Det andra

Efter jag betittat Kamunyaks liv på Animal Planet, dök ett program upp om tjurridning(?) efteråt. Inte tjurfäkning ni vet, men när riktiga idioter flyger ut tjur på en arena i typ Spanien. En jublande publik i bakgrunden finnes alltid. Men vem fan jublar åt något sådant? Seriöst?
Stackars tjur. Tror någon på riktigt att tjurarna tycker det är nice? Tror ni tjurar tycker det är nice att bli stabbade med en kniv i ryggen (tjurfäktning)?
Varför grinar idioterna när de flyger av tjurens rygg, åt helvete efter bara 5 sekunder och blir ihjälstampade av tjuren de nyss satt sig på? Varför tycker idioterna som ska "rädda" ryttaren så synd om sig själva när DE blir kickade i skallen av tjuren? Om man springer rakt emot en galen, lack tjur för att locka till sig den för att rädda ryttaren som flygit av, får man fan räkna med att döden är inräknad. Eller enligt mig, förhoppningsvis(!!!). Är det självförvållande har man inget att klaga på eller grina över. Alla liknande "sporter" existerar endast för kulturlivets skull.

1. Har aldrig brytt mig om kultur. 2. Stör mig på vad som obestridligt, just för att det tillhör kulturen. 3. Kulturarv är gag. 4. Kultur gör inte livet bättre på något sätt. 5. Inte heller historia.

Känns lite som att det endast är religiösa som sysslar med sån skit.


Holtz

Kommentarerna

Kommentera då!

Vem fan du är:
Kom ihåg mig?

E-posten: (publiceras ej)

URL/Bloggadressen:

Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0