Hej alla cats and dawgs!

Idag var vi två stycken på apoteket som båda ville ha sittkassan. Alltså kassan med stol. Så vi fick helt enkelt turas om och det blev en slitsam dag på jobbet. Jag tog i alla fall med mig lunch idag. En skitgod sallad som jag hade skapat. Egentligen var den kanske inte så god, men jag uppskattar så lite nu efter min GI-vecka utan kolhydrater. Bönor har helt plötsligt blivit "jävligt tasty!"

Så jävla najs, apropå tasty. Idag har jag pressat in mig själv i mina gamla miss sixtys strl 26(!!!!!!) 29 my ass! tjugosexor är grejen. jaja det blev väl lite valkar vid höfterna, men det visar man ju inte. Huvudsaken är att min rumpa ser jävligt mycket tajtare ut. He he he det är SKÖNT att ljuga med kläder. det enda rätta...

Juste...
En shopaholics bekännelser på sergel 20:40! Call it a date.

t o w e r


Vad fan menas?

Sjukt hur en vadsaduatt-grupp bara kan försvinna, gå upp i rök ett par dagar. Let us tell you something! Vi gömmer oss hos tobbe. Sa jag "gömmer"? Läs röjer! Jorå, för vi har plundrat köket, kryddat kaffet med kakao och spelat tekken fast på xbox. Dags att gå hem till stewie där det bjuds på middagen "tortellini med gorgonzolasås" alt. sallad med gorgonzolasås. Beror på hur mycket low carbs high fat man vill köra. Vad betyder det egentligen?

Nu drar gruppen vidare till 24:an. Anslut er eller dö!
/ hela vsda


Bokat motherfuckers!

P&L i juni!
Vi drar ner i Maxxats dodge och Ninas husbil. Inga skydd, inga hjälmar, bara köra!

The festivalers:

Nina? Hon är med!
Maxx? Han är med!
Ante? Han är med!
Calle? Han är med!

Sarre, Pronto, Mirr, Jocke - Är ni med eller?


maxxats åk-jävel. smal...

/ Tove (hon är med!)


Samtal med Tobbe

Vi drog en funderare. Kan man veta fel? För om det är fel, så vet man ju inte. Vafan.Holtz


OMG! As-konstiga flashbacks


Kolla på det här klippet. Det är helt sjukt. Det här har jag sett förut, men kanske inte sen jag var två-tre år. Och ni vet vilken konstig känsla man får då! Känner nån mer igen?tove (kör blogg-race)

Tillkännage er!!!

Responsen på mitt "Vet inte vart jag ska..."-inlägg var jättefin!!! Vem är du som tycker att jag är bäst? Och vem är grabben med grabbiga behov? TILLKÄNNA GE ER!!! Det skulle kännas så mycket bättre. Vi är samma!

Postat av:

du ÄR bäst - inte alls äcklig - bara den bäääästa :)

2009-03-23 @ 19:49:31

Postat av: bara en grabb med grabbiga behov

känner precis likadant...men snart e de vår på riktigt.o då kanske man får lite ljusare vardag, även fast jag aldrig är ensam känner jag mig totalt ensam när jag inte får den närhet jag så mycket behöver. winnerbäck behövs?. what to say? life's a bitch- then you die. får försöka fixa nån att värma mig hos, nån med en varm famn.

2009-03-23 @ 22:40:36

/ tower

Nu skäms jag!

Det värsta och absolut töntigaste uttrycket just nu ibland sveriges ungdomskultur, det är bitterfitta. Jag ska verkligen inte överdriva och säga att jag spyr varje gång jag hör det användas, men jag får helt ärligt en liten liten liten rysning längs med hela ryggraden och ut i axlarna. Avsky över ordet som fan!!! Anledningen till mitt hat är väl för att det verkligen är så uppenbart att "användarna" inte själva har myntat uttrycket. Det kommer från en feminist-bok som kom ut i februari 2007. JAG STÖR MIG!!! jag kan inte ritkigt förklara det. men hatar när jag hör det här på stan. Det är inget "skönt ord" som kan användas som benämning på alla irriterade brudar. Det är årets oskönaste ord. Nu skäms jag, nu när detta ord har förekommit i vadsaduatt ett par inlägg längre ner. Jag vet inte vad mer jag kan göra än att visa mitt ställningstagande i och med detta inlägg. Hej!


Här är bok-jäveln.
tove

5 störigaste tvprogrammen

5. Cityakuten
4. 2 1/2 män
3. Våra bästa/värsta år
2. Days of our lives
1. Seinfeld
0. 7th heaven

Fyfan jag SPYR!Holtz

Bitterfittan

Tydliga tecken och varningssignaler:

  • Du känner dig trött på morgonen även när du har sovit länge och ostört flera nätter i rad.
  • Du är likgiltig och struntar i vad som händer omkring dig, eller känner dig nedstämd och orolig.
  • Du reagerar på ett helt nytt sätt på vardagliga händelser.
  • Du blir lätt irriterad och otålig över småsaker.
  • Du får ont i magen, spänningshuvudvärk eller hjärtklappning.
  • Du har svårare att koncentrera dig och glömmer lättare bort saker.

Symtomen för stress. Visst fan känner man igen sig? Blääää....
Bitterfittan har talat.

/ Jenny


Spontant symmetribrott

Men skit i det.
då.

Vet ni

Nu ska jag vara helt och hållet ärlig. Tänka högt i förtrolighet. Jag gillar nämligen inte hur jag och vi uppfattas. Blir illa berörd av folk som kallar oss "mobbare" och "cyniska" och "kalla". När det är precis tvärtom. I alla fall vad det gäller mig. Jag är allt annat. Och jag hoppas så att i alla fall ni känner det.

Jag är oerhört känslig. Hatar bråk. Vill inte ha ovänner. Tar illa vid mig för småsaker.

Jag vill precis alla människor väl. Jag vill att alla ska vara snällare mot varandra. Och jag vill att alla ska få vara med. Det värsta jag vet är att se någon stå utanför. Det hugger i mitt hjärta.


Vadsaduatt är inte en elak blogg. Visst kan vi skoja med folk. Men vi skojar bara med dem som tål det. Eller folk som borde tåla det. Vi skojar bara med de starka. Det är det som är fördelen med att vara svag. Att man får nöjet att slå uppåt. För tänk efter. Vi slår alltid uppåt. Och om vi själva någon dag står där uppe så lovar jag att tåla att någon driver med mig. Jag tål det redan nu.

Vet inte riktigt vad jag ville säga. Jo. Att vadsaduatt är en snäll och glad blogg. Om man läser den noga.

Tove (& vsda-gruppen)


Vet inte vart jag ska...


Mår inge bra idag. Känslan = dålig. Jag är typ äcklad av mig själv och av killar. Folk är på dåligt humör och kollar konstigt. Jag har inga speciella mål, och sånt är ju skittråkigt. Vad har jag att se fram emot, nästa lön? Jo, tack! Och så har ingen som jag skickar fina sms med längre, sånna som man får fjärilar i magen av att läsa. Det händer typ inte längre.

tove


KänslaN

Vill bara lätta på stämningen lite.Holtz

Ba-ba-da-ba-daah

Jag älskar mig själv när jag sover såhär länge. Runt halv ett ÄR en skön tid. Det första man hör är familjen som äter lunch. Då är man nöjd. Och man vet att dirr när man kommer upp finns det saker att äta. Mycket perfekt!

Kvällen igår visade sig bli mycket bra, trots mitt trött-mode. Bakdörren på 4:an är alltid öppen och grabbarna var positiva till både OC och "två ballonger"-skämt. Fan så niiiiiiice. Fina pojkar. Tack för det.

Lunch då! Hej
tooooov

Det som händer

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på en Our Lady Peace-konsert från 2003 och allt e skönt. Jag vill sjunga med jättehögt men det går inte för min mage bara skakar. Heeehehe. OLP är ett band jag älskade i 13-14 årsåldern! jag känner att jag är lite tillbaka här nu. Lyssna på Is anybody home? och thief och kör!

tove


FLOAT ON!

Ja alltså när jag är full ska det fan inte döljas. det är åtminstonne så jag verkar resonera när jag väl är där inne i dimman och simmar. Sen kan man ju ångra sig dagen efter. Men idag ångrar jag mig bara litelitegrann, för jag pallar inte. men man ställer ju sig ändå frågan vem fan jag försökte imponera på? Nej ni, inget ska få tynga ner mig idag för det är en sån jävla bra dag!!! tycker ni inte? bra saker har försiggått, jag känner så jävla grymma människor, allt har flytit(flutit?) på och det ska jag också göra.

tower with the black tower

Att stämma träff

Idag fick jag och johanna tackla verkligheten som de gjorde det för decennier sen. Utan mobiltelefon i dagens samhälle är man i regel okontaktbar. Men på ett mycket rangligt sätt, med jenny som medlare, lyckades jag och jojje i alla fall stämma träff! Precis som i gamla skolan bestämde vi: Ovanför rulltrappan vid tvärbanan prick 11:30 på fredag. Prick halv tolv var det sagt och prick halv tolv var det gjort! och 700 kronor kunde överlämnas. Vadsaduatt äger!

tove


Tjaa tja!

Jag är på jobbet här och chillar i kassan. Tog pendeln hit idag. Finns så jävla många sätt att åka hit. Men alla vägar leder till Haninge centrum! Vad gör ni då?
...snart ska jag åka hem och då ere direkt hem till jempi och sola i hennes rangliga solarium, för DET.. det har hon lovat.

Minns du det jenny!? kommer i alla fall...

/ tower the pharmacist

Artonde mars

Jag har gråtit så himla mycket idag, pga solen! som så starkt lyste i mina ögon. Dagen gick i stora drag ut på att fånga den på bild. Den bästa knäppte jag in i det sista just när den var påväg ner och jag stod och inväntade på familj och thai mat.


Sen försökte jag fånga den här känslan. Solen i fejjan. Fan det var varmt!

stew

Etisk egoism

Nietzsches största slutsats är att gud är död. Det är den svaga människan som har skapat gud för att kunna orka leva, menade Nietzsche. Medan den starka människan trotsar alla påbud och bryter sig fram genom tillvaron för att skapa den nya världen.

Holtz

Men jaha OCH?!

Jaha? Och!? Sen då?! Så känner jag efter att jag sett någon form av sevärdighet, exempelvis gått på museum eller skådat pyramiderna i Egypten, när en person säger något men visar något helt jävla annat, när en person uttalar sig om något som redan är ett faktum eller när jag ser på en dålig film eller serie och känner mig lurad då jag inser att DET BARA ÄR PÅ LÅTSAS, att det finns en jävla massa kameror och personer 1 meter ifrån kameran som står och skådar live. Fan också jävla liv, jorden är en synd!Holtz

Tjena skön låt!

Detta skola bli en hälsovecka. Men vad fan hände? Eller, det har inte hänt än, men lite som.. kom så gick vi? Idag var jag - krigarn - i skolan från klockan 08:00. Första gången på mycket länge. Frånvaron har sjunkit, det ÄR ett faktum. Eller nej, det är faktumet. Men ändå så blir det fira kära Smekkebaby imorgon, ut på fredag och fan.. ut på lördag?! Den vita helgen är färgad krökens färg. Så måste istället flytta mina tankar till något annat, denna låt av Sondre Lerche är lite av en glädjens sång, varsågoda:Holtz

Ambivalent attityd

Senaste dagarna har jag gaggat med mig själv och haft det störigt mentalt. Lite som när man gick i lågstadiet på vintern och man fick snö innanför skon. Man kunde inte ta bort snön själv för man hade vantar på sig. Och om man tog av vantarna var det skitsvårt att få på sig de igen, för man kunde aldrig dra över mudden sådär bra som bara ens fröken eller mamma kunde göra. Man ville inte bry sig heller att snön låg i skon och rubbade ens existens, men det gick inte att undvika. Så de är inget jag själv kan påverka och DET är livets jävla gång! Men att vara vis är att ta vara på varje minut av sitt liv.

/Holtz


Var lite mer uppmärksamma

Det var ingen som uppmärksammade mitt ben här för några inlägg sen? Det är ju helt otroligt hur delikat det ser ut. Aldrig förut har mitt ben sett så inbjudande ut, och endast därför jag la ut den! Men om nu ingen kan se det så får jag väl trycka upp det i era ansikten...

HALLÅ?!
Ser ni inte krispigheten i detta ben!!???tove???

fy FAn får jag bara berätta

Veckans mest spelade är Hopplös med Florence Valentin-grabbarna!! Jättejätte-insnöad är jag. Hatar att jag alltid blir så, för då ere lätt att tröttna också.
Men LYSSNA!

Nu ska jag och Lenkan vålda(läs inte våldta!) Tess i hennes hem och sno kläder. Fåfängans fyverkerier leder oss till hennes garderob! hej


/ tove wallberg


Update från skolan

Sitter i skolan och bloggar det är ganska soft. Men hade velat dra hem nu och sovaaaaaaaaaaaa. Är uttråkad som fan. Kan inget kul hända snart? Någon får ta och muntra upp mig tycker jag, vem blir det?/ Jenny

Nice


Nu vattnas det i munnen på er va?

/ Jenny

Blä..

Just nu vimsar jag omkring lite i tankens värld, men det ska nog gå bra..

¨

/Johanna


DÖ AV GARV!


Gap

I have to break down all the corners of the world.
Don't heap this praise on me, I know I don't deserve it.
But what's all this I see? Yeah you're leaving right beside me.
And I miss you, and I need you.

I do.

tove


1-0 till mig

Idag blev jag mentalt ca 4000 kronor rikare. Polisen skickade hem ett brev med "åtalsunderlåtelse"(vad sa du att?) samt kallade till möte. Nu har jag googlat lite på det där.. och jorå, det verkar jävligt nice. Inga böter. Bra va!!!tove

Ja det här sysslade vi med igårkvällIgår var minst sagt en jävligt trött kväll. Jag och T kollade film hos i hennes lya men slaggen tog över!

/ Jenny

11-16 idag!

Idag ska vi röjja på apoteket! Tjäna cashen och dricka upp dom. Blanda SB12 med alcogel och bara köra!!!

- Vi ska inte få panik och gråta när vi inte får in sedlarna i cash guarden.
- Vi ska INTE säga "varsågod" när kunden tackar utan snällt tacka tillbaka.
- Aldrig mer ska vi glömma att ta betalt för en vara.
Arga kunder skall avfärdas och aldrig komma tillbaka.


/ stewie

Doin' IT!!!

Praktexempel på fyllebloggaren. Eller skapareN. Jag känner mig som den kritiska skaparen Av Någonting. Man vill producera och det ska göras speciellt, anonymt och nice. Extraordinärt. Gamla love thoughts dyker upp men är ändå inget som sätter prägel eller stopp. Men det sätter någonting. Men ändå vill man förneka, man gör det, tar till Det som hjälpmedel, skickar iväg ett sms som man sedan (kanske) ångrar. Vem vet.. jag ångar aldrig någonting. Jag har lärt mig att de valen man gör oavsett vilken promille, är något man väljer själv och går inte att skylla ifrån sig.. ändå skriver hjag det här för att det är det jag tänker på.. är jag underlägsen nu för att jag skickade det där smset?

/Johanna

Dagens sjuka grej

Det var fett sjukt! Idag när jag var i haninge centrum (typ utanför mänsklighetens existens) och handlade, så stöter jag på Tove där!? Mitt i ingenstans på H&M...
Och inte nog med det, hon jobbar dessutom där, på apoteket. Jävligt kul måste jag säga, och jag var ju bara tvungen att gå dit och kika på henne när hon jobbade hehe.

Och såhär söt var hon, i sin proffsiga vita läkarrock:(Kolla in läkar'n !!!)

/ Jenny

Tagga till!

Jenny, Tove och alla Ni: vad händer ikväll?RÖJ-spelningslistan

http://open.spotify.com/user/johannaholtz/playlist/7ETzlN0bQ2Ba8paalwFPkl

/ Holtz

Fredawg

Utanför mig ligger stefanskyrkan, fyfan, men det är en jävla massa träd här, och snö. Och det som är så  nice är att jag ser hur snön droppar från trädgrenarna och hur snön sakta letar sig ner i marken. Ett härligt försvinnande att skåda. Ikväll blir det först middag med Jempie hos mig, sedan ego där vi ska möta upp Jessica och några snubbs, sen möta brother patrik och sedan magenta. Inga förväntningar bara kör.

Jempiestyle broshaaaan!!!

 


Holtz


Ser Ni vad jag ser?!Skämmes tamejfaa-an!

God morgon.
/ Holtz

En tanke

Varför kan man inte få värsta fettoskallen? Eller asfeta händer? Det är konstigt att fettet sätter sig på enskilda ställen på kroppen. Tänk om man skulle gå runt med en riktigt fet skalle eller en fet nacke. Knasigt det där..

Holtz once again


Bevismaterial!

Jag valde att blanda söderte med grönt hallonte. Utseendet förändrades till det lite mer kraftigare och smaken likaså, men: det var fan nice! En exotisk smak uppstod och inte bara pga södertet. Det kändes jävligt nyskapande och är något jag rekommenderar er tealovers där ute att testa.


 

Till ära av kvällen presenterar jag min erkända SLAGGEN-spelningslista. Definitivt det enda rätta.
http://open.spotify.com/user/johannaholtz/playlist/1enlR9nAUTFm0TGHLC24xe
Säg fan till om ni gillar den!!

Holtz

"Varför är tove så störd?"

Tove, Stewie, Stew, Tower, Pajen, Tupac, Tovpaj, Kurre, Tow. Mmm jag fick fan ett par nicknames tillslut. Jag hade inga när jag var liten och det var jag alltid lite svartis för. Det gick inte att göra nåt av Tove. To-ve. Jaha? det tog liksom stopp där. Nu efter 18 år är det motbevisat. När jag var liten var jag väldigt ful, och det visste jag om. Det var faktiskt en ganska hemsk grej att gå runt och veta. Samtidigt som det gav mig ett ganska sucky confidence, byggde jag upp nån slags personlighet som bjöd på det fula och skämtade om det. I liked it... alla gjorde! Nån behövde ju va störd. Kul ju. Beteendet blev som ett med mig, som ett skal. Aa och det där skalet var väl inte så bra. Jag kunde aldrig ge utlopp för känslor som en normal unge. Gjorde en del konstiga saker. Skitsamma..

Folk som kände mig bra då, känner inte igen mig när de ser mig nu. Mycket mer än så behöver inte sägas. Men fortfarande lyser ett sucky confidence igenom ganska ofta känns det som och töntkänslorna flödar. Det är faktum ett. Faktum två är att det hände ganska mycket under mitt sjuttonde år, och jag var mycket ofta ledsen. Det väckte också dom här lite "ööööööh jag kan göra vad jag vill"-känslorna. Känslor som jag också gav utlopp för. Jag gjorde vad fan jag ville och när jag insåg hur mycket lättare man blir utan skalet. Aa så nu kan jag inte hålla inne på så mycket längre. Det är nya stilen. Nya stilen också att jag inte skäms över bilder från mina tidiga år längre. Passet e snyggt!!! Nu vet ni vem jag är.


Two teabags one cup?!

Jag har aldrig tänkt på det tidigare, och det är fan konstigt! Varför blandar man inte olika sorters tepåsar? Typ söderte vs rabarber-grädde? Eller ett äckligt, nyttigt te med ett jävligt gott te. Det är fan frågan och en sak som bör undersökas på en gång. Ska nu för första gången utföra detta, återkommer med lägesrapport + en skön spotifylista om ett tag.Holtz

Svar på Era frågor!!

först måste jag säga, underbar blogg ni har!
vad använder ni för smink?
och hur sminkar ni er typ, ser så naturliga ut :)

Tove svarar: Jag vet inte vad det är med dig Clara men jag ser verkligen inte naturlig ut. Jättekonstig fråga förövrigt. Du kanske är störd? Jag använder allt smink som går att använda!
Holtz svar: jag sminkar mig som en jävla hora, det blir bäst så. för sminket rinner ju av när man går utanför dörren vilket leder till att jag ser naturligt sminkad ut.
Jempas svar: l'oreal och isadora är typ det jag använder

vad är det för "ingrepp" jerre har gjort?

Holtz: i bråk eller i kroppen?
Jerre: tuttförstoring... dubbel D förfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tittiiizzz
Tower: det är faktiskt sant

1. Har någon av er provat någon drog nån gång? (förutom alkohol och tobak)
2. Vad tycker ni om kenza, blondinbella & stina-lee?
3. Måste bara säga att jag ÄLSKAR towers hår! Är det inte jobbigt att stå och sätta i hårförlängningen varje morgon (du har clips va?) och så tar det väl rätt länge? Men du får alltid till det skitsnyggt iallafall :)

Holtz:
1. ja det har jag

2. vilka är de?

3. hur fan kan du älska toves hår? det är ju asvidrigt, men nej hon har inte clips det är fastlimmat.
Tove:

1. ne-ej.
2. sköna som fan! förebilder definitivt.
3. tack fan! jag har inga hårförlängningar vare sig clips eller nåt annat. all natural!! det väger upp mitt ansikte.
Jenny:
1. nej inga utöver tobak och alkohol, men räknas heroin? driiiiv

2. helt okej men alldeles för stela brudar, dom kan inte må bra

3. jo fan det är rätt så stek. Tove brukar ringa mig när hon ska på bal och sådär då brukar jag fixa hennes hår, och locka det osv. Tove går på bal ganska ofta.


Aaaa najs! Jag undrar vad gruppens absoluta favoritmusik är, vilken idol typ. Fattar att ni har olika. Hoppas i alla fall på nån riktigt pinsam från typ melodifestivalen. Men har jag fått rätt uppfattning så är det väl inte riktigt så?
Holtz:
palla. om du har spotify kan du ladda ner spelningslistorna som jag lägger upp så kan du se vilken musik jag lyssnar på
Tove: Min favoritMAN är håkan hellström!
Jerre: Jag lyssnar på så jävla olika.. kan verkligen inte kategorisera den! det är allt det som är bra från alla musikgenrer typ

Er blogg är verkligen grym, love you guys !
1. Nämn ett plagg var som är era favoritplagg, vore urgulligt!
2. Sexigaste minnet ni har, om ni vill bjuda lite såklart :)
3. Favoritminne av er tid tillsammans

Holtz:

1. ett av mina slitna par jeans

2. har för många så det är helt sjukt
3. jag kan inte välja nåt

Tower:
1. det lär ju va nåt som inte ens är mitt, som jag har lånat. så är det alltid. eller typ ett par strumpbyxor.
2. när jag för första gången insåg det sanna värdet av h&m katalogen :P:P:P:P
3. vi har alltid roligt när vi är med varandra i denna ålder, men om vi ska tala minnen så är mitt favoritminne storhetstiden på gården, hemma på agaten. det är så vi känner varandra och grunden till vår livslånga kärlek.
Jenow:
1. Min skinnjacka, den passar till allt och är väldigt användbar.

2. när tove bet sig i fingret

3. har för många bra minnen för att kunna välja ut ett enda. om jag ska bli lite sentimental så är det väl så att all vår tid tillsammans är minnesvärd :')


vad är det längsta nån av er har gått med en tjej?
Holtz:
fan det måste ha varit med jessica, vi gick typ 2 mil runt någon sjö eller vad det var borta vid gudö

Tove: hångel såklart samt tungan mot ett par bröst

Jenny: hångel

Ge mig det pinsammaste ni någonsin gjort!!!! Yeeees!

Tove: Jag är aldrig pinsam men det pinsammaste jag har gjort gjorde jag under kraftig berusning
Holtz: ingen aning
Jerre: jag gör pinsamma saker hela tiden nästan minst en gång om dan. Snubblar, trubblar, ramlar, famlar och har mig, och försäger mig då och då! men vad fan jag bjussar på det.


Vilken låt spelas på ER begravning? The grand finale
Har vi den tillsammans så har vi kommit överrens om musiken som spelas i köpläget i the sims. Annars vill vi ha följande.
Holtz: Hans zimmer - this land
Tove: håkan hellström med antingen hurricane gilbert, rockenroll blåa ögon - igen eller evert taube
Jenny: ja det lär jag väl inte veta eftersom jag är död, men om jag fick välja så kanske "may it be" med enya bara för att den är så sorglig men vet knappt vad den handlar om, tänker bara på sagan om ringen, och det pallar man ju inte.


Sant att tove är portad från laroy? Tove och Kjell Berqvist

Holtz: OM hon är!!!!

Tove: det kan va möjligt, men jag skulle nog komma in ändå
jenny: Haha ja det är sant. samma kväll som jag tappade min mobil så blev tove portad, fyfan helveteskvällen! vi satt och tyckte synd om varandra hela vägen hem på bussen där vi möttes av en slump. DET är ett minne.

En ärlig fråga!
Vem vill fråga er någonting? Allverligt?

tove: dom som har frågat, uppenbarligen + säkert många fler men som inte pallade. Allverligt!

Holtz: om någon vill fråga oss något allvarligt eller vad?

Jempi: Men fan vad tråkig du är. Det är något som drar dig hit i alla fall, något jävligt oemotståndligt. Du vågar bara inte fråga om mitt nummer hehehe

Är det vackert eller snuskigt enligt er? http://www.gatukonst.se/index.php?id=1776

Holtz: vackert
Tove: om person B vänder sig om och går blir det jävligt pinsamt för person A
Jenny: Denna bilden syftar ju klart och tydligt på någon som har fått sina kläder stulna. Jag tycker att den är elak.


Lackaaaaaaaaaaar

Alltså dårhuset på agatgången 22: mamma fick nyss utbrott tappade alla grönsaker på golvet och knöglade ihop sina glasögon av ilska.... och JAG fick sopa upp alla grönsaker!! Fast jag vet hur det är, att tappa saker det finns inget mer irriterande. Men lite kul var det i alla fall./ Jempa


Invandrare

Är en invandrade en utvandrade samtidigt? Om det är så tar det ju ut varandra, en negation uppstår och kvar blir bara en vandrare.Holtz


Tips till den slarvige!

Mitt engangemang vad gäller att hålla koll på mina saker kan vi här med konstatera har vuxit. Först stoppade jag garderobslappen i min högra strumpa, men efter några bärka blev gömstället mer diffust för mig och jag greps av en mindre oro. Det ledde till att jag skrev en anteckning på mobilen - garderobslapp i sko - vilket genererade i att jag sedan lyckligtvis fann den mycket smidigt. Ett tips till den oansvarige!Holtz


Tjena dödens morgon!

Vaknade från klockan sex till åtta av femhundra olika väckarklockor plus musiken (Slaggen såklart) från datorn på tre olika mobiler imorse och med två svettiga snubbar vid varsin sida om mig som vägrade att vakna. Vi som skulle gå på mattelektionen klockan åtta, vafan! Scannade igenom gårkvällen lite lätt och insåg att den var jävligt skön! Inga misstag eller så, inget ånger - bara en stor fest samt en vinst mot Roma. Men såhär trött som jag var imorse var fan inget skämt alltså. Jag. orkade. inte. öppna. ögonen. Jag. kunde. inte. ens. säga. öh. Det var fan sjukt, grabbarna drog till plugget vid 10 kanske och jag låg kvar i bingen. Somnade om, nice. Vaknade, drog på en dagenefter-spelningslista. Åkte till tacobar med Lampan, drog en nacho de luxe. Vandrade vidare till Muggen, drog en te. Vandrade sedan hem och har precis laddat upp med en liter mjölk, en massa te-påsar och vattenkokaren fylld till max. Det är nice.


Holtz


Ja men efter onsdagen då ?!

Det var fett kul igår faktiskt. Men att gå ut och härja på en onsdag är långt ifrån nyttigt för hälsan. Det snurrade som fan i skallen när man vaknade så det blev att man övervägde till att stanna hemma idag och det var nog lika bra det annars hade man ju lätt däckat på idrottslektionen klockan 08.15!!! fatta vilken madness att gå på den lektionen i mitt skick. F a t t a.

Men som sagt det var nice. Jag började till och med blöda näsblod och då har man fanimej haft en ordentlig röjkväll. Johanna råkade nämligen nocka mig av misstag på näsan och slutade med näsblod när jag kom hem. Helt sjukt.

En bild från igår snodd från facebook:Man är ju snygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ JENNY

Varning för rekord! också

Det har hänt en del nya grejer på vadsaduatt. Förutom det att tove har börjat träna armarna(?) så har gruppen fått en stor tillströmning läsare. "FETNICE!!!" tycker vi. Så låt oss bara fortsätta provocera, utmana, reta, hetsa, driva, egga, förleda, vålla, orsaka, imponera, inge respekt, bryta regler och väcka allmän anstötning så ska Vi se till att inte göra Er besvikna. Till morgondagen har Ni en personlig presentation av oss att invänta. Har Ni några funderingar eller frågor till oss så ställ dom nu fan! Inga svar kommer vara för dumma.

\ vsda (eftersom halva gruppen är ute och krökar så kanske ni vem som skriver)


Känner ni bekräftelse nu?


Fan ere här?! Jag skådar nu två medmänniskor som likt dagens hora åmar sig i webcam. De besitter ett stort behov av att vika ut sig på nätet. Man kan liksom se att det här de har gjort förut... De mår bra när de får respons från folk och de bryr sig inte om ifall det är en tjej på 18 eller en gubbe på 60 år som ser på. Det är känslan att "ses som ett objekt" som tillfredställer. Få bekräftelse för sin kropp.

Jag blir ledsen när jag ser det här. Faktum är att jag känner mig utsatt. Jag som åskådare. Det känns som ett övergrepp för mig när detta pryder min skärm. Jag tillhör inte målgruppen som vill se detta. Jag tillhör bara en av de som inte kom undan.

Varför så stort behov att vika ut er? Inser ni inte följderna? Ni riskerar relationer med era nära och kära irl! Förstår verkligen inte varför ni håller på såhär.
tower

CL & BABASONIC IKVÄLL!

Definitivt inte lågkonja på bra fotbollsmatcher ikväll! Prio ett Roma - Arsenal, sedan Man Utd - Inter, Barca-Lyon och Porto-Atletico Madrid. Dessa ska vi checka på Retro ikväll fyfaaaaaaan vad nice och jag är så jävla taggad!


Bilden tog jag på San Siro för ett år sen, Inter-Juve 0-2!

Sedan bär det av till babasonic och röja! Hela VSDA (förhoppningsvis, eller hur TO?!).
RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!!!!!!!!
/ Holtz

Fejkface

Jag börjar bli riktigt trött på dig nu fejkjempa.. Fyfan. Men jag beundrar dig lite endå, du är ju ett fan av mig! och det är coolt. Men ge dig nu din tönt. Dagens, veckans, månadens och årets hora går till dig. Du har ju liksom hållt på ett år nu. Gah./ Jenny (den äkta)

Fan ta Tove!

Kom nyss hem till rådmans, skönt som fan. En insekt fastnade på min jacka på vägen hem. Jenny hette den och den bloggar tydligen här? Köpte lite stuffs på ICA och sitter nu här med varsin tekopp och chillar. MEN, utan mjölk? Varför? Jo, för att alltid när Tove ska laga mat (som hon gjorde på fyllan hos mig i lördags natt) så ska hon alltid späda ut fooden med vätska, därför tog hon all mjölk jag hade och därför finns det nu ingen här hemma. Bra Tove, jävligt bra!!!!!!

Holtz

Notis

När JAMBA-generationen uppnår myndig ålder kommer det gå åt helvete med det här landet.
/Holtz

Dagens barnprogram

Sitter bredvid min systerdotter just nu och hon bläddrar igenom en jävla massa barnprogram på Cartoon Network, Nickelodeon och Disney Channel osv.. Och jag får en känsla av att, ofta någon unge som sitter och checkar på de här barnprogrammen minns dem sedan som vi minns de vi kollade på när vi var kids? Känns inte som det, men återstår att se../ Holtz

Langar frågan

Jag duschade för ett tag sedan. Då var mitt hår blött, nu är det torrt, tror jag.. Jag ska snart sätta på sleeptimer? timer? sleeper? på tvn och stänga av datorn, men innan den processen sker så ville jag delade med mig av mina tankar. Och det jag tänkte denna gång var, vart går gränsen för att ett hårstrå är blött, till fuktigt, till torrt? Vilket mått använder man sig av?
Mina drömyrken är att vara vetenskapsman, forskare eller filosof. Jag vill kunna allt om allting, fast sen finns det ju ingenting annat att sträva efter inom kunskapsområdet. Eller jo, om jag skulle vara filosof, glömde. Nice!Puss och godnatt
Holtzi

Men säg något!

Det här med subtitles. Har ni tänkt på det, att varenda eviga gång man ska kolla på film, och sedan invänta någon form av uttalande för att se om det är svensk undertext eller språk, så säger ingen någonting överhuvudtaget. Alltid är det så och det är så jävla stööööööööörigt!!!!!!!!!

Holtz

Sanningen om produkten

Förut kunde jag äta nästan allting. Sedan en tid tillbaka har jag hypat innehållsförteckningarna, vilket jag ångrar men ändå inte. Jag skulle helst rekommendera att inte börja checka innehållsförteckningar om ni inte vill bli äcklade eller förfärade över vad som egentligen existerar i en produkt. Finns ungefär över 10 E-ämnen i potatissallad, bara det förstör liksom. En sak som däremot känns jävligt äkta är cheesedippen på MAX. Jag vill inte veta vad som finns i den ifall att det är något som jag helst skulle banga på.Holtz

När jag ser framåtdet här var nåt väldigt fint.
/ tove

Att skrämma någon som inte kommerInnan kräftskivan på gården. Vi smög in i Toves hus medans hon fixade sig. Vi la oss i hennes säng och väntade på att hon skulle komma in i sitt rum så vi kunde skrämma henne. Men ack nej, där låg vi i över 30 minuter och Tove vägrade gå in i sitt rum. Så jävla störigt Tove! Men din min sedan, den var nice.

Det var här det hände

God morgon.
Det var vid denna återvändsgränd jag och Malin en sensommarkväll hamnade på grund av dåligt lokalsinne och dagsljus som på fem minuter blev en jävla svart dimma?! På bilden ser ni en djup , djup skog. Och tänk er att där bilden är tagen nu, alltså där fotografen till denna bild stod,  där stod de tre jävligt stora - inte kossor för de finns inte i hagen vid denna tid - älgar? Vi såg inte om de var med oss, eller mot oss, om det gick från oss, eller till oss. Allt var bara så jävla sjukt!


Fyfan, skog- och hagjävel!

Holtz.

SPELNINGSLISTAN ÄR KOMMEN!

Mina kära damer och herrar, får jag lov att presentera:

http://open.spotify.com/user/johannaholtz/playlist/1tL4YFzG7xvbJgK8Pkr1qf

Hahaha

Men vadå Jenny, trodde du att felet var att du skrev "och på den vägen var det" och inte "och på den vägen är det"?!
Jag hoppas att du inte trodde det, för då.. skämmes tamejfan!
Meningen i sig själv smärtar, inte formuleringen. Åhhhhh dubbelhora.

Snart kommer jag att langa en spotifyspelningslista, den är så jävla bra.. vänta vänta lite bara..

Holtz

Och på den vägen var det kanske

Bloooooggggeeeeeen vad fan händer DÅ!?
Jag har fått en spelningslista av Jojje som jag lyssnar på. Jag spetsar öronen och granskar den kritiskt men med mycket kärlek. Det är rätt bra grejor.

"På den vägen var det" Blir arg på att det är fel men ändå rätt. För det är inte på en väg, DET VAR! Jag tar på mig dagens hora med stolthet!

Blir ju rörd när jag ser vår statestik på bloggen! Applåder till mig själv.


Lite har väl Johanna och Tove bidragit med kanske.

PUSS /Jenny


Svaren!

To, svar på dina fula frågor:

Ikväll är det plugg hos syrran som gäller.
Vilken musik lyssnar ni på? Bon Iver, The Teenagers och The Rolling Stones
Vad för skoljobb? pluggar socialpsykologi, fyfan prov imorgon ju!
Mjukisbyxor eller jeans? mjukisbyxor
Middag, vad blev det? hatar att ens skriva om mat, MEN jävligt god laxgrej med potatoes som syrran gjorde, mästerkocken! Och nu: chokladkaka! ÄGDAAAAA!


Här råder det inte lågkonja på självuthäng.

Holtz der führer

Åhh dagens hora!

FYFAN! Ser jag verkligen det jag ser? Alla tre anhängare av vadsaduatt har en gemensam msnkonversation, och detta dyker upp:

johanna, sturreskiva 30e mars! säger:

hahahah

pratar ni i en annan ruta också? SVIKARE!

tower säger:

jenny gör!!

Jenny säger:

ja men jag skulle skicka en bild

och på den vägen var det

Amen fyfan Jenny! You crossed the line motherfucker! Ingen bör eller torde någonsin skriva eller säga något som liknar "och på den vägen är det". Dagens hora går till Jenny Engström!

/ Holtz


Pojken utan skam


Fan jag älskar den här bilden. Måste rama in honom precis som jag har gjort med Veronica.
tove

Grrrr


Tja vad
händer
ikväll?

Vilken musik lyssnar ni på?
Vad för skoljobb?
Mjukisbyxor eller jeans?
Middag, vad blev det?


\ tove


Bon Iver

Detta är briljant. Spotifya eller tanka Bon Iver!


Åh, äckel!

Det absolut värsta jag vet när jag åker tunnelbana är när nägon antingen snyter sig, håller i ett äppelskrutt eller bananskal i väntan på att få slänga det eller en dagisflock med snoriga ungar. Något som är ännu mer vidrigt är när man känner lukten av dagis. Det luktar galonisar, snorig unge och apelsin. Fyfa-aan. Jag spyr!

/ HOLTZ

Dance, dance, dance!Lykke Li & Bon Iver doing 'Dance Dance Dance' in L.A
Uploaded by mrfnk

Är det nu jag är ambivalent?

Jag mår inte så bra. Jag tör gå och lägg mig. Men först vill jag inte äta. Det låter sjukt. Som en jävla feberdröm, men det är EXAKT så jag känner. Jag kan inte tänka mig att gå och lägga mig utan att äta nånting, men jag känner verkligen inte för att äta. Jag känner för att dricka en yoggi yalla! En sån köpte jag påväg hem imorse. En extra large, 550 ml. Yalla! drikkeyoghurt hindbaer-boysenbaer-blåbaer. Gott! Sen gick jag förbi Annika Lantz och det var liksom: tjaaaa tja! tjena!!

tower

Sanningen

Lyssnade på en låt med The Ting Things nyss som heter We Started Nothing, ganska bra faktiskt. Men det är inte dit jag vill komma, utan till själva låttiteln. Kan man verkligen starta ingenting? En jävla negation är vad det är, och det är roligt och jag älskar det.


Sen tänkte jag lite på det där med att bli fett heart broken, ett skönt sätt att uttrycka den känslan i ord är att det känns som att ha fått sitt hjärta raped.

Holtzi


Om du lämnade mig nu...

Nu till lite allvarligare saker. Jag tror att min telefon kanske håller på att dö. På bussen hem slocknade den (ja med ganska mycket batteri kvar) och sen dess har jag lyckats få igång den lite då och då. Men det är som att såfort jag fort jag rör den, så dör den. Fan. Jag som har behandlat den så väl. Skaffat batterilucka och alltid tejpat den väl. Aldrig stört mig på att skärmen är trasig. Aldrig klagat över att den suger. V A R F Ö R   G Ö R   D E N   S Å H Ä R   M O T   M I G ? Den kan bara inte lämna mig. Då skulle jag sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va. Fan då.

Så är det nån som vet vad man kan göra?
Har någon telefon där ute som jag kan låna, på samma sätt som jag en gång lånat denna?

tove

Inför lördagsröj!

  
 

Bilder säger mer än tre ord.
S Å  V A D  S A   D O M   A T T ?

tove

ZTV + MANGA = SANT?!

Sen när, och VARFÖR har ZTV börjat hypa en jävla massa mangaserier?! Vem tittar ens på manga? Den som tittar på manga, och då menar jag inte pokemon eller digimon för det var fan nice , nu i vuxen ålder måste ha en låg lägstanivå vad gäller att bli underhållen.En bild ifrån Allhuset i fredags. Jag chillar som en äkta mangafigur.

Holtz


Dy? Mkt? FYFYAN!

Fyfan skämmes ta mig faa-an! Jag hatar och skäms när jag i någon mening råkar skriver "dy" istället för du. Det blir så jävla mobbat, och när mottagaren av meddelandet inte inser att jag inte skrivit med flit blir saken bara ännu värre. Samma sak med ordet mycket, men folk förkortar det till "mkt". DET är mobbat! Jag skäms när jag själv använder mig av den förkortningen, men det är ofrivilligt, alltid ofrivilligt. 

Holtz 

Nikola Sarcevic

Vill bara uppmärksamma Nikola Sarcevic, sångare och basist i Millencolin. Så jävla bra, lyssnade på honom som fan förut, och nu är de svunna tiderna här igen för att hälsa på.


Lock-sport-krock. 

/ Holtz 

Jag segrade!

Det blev visst ut och röja i alla fall! Hehe, men! Här sitter jag hos syrran och pluggar till psykologiprovet på tisdag. Fan vad duktig jag är, nice. Jag förlorade inte något på utgången heller utan skaffade mig erfarenhet och träningsvärk. Plus att en lyckans kväll ÄR kommen!!!!!!11 Jobbet ringde och sa att systemet är nedlagt så passet var tyvärr inställt. Fan vad nice det är att röja loss! Efter natten begav jag mig hemåt där Tove fanns på plats, hon hade röjt sönder spisen med den feta wafflessmeten jag köpte för länge, länge sedan. Ändå kände jag mig mycket välkommen i mitt eget hem, trevligt. Sen kom ytterliggare en efterhängsen alkis, partypinglan Patrik. Ett trevligt sällskap att avsluta natten med.

Imorgon SKA jag gå till skolan, jag SKA gå på mattelektionen klockan 08.00 och jag SKA stanna i skolan till exakt 14.20. Jag har nu höga förväntningar på mig själv vad gäller morgondagen. Jag skall prestera, jag bör prestera!

Btw Jenny, ja du är efter och nej hon är. inte. skön! Sophia Somajo alltså. Men jag kan fanimej rekommendera Metronomy och The Teenagers. Mycket bra musik.

/ Holtz

Lördag

Lördag är ett fint ord, runt och studdsigt fast ändå laid-back. Igår röjde vi på Allhuset som aldrig förr, men ack så ska jag alltid börja tänka som en idiot när natten är kommen. Fördelen med det är att jag har less att tänka på "dagen efter". Jag är inte bakis som jag torde vara och det är riktigt trevligt. Nu har jag några alternativ att välja mellan om vad jag ska göra idag:
1. Ut och röja. Resultatet blir att jag kommer vara sliten imorgon och att jag sedan ska jag jobba 16.45 gör inte saken bättre. Men det kommer jag ändå inte att kunna göra för jag har mycket plugg att stå i.
2. Plugga. När jag bestämmer mig för att plugga behöver jag ta brejks, så att gå all in vad gäller studierna är inte rätta takter för min del när det gäller en lördag. Jag behöver folk omkring mig.
3. Softa. Det mest rimliga alternativet. Jag behöver vila min kropp, och lite godis, food och trevligt sällskap på det låter fan nice. Plus att jag kommer ha en trevlig söndag att se fram emot.

Fast om jag går ut och röjer kan jag ändå ha en trevlig söndag att se fram emot om jag planerar den bra...

/ Holtz

Från apoteket

När jag nu varit här i 38 minuter säger nicole "jag tror att du är redo..."

och på ett ögonblick visar hon mig hur man kommer ut på internet! woho. här går det som smort. en man köpte just kondomer av mig. hihi

ciao
tower


Den förträffliga musiken

Jag har för mig att du inte diggade den här bruden förut Johanna, men jag måste säga att det gör fan jag! Hon var bättre än vad jag trodde.
Sophia Somajo - check her out, om ni inte redan har gjort det... jag kanske är efter./ Jenny

Kärlek är ett brev och jag mår illa

Nu är jag lämnad kvar i sverige att själv färdigställa ett tiosidors-historiagrupparbete. In på måndag vaaaa. Ge mig mera huvudvärk....äärå. här kör vi!
tower

Dagens låt

God morgon.Ikväll: ACE&FIGHT CLUB på Allhuset! Nice.


Holtz

Melissa Horn

Ja ja, bortse från videon.Kvällens låt. Bra, inte gay.

Gårdens Träd

Som de flesta vet är alla i VSDA-gruppen uppväxta på Alptoppen. Jenny och Tove (ej att förglömma Tobbe också och även du med Viktor) bor fortfarande kvar medan jag flyttade för cirka 3 år sedan. Det var en syn man alltid såg fram emot om man gick öringevägen och inte petterbodavägen upp mot gården. Synen av Trädet. Då visste man. Den här bilden är tagen mitt i sommaren, men under vårtiden är detta träd den mest utsökta syn man kan uppleva som individ, det yttersta. Synen smakar lika sött som en hallon daiquiri utan brainfreeze-biten. På våren är inte trädet vitt, utan helt magiskt rosa och ännu mer fluffigt!


Den som påstår att växter inte har känslor är lika idiotisk som den som påstår att "gud" finns.

Holtz

Tre g!? Sen NÄR?!

Har ICA gjort en särskrivning?
Är i så fall denna av typen "pinsam"?
Vad anser Ni?tove


GOOODIS!!!

Vadå GOOODIS!!? Sen när har en seriös människa någonsin skrivit GOOODIS!!! på en förpackning/påse som sedan ska ut till affärer och bemötas av människor från 0-90 år? Okej, jag är en jävligt oseriös individ men jag skulle aldrig, om jag någonsin var den person som bestämde designen på en godis påse, skriva GOOODIS!!! på den.Ibland inser man hur fel det kan gå, med allt från stavningen till förkortningen av pensionärer till religion till fakking godispåsar?! Trött. Man. Blir.Såhär borde den personen känna sig: störd, förvriden, övertrött lite ångerfull och ta mä fan skä mmas!

/ Holtz


Fin tandrad


"Jag har bara en tand!"

Har han? Bara en?

Sa du tand?

Ja men visst


!

Jag ska sluta helt och hållet att skriva kommentarer i den här förbannade bloggjäveln. För dom publiceras A L D R I G! Och varför då? fan vet jag..

Förlåt Tove för att även jag gjorde din namnsdag ännu mindre minnesvärd och obetydlig som du tycks ha beskrivit i tidigare inlägg. Fan jag glömde bort den totally. Men grattis förfan!

// Jenny

Vem är jag?!

Jag vet inte vems sida jag står på när det gäller denna situation. Antingen är jag den personen som sitter på sätet med väskan på sätet bredvid och tänker "jävla idioter, om ni vill sitta när bussen är full och ser att min väska tar upp en plats får ni fan i helvete be mig ta bort den istället för att stå och glo!", eller så är jag den personen som står upp och ser en människa som antingen sitter på platsen ytterst med sätet bredvid tomt, eller med en fet väska som tar upp platsen bredvid och tänker "vilken jävla idiot hur fan kan idioten sitta kvar på det yttersta sätet och inte hoppa in när idioten ser att bussen är lika full som jag var i fredags?!"  eller "hur fan kan bögen inte se att passagerarna på bussen är lika tätt packade som nördarna i kön till laroy och det skulle underlätta om du tog bort din fula väska från sätet så ytterliggare en person kan sitta?!". Fan!!

/ Holtz

Är det min namnsdag eller??

Tove har namnsdag idag. Tove, det är jag. Det brukar också märkas extra tydligt just när jag har namnsdag. Eller tydligen inte längre.. Det låg ingen tidning till mig på köksbordet imorse när jag vaknade. Namnsdagar brukar alltid bemärkas med en alldeles egen veckotidning. Frida eller Veckorevyn eller klassikern på just denna dag: tidningen Tove(som iofs suger) Där låg heller inget kort mitt namn på inringat i ett hjärta. Inte ens ett futtigt ljus. Farmor och farfar har inte varit här med vare sig femtiolapp eller trisslott.


Är det verkligen jag som är den riktiga tove?


Dagens hora som fan!


t

Inte helt väl / Ett självuthäng

Eftersom jag slutade så sent idag(17:00) så sköt jag upp min eftermiddagssoffaslagg tills en bra bit efter pannkaksmiddagen. Jaha, resultat? Inte så roligt. Vaknar alltså klockan 21:54 och bara: HUH? Du vet känslan. Förstår ingenting. Finns jag? Har jag en hjärna? Vad sa jag att? Jag känner mig ännu inte helt väl.

Ska försöka hitta en bild på mig, nyvaken..

Det fanns! en del....
   
Tur ni har alltså. Otur! Många av er känner väl igen denna vy sen tidigare.

tove 


Itunes vs Spotify

Spotify har slagit ned som en komet i våra vardagsliv och tagit över diverse musikprogram. Jag älskar de lättillgängliga (som man helst dissar i andra situationer). Men jag känner att mitt Itunes har fått tagit stryk av detta fenomen. Jag laddar inte längre ner musik som jag frenetiskt gjorde förut. Jag söker inte efter Den Nya Musiken att ha i ipoden, eftersom att jag nu får den på 1 sek i Spotify. Men problemet är vitsen. Att inte få filen dokumenterad, den kräver inget utrymme. Som alla de andra vanliga filerna gör. Jag vill ju lyssna på Den Nya Musiken, inte bara i hemmet, utan också på mina äventyr utanför. Men som en lögn inom Kantianismen är spotify motsägelsefullt enligt mina maximer.


Dagens hora går Spotify.

Holtz


Caught the momentSensommar i lägenheten på söder. Vi gör oss redo för utgång. Förfest, fylla, efterfest, fight, film, chill, käk, kärlek, ja mycket har skapats där. Och det saknar vi tiden för.

/ Holtz


Tisdag

"Jag blir fan larg!" (Larg = mitt egna lilla påfund, en slags sammansättning av ordet arg och lack.. jävligt skönt att säga!)

Jag är trött på den här konstiga årstiden, mellan vinter och vår. Det känns som att vädret är en osäker tönt som inte kan bestämma sig om hur det vill ha det. Det ska gå snabbt som fan, typ en dag att byta årstid!

JAG VILL HA SOMMAR NU NU NU NU NU NU !


Nej jag är inte kobent..... Det är vinkeln. Hehe.

2 girls 1 cup songAtt förgylla kvällen med denna är fan nice.

/ Holtz

Låt mig presentera.....fling fling
/ tower

Vad sa jag att?

Om man följer båda strecken får man en perfekt början och kan sedan lätt hålla den riktningen. Men det är inget man gör, antingen följer man inte strecken eller så väljer man fel riktning. Allt är inte alltid i sin rättan tid. Problemet är att man är för bekväm med det där lilla som man egentligen bör skippa, men det vill man ju inte eftersom att man mår bra av det när det inte suger. Logiken är inte definierad i denna situation.


Tänk att det här är jag på bilden. I den där skallen finns en hjärna som gör att jag kan fatta att jag sitter och skriver på den här datorn. Tusen jävla abstrakta bilder finns i den där skallen. Över en miljard tankar, illusioner och föreställningar om livet och icke-livet. Men jag vill inte ens förstå hur mycket som HAR funnits i den där skallen, och som har tagit till flykt på grund av att alkohol har angripit och andra saker som exempelvis fuckade händelser.. Fan vad GAY jag ser ut!!!!!!

/Holtzi


Hamnar du i underläge? Och? Orka vara överst

Fyfan! Har ofrivilligt bangat skolan både igår och idag. Alltså är det inte mitt fel, jag vaknade inte i rättan tid! Vad kan jag göra åt det? Inget. Kan iförsig lägga mig lite tidigare än vad jag gjort tidigare. Inte vid sex och nio och fyra på morgonen. Känns lite som högstadiet igen, vända-på-dygnet-eran. Men i alla fall, Tove kom förbi innan jag skulle bege mig mot Tyresö för att plugga med Malin. Jag och Tove nyss utkomna från porten säger: 
J: fan man känner sig levande när man kommer ut i luften.
T: rättare sagt mindre död. 

 Sanningen!
/ Holtz


MÅSTE JOINA HÖRNI!!!

ban comic sans
the source for anti-comic sans propaganda


http://bancomicsans.com/tove och johanna


Comic FUCKING Sans MS

YEAH MAN! Fy FAAAAAAÅÅN vaaa SKÖNT. Mina historiasatsningar har kickat igång på riktigt nu, och jag hoppas att det är ångesten över dessa som har orsakat min bloggtorka. För nu när jag har skrivit en halv sida med sjukt sköna spekulationer får jag plötsligt lust att logga in på bloggen och skriva om ett av de störigaste störningsmomenten där ute i samhället. Ett som har irriterat mig väldigt länge.

Det är egentligen konstigt att jag aldrig nämnt detta i bloggen, men ni som känner mig har hört det förr. Min avsky för Microsoft's typsnitt Comic Sans MS. Detta kan vara det äckligaste jag vet. Jag får ont i magen av hur extremt oseriös, töntig och nu framförallt omodern den ser ut. Ändå används den dagligen. Jag förfäras av er hundratals lärare som skriver alla era uttskick i denna textstil. Jag bara tänker vad ni måste tänka: "Comic Sans MS, nämen vilken lekfull och rolig stil! Med denna blir utbildningen rolig!" Men ni tänkte aldrig att den kunde framkalla illamående och huvudvärk, va? Ni tänkte aldrig det. Om ni läsare bara visste hur många butiksskyltar jag har påträffat i mina dar, vars logga har stått i samma vidriga typsnitt. Dessa affärer är chanslösa i mina ögon, utdömda direkt. Jag mår illa, skrattar, gråter, avskyr, spyr. Jag vill fotografera och visa er, för jag ser det dagligen. Detta förekommer FÖR ofta. tove, 18


RSS 2.0