Jag kan inte annat än hålla medEfter att jag hette detta på MSN fick jag två fina djupa texter av två grabbar jag känner. De båda handlar om kärleken till drycken Julmust.

- "Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man dricker julmust.För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på julmust, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska.Rent fysiskt sätter kemiska processer igång i kroppen när vi förtär julmust. Detta kan delvis förklara känslan av rus och glädje. Men julmust är så mycket mer. Det handlar om förväntningar, längtan, förhoppningar och drömmar. Redan när vi är små läser de vuxna sagor för oss om evig och sann must."


- "Julmust är en Dryck som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Drycken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen, mot mer allmänna konkreta ting som naturen eller Kyrkan, eller till mer specifika konkreta objekt som ens hem, ens husdjur eller en nära medmänniska, inklusive den egna personen. Kärlek i dess olika varianter är ett ofta återkommande tema inom litteratur, film och litteratur."

/jerre
 

 


dagens covers är ju bördan

Inser hur tråkigt det är med covers som görs i dagens "WOM" (World of Music). Ser nu på ZTVs hitmix och det är något band som har en 60-talsvideo i svartvit, sann Presley-anda och sjunger låten "Umbrella" som Rihanna trakasserade oss med för några år sedan. Det är liksom inte kul.. alla dessa hallelujah-, umbrella- och technologycovers. Det funkar helt enkelt inte. Det ÄR inte bra musik. Varför går folk PÅ detta omärkliga fenomen? Med hjälp av media ÄR dessa synliga för blotta ögat, men inse att i WOM är det öronen som gäller, inte ögonen.

Holtz

update från skolan

Att råka dra ur hörlurarna från mobilen när man sitter på bussen så musiken spelas högt är FETT störigt. DAGENS HORA helt klart.

/jenny

Quellens kvot

Resultatet av kvällens division finner ni nedan. FMen fy fan vad jag hatar filmer som handlar som den stora släkten som är så "typisk" och på ett visst sätt som bara DOM är. Alltså grejen med speciella släktet försvinner när det konstateras, inse. Growse!Störiga saker jag NU minns! Favorittröja borta. Antagligen tappade ur väskan under röjmode. Favorithalsduk borta. Ingen aning vart fan den tagit vägen eller må vara. Favoritmössa som var perfekt (ni VET hur efterlängtad den där mössan är som man letar så jävla mycket efter, mössan som PASSAR!) men som nu är försvunnen. Eller allt det här är ju borta sedan förra vintertiden, men vart fan ere.. EGENTLIGEN!


Nu kom Tove stormandes in i rummet och tar upp diskussionen om våra projekt genom åren. Många!

God nattHoltz

Kvällens quote

Johanna entrar rummet och jag känner en stark doft av LdB-lotion.
Tove: Vad gott det luktar!
Johanna (med mesröst): taack :)
Tove:......DET, inte DU

heheheh nu ska vi slagga snart
Puss!

tove

music plz


så jävla grymt album! Erik Hassle.

/jenny


loerdag

Min ljusstake är på plats på fönsterbrädet i mitt rum nu och det känns ju HELT SJUKT att det är första advent imorgon?! Det är väl ändå sensommar, eller????

Saker jag tycker just nu:

Jag tycker mycket om att min hund äntligen har hittat till facebook! det var på tiden Lissi! Fin profilbild också, syrran eller? heh.

Jag tycker det är STÖRT att det visas svampbob fyrkant på MTV...

Jag tycker att jag hade det jävligt trevligt ute igår! sogni och magenta weowwwwwwiiie

Jag tycker att jag ska bli lite piggare nu och hitta på nått vettigt idag.

/jenny

lägesrapport

Bara för DIG, H!
Sitter halvnaked på 24an i väntan på att T ska bli klar med duschen, då ere min tur. Ma & Pa Wallberg är fan hos dig H! Hoppas ni har det trevligt.. hörde något om "pizza" igår vid middagen. Den var god! Middagen alltså. Mycket bra jobbat av Mari. Men i alla fall! Sedan bär det in mot staden men först hämta sista skiten på söder! Lyckan är här för att eskalera idag kära vänner.
Återkommer!

Maskinens Boys II Men är nice


Holtzi

"god natt"/ wallbergDISFP

Johanna vädjar om prank på vgy. Och prank ska hon få!


Sprid budskapet! Johanna är numera egen företagare....

/ tow


Frisyrer av hög klass

Förra veckan drog jag en runda förbi syrran. Insåg även då att min hennes kid Sofi har ett framtida yrke som frisör framför sig.

Frisyr 1En enkel och fin fläta gjord på amatörnivå som passar både till fest såsom vardag.

Frisyr 2Frisören avancerar upp till en högre nivå med två flätor av hög klass, bundna samman med två ypperliga toffsar i rosa kulör.

Om någon behöver hjälp med frisyr till julafton eller till och med nyår är det bara att kontakta mig så ordnar vi det här.


Holtzi


Star wors - det "nya" eller?

Jag och Tove  skulle göra checka lite star wars quotes förra veckan.. men hon envisades med att kolla på star "wors" quotes istället. Än idag vet jag fortfarande inte riktigt vad det är för film hon pratade om..Holtz

Jerre quotes

VSDA-gruppen är samlad hemma hos Jerre och pratar om "ägningar".

Jerre: jag äger er genom att jag bara FINNS! (oouff aj aj "världens jävla ägning" tycker HON)
Tove: eh..
Jojje: eehh.. då har du fått din existens om bakfoten


tove quotes

"Den här har jag sjungit live i kyrkan" - Tove Wallberg, pokémon

Btw. Det tog ca 40 min för toves tjockisdator att starta. Hehe. Som hon lackade.


Holtz

vild ringdans ger konsekvenser

Vaknar upp! Men inte i sängen, utan på soffan hos familjen Wallberg eftersom det var fullt i T's säng. He he! Men H erbjöd mig sin sängplats när hon bestigit denna söndag. Vaknar sedan upp igen! av att T visar kärlek, och så var dagen igång.  

Ere nu man ska inse att det ÄR "dags" att börja träna eller? När träningsvärken ÄR ett faktum och existerar i min kropp efter vild ringdans igår. I detta rum och i denna tid just nu, sitter jag på Tove's säng efter avslutade projekt i soffan. Ser fram emot kvällens projekt. 
"Holts" - som T en gång skrev.

MORGONBÖN

Åh Gud som burit mig
från nattens vila
till den nya dagens ljus,
led mig i det nya ljuset
i dag
till det eviga ljus
som bär mig.
Led mig, Gud
på resan mot rättvisa.
Led mig, Gud
på färden mot fred.
Förnya mig, Gud
vid nådens källsprång
i dag, i natt, i evighet.


The one and only hero

http://www.tackfilm.se/?id=1258743989421RA97

Hahahaha så jävla RÄTT!!!!!!!!! KOLLA HELA! det lär ju INTE komma som en överraskning!

/jerre

07SPA UR BALANS!

En gång för längesedan skulle Tove, H och jag bege oss hemåt till 24an från något jag idag inte minns. Vet inte riktigt hur det hela gick till, men har för mig att 2/3 av oss gick av busshållsplats Öringe och 1/3 av oss gick av Petterboda. Vet inte vilken del H tillhörde, men när den andra delen inte kom först till dörren uppmanade H den delen, med att sätta upp en skylt på dörren med ordet SNOPET, att känna just SÅ.

Och , mina fiender, kommer det vara för EN av er i 07SPA imorgon.


Holtz der führer

ditt jävla foster

Anlände nyss hos syrran. Karenstid 10 min för "kärleksmums" (euw! äckligt namn) som hon nyss bakat. Och, jag kände nyss på ett jävla FOSTER! Syrran är ju gravid, hehe. Kändes lite wierd..
MEN! Snart är det helg.. och det innebär ju bara en sak! HELG!Barn 1. Snart kommer Barn 2


Holtzi

vsda-Jerre quotes

Jerre citerar roligt
Jerre: Du vet den här pirate bay-grejen...
Tove: Ja?
Jerre: Det var ju nån utav killarna som hade blivit stämda som sa nån så jävla skön grej
Tove: Haha va hade han sagt då?
Jerre: Nej men det var typ.... "vi kommer inte att ge oss" eller nåt sånt


Avslöjande och lögn - Jerre står ansvarig
Tove säger: Såg du de andra bilderna då, på Ted och Miriam utanför Peppe? Pinsamt...Hur fan? 
Jenny säger: Hahah ja, och dom frågade MIG om vart peppe bodde!....och jag pekade! så lite mitt fel...eller det ÄR mitt fel!
Tove säger: Det var alltså DU!!
Jenny säger: Jaaajaja. Jag tror jag ljög för nån att Pekka Heino bodde här också, vet inte för vem.

det var hitåt jerre hade pekat....
 
                            ....och det var här hon drog lögnen

/ TVOE


Hej, fick vinna :D:D:D

Ännu ett mycket pålitligt meddelande på msn, helt ovetandes av avsändaren haha så jävla fult jag dör:


Varför får jag en känsla av att jag inte bör klicka på länken tro?

/ jenny
godmorgon!

Vi välkomnar tisdagen med en låt som:
DENNA

Nu är det snart att bege sig till bussen om T tillåter, hon "kände sig lite stressad" för ett tag sen.
Må så gott och ha en extremely bra tisdag kära vänner


Holtzi


Meuw


Samtal mellan Tove & Jojje inatt

T - Man BEHÖVER inte vara smart bara för att man har glajjer, OKEJ?!
J - Jag VET! Både DU och JAG slår hål på den myten!


euw euw euw

Artist! Inse hur fel det är att promota låtar/album på Spotify genom att spela upp det. Jag kr*ks! Som att ha en älskvärd låt som ring-/alarmsignal, fett FEL! Att promota på detta sätt innebär en jämförelse med typ dammsugarförsäljare som knackar dörr. För det första inkräktar ni på MITT territorium, för det andra STÖR erbjudandet mig och för det tredje blir jag tvungen att tillslut ANTA erbjudandet jag egentligen föraktar mest i hela världen för att bli av med ER!


Holtan

alla dessa projekt!

Jag vädjar om skärpning! Till mig själv alltså. Efter min rehab i Gällivare är dygnet inte på rätt plats, som det "borde" vara.
Vaknar 1) av att jag stänger av Toves alarm 7:30 2) av att en bestört och bortkommen (ha ha sk!) Tove undrar om alarmet sitt har gått (varpå jag svarar "ja, för fem min sen". Tove inser storheten av min lögn och hon är försoven. Klockan är 7:50! .. om jag minns rätt) 3) av att en fin och söt Tove kliver in i rummet och ger order "Sov hur länge som helst! NU drar JAG!". Sen snoozade jag var femte minut tills klockan var tio. Jag slog på teven och dagen inleddes förskräckligt: Efter tio med "Malou" har JORDENS UNDERGÅNG-TEMA! Vad kuul..
Dagens hora går till "Malou"!

 


Holtzi

det hemliga projektetFörvirring uppstod hos JH när jag alldeles nyss sparade ner en bildfil i denna mapp. Hon anar säkert ugglor, men än vet hon ingenting om mitt hemliga projekt.

/ tover

djur är vänner

Tänker på allt trams.. kan vi inte lägga ner det här med religion.. och politik.. och regler..? Man vet ju ändå liksom hur man ska leva, hur livet ska levas. Om man är skön vet man fan gränserna. Vad som förstör och hindrar mig från att leva detta härliga liv, är alla idioter som inte kan leva ett soft liv i goda vänners lag, med kärlek, fest och romantik, med röj, glädje och musik, utan regler, nåt högre väsen (typ "gud") att stötta sig mot och allt annat blaj, och lagar. En samhällsvädjan idag är antingen mångkulturell eller bongkulturell och det säger väl en och annan sak..

Holtz

Den konstiga principen

Som JAG hatade! Förstod det inte DÅ och förstår det ännu inte idag. Under lågstadietiden i Fårdala skola fick man inte ta riven morot på knäckebröd. Som jag älskade det! Som jag hatade PRINCIPEN! Alltså vafan.. ge mig ett bra skäl till denna skitregel!

Holtan

Lugn nu

Inser att söndagen är kommen när Tovemissie kramar mig hi hi innan hon går upp. Vänskapen är ett faktum! JAJA! Klockan var två när jag klev upp ur bingen och stegade uppför trappan rakt in i köket för föreberedelserna av dagen.
Att forcera en vän är alltid trevligt, därför kör Tove nu tysta leken medan jag deliv ser på. Jag "läser" DN, hon läser instuderingsfrågor. Hon = människan = Tove.

Söndagar är en så jävla soft dag. En lugnets dag, som vi älskar den. Och man VET att Jerre VET att hon ÄR prankad/faceraped när dagens hälsning dyker upp:

Ha nu en bra söndag.

Holtzi

sötizfashion bor här.

ges fri iphone klicka

Ha ha ha alltså detta är ett jävla SKÄMT! Undra hur många som ej inser att de skickar sådana här FINA  pålitliga meddelanden:


Ha ha ha alltså fucka ur.


IGÅR var en bra kväll med ett bra jävla slut!
Holtan

Ey yo vad händer mannen

Gammelskolan checkade in:

   (06?)

GUCCI GUCCI PRADA PRADA. Jag hade så jävla heta solgalsögon förr i tiden. Man skulle nästan kunnat ta mig för att ha varit en stekare.

/jenny

En fri day

Tänk om man en dag skulle bestämma sig för att ta allting just den dagen bokstavligt? att man skulle agera så som folk sa, bara för att man var tvungen att ta det bokstavligt. ha ha. rätt sjukt?

Fick ett fyllesamtal ikväll från två manliga vänner som hade svept en vinare och ville ha med mig på röj! en egen låt hade dom gjort också "håll käfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen" tror jag den hette (?) bra grabbar kör ikväll bara! Kollat klart på idol nu. Så jävla bra att eddie åkte ut ikv, sjukt att han har hållt sig kvar så länge. Och ofta man bryr sig? ja.

Har sett många märkliga sätt att ha "ägt" mig här på bloggen på senaste tiden. SÅ JÄVLA LITE NI HAR ATT GÖRA era bögar. He he.


BÖGS

/jerr grrr grrrrrrrrrrr mjau klös

TJADÅ!

Efter 11 dagars rehab beger jag mig tillbaka till Stockholm! Imorgon landar jag kl 08.00 på Arlanda och ska välkomna dagen med full entusiasm! För det vankas RÖJ bannemej!
HOLTAN!!!!!!!!!!

Dagens hora!

Det här är en tesil. Det ska föreställa en bra tesil, "antar" jag. Men vem konstruerar en tesil med TUNG jävla handdtag? När man släpper taget om den efter placeringen över tekopp, flyger den åt helvete på grund av den där jävla tyngden!Dagens hora går till DENNA TESIL som existerar i andra kökslådan längst till vänster i TOVE's KÖK!

Holtan

fenomenet tjockisdator

När jag för några veckorsen häpnar över att Wallbergs tjockisdatorer är utbytta till platthightechskärmar skrattar T, "VI har ju aldrig haft tjockisdatorer!" nähä tänkte jag snopet, brukar aldrig ha fel så det här var en stor grej för mig.
(några veckor senare, alltså NU):
hightechsakermanharhemmatävling med T, jag utbrister "haha, det var så stört snopet när jag inbvillat mig att ni hade tjockisdatorer här och sen hade ni inte det..."
I samma sekund sneglar jag in i T's skrubb, och vad står det där på skrivbordet om inte en levande TJOCKISDATOR!!!.

S Å J Ä V L A Ä G D H O N Ä Ryours sincerely

Shag (vikarierar på vsda)


"men jag hade inte tid"

Det är ett faktum att man alltid har tid. E=mc² ej att FÖRGLÖMMA kanske.  Att svara på ett sms tar max 1 minut,
undra vilken uppgift det är som kan få en att vara så jävla upptagen 24/7. Ett samtal går ännu fortfare! Inse hur mycket man kan få sagt på den tiden det tar att skriva ett sms, där smset knappt innehåller 1/5 av informationen  man skulle framfört i samtalet.
Sen att sms är KUL är en annan sak.HEJ NU!

Holtz

Jerre du äger!...dig själv

Situation: Jag och Jerre sitter och samtalar på min säng. Jerre får då syn på två pappersförvarigsboxar vilka jag har taggat med etiketterna "SCHOOL" och "VIKTIGT".

Jerre: Haha ofta "school" OCH "viktigt"
Jag: Ja?
Jerre: Men det är ju samma haha, eller vad har du i "viktigt-lådan"? Det e ju liksom school..
Jag: Va? (och det är här jag känner att en ägning är på ingång...och börjar ur "viktigt-lådan" plocka fram anställningsavtal, lönespec, följesedlar, avtal, kreditkort etc.)

tower!


"I hate murjek"

Haha igår innan slaggen erövrades berättade mamma om en iskall situation för något år sen. Det var mitt i vintern, och hon skulle ta tåget från Gällivare till Stockholm (som tar ca 15h).
Efter att tåget stannat i Murjek (enligt wikipedia: en småort i Jokkmokks kommun med ca 80 invånare) ropas det ut i högtalarna att tåget laggar och kommer stanna ca 6h på Murjek station. Mamma lackar och "tänker fan inte sitta på det där tåget med skrikandes ungar och skit". Så hon går av tåget med resväskan, ringer sin snubbe och ber honom hämta henne i Murjek (3h från Gällivare). Det var över 20 minusgrader och i tre timmar stod hon på "stationen" ensam, i sneakers, ej kläder efter väder, och kolsvart jävla kyla. Hon "såg" röda vargögon som lyste från skogen hela tiden och hon hörde vargar även yla. Ha ha kan verkligen se detta framför mig. Hon var smart nog att sätte på sig allt hon hade i resväskan och klättrade upp på en höjd så hon inte skulle bli uppkäkad av vargarna.
Det slutade med att hon ristade in I hate Murjek på lilla trähuset vid tågrälsen, alltså "tågstationen".
Ha ha så jävla kul


Ha ha fy fan moder

Jojmeister

utegångsförbud

Fick nyss reda på att både Tove och Jerre fått utegångsförbud?! Mats, Sonia, Marie, Anders, SNÄLLA:

http://arkivet.gatukonst.se/images/thumb/IMG_5489.jpg


HOLTZ

Afasi & Filthy ft. Onkl P

 


 

Holtan


MaskinenHoltan

09:02? VAFAAAAAAN

Vart så jävla lack nu när jag vaknade, försiktigt öppnade ögonen och såg...... ATT DET VAR LJUST!
För EN sak visste jag, och det var att det skulle va natt när jag vaknade om allt hade gått rätt till. Larmet var ställt på 06:25, en jävligt obekväm tid men absolut nödvändig för att hinna med den obligatoriska duschen samt hinna till engelska-lektionen, som jag bara bara bara inte FÅR missa, eftersom jag har missat alla lektioner utom 3 !!!

AAAAAAAAARRRRRRGGGGGGGGG SSSSSSSSOOOOOOMMMMM FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!/ tove


jojje prankar jerre

Ha ha men fyfan vad kul. Jag (Johanna) bytte namn på msn till Tove's och var därmed identisk med henne. Och Tove visade sig självklart som offline medan detta skedde. Jag försökte starta msnkorrespondens i Toves namn, men efter ett tag genomskådades bluffen, alltså JAG!
Ha ha!
Hej nu/Jojje

segern är min

Idag var en underbar dag. Jag slapp skjuta mig själv i huvudet så jag är glad. Som tidigare nämn fick jag jobbet på ONOFF.
Johanna vs Arbetslösheten 1-0, segern är min.
Vi firar dagen med fyra låtar..

Bra låt 1
Bra låt 2
Bra låt 3
Bra låt 4..och en berättelse från faraoernas land, Egypten, där min zära ztäppzyster Zzzztäffi och 1/3 av hennes VET-crew nyligen var. Läs den HÄR!

HoltanFick jag jobbet?

http://4.bp.blogspot.com/_k9XfYXffMbM/SDp_F3a00zI/AAAAAAAAANw/iZQqDUqFilY/s320/onoff.gif

Tjena! Det är JAG som ja, fick JOBBET!


HOLTAN!


Fast i knarkhärva

Ännu en tjänsteman (på regeringskansliet) fast i ännu knarkhärva. Det låter så drastiskt det där med knarkhärva. Att vara FAST i en knarkhärva känns ju till och med klaustrofobiskt, men samtidigt så fritt på något sätt. Det här med politik och skandal i samma mening har vi ju både hört och sett förr. Och fortfarande är det lika ointressant som att Brad Pitt haffat barnflickan igen. Vem bryr sig? Ska förebildssnacket inväntas eller?
Men i detta fall är nu snubben departementsekreterare, en opolitisk tjänsteman. Skandalen kan tyckas vara mindre och således torde den få mindre utrymme. En knarkande yrkesarbetande man, som om det vore något nytt! Men återigen så var det det här med mediahallickarnas prioriteringar...

Förresten så tycker jag inte narkotikabrott är så farliga överhuvudtaget. En dragen lina är fan inte värre än en rapead tolvåring. MEN enligt den svenska lagen verkar det så. Återigen till det här med prioriteringar..

Holtan

Vem röjde och vem chillade?

T: Tjens ful.an! Drar tuyp hem...... boring
P.F: Haha Tove! Vad skrev du nu?

T: Men va fän du
P.F: Tove, haha, du e full! Vad gör du?

T: fAn nu blev det fel heeeeeeh. Säg bara vad gör du :e fg-ör. G-¨ör
P.F: Vad jag gör?

T: Väänta frrmgs na
P.F: Va?


Haha så störd. Det värmer i hjärtat att se.


Jojjemannen

Betvivla oss ej
Måste. berätta.

Året var -99, -00 eller -01. Vi hade begett oss från Fårdala skola till Stimmet's skola ("cpskolan" som vi förklarade snöbollskrig mot under vintrarna. JA, Tove gick där. Jag och Jerre gick i Fårdala) för att ha syslöjd alternativt träslöjd. Jag hade i alla fall syslöjd med Marie, ni VET vem. Det enda som behövs säga är ljusblå/lila ögonskugga. Whatever!
Jag, Anja och Josse satt vid samma bord, alla med varsin symaskin. Jag får för mig att pranka Anja, oskuldsfulla ANJA! Jag säger åt henne att sätta pekfingret under symaskinsnålen. Förvirring uppstår hos Anja, men jag skrattar inombords. Hon gjorde som jag sa (av någon konstig anledning) och vad gör jag? Placerar foten smidigt på pedalen och SYR över hennes finger. Ha ha! Så jävla STÖRD! Men som den Anja hon är så blev hon inte arg eller nåt.
HEHE! Sorry!Holtmaeztro

evigheten dansar på ditt finger

Dagen bebländar mig! Så jag vaknar, sätter på mig sammetstightsen (så jävla bra byxa) och gör chokladte. Bevandrar vägen till datorn, sätter på musik och sedan skjutsas jag in i bloggmania.

God morgon
sen cyklar jag iväg mentalt och stannar i den värld ni förmodligen är i nu. Jobb- eller skolvärlden. Undrar vilken lektionen ni har... undrar vad ni jobbar med.. kanske står någon av er och ler mot en kund som ni egentligen vill boxa i nyllet? Oväsentligt!

Gör som Mr P idag, känn kärlek.

Holtz


Big up


alla e vi knarkare

Kan inte låta bli att störa mig på undersökningar där x antal människor väljs ut, följs under en viss tid och undersöks. Därefter fastställs informationen och används. Samma med stickprovsundersökningar. Det är ungefär som att dra slutsatser utifrån sina erfarenheter. Visst, det går liksom, men det går inte att till 100% leva efter induktion.
Det här med slumpmässigt utvalda personer. Till exempel så kan alla som pekas ut råkat ha puffat en jolle minuten innan av en slump. Så fastställs informationen och helt plötsligt är 100% av ungdomarna mellan 13-25 år inom Stockholmsregionen knarkare.Holtz

All in, stötta nu


(Tryck på bilden)

Tänker lite, skrattar lite

Garvar lite för mig själv.. ja, för att jag tänker på alla dessa peeps som läser alla dessa heliga skrifter och tror på storyn. TROR PÅ STORYN! Orimligheten är så konkret att jag kan smeka den. Tänk om vi skulle trycka ut vsda-bloggen i form av en bok, och sedan börja leva efter den.
Den heliga skriften Vad Sa Du Att i butik NU!

Holtz

Synfelet

Det finns flera sätt att dokumentera Toves synfel på. Synfelet kan fastslås genom att i vissa perioder dokumentera hur intensiv vår kommunikation må ha varit. Jag uppmärksammar detta mentalt när Tove antagligen inte ser eller
 • hittar sin mobil
 • hittar svara-knappen när jag ringer
 • hittar sin mobilladdare
 • hittar mig i telefonboken
 • hittar ring-knappen
 • hittar skicka-knappen efter att hon "skrivit" ett sms
Så därför min lilla älskling vill jag tipsa dig om DETTA!Din Jojje

Ingenting finns inte

Visste ni att det inte finns "ingenting"? Det kanske ni gjorde, vad vet JAG! Det vi nu titulerat "ingenting" är ett gäng onämnbara grejer som dyker upp och försvinner i samma stund. En situation som egentligen inte finns. Det vardagliga VI ej begriper, eller NI!
Holtz

nu ska vi skänka till cancerfonden

Först blir jag så jävla ledsen.. Jag skrev om Oscar här. Sen blir jag så glad! När jag ser att någon tar saken i sina händer, visar lite action. Min fina vän Linn har startat en cancerfond till minnet av Oscar. Så jävla bra! Hur fattig jag än må vara, så spelar det ingen roll. För jag ville springa till mobilen och skänka 50 kronor innan det var för sent. Fattar ni? INNAN DET ÄR FÖR SENT!


BESEGRA 2082
till 72988 för att skänka 50 kr.
Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan.
Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel: BESEGRA 2082 Linn Asplund

 

Så jävla fint och grymt gjort. Massa pussar och kramar till dig Linn som fixade det här, och sen också till alla ni som skänker.Holtz

 


You May Now Kiss The...Uh...Guy Who Receives

Vaknar upp! Ja det gör jag, och känner efter. Ja, jag ÄR hungrig och JA, jag är lack. Men inte längre, för det är ett sådant projekt att vara lack. Kharma is a fucking bitch. Men jag är glad ändå! Not.

"

Somnade inte förrän efter klockan fyra inatt. Undrar hur det var med er, om ni kunde sova. Känner alltid någon slags samhörighet med de som också ligger vakna under natten och inte kan sova. Jag hann i alla fall se två program av Say YES to the DRESS! och en tanke slog mig.
Varför "may you kiss the bride" och inte "may you kiss the groom"?

Holtan

Nja lite lack

YEEEEEEEESS!!! Ett långt inlägg jag nyss skrev försvann på grund av detta dumma jävla kuk-comhem detta hus besitter. Skaffa aldrig comhem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har haft (läs: HAR!!!!!!!!) en sådan otrolig tristess inom mig idag. Har jag en myrstack i hjärnan? Det känns fan som det. Fuck!!!!!!! vill döda allt som är så jävla tråkigt och alla som är så jävla tråkiga. Alltså hur fan kan kan tycker det är soft att leva när man är så jävla tråkig?
Sen tänker jag på helgen.. hemma i Stockholm.. (är ju för nuvarande i Gällivare och kan tala om att det är så jävla irriterande och störigt att vara i närheten av massa iqbefriade jävla miffon hela tiden!!!!!! En jävla preferens har jag och den lyder såhär: kan inte alla hjärndöda idioter bara stanna inne och aldrig mer visa sig offentligt?)..
Och glädjs fan med de som tog svart bälte i röj och sedan lider med de som tog rekord i att vara bakfull.. minns ju när jag satte världsrekord i det. VET hur det känns.

Försökte tänka på annat. Så jag tog tag i livet och levde röjare. Nu har jag alltså "laddat ner" Bob Dylans diskografi och Ministry of Sound Annual 2010 så att jag har någonting att göra under min söndagskväll.


Må så gott!

Johanna Holtz


UPDATE: Neeeeeeeej men fan vad bra!? Blev ju nyss PÅMIND OM att högtalarna på min. brorsas. dator. suger KUK!!!!!!!! och ger ifrån sig allt ljud i form av Piff och Puff stämma. MEN NICE!!

det bloggas om osshttp://klubbkoll.se/blogg/norliekkv/ vet vad som ska läsas. NICE!


/jenny

Kliver in på TV.nu

Och får det än en gång, klart för mig att
 1. de som skapat och kommit på idén till alla dessa filmer och program som nu sänds måste leva oerhört glädjelösa och torra liv
 2. de som VÄLJER UT de här programmen för att sändas på våra kanaler måste vara stupida idioter med brist på kunskap att peka ut träffsäker och smart humor
 3. den delen av svenska folket som tittar på de här har ett mycket, mycket vanvettigt sinne för humor
Dagens hora går till all denna SKIT som SÄNDS!
Holtan

Audrinakoden

Alla dessa koder hit och dit. Drar till med denna:Audrina Patridge och Mia Björses. Same shit.

/jenny

heavenly house mix

Är inte den här låten STÖRT BRA?(Klicka på ikonen)

Holtz

ÄR DET NÅGON SOM KAN

Så ere fan JAG! Göra en fashionkopp kaffe alltså. Ha ha, alltså varje gång jag tänker på KAFFE och JOHANNA i samma mening skrattar jag för mig själv.. det är ju ett skämt. Jag är ju TE! Men:
God morgon mina älskare.

Vaknade inte nyss, duschade inte nyss heller, men jag slog mig nyss ner framför datorn som den meteor jag ibland är. Men idag är jag inget PR-trick som "meteoren" som "slog ned" i Kermanprovinsen i Iran 07, idag är jag något mer oerhört. Idag är jag oerhörd! Det låter ju fantastiskt.


Holtz

(undrar om Tower också känner sig lika oerhörd idag? he he)


Cyklopen signar in

Svensk media idag måste nog vara det absolut största skämtet någonsin. Att vara känd är något som dyrkas och något som de flesta svenskar drömmer om att bli. Problemet är att de personer som verkligen förtjänar sitt kändisskap aldrig kommer att bli kända. När du jobbar får du lön, likaså borde det vara med din tid i rampljuset. Det är ingen som får betalt för ett dåligt jobb och varför får då fullkomligt talanglösa människor synas under bästa sändningstid, största hemsidan eller hetaste radiokanalen?

Vad jag syftar på är kanske ganska diffust, men jag ska försöka förklara mig på bästa sätt. Exempel på talanglösa människor inom svensk media idag är; Victoria Silvstedt, Sofia Wistam alias Soff-i-propp, Carolina Gynning, Linda Rosing, Katrin Zytomierska, listan kan bli längre. Dessa människor är idag IKONER och framgångsrika inom media, framförallt i tv. Några av dem har byggt sin karriär på dokusåpa, några på bloggar och andra på att de enligt dem själva är talangfulla. Ge mig ett exempel på en form av talang eller utstående egenskap som någon av dessa besitter. Jag håller med om att de är ”mediatränade” och kan prata i tv, absolut. Men vad är det som har fört dem dit de är idag? Jo, alla dessa har bokstavligt talat knullat sig till en plats i Mediabubblan.

Victoria Silvstedt var söt och oskuldsfull när hon hängde med ett känt rockband på turné, därigenom skapade hon sig ett namn och sedan har der rullat på. Den person som får mest kritik av dessa ovanstående är just Victoria och sorgligt nog är Victoria den personen med mest enastående egenskaper av de nyss nämnda. Carolina Gynning och Linda Rosing slampade runt i Big Brother-huset och har båda varit verksamma inom media under de senaste åren. Carolina Gynning är idag en av de största ikonerna och förebilderna för tjejer som vill etablera sig och synas inom media. Om du som förälder, farförälder, bror, syster eller vän till någon som vill lyckas i media uppmuntrar denne att Carolina Gynning som förebild bör ni skämmas. Hon slampade runt i Big Brother-huset, hade sex i tv, betedde sig som en idiot och sedan skrev en bok för att få empati. Detta har svenska folket köpt och tyvärr kom hon fruktansvärt billigt undan. Idag leder hon/har lett tv program med de hösta tittarsiffrorna, exempelvis: Idol.

Sofia Wistam som började sin talangfulla karriär som någon form av stylist och sedan fotoassistent lyckades med sin charm och utstrålning sätta klorna i Orup. Det dröjde inte länge innan Sofia fick ett eget tv-program, Soff-i-propp. Därefter har det rullat på och senast syntes hon i Talang 2008, som domare i juryn. Det är ganska komiskt att Sofia Wistam hade makten att bestämma vem som saknade/hade Talang nog att hålla sig kvar i tävlingen. För mig är det helt absurt att en människa som saknar både talang, humor eller slående egenskaper sitter på makten att bestämma vem som har talang och inte.

Tuffa Katrin Zytomierska som dagligen i sin blogg och på andra ställen i media poängterar vad som är rätt och fel, byggde upp sitt namn genom att först ligga med Alex Schulman och då bli en kändis för att sedan krydda till det lite extra genom att haffa tag i glamourikonen Bingo Rimér. Att hon sedan sitter och påstår att det är genom hennes blogg som hon blivit framgångsrik är bara rent skitsnack. Vad hade hennes blogg varit utan att Schulman hypat upp den? Vad som gör mig ännu mer irriterad är att hon har mage att sitta och klanka ned på andra i kändisvärlden, när hon själv har plankat in. Att gifta sig med en kändis är ingen ursäkt för att bli känd, hur många vet att Albert Einsteins fru hette Mileva Maric? Schhh.

Josefine Craaford, du förtjänar inte ens mina ord, du har tydligen "jobbat" dig till ett efternamn som gjort dig till Sverige mest kända radiopratare. Usch.

Sverige blir mer och mer skevt för var dag som går och vår inkompetens inom media som är den största informationskällan idag, visar att vi egentligen borde bytas ut mot något annat land. Det kanske låter överdrivet men vi förtjänar inte det vi har idag, detta på grund utav att 95 % av vårt land består utav idioter.

/ Cyklopen

K.R.A.C.K. UNITED

Ken Ring startar fotbollslag för småkids i Kenya. Inte förvånad, positivt peplex. Ha ha, ett skämt att det finns folk, år 2009, som seriöst klagar på namnet? Lägger fokus på namnet och inte syftet. Sluta whina börja skoja. Shit ere -49 eller -09?


Läs mer här!


Holtz

Tjena Jenny Sal!

Röj igår eller Jenny? ;)

Prontan

Update:
Jennie Sahl, du har aldrig sagt till mig att du lever under Stureplans-pseudonym? "Jenny Sal"? Skön fantasi stekarn!

ständigt detta jidder

I ett rum fyllt med ständigt jävla mörker, med neddragna persienner kan man (läs: jag) sova hur länge som helst. Hur ska jag kunna veta att dagen råder utanför rummet? Enda sättet är att stiga upp ur bingen, men vafan då? Jag vill ju inte gå upp kl 07.00 på morgonen (som jag TROR att klockan är, när jag vaknar och ser ett totalt jävla mörker).
Cirkeln skall brytas! Cirkeln ÄR bruten, när jag vägrar att sova med neddragna persienner. Den natten, är IDAG!

Hur gick det med joppen igår hörrni?

Holtan

band synergy weekend

Vaknar (12.30? jaja), sätter på tevatten, sätter på tvn och kanal VH1, beskådar Pink Floyd och hans sensationella uppträdande med Wish You Were Here, inser att tevattnet är bortglömt men springer till köket för att hämta det. Sätter mig på stolen framför datorn. Välkomnar dagen.
Holtz

Tove och jag meckar ikväll

Hur en Svart Trumpetspliff ska tillagas, steg för steg!

1. Mosa svampen i en stenmortel.
  


2. Sprid sedan ut svampen sofistikerat på en "post it-lapp". En fördel är att rulla pappret innan med hjälp av en penna.
  (Sortera bort "storsvamparna" alltså de större svampbitarna)


3. Skruva ihop ändarna och gör det jävligt bra.Trevlig resa!

/Jerre


Fett snygga i somras

     
Stewie                         Jerre & Stewie & Jojje           J & S


/JERRE VAR DET SOM BLOGGADE.


KatykodenHoltz

Det andra

Efter jag betittat Kamunyaks liv på Animal Planet, dök ett program upp om tjurridning(?) efteråt. Inte tjurfäkning ni vet, men när riktiga idioter flyger ut tjur på en arena i typ Spanien. En jublande publik i bakgrunden finnes alltid. Men vem fan jublar åt något sådant? Seriöst?
Stackars tjur. Tror någon på riktigt att tjurarna tycker det är nice? Tror ni tjurar tycker det är nice att bli stabbade med en kniv i ryggen (tjurfäktning)?
Varför grinar idioterna när de flyger av tjurens rygg, åt helvete efter bara 5 sekunder och blir ihjälstampade av tjuren de nyss satt sig på? Varför tycker idioterna som ska "rädda" ryttaren så synd om sig själva när DE blir kickade i skallen av tjuren? Om man springer rakt emot en galen, lack tjur för att locka till sig den för att rädda ryttaren som flygit av, får man fan räkna med att döden är inräknad. Eller enligt mig, förhoppningsvis(!!!). Är det självförvållande har man inget att klaga på eller grina över. Alla liknande "sporter" existerar endast för kulturlivets skull.

1. Har aldrig brytt mig om kultur. 2. Stör mig på vad som obestridligt, just för att det tillhör kulturen. 3. Kulturarv är gag. 4. Kultur gör inte livet bättre på något sätt. 5. Inte heller historia.

Känns lite som att det endast är religiösa som sysslar med sån skit.


Holtz

cepe

Jag är mätt på sallad?

/jerre


Kan. Inte. Bo. Kvar. Måste. Flytta.

1: Har ni hört det här! att afrika håller på att delas. Det håller på att bildas ett nytt hav! Där i den där öknen i etiopien.
2: Hah, ja det..... kontinentplattorna rör väl sig nån centimeter om året. Ja det blir ju... en meter på hundra år och det blir ju inte.. nå vidare...
3: Det blir som en liten bäck ju, genom hela afrika!!!
1: Som dom får hoppa över.. negrerna, ha ha

/ tower

så går det till

när vsda-gruppen sammanträderoch förvandlar mötesrummet till ett ganja-läger


J

Bra remix


Passion Pit - Little Secrets (Hey Champ Remix)


Holtz

Det första

Den nattliga checken på Animal Planet var inatt förbryllande av två anledningar.
Det första programmet gled de runt i Samburu-reservatet i Kenya. Det handlade om Kamunyak (en lejonhona) som dissat sina rovdjursinstinkter och "adopterar" en bambiliknande antilopunge. De lever med varandra i över två jävla veckor. Så jävla bra team! Till slut blev båda så magra eftersom att de inte fått i sig föda under dessa två veckor, och lejonmamman lät sin antilopbebis gå en promenad utan hennes uppsikt. Så kommer det ett jävla manslejon och käkar upp ungen? Lack man blir. Typiskt män.

Holtz


OBAMAKODEN

                       Calle?

                                                                                      Barack?

/ tove

tove? en ambitiös student!


FATTA att precis allt detta sker vid en dator. I en dator!!!! Åååh orkar inte va så jävla digital hela tiden. Försök förstå hur TRÅKIGT jag har det och hur platt ass jag får av detta sittande. Jag vill träffa någon irl! msn vad är DET?! Blev helt lyrisk av att få snacka face to face med jersa här för ett par timmar sedan. Och sen så skulle jag vilja addera 5 koppar kaffe på listan också. Tack!

med hälsningar tove

"why so serious?"

Vilken dag. Det snöade imorse och jag vaknade med huvudvärk, vilket jag gjort hela veckan vad fan? tog mig till skolan i alla fall. Kom hem. Sov. Druckit kaffe. Nu är jag pigg som fan så ska sätta mig och kolla på The Dark Knight följt av ridskolan 4 som sänds på canal + haha. Men dissar ridskolan ikväll fan. Nöjer mig med jokern och hunkhunkhunk batman (Christian Bale) he he HÄ!Tjena Chris. Läget?


/jerreÄr det OK?

Betänketid är något JAG i alla fall har här uppe i Gällivare. Vad de andra insnöade invånarna har vet jag ingenting om. Bristen har de däremot! Bristen på vet- och kunskapen om världen UTANFÖR. Att DEN (omvärlden) faktiskt OCKSÅ existerar, är för Gällivareborna, föga troligt. Att DEN (bristen) faktiskt existerar är däremot ett faktum.
Men i alla fall.
Åter till "de religiösa". Jag tycker fan inte att det är OKEJ att man kan räkna sig som religiös anhängare till X, om man bara få ta och leva efter lite utdrag här och var i X's  uppdiktade historieböcker (synonymer: lögnhistoria, moraliserande saga, djursaga, nonsens). Eller? Håller ni med mig här?


http://4.bp.blogspot.com/_5PlZq8Kjg7o/Sab_prxNNNI/AAAAAAAAAAw/iEpmelT7vlU/s400/atheist-ghost-buster_thumbnail.gif


Holtz

E.u.g.

Tung:
Still E.u.g.

HÄR

Nu ere fan slaggdags sa


Johanna

2 fast

Varför är det så jävla roligt med snabba glasögon? Och så jävla roligt att testa dom?!
Hahha!

Holtz

thug lifeVarför kan jag GENOMSKÅDA bilden och veta vad exakt som fan hände föregående kväll? Alltså så jävla röjd. Så jävla rolig


Holtz

vem av dom?


Vilken vsda:re är det som har gått direkt upp från bingen och rakt ut i snön en söndagmorgon på denna bild.
Det är jag.

   god natt / tove


endast skweee ikväll

Skypeade med Tobbe för ett tag sen, men trodde det var HAN som lett mig rakt in i fördärvet. Använde min brorsas haxxheadset men till min förvåning är det inställningarna på datajäveln som tydligen gör allt ljud till pipljud. Och tydligen är det en "grej" inom CS. Tobias röst lät alltså inte som den manliga röst han föralltid (ett tag iaf) haft, utan mer som en jävla mus. Kan nu alltså inte belyssna musiken jag vill utan att den låter förkastlig. Får nöja med mig skweeemixer eftersom att det är det enda som fungerar relativt bra.


Den här är nice./Holtz

Proof. 1


♥ Vila i frid Oscar ♥

Jag skulle verkligen vilja att man kunde samla alla personer man tycker om i hela världen på ett och samma ställe, och sen stanna där. Varför går inte det? Det skulle antagligen inte fungera av någon anledning. Någon skulle gå. Någon går alltid. Och då skulle vi vara tvugna att säga hejdå. Jag hatar farväl. Jag vet vad vi behöver. Vi behöver flera hej.

Tänker på dig Oscar.
Vilken jävla kämpe du är.
Onödigt att ens säga det men kommer aldrig, aldrig glömma digTusen miljarder pussar och kramar
/Holtz

stäng dig då pärmjävel

Tisdag i Gällivare.


Ca 20 000 bor i Gällivare, som en stor jävla sekt är det. Inte alls så kallt som man tror, men slask ere.
Nu ska jag och mamma till dollar$tore och handla billigt skit.

Holtz

AIK SM-GULD 2009Känslan ÄR den bästa
visst babysmekke


Skyl er själva

Ofta har jag tankar om religion, alltså händelser eller situationer som STÖR mig, som RUBBAR min existens. Som ni kanske vet..
Så tänkte jag imorse, att de inte finns någon mer INVECKLAD och mer INCESTBENÄGEN släkt än den muslimska.
Då var det klart.

/Johanna


jag sköt tove!

Jag anar att min lillebror (JA, Niklas) blivit jävligt haxx på sistonde. Visst att Counter Strike, Half-Life 2: Deathmatch och Day Of Defeat: SOURCE finns överallt, så upptäckte jag EN speciell sak:Jag siktade på Tove ofrivilligt! Muspekarn är alltså ett SIKTE. Så jävla haxx.. skjuter igenom allt (om jag ändå kunde he he)


God morgon!
/Holtz


Utvilad?

Nej jag är supertrött.... Mission failed.
/ tove


tove sover.jpg

 
Kolla den här bilden. Vad säger den? Den säger "utsövd". Det är nånting jag tänker satsa på inatt.
Alarmet kommer att ringa 8:30 så jag måste gå och lägga mig NU om jag vill uppnå mitt mål.

Jag är väldigt besviken på Jerre som aldrig tar sig tid att träffa mig i 30 min, och jag nu officiellt upp.
Vill du träffa mig kan du kontakta mig här eller på 0730692473(!!!)

Och så var det någon som verkar läst om "månskoden"...
pelle säger:
tove
jag såg på bloggen
har jag gjort en film?
tove säger:
haha jepp
pelle säger:
jag har inte ens sett min egen film..

\ tove


Ett förkrök ska aldrig va fint


Jag och Sofie försökte se lite fina ut i somras när vi förade. Men vem försökte vi egentligen lura?
(min fot är i så fall det enda i denna bild som talar sanning) Sofie bjuder förresten på fest på lördag! Röj?
/ t


Jag och Johanna bakar "wienerbröd"


    

Haha jojje, minns du dessa godingar?
(Händelsen inträffade i december 2008)

/
tove w

svar på tal!

Holtz skrev: Men vafan, nu förstår jag inte header-grejen. Vad fan satt du uppe med? EGENTLIGEN? Att texta vad sa du att känns inte jävligt jobbigt, men att diffusera vederbörande.. krävs det ett jävla jobb eller? He he.

Tove svarar: Nej holtz0r, det är inte jobbigt att texta VAD SA DU ATT? (i comic sans MS) och det krävs heller inget jobb att diffusera. Headern vi har nu trollades fram av en slump på ett kick, men innan dess hade jag suttit i 40 minne och bara testat 1 mille olika idéer. Jag brukar göra sånt.. jag är ju KREATIV som du vet. He he he.


månskoden ÄR knäckt

The Mans Code
a film, made by
Pelle Fraendfors


Koden, knäckt av Johanna Holtz
bevis uppkommer senare


mamma berättar

LACK hon var, så hon skulle smsa X i natten:
"I really really hate you, FUCK ODD"

Dagen efter hade hon inte skickat det, och vilken JÄVLA TUR eftersom att hon då upptäcke skrivfelet ODD istället för OFF. Lite störigt att ha skrivit ODD istället för OFF när man är jävligt lack, så att det istället blivit ett litet roligt sms istället för ett HATISKT jävla sms som det EGENTLIGEN skulle ha varit.
Misstaget man EJ vill vara med brottsling i.

/Holtzen


17 timmar senare

har jag landat med tåget i Gällivare. Det störiga under resan: en familj härifrån var i samma kupé som mig, och en störig fjortisunge med hockeyfrilla satt och hostade och nös hela jävla resan! Vad fan liksom! Ni vet sån där tönt-äcklig-hosta så ögonen ser lite ledsna bakis ut och tungan formad till en tunnel.. asså åh äckel.

Men i alla fall! Sprang till datorn för denna lägesrapport, annars sitter jag med min kära mamma och snackar skit medan hon smokear med en kaffe och jag med mitt te. Det ÄR retro. Älskar livet som svartingbonde.

Holtz

amorf

Men vafan, nu förstår jag inte header-grejen. Vad fan satt du uppe med? EGENTLIGEN? Att texta vad sa du att känns inte jävligt jobbigt, men att diffusera vederbörande.. krävs det ett jävla jobb eller? He he.

Holtz

3 anledningar

 • Name the pet's reklam på spotify
 • Värmdö gymnasium
 • Discussion quiestions on 1984bild av fraendfors

tove


Månskoden

Bloggar från mongodatorn här uppe. Fan va mongo den är! Idag började skolan, men inte för mig som vägrade.... naej men jag hade en helvetets natt så jag sjukförklarade mig själv när alarmet gick och sov vidare till klockan 13. Det började igår med att jag led av baksmälla och hade träningsvärk i kroppens SAMTLIGA delar. Det bästa jag kunde gjort var att gå och lägga mig på en gång, men neeeeeeej jag stannade uppe till klockan 01.05 och gjorde en cpskadad header till bloggen! Och när det äntligen var dags för mig att entra sängen så somnar jag inte alls.............. och SÅ fortsätter min natt. Jag har aldrig haft trouble sleeping så det här var fan det värsta jag har varit med om.

 
Gamla bilder jag fann i mongodatorn. T och P i skolan. Eller är det M? Knäck Månskoden, IDAG!

tove

Bloody monday

Sitter i skolan på svennelektion. Jag kommer in på bloggen och ser den SNYGGA HEADERN?!!?!?!? låt stå!!!!!! asnice.

Idag är jag trött och förjävlig i skolan. Slåss och sånt.

/Jenny

En fixarens dag

Alltså MIN dag!
Tåget till Gällivare avgår 18.00 från centralen idag. Jag är framme klockan 08.10 på tisdag. Så jävla nice att åka tåg, och även om det hade tagit två dygn att åka föredrar jag det framför att flyga i 1 och ½ timme. För det vet vi alla vad det innebär... DÖDEN!

Idag då? Ja imorse, arbetsintervju på OnOff, kändes jävligt skönt! Som chefen sa: "Det här kändes inte som en intervju, ingen har liknande varit såhär, du kände som min polare ba tjaaaaaaaaaa helt sjukt".
Kan inte annat än instämma. Fan vad skön jag är.

Och sen ett SM-GULD på det.!¤%"¤!"&%"#¤!¤"#¤!331#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?=======!¤!¤!¤%!%"%"&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#¤!"&!"#¤!"&!#¤"!#&"!&"#!!#¤%!#"!&"!¤!!!!! :D :D :D :D :D :D

Mvh Johanna


Allhelgonahelgen


Igår var det jasmin som höll hov och jag var fladdermus med vingar och mask. Halloween celebrerades med prestige! MINST sagt..

tove

RSS 2.0