mesland. Fyfan.
/ Holtz

Sanningen bakom kräftskivan '06

  
 


Inse, det ÄR onödigt

Ja, det ÄR töntigt att kriga sig igenom förtärandet av en mandarin. Dvs ta bort det "vita",  bara för att man inte "tycker om" det (det smakar inte ens något!). Fyfan så obetydligt och så jävla störigt.Det finns inget jag stör mig mer på än personer som får för sig saker. Exempelvis att det "inte klarar av att äta det där på mandarinen", att det "lider av depression" när det blir deppiga under vinterhalvåret eller liknande. Jävla fixidéer!
Denna typ av människa tror att detta beteende gör vederbörande "speciell" pga uppmärksamheten. Denna typ av människa tror att vederbörande är ENSAM om detta.
Detta gäller även den som "lider" av "fobi". Ett vanligt fenomen är denna "spindel/getingfobi" som nja vad ska vi säga, en större del av dagens ungdom lider av. Det är en liten obetydande insekt som inte gör ett skit. Det GÅR inte att vara så "rädd" så att drabbas av "panikångest".
Och nej, att vara flygrädd och rädd för en insekt är inte samma sak.
Vilka jävla töntar det finns.
/Holtz

Vi är dagens horor!

Under förmiddagen har vi besuttit soffan i vardagsrummet framför teven (tv:n?) på 24an. En Berlin-intervju och en fars besvikelse senare sitter jag här medan Tove borstar tänderna. Anders, Tove's far, har under fem timmar suttit framför datorn och belyssnat en utbildning på engelska med finsk brytning i headset.  En femminuterspaus varje timme samt en trettiominuterslunch fick han, men inte sitt kaffe på slutet.
Tidigare ropade han utifrån köket ropar han; "vill ni ha kaffe?"
"Ja tack", svarar vi.
Han försvinner nedför trappan igen.
Vi dricker vårt kaffe han gjort åt oss efter cirka trettio, och självklart trodde vi att han fått sin kopp med.

Anders kommer upp för trappan efter cirka femtio, förväntansfull inför sin kopp kaffe han längtat efter. Kanske kände han doften? Doften som INTE längre fanns.
Kaffet var slut! Vi hade druckit upp det. Besvikelsen i hans ton fyllde rummet. Han gjorde nytt kaffe. Det ska vi INTE dricka upp.

"Dagens hora" går till kaffeskurkarna Tove och Jojje.

/ Holtz

Intervju om klassresan i Berlin

Hej tove. Beredd? Nu kör vi.

Flög du eller tog du tåg?

Tåg

När avgick tåget från centralen?
Klockan 15.21, kom direkt ifrån ted där slaggen hade tagits efter en röjig innekväll på värmdö.

Hur bodde ni?
Vi bodde på sleep cheap som verkligen gav valuta för sitt namn. Tips för dig som vill bo på ett läskigt ställe!

Absolut onödvändigaste besöket ni gjorde, enligt Dig?
Det måste ha varit "klubben" XO för andra kvällen i rad. Förutom att det í övrigt var en vidrig kväll hade jag verkligen inte roligt där. Jag drack det äckligaste vinet jag nånsin smakat på, och jag tycker inte att det är "roligt" när dom spelar boten anna (jag har festat i svenska party orter). Jag avskyr när folk tvingar en att dansa när man inte är packed. Det var ett dåligt stopp.Vad var det mest intressanta med hela resan?
Oj, det finns så mycket. Men kanske tunnelbanesystemet vars kod vi knäckte!

Hur var invånarna?
De tyskar vi träffade hängde sig kvar och ville till varje pris bilda meningar på engelska, ett språk dom EJ behärskar. Jag beundrar dem för deras mod.

Berlin är ju känt för sin street art. Såg du någon fin gatukonst?
Alltså så jävla coolt! Det fanns skitmycket som var riktigt på. Önskar att jag hade fotat och kunnat visa allt, fast ändå så jävla tur att jag inte gjorde det för sen loosade jag ändå kameran i en taxi.

 

Hur var känslan infrån koncentrationslägret? Tråkigt? Sorgset? Ospeciellt?
Kalla mig känslokall, men jag kände fan inte mycket. Det var en grå dag och mitt humör var kanske inte på topp, faktorer som kanske spelade in. Är i alla fall mycket besviken på besöket eftersom vi varken hade guide eller en speciell tour att gå.

Det måste varit påfrestande att bo med folk från klassen som man stör sig på, ellerhur? Hur tacklade du det?
Njo det var det väl kanske, men jag är ganska bra på att hålla mig utanför konversationer som jag vet bara har en väg att gå - den störiga! Men det viktigaste var väl att jag delade binge med en av mina bästa vänner Agnes Snickare, och kunde med henne ventilera de störningsmoment som pågick i rummet.

Vad ångrar du mest under resan?
Såklart finns det ånger! Att jag inte drack mer, packningen (som inte var ultimat), att jag inte köpte med mig mer krök, etc.

Bra secondhand?
Jag vet inte. Tappade bort pappret där adresserna stod. Var inne i två butiker, och det var väl... skönt.

Och avslutningsvis: Berlin vs. Stockholm, vilket?
Berlin. Finare, större öppna ytor, skön street art. Lär ju typ dra dit nån mer gång.

Det avgjörande: Var det verkligen bättre i Berlin?
Ja, det var väl det. / Intervjuaren J. Holtz

Möte hund - människa

När jag gick ned för trappan trodde jag att självklart att Lissi Engström skulle stå och vifta på svansen i väntan på mig. Istället möts jag av denna syn:Vad fan? Jävla skithund.

~J0H4NN4 H0LTZ~

Ej att förglömma

Alla tordes ha varit med om det! Glömskan, men inte vilken som helst, utan den som STÖR något så fantastiskt, just på grund av att det man glömt kan ha varit en början på en EXTENSIV seger.
Jag undrar hur många vettiga saker som idag skulle ha hjälpt, haft positiv verkan eller underlättat för människan om vi bara noterat vår tanke fysiskt, så att vi INTE GLÖMT den./Holtz


Equal eller?

Tänker lite, resonerar lite.
Är det lika idiotiskt och befängt att TVINGA såsom att FÖRBJUDA?

Weekday-Drottninggatan

Imorgon kommer Tove hem från Berlin- och Malmötrippen. Som jag längtar efter mitt kära torn.

×Holtz×

Inte utan min dotter av Betty Mahmoody

Jerres mor Sonia lånade mig en bok som är en skildring av en äktensskapstragedi i dagens Teheran. En biografi där en amerikanska tillsammans med sin lilla dotter (som tror att de är på en tvåveckorssemester i hans hemland) försöker slita sig ur hennes troende mans grepp. Jag är paralyserad av deras smutsiga levnadssätt med innehåll av incest, orenlighet, "respekt", oärlighet, förtryck och ett riktigt jävla dubbelspel. Och än har jag bara läst till kapitel tre.Redan är jag totalt uppretad och altererad. Fyfan.

/Holtz

så fel det kan bli

Man sitter och lyssnar på en skön hiphoplåt. Då slås man helt plötsligt av tanken på sin lärare eller sin förälder stå och digga till den låt man lyssnar på. Fan vad dålig låten blir då. För tanken är så fel och absurd att man bara vill stänga av musiken och typ sätta på en låt med Sven Ingvars. Helt sjukt ju.Den här bruden lyssnar på 2pac i sin bil, helt klart.

/jenny

yes vilken söndag

Vilken härlig söndag! Jerre och jag har kollat på "The Bridge" på HD Silver, och tro ej att det var någon bra dramafilm. Nej, utan en dokumentär om människor som tagit självmord från Golden Gate. Trevlig söndag, precis det man behöver. Men tur att kvällen igår inte var något vild för då hade man kanske varit på väg till bron själv nu.Tur att man har skills.

/Holtz


Grattis Anna 20 barre idag!

Grattis på tjugoårsdagen snygging! :D He he.


!

/ Jojje, Jerre & Tower :D


where's it at bro

Om jag bara fick lyssna på tre låtar i resten av mitt liv, vore denna låt en av dom

♥ Looptroop - Carneval ♥


 

/Holtz

Ett sumpat VM-kval senare

Nu sitter jag här och läser mig mail. ÄNNU ett mail att skräpposta. Vad är det för skit som skickas?! Ett från "Patricia Moore" med ämnet "Girl's Don't Like You? We Have a Solution!!!". Sedan finns det ytterligare skräpmail jag fått med liknande ämnen från "Susan Williams", "Margaret Williams" och "Linda Johnson".
Hur uppstår den här skiten och varför? Kan inte se en enda vettig anledning. Det är inte direkt som att dessa personer som ligger bakom skiten har lyckats med sitt uppdrag.


Notera Jerres fashionklocka i bakgrunden.

Tog mig i kragen och lyssnar nu på Ken's nya platta "Hip hop". Skönt att glida in på svenska hiphopspåret och inte vilja hoppa av den här gången. Bra skit.

/Holtz

män och fordon

När fan ska alla killar fatta att det inte finns nån som helst attraktion i att en kille sitter i en bil och kör fort? Finns inget som gör mig så jävla rädd som att sitta brevid en nybliven körkortstagare som ska stajla (läs style:a) genom att köra snabbt som fan som att man hade asbrottom nånstans. Sitter just nu med Jojje i mitt rum och i bakrunden står tv:n på med 2 fast 2 furious på trean. I snart en kvart har filmen bara handlat om en lång, jävligt snabb bilkörning, på en helt jävla meningslös sträcka. En tjej som är med och kör har en rosa bil. Såklart hon har, eftersom hon ska va söt när hon gör nått manligt. Och så sa hon "bitch" också... cooltjej87.

Nejmen jag kan ingenting om bilar. Så jävla tråkigt med bilar. Kan knappt se skillnad på en volvo och en saab. Vem fan bryr sig? Men det är väl en könsfråga. Precis som att tjejer kan allt om nagellack och dess innehåll som inte killar kan he he, skämt åtsido.

/jenny

Hip hop français le mieux


MBFIMG


Den pinsamma upptäckten

Pinsamheten i att upptäckas av den personen man tittar på någon genom den reflekterande rutan på tunnelbanan. Ögonkontakten som uppstår och försvinner lika snabbt som en ett hajpande av nya influensor i media.
Det ÄR jobbigt./ Holtz

Så taggar vi till

http://open.spotify.com/track/1mXF9RWdjRkDk8j9Z7qlQlOlof Mellberg är så jävla fotogenisk.

/ Holtz

HITTA LÅTEN!

Här, lyssna! Det här är den låten jag menar, Zomig Nasal-låten. Jag måste hitta den för den är så jävla skön. HJÄLP MIG!


/Holtz


Att "älska" "sarkasm"

"Jag" väntar på "Jenny". Det "blir" så jävla "roligt" när man "skriver" med "citationstecken".

"Citationstecken används även för att markera ett ord där man vill fästa uppmärksamheten vid att själva ordet används på ett ovanligt sätt eller att ordet ges en betydelse det vanligtvis inte har, ibland med en ironisk underton:
”Bra” jobbat, du släppte just in grannkatten i huset. "

/ Holtz

Juste en sak till. Det är jävligt smart om man inte fyller hela den här grejen. För om man fyller den med hälften så lite te tjänar man dubbelt så många tekoppar och tet blir lika starkt ändå. YES! Vad fan heter detta verktyg förresten?


mmm smakar smguld

Varför dricka apelsinjuice UTAN en matsked olivolja när det renar levern? Så jävla onödigt.
I dessa tider bör man följa den svartgula trenden, som nu är på TOPP!
Ett glas gjort av seger för ett svartgult hjärta.

/Holtz

vuxna ftw

Fredagen - som vi VET hur den fungerar.
Läsarnivån är idag inte lika hög som en luffare på fetjoppe, MEN vad vi alla vet är att fredag en oklarhetens dag. Vad vill jag och vad GÖR jag?
Jag gick nyss uppför trappan till Jerres rum på 22an efter att tidigare ha druckit te och kaffe med Jerre's farbror, bror och hans flickvän och lyssnat på Hank Williams. Vi har diskuterat fredspriset (varför fanns det ens en tanke på att ge priset till Michael Jackson?), självbiografier, Johnny Cash, Bob Dylan, second hand-butiker, universum (hur kan något som redan är oändligt växa sig ännu större?), h1n1-vaccinet och allt trevligt vad nu kan tänkas diskutera. Vuxet sällskap ftw.

Bion, spelningen, chillet eller festen?
Vilket alternativ kvällen omfamnar återstår att se.

/ Holtz


Näejz


Välkomnandet

Jag välkomnar denna fantastiska fredag men denna fantastisk låt.
/ Holtz

diggarOoooooold school

/jerre

En liten rebus sådär

Att dricka te med Holtz ikväll är ett...........:
                                            +

/jenny

SV: till jojje

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa det kan vi älsklingen! imorgon bli asbra! har bara en lektion, slutar 13.25! ringer dig då, så möts, ses, hörs vi. Kom hem till mig då! känun! <3<3<3<3<3<3

Steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek.

/Jejje91


Jerre, men svara mig!


Jerre, ska vi hooka imorgon eller?Sluta chilla börja hooka.
Din friend in need, Jojje

TUNG


/Holtz

Det här med att stava

Nu kommer jag bara på några få ord, men dessa engelska vokabler: skate och time exempelvis, förstår jag aldrig HUR man ska skriva i svensk mening.

Jag såg Bengt Magnusson skatea idag.
Jag såg Bengt Magnusson skejta idag.


Det första ser bara helt fel ut, "skate:a" ser ännu värre ut. 
Det andra "skejta" ser bara så jävla försvenskat ut. 

Vilken jävla tajming!
Vilken jävla timing!

Det första blir så lattjo och oseriöst. "Tajming" hihi vad gulligt och knasigt. NEJ! Fel. Inte den seriösa skönhet som meningen ska utstråla.
Det andra "timing", sänder inte ut det rappa som det bör göra.

Hur löser vi det här?

/ Holtz


Bengt Magnusson

I hans yngre dagar, en fräsch man.
Tråkigt att man upptäckt det några årtionden för sent, och att man då inte ens var född.
Ibland är man fan inte bäst på tajming/timing!

http://open.spotify.com/track/3OyOtXwbIi7nKNH4yLuqdH


/ Holtz

Märklig företeelse

Imorse fick jag lust att kolla runt på en del bloggar jag aldrig förr varit inne på. Ni vet alla de här unga tjejerna som bloggar om vardagslivet med en "skön twist" av dagens outfit. Att DET ens blivit ett fenomen borde väl understryka vår brist på entertainment i vardagen?

fenomen 1 märklig företeelse, underverk, under, mirakel; naturföreteelse, företeelse 2 märklig person, ovanlig person, underbarn, övermänniska, fantom, snitsare


För det är väl inte direkt något att skratta med, åt eller bli tillfreds av. Det ÄR inte intressant. Människan tycker om att bespana skönheter, men de på topplistorna är inte några sådana. Jag vet att Kenza är en snygg tjej och därav en anledning att kolla in hennes blogg ifall hon ens publicerar några bilder. Men resten är ju bara skit.
"Jag veeeeet, hon är fjortis och världens tönt och tråkig och hon gör det och är blåst och störd men jag måste läsa hennes blogg ändå, för att.. jag vet inte"
Så många gånger jag HÖRT och så många gånger jag IFRÅGASATT denna skit. Ja men läs inte då? Jag finner det verkligen inte intressant. Men det är ju jag.
Fyfan vad skönt det var när Alex Schulman konstaterade att bloggvärlden EGENTLIGEN inte har någon inverkan eller makt som det talas om. Debatt skapades, och debattskaparna ger mig gång på gång det intrycket av de inte besitter det förstånd en intellektuell person gör, när de ifrågasätter självklara påståenden (ex Alex Schulmans uttalande) och ror i land på motståndarnas sida.

Nu: Efter tio!
/ Holtz

Bilder från i lördags
/ Holtz

Principerna

I högstadiet sa jag till läraren om det var något fel som stod på, eller om jag störde mig på något. Det kanske du vet om du sett videon "Johanna kan inte sitta fint". Rätt ska vara rätt och jag skiter fullständigt i principer. Jag minns en gång i nian när jag skulle skriva matteprov. Jag lyssnade på min mp3, men min lärare säger att man inte får ha det under prov. Jag säger att jag inte tänker stänga av den och ge den till honom, utan att jag tänker lyssna. För vad spelar det för roll om jag har lågt och inte stör de andra? Tror han på fullt allvar att jag har suttit och spelat in "fyra gånger tre delat på pi är lika med  tre komma åttahundratjugoett"? Nej, varken i hans roll som lärare eller i egen hög person. OM så vore fallet, stämmer slutsatsen att han är dum i huvudet. Varför får jag inte lyssna på min mp3 då? "För att det är en principsak, Johanna" <- my ass.

I veckan på mitt callcenterjobb (som jag idag sa upp mig på) uppstår återigen ungefär samma situation. I början av passet sorterade jag mina papper och en polare ringer. Jag svarar, men fortsätter med mitt sorterande. Jag stör heller inte någon annan. Han ber mig lägga på, jag gör det, men ifrågasätter och talar om att jag gör det jag ska och stör ingen annan. Varför får jag då inte prata? Senare under passet. Jag smsar. Han säger åt mig; du får inte smsa på arbetstid Johanna. Han själv sitter inne på Facebook, lyssnar högt på musik, smsar och talar i telefon. När jag slår ett nummer, och inväntar svar, tycker jag att det borde det vara helt jävla okej att smsa medans signalerna går och ingen svarar? Alltså VA? Jag är inte störd, jag besitter simultanförmåga.
Vad fan tycker man om det här...............EGENTLIGEN?
/ Holtz

Looptroop - ClichésDen Typiska Svennen

Den typiska svennen känner sig ALLTID utsatt. Ofta får man höra "det här händer alltid mig", "så jävla typiskt att det händer MIG, just NU", "varför är det jämt soligt men när JAG har semester blir det skitväder". Det är när dessa livsklagomål som en MASSA bildas. Jag blev ofrivilligt en i massan på flygplatsen i Palma när flyget var försenat någon timme. Man hör hur svensken börjar klaga å klaga. Samtal uppstår om hur TYPISKT DET ÄR. På mindre än tio minuter lyckas svensken bilda en grupp liknandes vid en nedrivande sekt hur jävla dåligt allt är och hur typiskt det är.

Det konstateras ALDRIG när sköna, trevligt och glädjande saker händer. Svensken är så jävla tråkig. Man vet att man inte är en potentiell medlem i den typiska svenne-sekten när man tycker det är skönt att man blivit utslängd från krogen innan klockan två istället för att se på sig själv som ett mongo till drägg som röjt FÖR hårt.

Svensken borde komma in i matchen och kamma sig lite. Skolmatsalar leverer mer variation än vad svensken gör vid droppandet av negativa kommentarer om hur synd det är om sig själv.

/ Holtz

Tattoos

Fyfan vad jag kan må dåligt av att se folks tatueringar. Finns det något mer ångestframkallande egentligen? "Titta vad jag har gjort" så visar dom. Jag kan verkligen inte tänka att en tatuering är fin, tänker nästan alltid alltid bara på att personen ska ha den där jävla tatueringen i resten av sitt liv! Fyfan. Spelar nästan ingen roll vad det är för tatuering. Tänk sen när dem är pensionärer och har typ en rynkig och nästan färglös figur på kroppen... Visst om man har en text eller nått lite diskret nånstans, då är det OK, men fatta oskönt senare i sitt liv.

Det värsta är ju tribaltatueringar, dom orkar jag inte ens prata om. Finns inget som är så obetydligt som en ful tribal längs armen. Opersonligt och tråkigt. Åh fan vad ångeeeeeeeeeest.


Skämtar du med mig?????????????????????????????


/jenny


idolAlltså HUR FAN lyckas man höra fel? pinsamt, skämdes som fan när jag såg detta på tv.....

/jenny

gästblogging!

Vi känner att det är dags att dra igång några nya projekt här på bloggen. Så är kommer ett litet bildreportage med en gästbloggare!

Hej det är jag som är the grudge. Jag gillar att flippa ur samt allt som har med japan att göra. Välkomna att se hur jag lever!


"AAAaaaaaaaahhhh!!!" så lät det imorse! Dagen började inte så dra då jag snavade i trappan..


Posar lite för kameran ;) där jag trivs som bäst! (ta det inte som nåt kinky)


Jag och brorsan överraskar mamsen på hennes namnsdag. Som ni ser har vi inga presenter med oss, men vi ville i alla fall överraska!


Lisa och jag cpar oss i webcamen ;P


Sen en fråga till er läsare: tycker ni att jag ska klippa lugg? Har tänkt på det länge, en tunn iaf.

Det är mat nu iaf! Hoppas vi hörs snart! Hejdå!


RSS 2.0