Hej hej

Familjefekke hos Hanna och Jonte. Här e vi alla och är trångt, ändock trevligt. Nu har vi dragit igång vattenpipan och tävlar i rökringsblåsning. Det här tar jag hem!

Vi ses i dimman

/ tovew

ps. jag tror att rooster, min röda tupp, har blivit kidnappad. mer om det senare...

Klicka f�r att st�nga bilden


What a crazy night!

Först blev vi bjudna på middag hos sötis-svante. Sen kom fyllan och utgjorde fyllan. Svante vart aldrg den samme igen. Kvällens bästa var ändå att jag fick en batterilucka!!!!!!!!!!

Nu ska jag å maxx äta mat. Det är viktigt./ tove


Ett sätt att möta den finska kulturen

Viking Line, Silja Line, Galaxy, Birka Paradise, same shit different name. Stämningen, odören, de en gång nedspydda heltäckningsmattorna i motbjudande färg, buffén och denna supa-tills-vi-stupar-tro-vi-är-as-sköna-ragga-samt-bli-raggad-på-av-äckel-röka-i-hytten-så-det-blir-asvidrigt-mentaliteten plus individerna på båten. De finska, de svenska och de borttappade invandrarna som hamnar där emellena. Ingen av detta finns inom mina verklighetsramar där jag kan trivas. Kan jag förstå att jag hatar allt som har med dessa båtar att göra någon gång? Ändå fortsätter jag att tacka ja till inbjudningar då folk ska firas på dessa båtar. Jag hatar det! Det är ju äckligt. Det = allt. Båten är en enda stor spya. Jag behöver bara kliva på båten och dricka en burk gin, sedan ångrar jag mig. Ska jag hoppa i vattnet och simma tillbaka? Eller hoppa i vattnet och bara dö? Jag vill ta till flykten. Jag måste ta till flykten. En finsk kultur råder. Kvinnorna på båten ser ut att behöva komma på tanken att börja söka efter sin identitet snarast. De finska männen är halvfeta, allt från 20-60 år gamla med något mycket vidrigt i blicken. Det finns även bakomliggande orsaker till varför dessa män väljer att åka. Det är inte för att ha roligt eller vara tillsammans med polarna, utan för något vidare syfte. Ett äckligt syfte. Jag hatar även att se stoltheten i alla som går runt med sina taxfree-påsar fulla med sprit och godis. Måste jag påpeka att det är äckligt en gång till, ja! Varför tycker jag att det är äckligt? Bara för att det är på en finlandsfärja!Detta var i början av december. Vi firade Emma som fyllde år och det var väl trevligt, MEN äckligt. Det här filmade jag när vi satt på "discot", det var ju så himla kul. Massa äcklen överallt, inte en enda normal människa i sikte. Ett mobboffer hoppade även runt i kilt och visade kuken ett flertal gånger för alla som satt vid borden. Tur att någon var taggad då! Ibland önskar man att man vore blind, döv, utan känslor och utan luktsinne. I alla fall bland finskar. Eller så skiter jag bara i att åka!

/ Holtz back on track

Inte snällt

Jaha men va roligt. Kul att jag känner mig som 13 igen. Så JÄVLA trevligt.. taaaaaaaaack.
Deppa gör man bäst i hemmet så jag stannar hemma idag.

Dom ska röntga min hjärna snart också, inte idag alltså. Dom ska se så att allt är OK. Det är det nog.
/ tove

Tänkte nån blogga eller?

Nej juste. Tänkte det. Här blir inget gjort om man inte gör det själv. Ja ja.

Jo har ni hört vad miss piggy har gjort nu då!? Det här hämtade jag från hennes blogg http://www.blondinbella.se/

Fråga: Vad är de galnaste du gjort?
BB svarar: Tacka ja till Lets Dance, vem ställer sig egentligen och dansar för 2 miljoner?


Det är ju helt sjukt! Fyfan va bortskämd snorungsjävel. 2 mille! Förstår hon inte att ALLA hade ställt upp för den summan. Shit en hundring hade räckt för mig. Typ en tjugolapp och jag drar en moonwalk./ tove

Helgen kom, såg oss och segrade oss

Vem fan går med falskleg på laroy? För ett par månader sen hade jag aldrig gjort det, men nu hade jag blivit för säker på min grej. Fast det funkade ju faktiskt förut. MEN OCH? Jag är jordens största hora. Nu ere fan bevisat! Jag vill tacka Mirr, Ullis och Nessy. Tack för stödet och underhållningen efter dådet. You were amazing you guys!

Jävligt skönt att Jerre sedan helt random satt på nattbussen hem. Underbara trygghetskänslor flödade, men lyckan varade ej länge. Hon hade också varit med om helvete, så där satt vi och battlade om vem som hade haft sämst kväll. Jenny torskade sin mobil men jag kanske vann ändå... jag vene. Det var störigt jävla halt uppför backen sista biten. Riskabelt halt! Men vi hade lätt kunnat ramla och slagit upp pannan. Det hade ändå inte blivit kvällens värsta.


Misslyckandets ansikten + vidrig kille på 890

/ stewie

Det här är till alla er omständiga tjejer!

Agnes och jag skulle upptäcka tyresö tillsammans!
Jag fixade! Men sen blev det för långt till tyresö... bad shag.

Nicole var såklart på!
Sen missade hon bussen.

Men faktiskt så kämpar hon fortfarande där ute nånstans.
Så jaaaja vi kör väl en sån där sen ankomst. Det blir väl... coolt.

Huuuuuuuuuur låter ni? SKRIK

Helgen är här, den ses
och den SKA segras

/ tower


Vem är han?


Joel Alme. Jag vill höra mer! Typiskt bra.

/ ni vet vem, igen

På matten

Jag tror inte att nån här var direkt förvånad. Man ville väl bara stryka under det att GUD VA.....


/ t

Hälsning från Maxx

Till och med maxx glans har en känsla för stil. Denna hälsning kom sent igårkväll ifrån hans onsdags-runda.

Här har du till din modeblogg. Världens fulaste outfit, skjorta och
trosor. Hela vägen från brasilien!
/ M


Dagens hora på brassan utan kläder. Läs maxx egna modeblogg här.
/ tove

Det var roligt

Det var en mycket rolig dag idag. Det hände nåt spännande också. Det spännande var att Agnes och Miriam kom och åt lunch med mig på min sjuka dag!

Här e vi! (Bild lånad av mirr I am)

/ tower, 5

Nåt nytt

En tanke slog mig just, som jag absolut inte menar nåt speciellt med. Men kolla på Thomas Di Leva här. Kolla han är ju verkligen blatten. Utan allt hår skulle han se ut som vilken pizzabagare som helst. Blatte-thomas? Fan va konstigt. Nu ser han inte ut som förut! Hhihi


/ stewie

Ofta jag går till skolan imorgon!

Fyfan imorn blir en typiskt skön skola?-nej-fan!-dag. Öhhhöhö värmdö lätt inte. Jag och mitt huvud är värda mer imorgon! Inför morgondagen väntas en jättelik frukost. Sedan väntas pluggning i EGEN takt med vad JAG behagar. Sedan väntas en liten trip till centrum where I will pick up some new stuff, om vädret väntas tillåta.

DETTA kallas planering!

Ja, jag googlade på "huvudvärk"

/ tw


It is forbidden

Denna lista består av förbjudenheter som vi bryter!

Det är förbjudet att...


Θ Inte tycka att en gravid kvinna är något vackert, utan tvärtom tycka att det mest ser sjukt ut och lite äckligt.

Θ Tycka att låten Yellow med Coldplay är ganska dålig.

Θ Tycka om och finna underhållning i reportageprogrammet Landet Runt på ettan.

Θ Ha päls på Hermans (stans bästa veganrestaurang)

Θ Dra engla-skämt på förfesten

Θ Tycka att man blev riktigt jävla bra på bild

Θ Skratta åt utvecklingstörda

(Var god fortsätt denna lista)


Hallå regeringen!


Kolla på den här kartan. När jag synar den här kartan blir jag först förvånad över hur nära det är till södertälje. Det är det första jag ser.. Det andra jag ser är någonting desto sjukare. Till höger ser ni texten Bollmora skrivet i fet stil över hela Tyresö kommun. Då undrar jag bara såhär: Vad är Bollmora och vart ligger det? Det finns en busshållplats som heter Bollmoraberg och det finns en väg som heter Bollmoravägen, men vart exakt ligger detta ställe för inte fan används begreppet Bollmora i folkmun! Att skillnaden mellan textstrl på Bollmora och textstrl på Stockholm är så pass liten är något helt ofattbart. Att Bollmora ens finns med på kartan utmanar min mentala balans! Vad hände med Tyresö och när ska Sverige inse att Bollmoras existens har upphört?

/ tove

Hur ska man orka?

Jenny: Jag har långkalsonger på mig idag. Hahaha!
Tove: Åhhh det är så obekvämt
Jenny: Neeej skönaste...

Jenny: Långkalsongen kallar dom mig i skolan.
Tove: . . . . . . . . .
Jenny: Näää jag skoja!/ to


kaos utan house!Imorgon ere jag som kommer äga mig själv! Jag och Agnes har snickrat ihop (ja en ordvits) ett friskispass till morgondagens idrottslektion som e så jävla bra att det kommer smeka allt och alla. Så var det tänkt. Men sanningen är ju faktiskt att det är jag som kommer ligga där helt orörlig i smärtor på enskedehallens gummigolv innan dom 3 låtarna ens är slut. Men herregud.. det är ju jag!

låtlistan blir följande:
mgmt - kids
britney - womanizer
a-teens - floorfiller


Ja det här blir ju inge bra. Självägd?
/ tower

msn

johanna säger:

vafaaaaaaaaaöööööööööööööööööeeeeeon

Jenny säger:

haaaaaaahoooooooohöööö hoooooooouuuraaaaaaaaaa

johanna säger:

wöööööööööööööoooooouuuuuuu

Jenny säger:

ooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrdddddd

Ibland behövs inga ord.... bara oförklarliga formuleringar med bokstäver och oändligt många vokaler för att visa kärlek till varandra.

/Jerre


Kasta en macka

Kolla på det här guldklippet! Jag minns när vi spelade in det. Jag och Hanna åt frukost eller nåt. Och jag kom på att "nu gör vi en jävligt rolig film här. Hanna, kasta mackan på tallriken när jag ger klartecken. Jag filmar!" Resultatet blev exakt såsom jag hade visionerat!/ tove

Womanizer

Agnes ville jättesupergärna komma hem till mig, och jag förstår inte alls vad hon skulle få ut av det. Se mitt boende? Inget att se... Jag kommer till henne!

 

Varsågod shag, räcker det här?
/ tower

HEEEJ

sitter med min broooooooor och lyssnar på loooooooptrooooop bästa hiphop gruppen någonsin


RHYMS TMM regerar respekt till MDE PMS JSA !


TYRESÖ 135!


pzzzz piiisss peace päääyyyzzzz ////Jenny och dennizzzzz

Jag talar ut

Jag känner mig helt störd och så jävla dålig så det inte är riktigt sant! Ordblind, va e det egentligen? Spelar ingen roll för dum i huvudet räcker gott och väl. 

Okej senaste exemplet.

Jag skulle skriva: du har inte tänkt på...
Jag skriver: Du har inte tängt på...

Därefter kortsluter min hjärna. Och efter någon sekund kan jag rätta detta misstag. Men att man ens gör det!?!? SJUKT! Jag har även börjat göra de märkligaste ihopskrivningarna. Två ord som jag gör till ett. Har inget bra exempel på lager, men t ex detvar skulle jag lätt kunna skriva och få för mig att det var ett ord. Men det är väl märkligheten som den är...

Ni gillar när jag talar dåligt om mig själv. Ni får er en liten självförtroende-boost då, inte sant?
/ stewie


Jag stedar...

Shit jag är just nu inne i värsta flowet med att städa garderoben! Eller egentligen städar jag hela rummet, men eftersom den ostädade garderoben alltid är boven i dramat lägger jag fokus på just denna del.

När jag städar bland kläder har jag en grundpelare. Liberalism! Behandla varje plagg som den individ det är.
Det finns alltid en speciell plats, galje eller byrålåda, som gör sig bäst för varje enskilt plagg. Börjar man gå ner sig i det planekonomiska tänkandet flyttar man gärna bara på en hög med kläder till en annan del av rummet. Strör ut dom lite där det finns plats. Det är fällan man lätt hamnar i, och där med blir det inte riktigt cleant. Organiserad oreda är det enda man får ut! ...

Liberal [a'l]: fri, ädel, hederlig, frikostig, hygglig, generös, human, fördomsfri, förstående.
- SÅ behandlar jag mina kläder!

 / tove

Pot brownies?


Tja fan. Vad har ni gjort idag då? Jag har vart i skolan, jag. Det kan ni se ni på bilden här.

Jag har också googlat på hur man gör magic brownies och jag är 100% uppriktigt när jag säger: jag tror jag har nåt stort på gång här!

Bak är ett konstverk.
Konst ÄR ett bakverk!

/ teee


Fett sexiga politiker

Don't hate us because we're beautiful.
Hate us because your boyfriend thinks so!

Idag ägde Israel världen. Och HUR fan kändes det då?

/ tove

Dagens hora

Dagens hora går till alla ni som i vardagen använder er utav "ÄVEN FAST"! Vad betyder även fast? Också tagen? Det finns ett även om samt ett fast än, men fan inget även fast. Inse eller dö!

Härmed straffas ni nu med denna bildesyn:


Bildtext: Felis silvestris catus

/ Holtz

Jajaja säg ingenting

Jag tänkte skriva om en sak. Sen kom jag på att det var äckligt. Nu får NI gissa vad det var om!!!

Hmm, annars då. Våra cupcakes såg exakt ut som på bilden så det behövdes ingen dokmentering av resultatet. Nu vill jag och Agnes ha sushi. VILKA É MED???!!


Mmmm det vattnas i munnen

/ stewie

Hälsning till morsan

TJAAAAAAAAAAAAAAAA!Puss på dig moder

/ Holtz

Att älska med en bild


Åh jag är så söt på den här bilden! Och mitt hår är nyklippt och fresh!
Men hallå? det här är ju tabu. Man får ju inte säga att man är söt.

/ tove

Att älska en bild

.. men att inte förstå varför. Solen står högt och morgondagen gryr. Det är vitt och pudrigt och snö och ljust. Jag tycker att bilden är jättefin och härlig. Men vilka signaler i hjärnan trixar så att jag ska tycka att bilden är fin? Vad exakt i bilden är fint? De långa, spinkiga träden? Allt vitt? Nej jag förstår fan inte. Hur kan ljuset reflekteras in i mina ögon och tjoff så upfattar jag denna vy som fantastisk?


Bildtext: balkongvy

/ Holtz

Muffinsbaaaaak

Ja det är sant. Vi är här! In the kitchen!! Pollymuffins blir succé. 

Polly Cupcakes Foto: Ingrid Eriksson 

Uppdatering om resultatet kommer inom kort.

/ tove och chris


Ikväll blir det ut och röja och..Snart händer det grejer må jag lova

/ Jojje Holtz

Ja, det ÄR vipuss på dig to
/ jojje

En till sak bara!

Jag satt bara å mumlade lite för mig själv, det här gamla ordspråket "Som man bäddar får man ligga"  Så om jag bäddar jävligt mycket så...? nej det var bara en tanke.


Tove knows best!


Krök hök dök!........ Betyder att det är dags att sova nu. Bifogar ännu en vsda-bild, denna ifrån nyårsnatten. Hade Johanna lånat ett par brillor, eller är det möjligen bara en ljusreflektion? Trodde vi att vi såg "helt okej ut"? Det finns inga bevis, bara misstankar.

NEJ TILL EMU! / tower

BRUDARNA -06!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SNYYYGGGGGGGA?!?!!?  (klicka för större bild)


nightmaran"SILENCE!!!!" (med basröst)... vidrig mardröm som blir sann.. nu vet jag var det var! det var ju bara en snarkspray!

/Jenny

Vad man ej bör göra med Saker och Ting

Att alltid placera Saker och Ting i fack
Att namnge alla Saker och Ting
Att alltid sätta etikett på Saker och Ting

/ Holtz


Insomnia

Jag tyckte att det var töntigt att förbereda sig genom att vända tillbaka dygnet nu inför skolan. Antar att det är nu jag får stå mitt kast. Jag är helt ensam och lite rädd. Jag är faktiskt mörkrädd. Och jag tycker att Förhäxad är ett mycket läskigt program och att det suger att dom sänder en sån skitserieskrämseljävel den här tiden på dygnet! Hallå trean!!? Fattar ni inte att det är skrämmande?

Nu har jag bihåleinflammation också, men det är ingen som tror på mig! Jag var nyss uppe hos mamma och pappa och beklagade mig och visade upp min panna som har svullnat upp på ett jättekonstigt sätt. Jag berättade också om mina smärtor från igårmorse. Tydligen räckte inte dessa symptom eller stämde in överhuvudtaget som bihåleinflammation. Nähe!? Men då blir jag såhär: Vad är det då jag har?  Nåt ännu värre!? Mitt huvud har ändrat form så jag kanske har en hjärntumör.... Öhhhöhö!!! jag spyr sjukdomar är läskigt. Dom tar över världen innefrån!

/ tove

Jag är inte nöjd

Idag är det den sista lediga dagen innan min fjärde termin på vgy kickar igång. Hela dagen har jag lidit av en baksmälla som gjort sig påmind i, i stort sett, varje moment. Jag har känt mig så äcklig, druckit alltså määäängderna vatten, kallsvettats, duschat två ggr, inte haft någon aptit alls. Jag har tvingats åka till tyresö centrum för en entimmesrunda. Och man skulle kunna tänka sig att jag skulle må bättre vid kl 17 ungefär, men ej.. Illamåendet! Jag säger det...

Egentligen behöver jag inte redogöra för alla dessa symptom, ni kan grejen. Dit jag ville komma var att jag vid klockan 20 somnade framför TV:n och sov i en timme. När jag vaknade upp var jag fri. Var en knapp timmes soffaslagg botemedlet? Jag menar ÄR det möjligt? En timmes sömn för en dag i helvetet. Var det allt? Jag känner mig lurad.

/ tove


Hatinlägg/dagens hora

Vissa människor måste ju ärligt talat skämta med mig.. Du vet vem du är.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta du är så jävla störd så det är inte sant. Är du på riktigt? Helt sjukt hur en människa kan ljuga en rakt upp i ansiktet sådär, helt otroligt. Usch vad äcklad jag blir av dig och ditt sätt. Fyfan försvinn.

Lite hat riktat mot en viss jävel. Men det ska inte upprepas mer. Känner bara för att ge detta inlägg till kategorin "dagens hora"/Jenny

RIP WTC

Jag och Jenny har vart på fjortiskrök i Haninge. Nu är vi tillbaka i våra hem igen. Som vi sa!!! Vad var meningen????

kyssar / tttt

Vi kan ju... lyssna på musik

Varför ska vi gå ut? vi kommer ju ändå hamna här hemma tillslut i alla fall.


/ tove och jerre


Thinspiration!

Fan va tjocka vi är. Nu ska vi banta! Vilka är med mig?
Här kommer lite smala tips och trix..

Undanflykter för att slippa äta!


- För att få det att se ut som att du har ätit när du får någon på besök eller din familj kommer hem, ta fram en tallrik, bestick mm och smeta ut sås och/eller annan mat på, och lämna det i diskhorn.


- Säg till dina föräldrar eller sambo att du ska äta hos dina vänner. När du är hos dina vänner, säg att du redan har ätit hemma.

Få dig själv att sluta äta!

- Ha mycket salt eller något annat äckligt på så att du inte kan äta så mycket av maten.

- Börja hata smör. Bara lite smör kan ha massor av kalorier.


- Köp mat så att det bara räcker för en dag, sen finns det inte mer mat.


- Om du känner behov av mat, räkna lååångsamt till 100, och det kanske går över.


- Om du gör mat själv, ha i något äckligt som t ex för mycket vitlök. Då kommer du inte vilja äta så mycket.


- Om du gillar piercingar, pierca dig varje gång du har uppnått ett vikt-mål.


- Istället för att köpa mat, köp blommor till dig själv! Mat är deprimerande, men blommor gör dig glad!


- Gör dig själv illamående, då kommer du inte äta!


- Bränn egna pro-ana skivor och dansa till dem.

- Om du får hungerkval, kryp ihop till en liten köttbulle.

- H2O är din bästa vän!

Och glöm inte: Det är ingen sjukdom, det är en livsstil!
Wohoo!


Ska man dricka 3,5:or i 14 minusgrader?

Neeeejru...


Tove slängde sig i den bottenlösa sängen

Det funkar inte, eller hur? Näst intill fiktivt påstående i föregående inlägg To! Men jag tacklar det som vad som helst, lätt alltså. Nu: blogga om nyår. Tänker inte ge mig in på någon klisché, "ej som förväntat"-blablasnack. Det var trevligt och roligt och röj. Världens bästa nyårsfrulle med Lina på det. Det betyder att nu står jag i den mentala kön (hata nedskrivna ordet kö i bestämd form) till alla album som ska komma att släppas år tvåtusenio. Våga vägra tjugohundra! Som alltid, så väntar jag bara på att få höra något slående, oväntat och nytt. Omedelbart. Men det känns ändå så jävla fejk/fake, då allt alltid är inspelat pre-2009. Eftersom att det då egentligen inte är 2009-musik, känner jag mig lurad när jag påstår att det är det innan. Men dessa påståenden är  helt jävla onödiga eftersom de tar ut varandra. Hatar att skapa onödig, mental debatt. Tänker inte heller skriva om skolan som snart börjar, men nu gjorde jag det på sätt och vis ändå... hora.. Jaja! Det kommande halvåret känns mer kompakt än förut, det är väl skillnaden i min uppfattning om det "nya" året.


/ Holtz


Didn't we almost have it all?

Jag har grävt ner mig i And then there was Timo... Jag vet att man inte säger så. Grävt ner. Eller jo man kan. Men man får inte!

The Hills maraton har körts hela eftermiddagen. Hills + en superkall promenad. Jag å Sara genade över sjön, för det kan man göra såhär års! Men det var inte helt utan rädsla då isen gav ifrån sig de märkligaste ljuden. Tänk dinosaurier som vrålar på avstånd. Så! Johanna blir min dejt ikväll. Jag tänkte ta med nåt gott hem till henne. Sen kom jag på att vi bantar. Weehooo./ stw


Juste!

 
Det här är skittråkigt jag vet. Men om det nu är så jävla tråkigt, varför är det då SÅ jävla kul!?
/ tove

vad sa du att? jag sa att katt

Lite om nyårsafton såhär i efterhand..
Det var väl trevligt att träffa folk man inte kände innan (men som tydligen kände mig). Fick nämligen under kvällen höra från flera att "nejmen är det inte Jenny, Toves kompis som bloggar?" haha jo tacka fan för att det är jag. Jag överdrev som fan till flera av dem att vi tjänade stora pengar och att vi var större en blondinbella, men att inte så många visste om det. Fett kul.

Nu efter tre dagar är jag tillbaka på hemmaplan. Har spenderat de senaste dagarna i en lägenhet med två katter. Och nu har jag bestämt mig; Jag tänker aldrig skaffa katt. Kanske när jag har fyllt 40 och om jag inte har gift mig eller nått.... fan vad tragiskt.

Mjau / Jenny


Och där kom äntligen den mycket välkomnade duschen

Tack Freddy Reinfeldt för rent vatten! Det kan verkligen få den mest äckliga människan att bli... vanlig.
Jag veeeet jag vad ni tänker, men jag tänker också! Och jag tänker berätta.

Agnes och co. ställde till med fest igår. Det VAR nyårsafton! Allt var jävligt välplanerat och jävligt grymt och det var trerätters och det var bästa kompisar och det var dans och det VAR fåfängans fyrverkerier. Och så var det en del företeelser som fick kvällen att framstå som "så 2008". Men jag menar, 08 var ju ett bra år.

Jag och Aggy somnade i hennes stora säng vaknade imorse med samma utbristelse: "Jag spyr". Det visade sig snart att vi båda ljög. Med lite enkel överslagsräkning kom jag sedan fram till att jag fan inte kunde ha förlorat tävlingen med listan, så jag plockade inga fimpar utan körde lite regular grovstädning. SEN drog jag till Jerres "lånade" lägenhet och där utbröt helvetet. Två innekatter i en 1,5 rok resulterade i att jag ville klösa ut båda mina ögon. Allergi hörni! BIG time.. Det var den kraftigaste allergichocken av alla de kattreaktioner jag tidigare upplevt. Där låg jag nu bakis i sängen hos Jenny och skakade, utan styrka att ta mig därifrån samt utan styrka att överleva den helvetiska kattallergin! Jag var helt hjälplös. Jag kunde inte stanna, men jag kunde fan inte ta mig därifrån! Hell on earth! Skitsamma allt glömt nu.

En bild? Jaja. He he kolla bara.


t

RSS 2.0