Börja banta

Vissas vardagsfilosofi, arbetslös- och fattighetsmetoden - man vet hur det funkar. Egentligen.

/ Holtz


NEJ!

Dagen då jag stör mig på VARFÖR i helvete skruvkorken uppfanns. Visst fan är den skön på kröket men inte annars!!!!

/ Holtz

Tjena!

ge mig en skön outfit, vin och en niiiiiiiice kille så e jag noejd!

wiiihhihih jag fick en våg av taggning i mig. men det är chill, om ingen vill festa med mig ikväll sparar jag mig TILL IMORGON!!!

tove

Skaparens morgon

Jag sitter och lyssnar på det här medan Tove avslutar kampen om att få hennes stora, nyinflyttade hylla på sitt rum helt vit. Det ser bra ut! Jag har samma känsla i kroppen som jag hade vid samma tid förra året. Måtte de låta logiskt, men känslan är "jaha nu skiter jag i brännan och kampen om att bli brunare och fräschare för det kommer ändå inte komma en sådan varm sommardag där solen steker igen utan bara ännu mer gula löv  i träden och fler på marken".
Jag inväntar hösten. Om man fyller år i augusti, fyller man år på sommaren då? Känns som en positiv osanning om man skulle svara ja, och en LÖGN om man svarade nej, på hösten.
Jag känner mig nedslagen trots att jag älskar hösten.Holtz


Don't think twice, it's alright


My poor old head is a reelin'

Det känns fan som att någon har sandpapprat min hals. Halsen behöver te, inte något annat. Jag sitter ensam på Jerres rum och väntar tills det ska bli dags att gå till bussen imorgon så jag kan duscha, slå på ipoden, njuta och va glad. Dags att skaffa lite jobb nu. Förbi apoteket också vare ja. Jag har tydligen öroninflammation, något jag aldrig haft förr. Den smärtan jag känt pga det, den smärtan har jag aldrig förr behövt välkomna min själ. Men nu är den över så det känns endast som att jag har ett rejält lock för örat. Varje gång jag gäspar eller rapar så knastrar det till och det känns som att det ska försvinna men inte fan gör det det. Jag har fått recept på penicillin jag ska hämta ut, men nu har jag ju inte ont. Så varför ska jag hämta ut det? Onödigt./ Holtz

I väntan på nytt inlägg

Fan asså. Då dyker det upp ett annat. Har tankat en jävla massa musik, känns skönt. Fulladdad ipod redo för äventyr. Tove är på bröllop. Hon skulle fixa brudens frilla. Tryggt.  

Bilder från Gotland

/ Holtz


Omoget

När ska alla barn sluta vara barn. Så jävla tröttsamt. Det kommer bara mer kullar med småglin hela tiden det tar ju fan aldrig slut./ Jerre


Fobin har talat

Äckliga jävla djur fan vad jag hatar er, spindlar!!!!!!
Så jag måste gör så här:/ Jerre

Anders Eklund

Fan va äckliga datorskärmar kan vara på natten. Får typ ont i ansiktet av ljuset. Euuuww.... Det är nu man ska gå och lägga sig men ändå inte gör det. Beslutet man tar men inte genomför. Ångern kommer morgonen därpå då man hade tänkt vakna kl 9 för att carpe diem till sitt fullo. Det kommer inte bli en fröjd att vakna. Men life is life och jag har många saker att ta tag i. Palla att jag är min egen assistent. Får jag lön eller? heeehe

Mysis-jerre har gått hem pga hunger. Mysis-jojje ligger och sover sött på soffan. Jag har klippt lugg idag. Pallar inte snacka mer. Med er. He heheheh åh troett. Hej.

Touvpac


Förlåt då för fan


!!!!

Nu får folk ta och ge sig. Sluta vara såna jävla torrbollar! sluta jobbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sluta sluta sluta, råna råna råna, UT OCH STANNA DÄR UT OCH RÖJ GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR DEEEEEEEEEEEET NUUUUUUUUUUUUUUU/ Jerre

Liten update

En liten update om vad som händer här bakom kassan. Förkyldningen härjade i mig som värst igår kväll men här på apoteket kan man iaf kurera sig med gratis halstabletter i personalrummet. Men huvudet gör fortfarande ont som ett cp och inte blir det bättre av kunderna. Dom är galna!! Sen NÄR har etthundratjugo och femti blivit en hundring, en tjugolapp och en femtiolapp?! Jätte-jättekonstiga är dom. Jag vill bara gå och läsa min bok........

/ tove

kläder jag saknar

Jo det är så att jag har några klädesplagg som jag inte har sett på månader och år som jag verkligen vill ha tillbaka. Fan kan dom va nånstans..?

Dessa plagg kommer jag på just nu
kort grå jack/kavaj-liknande sak från h&m, värde 498:- strl 38, aldrig av mig använd
tisha från topshop med massa små birdies på, värde 299:- strl M
grå förklädsklänning från indiska med rosett under boobsen, present av hanna därav okänt värde, strl L

Jag misstänker till viss del min syster hanna samt hela familjen lenksjö. anna? sara? kanske även grannarna dahl...? Jag misstänker ej jerre eller jojje men däremot era kompisar!

HÖR ÖVERALLT!

tove

Legenden om penicillinet

Min kollega och coach sanna har just avslöjat största myten!!

MYTEN: En penicillinkur avbryts om du konsumerar alkohol under tiden

Fatta att det är en lögn! En pencillinkur avbryts inte alls av att man dricker alkohol. Det som händer är att magen tar stryk. Men det kan man ju absolut leva med. Inse hur mycket party folk har gått miste om pga att dom "inte får dricka på 10 dar".

Jag känner mig jävligt lurad och jävligt bakis. Back to work!
/ tove

Tove, DU ÄR bortgjord!

Jag visslade nyss som en fågel och det lät högt och spikat. Alltså inte på det vanliga viset när ljudet låter rundare. För det kan jag inte lika väl.
Tove stänger av musiken och tittar på mig med en vadfanvardetdär-blick och frågar
- vare du som vissla?
- nej
- vem var det då?
- inte fan vet jag är du döv eller (jag vrider huvudet mot väggen så hon ej ska skåda mitt tysta asgarvande ansikte)
Tove går mot trappan och ropar lite snällt och mesigt som man gör när de andra gått och lagt sig. Hon tror antagligen vid detta tillfälle att det är mor eller far som visslat för att visa sin ilska över röjet här nere
- vad ereee?
Jag skrattar
- ha ha ha det var jag
Tove inser
- åhh fyfan vad bortgjord jag ÄR!

/ Holtzi

Till Tove från mig, Johanna

Som det har röjts och plöjts på nedervåning på tjugofyran! Det började med att måla listerna vita, övergick till städning (som Tove stod för), till möblering, till fix av surroundljud, till renovering och inflytt av den stora byrån utanför rummet, till avrundning. Nu har jag suttit här och chillat en stund vid datorn och Tove is still going strong med rummet sitt. Vi lyssnar på musik också, men om jag skulle nämna artisten skulle vi verka för XXX./ Holtz


Ernesto Guerra!

Ni vet Ernesto Guerra? Visst fan känner du igen namnet. Han som satt upp massa klisterlappar över staden. Läs en jävla skön intervju med honom HÄR!


En hyllning till DIG!

juni_1_4

Ur "Vägmärken"

"Trött och ensam. Trött så sinnet värker. [...] Gråt, om du kan, gråt men klaga inte. Vägen valde dig - och du skall tacka."Det är ju det jag menar. KLAGA INTE! Dagens hora går till dig som klagar.


/ Holtz


kvällens gång

Fan va mycket klockan e! det är en tanke som inte existerar i era huvuden. För de flesta av er är natten fortfarande ung, eller shit den har ju fan inte ens börjat. Ni kanske förar fortfarande. Vad vet jag? Ingenting för jag sitter ju här och känner mig obekvämt varm i en röd hood-tröja som nu tillhör favoriterna. Det står mälarhöjdens skola på den, men det är varken agnes eller miriams. Kanske är den snodd? det vet jag inte heller. En sak vet jag säkert, och det är att jag ska upp 07:30 imorgon och fightas i fem timmar på jobbet. Imorgon och tre dagar framåt, sedan är jag all yours!

...och ni är mina.
/ tove

Så jävla skön..............................t!

Fredagens avrundning, den ÄR skön. Efter att jag glidit runt med kära Jessica och syrrans karate kid i Farsta centrum är jag nu slutligen en bodylotion, en "tunika" (som jag tänkte köpa förut men fick 50% billigare), örhängen, ett halvt brythjärta och en förpackning Resorb rikare (yes!!!!). Lyckades även "skriva in mig" på amf. Känns oklanderligt, men varför cirkulerar det en negativ aura kring namnet arbetsförmedlingen, egentligen? Känns jävligt bra i alla fall. Har sänkt kvällens tredje tekopp och känner hur det börjar hetta till trots att balkongdörren är öppen och min kropp blottad. Badet jag tog tidigare idag efter dagens bravader var mycket härligt. Men som alltid efter typ 6 min i det för varma vattnet pallar jag inte mer och vill upp, upp, upp fort som faan och ångrar att jag slösade ett fullt badkar med vatten för att JAG (vem fan tror jag att jag är?!) skulle sitta och chilla i 6 min för att sedan ta en vanligt dusch också. JA JA! Tog igen svunnen tid med min gamla gumma Lina Sellgren efter det (hon som spelade in "johanna kan inte sitta fint"-videon på mig i åttonde klass) i form av ett långt telefonsamtal. Lyckan åter funnen!

Nu: http://open.spotify.com/user/johannaholtz/playlist/57c2B6HY8H0OD757ZSbMVe

/ Holtz

In my time of dyin'

Efter Towers inlägg kom jag på att jag ungefär som Jerre hatade jag tre saker som liten. Men dessa var varken nazister, paj eller att spy. Inte för att jag älskade att spy eller nazister, men de tre ting jag hatade, fruktade och försökte ta till flykt från var;
1. ljudet av flygplan som störtar igenom ljudvallen och åska - ni vet det där dånet som kommer efteråt, KNALLEN. Varenda morgon under tiden i lågstadiet när jag vandrade som en i Fårdala-flocken mot skolan "stallet-vägen", kom olyckligtvis alltid ett flygplan som lämnade avtryck i min själ med sitt jävla ljud. Varför jag blev rädd är för att jag tror att det är ljudet av jordens undergång, och det gör jag även än idag. Jag liksom inväntar en stor meteroid som ska spränga sönder hela jävla jorden. Därför höll (läs: håller) jag för öronen när detta ljud uppstod(år).
2. åka bil över broar - vet inte hur länge denna period varade, men fyfan vad jag trodde att bron skulle gå av mitt itu när vi körde på den. Detta skulle innebära en långsam död i djupt, mörkt vatten, instängd i en bil som sakta skulle vattenfyllas. Åtgärden jag tog till var att krypa ner bakom framsätet, kura ihop mig på golvet (glöm inte att det var i låg ålder så med min dåvarande taniga kropp var det lätt att få plats där bakom) och låtsas att jag var någon annanstans, och inte alls på en bro, som snart skulle sprängas.
3. att gå på tunnelbaneperrongen - visst att man till viss del ska ta de vita strecken på allvar (ni vet det där säkerhetsstrecken man inte ska korsa när ett tåg kommer), men jag klamrade mig fast på det jag fick tag på i mitten av perrongen så jag INTE skulle blåsa ned på spåret när tåget kom infarandes. Jag ville ju inte dö på det sättet, i så tidig ålder.

/ Holtz

Ja det ÄR jag!

Gick upp 06:55 och är nyss hemkommen från lite haxx i tvättstugan. Om 10 min: rond två! Jag är fan taggad på livet idag. Älskar inställning! Välj den du med, välj rätt!

"Idiot wind, blowing every time you move your teeth. You're an idiot babe, it's a wonder that you still know how to breathe." - Bob Dylan

/ Holtz


regnig dag med uppehåll

Jag reste mig upp och granskade täcket noggrant, ty jag vaknade med halva kroppen utanför.

johanna: vad göru....
tove: jag tänker
johanna: på?
tove: hur det kan komma sig att det går åt så jävla mycket täcke på en johanna!

Och så skrattade vi och steg upp och ur det dunkla sovrummet.
Det var så vi vaknade denna dag!

Efter några timmar var jag och jojje fixade och påväg till centrum. Vi vandrade i duggregnet, men i och med vissa komplikationer kom vi inte längre än halvvägs till bussen. Vi gick tillbaka till tjugofyran och försökte lära oss spela the river på munspel i nån timme. Den börjar såhär: -4' -4 -4 -4 +5 -5 -6 +6 -5 -4 -4.

Johanna stack till hökarängen och jag tog mitt spö och gick ner till viktor. Fisket drog igång! Runt omkring oss täcktes himlen av mörka regnmoln, men ovanför öringesjön var det som ett hål i ozonlagret. Perfekt väder som gjort för två fiskare som oss! När jag sumpat mitt tredje drag på 2 dagar och vi insett att vi inte skulle få någon fisk började vi bottenfiska. Bottenfiska är när man låter draget skjunka till botten och sedan sakta vevar in det för att få det att släpa botten och få med sig diverse junk på kroken. Detta gav napp på 9 av 10 kast! Det här var vad vi fick upp: 1 simfot i strl 33, 2 par trosor, 1 påse med nåt mystiskt i och 3 jättemusslor.

Efter det har vi bara ätit middag, möblerat om i mitt rum och sett på halva spiderman 3. Imorgon hoppas jag på sol! Ser på smhi.se att det blir halvklart. Damn...annars ska jag fortsätta röja på mitt rum och se på twilight.

Älskar er!
/ tove


Fastland

Anlände i Slussen med färjan från Halleberg. Såg Stockholm igen efter regniga dagar på landet! Fint..
Har börjat läsa Dag Hammarskjölds "Vägmärken". Livet.
Nu sitter jag hos Tove igen (!) efter att ha packat väskan för att åka till Nordea och ha gått halvvägs till bussen. Alltid så jävla skönt att få bestiga de två sneda trapporna upp mot Alptoppen efter ett sådant failure. Glömde de viktiga papprena på landet.. så jävla nice.. och det firar vi med DETTA! 

/ Holtz


Öppna dina trötta ögon och släpp ut det!

men det tar stopp och jag kan varken prata eller tänka............................


OCH JAG VILL FISKA!
det också. fan

/ te

Från fredagen

I fredags var jag på middag hos Ellinor som fyllt 18. Det vart en trevlig kväll med massa god mat, musik och nice sällskap! Senare på kvällen kom Nina och Josefine och hämta upp mig och vi drog på fest! soft soft/ Jenny

Fan va jag gillar...

Fan vad jag gillar citatet "Jag hatar unga mammor, hippies och lesbiska." från kissies.se. Det är sån jävla power i uttrycket. Samtidigt får jag känslan av att "daemn, det här har jag hört förut" och det är då jag plötsligt hör jerres röst eka i mitt huvud med den klassiska quoten "Jag hatar paj, nazister och att spy" vilket jag älskar!

Sen about kissies citat. Ja Kissie. Ja! fy fan för unga morsor. Dom ser så jävla fräscha ut. Min är liksom 45 snart..och det är SÅ gamla dom ska vara! Och ni hippies, kan ni bara lägga ner!? Woodstock is fucking over. Jag hatar också lesbiska. DET ÄR EN SJUKDOM!

/ TOWER

Pointless Profanity


Dance At My Funeral


Dagens hora

Dagens hora går till alla som säger/skriver exempelvis "en boll, är en boll, är en boll".
Jag har aldrig förstått VARFÖR(!!!) någon ens säger så. Betyder det något speciellt? Är det roligt?! Visar det på något? Fyfan, fashion bor fan inte i det uttrycket.

Holtz

Day Tripper

Jag gick upp för en timme sen trots att jag anade oväder bakom persiennerna. Jag insåg att min hypotes stämde efter att jag gått ut på balkongen, rakt in i väggen - av värme - så nu sitter jag här förvirrad och frågan återstår: ska man dra iväg och bada eller ej? Svaret blir nog nej. För här står det att kl. 14.00 idag ska det vara 23 grader, molnigt, lite sol, och regn. Fitta också.
Jenny sover fortfarande. Jag kollade nyss på ett program om de gamla southern soul singers med bl a Sam & Dave, Percy Sledge, Otis Redding, Aretha Franklin, Isaac Hayes och grabbarna. Och plötsligt insåg jag att jag är mer ledsen över Otis Reddings flygplanskraschsdöd, än Michael Jacksons. "The king of pop" är lite som "The queen of pop" för mig. Har aldrig tyckt om en enda låt Madonna gjort och kommer aldrig göra det heller.

/ Holtz

RSS 2.0