Frank Sinatra

Medan jag pluggar lyssnar jag på Frank Sinatra. Jag hade aldrig hört ett enda ton från denna man. Det enda jag visste var att han var ett musikhelgon! Han är så jävla känd att jag bara var tvungen att höra vad han hade gjort. Och det är en hel del fina toner som påminner om en gammal disneyklassiker. Han är också känd för att ha varit jävligt snygg. Och här är en bild!1. Jag trodde han var svart!
2. Är han en hottie?

/ tower


Pluggakuten!!!!

Jag fick ett ryck igår i slussen och åkte till dom där brudarna som satt på sogni istället. Sen gick vi och dansade på magenta. Kvällen slutade i mälarhöjden. Det gör den ganska ofta.

  

Nu är det fan spanskgrammatik som läses. Stör ej!
/ tove


Behaglig och charmerande

Jag har festfixat mig men jag får inte festa. Man får tydligen inte det om man har varit sjuk. Men det är ju bra att vara fin, även om man bara ska träffa några vänner. Vännernas plan är krök, men jag ska bara sitta där och se fin ut. Jag brukar irritera mig på sådana personer som bara sitter med och utan att dricka. Idag måste jag överträffa den människokategorin, den som jag själv kommer att tillhöra ikväll - ickekrökarna. Jag ska va en riktig behaglig sådan!


Men fyfan vad nice!

En otrolighetens dag! Skrev derivataprovet, höll talet. Fick G på matten och ett jävla MVG i svenskan! Det ÄR ju nice! Sen kom Bild-Björne, klappade mig på axeln och sa att jag fixat MVG i estetisk skit också. Bra.

.. och som vi har röjt! Jag och Jerre har i snart tre timmar röjt sönder hennes rum. Som den materialla prylsamlare hon är har hon sedan urminnes tider utvecklt rummet till en begravningsplats för diverse (fula, onödiga) saker. Rummet har nu fått en ny betydelse!

I all denna hets har jag duschat, fixat och klätt på mig. Mot bussen om 20 minuter! In till Taco bar och möta Angel_plutten och Ulrikz0r. Och så får vi se hur kvällen ter sig.

/ Holtz!!!!!!!


Idag sätts betygen

Ikväll sänkts boxen. Nae, men snart är det dags att fara till skolan. Langa ett tal och bocka av ett derivataprov. Sitter på 22an nu, dags att kolla buss.

Ta blåbuss 875 från Öringe mot Gullmarsplan.
Den går från Öringe ca 11:00 
och kommer till Tyresö centrum 11:08.

Vid Tyresö centrum byter du till buss 840 mot Nacka strand.
Den går från Tyresö centrum 11:15.
Du är framme vid Cylindervägen ca 11:43.

Jaha? Ja ja! Perfekt. Undra om Tove är hemma..? Den gamle räven har ju haft fEbEr nästan hela veckan. Får se hur hon tacklar helgen.
Känns som att det lutar åt Fight club på Allhuset ikväll? The Mudders!!!!!!!!!! WEY

Tagga! Holtz


Le Balsam Boys

Hittade en låt som är jävligt Balsam Boys, fast detta är fransk rap. 
Lyssna på likheten:
http://open.spotify.com/track/62hSNpjX8Sbym7zku3O69r
 

Holtz


Inge bang

Idyllen, kanske den man faller för. Blir kär i tanken på någon. Lite fake, ganska jobbigt. Men sånt händer. Hatar när folk säger "man vill ha det man inte kan få". Om man inte kan få det, vill man ju fan inte ha det? Till slut i alla fall. Men motparten inser ju oftast inte det. Man tror oftast på teorin och förnekar vad som egentligen händer i den där jävla praktiken. Ganska osoft. Men vafan! Vissa perioder tycker man det är okej att bli överkörd eftersom att man ibland får lite nice skjuts. Men andra tider vill man ju bara byta väg så det inte längre går. Känns lite som att det är dom tiderna på gång nu./Holtz


Feeling

Det finns två ord (jag vet) som inte går att översätta till annat språk. Feeling på engelska är definitivt inte samma som känsla på svenska. Det är mer kraft i det, mer FEELING i det så att säga. Och i Kina finns det inget ord för right (rättighet), utan innebörden blir istället något med makt.. jaja! Lyssnar på Lejonkungen, Hans Zimmer - This land, har fönstret på glänt i detta kolsvarta, jävligt varma rum och vinden viner och svischar utanför utav bara helvete. Älskar det./ Holtz


Läste på spotify

"Snook [snu:k] is a Swedish rap group from Stockholm. The group consists of Oskar Linnr...."

[snu:k]??? Jag garvar!!!


Wey, jag kan le igen!

/ tove

01:20

Fyra och en halv timme kvar tills jag ska bemöta måndagen. Eller, den är ju redan väl mött! som en annan Jonas skulle ha sagt he he. Men när jag inser att min snabbt ökande kroppstemperatur inte beror på den omedvetet först infallande reflektionen jag-har-feber, utan att det beror på antalet tekoppar jag druckit senaste halvtimmen inser jag borde ha gått och lagt mig för länge sedan.Tove påbörjade en playlist som jag utökat. Efter att jag såg Twilight för första gången förälskade jag mig i Claude Debussy. Fyfan vad skönt det ÄR att lyssna på.

http://open.spotify.com/user/johannaholtz/playlist/0SynmYw3dV5JSax6TEUrZi

/ Holtz


Vad sa jag att?

Lördagen spenderade jag och T här i soffan, även söndagsmorgonen.


Från vänster: Johanna, Tove


Jag kom på den briljanta idén igårkväll att dra nytta av vad som finns i trädgården så vi började baka..


Rabarberpaj-muffins ftw!


Så jävla äktaSen blev det söndagskväll helt plötsligt.
Upp 5.30 imorgon, älskar ju att ha tid på mig på morgonen. Tid. Vilket ord, va!

/ Holtz


BREVLÅDAN DÅ?!

Föräldrarna har vart i norrland sen i onsdags = vi har tömt soporna 4-5 ggr, gått med 5 kassar pantburkar, ständigt städat, torkat golvet 2 ggr och dammsugit varje dag. Och nu börjar det talas om lönespec vilket påminner om brevlådan!

Är det nån som har kollat den??/ tove


spyyyyyyyyyr

Fyfan vad jag stör mig på snälla människor. Vad fan är "snäll"? jag tänker bara någon som är en tönt som vill vara trevlig för att själv få ut något av det och det är bara ren egoism.. hellre en skön och dum/elak jävel än en tönt som är snäll.

Min farmor sa en gång något som jag aldrig glömmer: "Såna där trevliga människor ska man se upp med" och det har hon rätt i. Dom människor som nu anses vara snälla, är såna som oftast har den mörkaste sidan snyggt dold bakom ett läskigt snällt leende och det är dom som egentligen har ett sjukt dåligt humör och som skrämmer en när det väl syns. Snäll och läskig går hand i hand. Fyfan för snälla människor, älska dumma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hittade en skitäcklig bild som stämmer in på det jag menar:

                       JAG SPYR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolla handen

/ Jenny

Tjena nostalgi

Svensk Pop - som det var förr, som man älskade.Sen vill jag bara säga att fyfaaan vad mobbat det ser ut när någon överdriver nedskrivet skratt när det inte ens är så jävla häftigt roligt som det verkar när någon skriver HAHAHAHAAHHAHAH!!!

/Holtz

Langar en söndagslista

http://open.spotify.com/user/johannaholtz/playlist/0JixAmK9q5Dvg4EP5HAzbj


Sen då?

Om hundra år är vi ändå bara stoft, så man vill ju göra historia. Men seriöst, vad hände egentligen med våra drömmer i den här staden? Så jävla tråkiga./Holtz


SöndagDamn jag måste sluta kröka som att det var första gången


/ tover

Jojje anropar

TOVE! Svara mej! In på facechatten eller svara på mitt sms, eller du kanske inte har mobilen tillgänglig under arbetstid? Isåfall:
1. Ring mig så fort du får ett tillfälle, exempelvis vid rast.
2. När kommer du hem?
3. När slutar H?
4. Ikväll!

Jaha?

Jag kan inte blogga på jobbet!!!! Så fort jag får en idé kommer nya kunder. Alla stööööööööööör!!

/ tove


Heil

Om Hitler hade växt upp i Haninge och haft en somalier som bästa polare, tror du att han hade gått och grundat nazismen när han blivit äldre då eller?

mvh holtz0r

En sådan härlig morgon!

Kommer hem vid kl intesåsent från ett fullsatt Lejonbacken på djurgårn. Inte ens de flesta som köpt biljetter till denna "storslagna" skiva kom in. Men men, ve och fasa jag köpte ingen biljett till ett ställe jag inte kom in på så jag är nöjd. Lade mig i soffan (minns inte ens om tove också gjorde det) framför Twilight, tre gånger skådade jag denna film igår. ÄLSKA! Blev väckt på soffan av big sis-H klockan 6-någonting, fattade inte varför hon gjorde uppe så jävla tidigt. Störd, tänkte jag. Men sen var det jag som var störd, hon skulle ju jobba! Hehe, att inte förstå i ovaket tillstånd.

Bemöttes av lil sis då jag gick upp vid kl 11. Gick ner, beskådade vilka konsekvenser meteoren orsakat i Toves rum. Gick upp, gjorde te och fixade jordgubbar. Från odlingarna från vårt jordbruk, tänker ni kanske. Nej, vi har ju konstaterat att Tyresö inte ÄR landet. Gick ner igen, startade spottan, sängen bäddades, tog en paus. Dags att börja röja nu../ Holtz


JAJA

Kan vi inte lägga ner den här "jesus" och "gud" grejen snart.. det är kul EN gång liksom, inte i över flera århundraden.Holtz


Lägesrapport

Tja man! Har nyss ätit middag med tove, agnes och miriam hos tove :D tacos ftw! Boxen har öppnats, snart börjar röjet./holtz

Lösenord

Något jag finner oerhört intressant är folks lösenord. Det säger mycket om en som person. Vem man är, egentligen. Jag har ett primärt lösenord som jag haft sedan jag skapade mitt första konto i lågstadiet. Det vet jag att ni också har. Därefter har jag ett skönt lösenord som jag tillsammans med Steffi alltid har haft. Jag saknar det lite, för jag bytte det till ett annat liknande för ett tag sedan. Det är ett skönt "klingt" som lösenordet måste utstråla för att jag ska använda det. Exempelvis, snabbsprintare, snyggsnusare, segsökare m.m. Ni hajjar grejen. Jag vill verkligen veta allas lösenord! Fan också...
/ Holtz


The story begins...


90-talets barnkultur - visst fan var vi sköna!

"Ofta!" och "Sen nääär?!" är uttryck vi idag använder när vi menar "det tror jag inte på". Under 90-talet sa vi "Visst..." och det med hög dos sarkasm. När "Visst..." kändes uttjatat kunde man lägga till ett Aaaah. Alltså "Aaaah visst" eller "Aaah men visst" Men när DET kändes otrendigt, vet ni vad vi gjorde då!? Då sa vi "visse!" Som ett slang på "visst". Visse?! Det låter helt sjukt!! Det gör mig så glad. Ofta man skapar ett slang på "visst". Jag måste anamma detta uttryck på nytt! 10 år senare.. damn va nice. (detta kan dock förväxlas med visse våran vän)

Tänk er:
Jerre: Kan jag komma över?
Tove: Visse!

Johanna: Får jag göra te?
Tove: visse....

Jerre: Jag är inte dålig på matte, jag är bara inte intresserad!
Tove: Haha aa visse jenny...


...och såhär såg vi ut!

/ tove  


Derbyvinst

Fan vad skönt. Du VET hur det känns.Skönt med lite konstmål!
Tjena djurgården, tjena nedflyttningsplats.

Att ligga..i

Det gäller att vara haxx0r på att flippa en dålig sak till en bra grej när man bara har aa vafan ere, två-tre veckor kvar i plugget och en del rester. Jag är inte den värsta, men vafan! Det är ju riktigt osoft. Okej det är cirka 20 dagar kvar, inte ens det. De resterna jag har kvar är

  • tal + finslip av uppsats i svenska c
  • diskussionsuppsats + bokredovisning i engelska c
  • derivataprov + inlämningsuppgift i matte c
  • uppsats livsstil & hälsa i naturkunskap b
  • redovisa "egen religion" i religion b = meningslöst och så jävla tråkigt
  • bildarbete estetisk verksblablabla
  • projektarbete - reviderad idéskiss + projektplan, slutprodukt, projektrapport
  • sen lite prov i psykologi och filosofi.

Ungefär 13 uppgifter att slutföra vilket ungefär är en varannan dag. Måste fan ligga i lite nu. Jag vill ju inte vara en jävla sopa!/ Holtz


Måndag, månens dag

Vilken dag! Den var så god och matig... samt lärorik.
Jag ställde en fråga till johanna imorse och hon knäckte gåtan snabbt.
Så nu vet både hon och jag sanningen. Men det gör inte den tredje parten. 
Ett mentalt överläge. Veta saker om någon annan som den inte ens själv har insett.
Känslan inger ett välbefinnande, och i det välbefinnandet har jag varit hela dagen.
Fan va skön...t!

/ t

En softarens dag

Jag och Tove gick upp vid tiosnåret. Eller jag gjorde, Tove bemötte dagen ett litet tag efter. Vi gjorde en nice frulle och hoppade lite studsmatta. Det kändes som förr. Det VAR förr, för ett liten stund. Ända tills jag vaknade upp igen efter att jag fått en rejäl stöt av studsmattan! Fy faan ha ha hata grejen med oförutsägbara stötar från material man aldrig brukar beröra.


På onsdag åker världens bästa herr och fru Wallberg högt upp i Sverige = FF på 24an! Från och med onsdag blir det därför en Tillsammans-anda här hemma, ett riktigt kärlekskollektiv. Som vi ska älska.

/ Holtz


Till dig

http://open.spotify.com/track/2dG9C7LDiLAinkkmesoUHG

från mig.


Avgå homo sapiens

Alltså vad i HELvete?..
Vad är det som är så jävla samhällsstörtande med tanken att ALLA ska få ha det bra?

fuck_reality1.jpg

/ Holtz

Vi ses i vippen!

Asnice att jag får lyssna på musik som släpps om fyra år!!! Heheh ja ibland är man ju VIP.Skönt att va tillbaka.
/ tove

I fredags

Jag och Tove åkte dirrfranskolan till Maxx och beskådade den sista grillningen vid 15 ungefär. Där infann sig även Emanuel och Calle (åh längesedan hörrni) vilket var jävligt trevligt. Ett tag in på eftermiddagen hade några vinglas sänkts i takt med att storebror Glans hämtat ytterliggare polare till hänget. Tove, Calle och jag åkte sedan hem till Tove och åt middag vid halv åtta-någonting då Maxx skulle på dejt(!!!) . Deckade vid tjugotvåtiden gjorde vi allesammans i To's 120 binge.


Vi var så glada Maxx......men sen du oss bedrog.

/Holtz

"Talang" 2009

Skämtas det här?
Må så tro, för fyfan vilket jävla skämt det ÄR! Jag stör mig bara något. så. oerhört. då programmet söker talanger. Vilket enligt wikipedia är Talang (egenskap) -  ett uttryck för en övergenomsnittlig fallenhet eller förmåga för någon verksamhet, i intellektuell, fysisk eller annan mening.


Talang.

 
Talang? Vart? Ser ingen?

Det pinsamma är i alla fall att juryn är mer benägen att rösta vidare en icke-talang (som visserligen kan vara rolig) än en riktigt talang (som möjligtvis kan vara tråkig men imponerande). Därmed anser jag att antingen så byter de titel på programmet som sådant eller så börjar det hända riktiga grejer för riktiga talanger.

/Holtz

Lite om igår

Tjena bloggen!

Fick hemsläp igår från Magenta.... av nån tjej.....tror att hon hette Johannah Håltz eller nått.

Såhär snygga var vi:

  
Skitniceeeeee!! röööööööööööööööööööj

/ J e n n y

Freestyle oldschoolio


Dramatic look

Johanna, angående min trötthet:

VAD FAN SA DU ATT!?

"DUN DUND UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!!!!!!!!!!"

Langar blicken!!!!!!!

//Jenny

tankenAlLtiD rEtaR MaN nåN

Det är så jävla kul att betvivla Jennys röjarförmåga. He he, speciellt efter att hon droppat en line i "jag är så jävla trött har festat två dagar i rad"-anda. Men då.. då måste man ju bara vara helt galet otroligt slut i hela sin fysik. Fast än denna trötthet alltid når denna dam (oavsett tid eller dag) är hon inte en trött människa.Holtz

Söndag hehe.. eller?


omedvetet skön är så jävla nice

Lördag

Tove är på jobbet. Vi tänker på dig! Vi andra (Jenny och Johanna) softar hos Jenny, taggar lite chillar lite. Vi ska snart ut och gå. Men först göra upp en sommarbudget och äta vaniljsås. Älska livet!!!!!!

http://open.spotify.com/user/johannaholtz/playlist/7ETzlN0bQ2Ba8paalwFPkl
En RÖJ-lista för de som vill tagga


Steffi aeger!!!!!

New York 8e till 16e juni (min födelsedag) tack vare Steffi!!!!!!!!!!!!!  MED Steffi kanske jag ska säga också. Fett röj :D

Denna sommar kommer bli geryym.
/ Holtz

Nice


20:50 och fortfarande ljust

Det ser ljust ut för min del. He he asnajs, både ute och i mitt sinne. Är snart klar med labbrapporten som jag och Sara kämpat med sen klockan tre ungefär. En lyckans kväll. Puss

 / Holtzi


Hehe

Ibland är det så fint när man har en toffs på handleden från någon gillar, men när den blir blöt blir man plötsligt äcklad av den. Det VET ni

/Johanna


God natt VSDA-lovers wherever you areSyns imorgon

Det ÄR söndag

tove (läs: jojje)

Aujourd'hui | säger:

Hah Julius smet ut

Roligt

Jag kom in i mitt rum och så såg jag en Siames på altanen

Ah en sån har ju vi

tove säger:

Haha fan vad sjukt

Aujourd'hui | säger:

Sen var det ju vår

tove säger:

Ägd av en katt


Det är inte direkt en dagens reklamfilm


Lägesrapport

Kära broder Patrik bastade 20 i torsdags och i fredags var det dags att färdas dit! Asnajs. Anlände lagom till foodandet vid kl sju och det var nice och trevligt och riktigt fint fixat alltihop i trädgården. Imponerad jag var. Imponerad jag är. För festen var riktigt lyckad och det var röj som fan! Cyklade (läs: i spöregnet!!!!!) och hämtade upp packet som kom efter ett tag men vilket välkomnade man fick. Cyklade tillbaka, fortsatte att röja. Det var ju receptet på fest kan man säga, alla ingredienser var närvarande förutom solen. Glömde mina skor och jacka men hade ju ersatt de med en hood och Patriks favvoflipflops. Okej inte walk of shame dagen efter, men tänk att bevandra en walk i luffarkläder. Karatefest det var./Holtz

Ser ni det jag ser?!


/Holtz

Lönespec. kommen!!!!!! ASNAJS SAAJK SPÅRA

39 kr- Vad FAN??????????????? GARVAR
Röj i helgen alltså.

NAAAAAAAAAAAAJS
13 min kvar till Fråga Olle!
Holtzi

nej jag är inte fullhähähäh sksksksk

Mission accomplished

Dagens uppdrag var att köpa suketter och svara på instuderingsfrågorna till filosofiprovet imorgon. Och det är redan klart! En lyckans dag. Fråge Olle väntar på mig nu, 21:55 here I come. Men först: sola. Hehe asnice.

/ Holtz

Den här har miriam fotat


/ tove

Självägd vs. självägd

Själv-ägd kan lätt bli själ-vägd. Kan man bli självägd? Kan man väga en själ? Allt det är bortom förståelse, men ändå är en sak säker: det MÅSTE ha någonting med karma att göra..Annars vet jag ju ingenting längre.
/ tove

01:00


Och bli själv-ägd. Det älskar jag inte......
/ eran tower

Tankeställaren

Vad vore vi utan rum-tiden?


God natt.

/ Holtz

Detta händer!

Är just nu uppe i beckys rum och röjer. Jag får en kurs i hur man videobloggar. Det är det senaste tydligen.... Rebecka langar redan assköna videoklipp på sin blogg. Dags för VSDA att kicka igång snart kanske??...


/ wallberg

Normaalit hiukset

Schampoo och Balsam för normalt hår.Men dåså. Då vet vi ju exakt vad det är för något!

/ Holtz

Tjena foxxen

Timbaland kunde ha skippat att prodda, men den är skön. Det VET vi.


Den sanna vännen

En bra vän smsar och skriver smsa när du är framme. Men en sann vän skriver såhär:/ Johanna

lyssnar på johan palms nya

Middag hos maxx blev succé. Jag lagade i princip mat till oss och hans mamma och shiet va gott dom tyckte att det var. "Du har lärt oss en ny maträtt! Det här receptet ska jag komma ihåg" och "Du kan få en dag i veckan som du kommer hit och lagar mat" Härlig respons!

Men tänk om man vänder på det. Om maten faktiskt var skitskitäcklig och familjen glans' kommentarer var ironiska. "Du "Det här receptet ska jag komma ihåg!"
"Du kan få en dag i veckan som du kommer hit och lagar mat"
Fyfan va jävla driven med! Tänk om det var äckligt. Tänk om familjen mobbade mig. Hahaha
/ tower

Bombar snattar torskar 2

Blev inkallad att rycka in på apoteket idag, och DET är inget jag tackar nej till i dagsläget. Nej nej. Så här sitter jag nu. Kassan är min och jag måste fråga om hjälp heeeela tiden. Stackars Svetlana.... stackars kundjävlar.... ÄSCH! Jag tiggde maxx om skjuts härifrån efteråt, och för att få honom att hämta mig tvingar han mig äta middag med hela familjen Glans. Kunde inte bli bättre...... och MAXX ska laga maten. Gott....? typ inte. typ äckligt

/ tove

Annat som också hände

 
Jag och nickan åkte till fekkenationen dvs Jerbéus, i fredags.
Bilden vill påvisa att jag har färgat håret.

  
Där vare röj och så, men några töntar stod och drog poser framför badrumsspegeln.


Och juste ja, det var ju nån som försökte döda mig sen också. Undra vem...


Vaknade upp på lördagen och undrade vem fan jag hade hamnat hos. Det visade sig vara agnes...

segern är min!!!! / tove


Orkar inte bry mig....


/ stew

jag är inte död, än!

Det verkar vara nån lustigkurre som fått för sig att jag är död här på bloggen. Men jag har bara tagit igen mig ett tag på ett hem för såna som jag haha. Nej. Men faktiskt så har vart ute och röjt lite i helgen. Igår var det ju asnice väder så jag och ett gäng vänner satte sig på snaps vid medis och blev rent ut sagt grillade i solen i flera timmar. När jag kom hem såg jag hur röd jag var i hårbottnen och fattar fortfarande inte hur man kan bränna sig där!? jag kan det tydligen... Senare på kvällen drog jag, Kim och Jojje till obsan och satt där ett tag. Sen vidare till sogni och till sist ambassadeur. Kul vare!


Kim och Johanna på snaps.


Träffade på Tove på gullmars och sällskapade med henne hem på nattbuss 890. Vi sov på varandra sen fotade jag henne och så här söt såg hon ut. Kolla handen, den döda handen. Hehe.


//Jenny (mer levande än någonsin!)

Rosévin!

Skittrevligt på mosebacke igår!! Önskar jag hade lite foton nu... JAjaja
Det var SÅ nice. Lite Bella-Tove-Nikki reunion + mimmi -skön tjej, går ut på sin brorsas leg!


en bild hade jag ju faktiskt...
/ tove


Den där pirate bay-snubben, fett SKÖN!

Jag och jenny ligger och solar

Jerre: Du vet den här pirate bay-grejen..
Tove: Aaaa?
Jerre: Det var ju nån av dom killarna som hade blivit stämda som sa nån så jävla skön grej
Tove: Aha va sa han då?
Jerre: Nej men det var typ "vi kommer inte att ge oss" eller nåt sånt
Tove: ........................ HAHAH!

Gå dit... äckel

Åhhhhh tack för att jag vaknar klockan 7 för min jävla förkyldning. Nu mår jag illa av tanken på hur mycket snor jag måste ha svalt denna natt. Och jag spyr av lukten av förkyldning och lukten av näsa.

Tack för igår kväll det var trevligt hej

/ tow


RSS 2.0