det VAR kul

Jag efter en röjkväll:
"Fyfan, stackars min lever!"
Tove:
"Den överlever nog...."

/Jenny

I see girls ...


Is this vsda?även om hon i mitten langar joker-kinden.
tro på det. det ÄR vi.

"Men hallå där!!?"

Så jävla dålig uppdatering här. Men. JAG VILL BLOGGA!! som fan. förstår ni inte det? Jag vill lägga upp våra sköna och äckliga bilder också, men det går såklart inte. Det här är wallbergs dator. Hallå? Trodde ni att den skulle fungera eller? haha.

Jag mår bra i alla fall. vet det! Hänt då? tja.. idag drog mamma upp mig ur sängen 07:30 för lite provtagning nere på vårdcentralen. Jag fick inte förbereda mig nånting innan, alltså verkligen inte! duscha? nej. men kissa då? nepp. äta frukost? nej nej. Det var liksom direkt från bingen ner till vården. En kvart senare satt jag i väntrummet med ett messed up face, för att jag hade slaggat med sminket kvällen innan. Så vi satt där och väntade, jag, mamma och pensiosarna. Nog att jag inte jag var fräsch, men DOM då. shit har dom ingen spegel? Efter en tjuga blev det äntligen min tur, men då hade vårdtöntarna tydligen haft bort min remiss. TACK! Jag stack och fixade en ny inne hos en annan sjuksyrra. Sen kom jag tillbaka till väntrummet som då var fyllt med en helt ny skara pensios. Alla höll hårt i sina nummerlappar, men det dom inte visste var att jag skulle in före dom. Ingen kunde väl klandra dom. Hur skulle dom veta? När dörren öppnades och någon ropade "43" hoppade jag upp ur min stol och räckte fram högerarmen. Jag brydde mig inte om gamlingarnas klagorop bakom mig. Fan. Det VAR min tur!

söööööhhhht
tower

Live, learn, earn... respect

Lever jag som jag lär?
Alltså lever jag mitt liv enligt vad mina principer säger?
Jag tänkte på det där.

Jag tror att jag lär som jag lever. Mina principer utgår utifrån mig själv och det jag har gjort. Eller är det mina principer som styr vad jag gör. Nej för ibland gör jag saker som överträffar mina principer. Positiva och negativa oväntligheter.

Förstår fan inte. Självägd?
tove


Billig måndag

...var det idag! Cheap mondayisar för en hunka är inget nytt, men det ÄR ett fynd.

Jag satt och googlade lite på Victor Axelsson och bland en massa annat sjukt hittade jag en bild som var extra kul. Jag sparade den. Här får ni se! Den här bilden har verkligen NÅT, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.
Kan ni det?tove, to, stewie, tower, tow


Note

Det skulle vara kul om man fick ont varje gång en tanke slog en. Eller smärtsamt./ Holtz


Plogarna

Nu har Tove redan rättat mig. Och ja, tanken blev plötsligt dum. Men tanken var i alla fall att jag undrade över plogare som arbete. Provisionslön när det är snö? Ströjobb? Vad gör det när det inte finns något att ploga?
 
Holtz


Framtiden är oundviklig

..och söndagar likaså. Idag är en dag jag måste känna trygghet, alltså inte sitta ensam hemma och känna igen sig i de deppiga låtarna jag lyssnar på. Jag vill gå runt i en ful jävla toffs, Toves tofflor, Anders stora fleecetröja och sitta med en tekopp i Wallbergarnas soffa eller på Toves säng. Och baka. Det är onödigt att söka bekräftelse man vet att man inte kommer att få. Och speciellt att reflektera över den tanken när man går ensam och full på väg hem från krogen med ipoden i högsta hugg och bob dylan i hörlurarna./ Holtz

Tack!

Det känns så jävla skönt att ha nån som ringer klockan kvart över tre på natten för att bara kolla läget, just när man är ledsen och förvirrad och hatar att man är så jävla patetisk. Då känns det skönt.

to 

#%¤/"="/#

AAAAAAAAAJJJJ JAG GRÅTER!!

varför?

Jo för att jag har en jävligt fet inflammation i munnen runt visdomstanden som beter sig som ett jävla cp och vägrar komma upp. Och hela min kind är svullen alla tänder spänner. Detta bidrar till huvudvärk!!!!

Okej ärligt nu.
Nu satt jag just med en pennjävel i munnen och tryckte lite på tänderna runt omkring för det skapar skön känsla. Och så slinter jag med blyertsjäveln och kör den rakt in i smärtan. Fy faaaaan vilken jävla horPAIN!!


aaaaaj. nu har det lagt sig lite.

tove

Tja tja alla feta bloggare

Idag tog jag en långpromenad för att betrakta mina omgivningar i februarisol. Jag kunde lika gärna gått vilse för när jag korsat isen gick jag bara rakt in i skogen en ganska lång bit. Sen klev jag upp på en jättehögt berg. Där blev jag trött och började längta hem. Jag tar såna här promenader lite då och då. Turerna kan liknas vid meditation!

Just nu håller jag på å dö = Mår dåligt.
Händer ikväll? Vad vet jag?


Min mobilkamera ÄR bra.

tove

UT MED KOMMANDON!!

Jag hatar och stör mig på de människor som använder sig utav kommandon i en situation där den ena personer säger exempelvis "fan vad hungrig jag är" och då slänger den andra (läs: störda, jobbiga, bögiga) personen in kommandot "men ät då". Vafan, vad sa du att? tyst!!

/Holtz


Fett jävla GAY!Vafan gör du Jenny? Stavar tajmat sådär och chips med s istället för c! VAFAN!

/ Holtz

En midsommarnatts spya

Skönt att vara klar med en jävligt tidskrävande engelskauppgift. Skönt att den blev lång också. Egentligen det ända rätta eftersom jag har suttit och skrivit på den HE-LA DA-GEN. Samtidigt som jag har skrivit har jag också lidit alkoholens hårda bakslag. Bakistabletterna hjälper inte! dom är bara äckliga. Brustabletter måste för övrigt vara nåt utav det värsta jag vet.

Alvedon i brusform = riktigt dåliga barndomsminnen
C-vitamin på brustablett = äckligt x20
Bakistablett + cider =  SPYAN!


tove

Filosofi!

Jag är jävligt inne i en filosofisk period just nu. Vi har börjat med filosofi A i skolan och det är så jävla nice. Jag reflekterar över alla uppfattningar jag bara kan och det är RÖJ i min skalle man kan säga.
En rolig sak inom filosofin:
om min mamma säger att "den där tavlan är fett ful", så springer inte jag sen till min pappa och säger "mamma ljuger hon säger att tavlan är ful", för att det inte finns inget rätt och fel vad gäller värdepåståenden.

Det är nice./ Holtz


Skämterskan!

tove säger:

såg du dom andra bilderna då

ted och miriam utanför peppes

PINSAMT!

Jenny säger:

hahahaaha ja och dom frågade MIG om vart peppe bodde

och jag pekade

så lite mitt fel

eller det ÄR mitt fel

tove säger:

det var alltså du!!

Jenny säger:

jag tror jag ljög för nån att pekka heino bodde här också

vet inte för vem


MÅR NI BRA!!?

Jag har väl förstått att det är nu jag ska skriva några rader. Jag fyllde alltså 18 igår och det var en stört skön jävla känsla. Och roligt när jag ser tillbaka på kvällen med massa vänner hemma i mitt hushålle. Sofies improviserade frågesport tog fan priset, med frågor som: vad brukade tove alltid leka att hon var när vi var små? .. he he. TACK!

Jag har inga bilder. Och det är fan konstigt då jag fick en kamera igår. Men bilder har säkert någon annan.

Tack för alla jävla presenter. Ni är ju sköna, men det visste jag redan. Jag har just nu på mig ett par nya gorgous pärlörhängen. Och snart ska jag flytta ner palmen ner hit till mitt rum. Och så ska jag prova alla nya trosor. det blev en del! Och laga mat ska jag göra också, men recept från nya kokboken. Mycke å göra idag. det blir att stanna hemma och vänta på folk som kommer för att hämta tillhörigheter.

SES
tow

Igen? IGEN!

Slutsats av fredagen:
Ni kanske kan gissa vad som har hänt mig igen. Jag hade mina aningar, kvällen var trots allt av oturs-anda. Fredag den trettonde det var. Jag har gjort det många gånger förr. Det förvånade mig inte det minsta när tanken slog mig jävligt hårt, undrar om det är därför jag har ont i huvudet.. men i alla fall. Vilken tanke är det då som slog mig?
Om jag säger mobil, vad säger ni då? Ja ja! Jag avslutar med att säga ni inte kan nå mig på mitt 0735001470 tills nästa vecka när jag fått min nya simkort, har fått låna syrrans mobil så länge, varför kan man ju undra....


/ Holtz

Lyckat igår!

Tove, du är nu målsman! Det känns skönt, igår var fan nice och röj och skönt och trevligt. Ansvaret du fick, ansvaret du tog. Härliga grejer.


Bekännelsens låt, en mycket bra låt.


/ Holtz

Jag tänker på..

1. Att Rihannas video till Disturbia är ful, äcklig, dålig och absolut inte sexig
2. "Sko dig själv" - ett uttryck Steffi myntat, vilken används i sammanhang då man tänker köpa skor till sig själv.
3. Att man först ska skölja en disktrasa i hett, sedan kallt vatten, enligt Tove för många år sedan. Har etsat sig fast i mig.
3. Hur kvällen kommer att sluta. Alltid lika roligt att först göra en hypotes, sen en slutsats. Lite som en labbrapport.

/Holtz

Ha ha Tove har du glömt eller?

Du är ju helt sjuk! Tove, lördag anropar!!!!1Målsman på lördag!

(Fever Ray - if I had a heart måste komma ihåg)
/ Holtz

Älska! sån jävla power i apajävlarna!/HOLTZ!!!!!!!!

En grej bara

Alla indivder bör utbildas efter sina enskilda egenskaper och förmågor. Inte efter redan sammansatta progam. Ett omfattande projek kan så tyckas, men vafan människan kan väl ställa upp för mänskligheten?!

holTZzzzz

Empire Of The Sun

Strax: De stora filosoferna på Axess Tv
Först:Empire Of The Sun - Walking On A Dream
 
Holtzrace för tillfället


If you think discrimination exists, it will.

Förespråkar rubriken! Ja! Om poliserna hade sagt "apajäveln", men inte till en blatte/svart/utlänning/invandrare/babbe, hade "vi" (generalisering) då fortfarande blivit lika upprörda/skärrade över den fällda kommentaren? Vi har undermedvetet dragit en parallell mellan djuret apan och det svarta/blatte/utländska offret, och i samma mening antytt att apan är ett slags mindervärdigt djur/varelse. Visst, apan och människan är inte samma grej, men jaja. Om vi hade sett på apan som en jävligt skön, intressant och jättesöt varelse hade vi inte haft samma reaktion på polisens nu "nedlåtande" kommentar. Om vi hade sett med samma ögon på apan som på en liten söt hundvalp, hade vi då tyckt att polisen var gullig och kramat honom?
Fan jag vet inte, människan är fan störd. Dagens hora går till människan.

människaäv. mänska väsen, varelse, individ, person, människoliv, själ, man, kött, kropp, kotte, käft; homo sapiens; hora


/ Holtz

Den lilla apajäveln?

Låt oss skapa debatt! Jag stör mig. Jag ligger i soffan hos syrran och checkar Debatt, ett av mina nya favoritprogram. Ni vet poliserna som det snackas så mycket om nu, som blev åtalade men icke något mer, som snackade skit och sa olämpliga saker om de små "blattejävlarna" och som även sa "den lilla apajäveln". Jag har säkert fel, men vafan, apajäveln? sen när säger man apajäveln och inte apjäveln? Samma sak som den typen av människor som säger ditt nöt. Vafan vadå ditt nöt? Du hör väl att det låter helt jävla sjukt. Din nöt, apjävel! vs Ditt nöt, apajävel!
Vilket låter bäst? Vilket är rätt? Jag röstar för det första. Vilka är med mig? Vilka är mot mig?

/ Holtz

Skön power


VAD HÄNDER IKVÄLL??

Passar på att publicera en snygg bild på Jenny. Även efter en röjjig festkväll håller det där utseendet. DET är grejer!


tow


Smör

Jag känner mig ledsen. Kanske för att jag inte har ätit någon middag. Men jag vet andra som är ledsnare, och jag tycker att alla vi ska gå och lägga oss nu. Men kommer det gå när jag är så fasligt sugen på varma majs med smör.

Imorgon ska jag som "ny elev i klassen" hoppa in i rättskunskapskursen. Jag har ingen aning om vart jag ska bara!? Vilket rum? Alla kommer stirra på mig när jag kommer instormande en kvart för sent, lite anfådd.

det var sista.
tove

Okej på riktigt nu

Okej okej det låg väl inte så mycket mening i inlägget under, mer än att jag ville göra er irriterade eller skapa debatt. Eller jo på ett sätt är jag väl lite trött på hela genuskonceptet eftersom jag dagligen matas med det av min mamma. Och det känns lite som att hon behöver bevisa någonting för sig själv eftersom hon själv är uppväxt i en tidsperiod där kvinnor var sämre än killar.

Skitsamma, jag har tänkt lite. Det jag STÖR mig på som fan är att man hela tiden delar upp oss som MÄN och KVINNOR. Kunde vi bara sluta med det så skulle det inte finnas någon ojämställdhet och alla skulle få köra sitt eget race vilka dom än är. Feminister skapar sin egen klyfta. Kanske.. Jag tänker i alla fall inte se mig som "kvinna" på det sättet. Jag är jag och jag kommer KÖRA ÖVER på arbetsmarknaden, skapa den bästa musiken eller bara äga alla horor på nån fest.

Skönt.

Eller så är det som min mamma brukar säga att "en dag kommer du inse, tove"

tove

Nu ska ni bli provocerade!

Varför tjänar män mer? Varför är dom flesta chefer män och varför har mannen fått huvudrollen i samhället?

För att dom ÄR bättre än oss.

Dom är så jävla mycket bättre att det är ren slöseri med tid att hålla på och motbevisa! Männen har den främsta rollen i de flesta kategorier i våran värld därför att dom gör jobbet bättre. Ta musik t ex. Hur många fler låtar som är gjorda av män lyssnar man inte på? Dom kan helt klart grejen bättre eftersom typ 5 av 100 låtar är gjorda av tjejer. Män är mer musikaliska och framgångsrika. Kvinnor är svagare, känsligare, sämre på det mesta. Kan vi inte va sköna och stå för våra svagheter istället? Det är starkt att visa sig vara svag, och det är det enda sättet vi kan vinna på. När ska folk inse? Sluta hävda er hela tiden.

/ stewie


Teenage dirtbag-feeling över denna dag

DU vet vad jag menar och känner!Åka skateboard med strumporna som bromsar en sommardag på Vinbärsvägen med en kväll fyllad av choklad, Harry Potter dataspel och en morgondag fylld av Gräddad längtan, löd makalon och skratt....

/ Holtz

Att förstöra ett skönt ord

Jag älskar min morgonrock. Den är så jävla mjuk och len, som en liten miranda-nallebjörn. Men! En morgon hos min kära vän Jenny, bloggare på vadsaduattbloggen, sa hon en sak jag sent kommer att glömma. Om jag någonsin kommer att göra det. Men det hon sa, var att när hon hör ordet morgonrock, tänker hon på morgon rock. Rock på morgonen. Ett spetsigt och kantigt ord, inte alls så som jag föreställer mig min mjuka sköna morgonrock. Är förstörd./ Holtz

Det mest väsentliga


Vi kanske inte vet vem Gud är, men såhär ser han i alla fall ut! Resultatet av lite google och lite finess. Såhär säger experterna att han ser ut. Lite likt Borka i Ronja Rövardotter. Ja, faktiskt exakt som Borka. Lite längre skägg.

Och utseendet är väl ändå det mest väsentliga i vårat samhälle som det ser ut idag. Det har ju Gud själv sett till.

tove

Vem fan är gud

Att tro = att inte veta.
Religion  = en tro

Vad säger det om religionen va? Om "gud"?

/ Holtz

Psyksjuka är vi allihopa

Åh besvikelsen att mina nya högtalare är sämre än dom gamla som skulle bytas ut för att DOM var dåliga, trodde jag. Hora nu går dom inte att byta längre heller. Åh jag vill grina. Pengar i sjön för speakers av klassen b!tove

Välkomna alla nya läsare!

Schulman länkade VÅRAN blogg! Fy fan vi kan inte fatta det. Det ofattbara har hänt. Nu är det bara och njuta och fortsätta blogga!


Hoppas ni stannar era jävlar!!

Födelsedagen

Joda, födelsedagen igår blev riktigt lyckad! Jag är så glad att jag har så underbara vänner som jag har och fått så jävla sköna presenter! Tack till er alla som förgyllde hela min dag igår!
Idag är jag dödens trött och mina ögon är typ rödsprängda haha. Men det skiter jag fulltständigt i för ikväll blir det eventuellt utgång. Får se vart man hamnar och med vilka, allt är lite oklart för tillfället. Fan jag hade verkligen velat dra ut med dig Jojje ikväll men det kommer ju som sagt flera helger.. som om jag behövde säga det för det är så töntigt självklart, typ som att säga "Det är en dag imorgon också".. jättestörigt när folk säger så. Typ som att man ska begränsa sig för att det är en dag imorgon. Jättetrist inställning!

Från mina vadsaduatt-vänner fick jag nog de mest orginella presenterna man kan tänka sig. Och det visste jag på något sätt innan, att de hade kokat ihop något riktigt kul! Ett jättefint personligt korsordskort med snygga bilder på mig från de yngre åren, ett praktiskt snygg smyckeshängare i silver som ett träd, och ett USBminne som jag ännu inte har listat ut vad det innehåller. Det ska utforskas mycket snart. Tack mina älsklingar!!

BILDER FRÅN IGÅR:

         Jättevackert!

// Jenny

Dagens ord: faktum

Livet är ett faktum. Döden är ett faktum.

Kan man undkomma ett faktum?

/ Holtz

KNARK

Är knark verkligen ett godkänt medel att nyttja vid sitt skapande av konst/musik etc? Är det okej? Är det en ursäkt till att man egentligen inte är en konstnär? Är knark okej i dessa sammanhang? Är knark doping inom dessa ramar? Är knark ba*s? Eller är knark forever?


Vi längtar!

/ Holtz

Den som röjer minst den...?

..förlorar! Jag har inte röjt på över två veckor snart. It's a fact, jag är en förlorare. Ikväll ska cirka 90 % av alla jag känner ut, minst! Och vad ska jag göra? inte ut i alla fall. Kanske ska sluta att ens analysera över det faktum att jag verkligen. inte. kan. gå. ut. Det stör bara. Hos Jenny igår då!? Det var mycket trevligt älsklingen vår, och nu du är hela 18 år! Jävligt god välkomsdrink, middag, tårta och godis. Det var lyckat! Det är inte ofta man träffar personer man inte känner riktigt men hör talas om titt som tätt, så det var kul att träffa alla Jennys nära väninnor. Det är jag glad för. Röjfaktorn var inte hög hos mig och det skämmes jag för, men alla andra brudar ville ju röja så med tiden begav jag och Tove oss hem till 24an medans de andra fortsatte festen. Hann checka lite RAW på tv också. Magnus Betnér är. Det räcker liksom att säga så.
Idag? Vi gick upp tidigt, toast till frulle och sedan plugga igen! En härlig pluggatmosfär här hemma hos familjen Wallberg, det tycker jag om. Bara att köra.

/ Holtz


ÅRETS BRUD FYLLER 18 IDAG!

Självklart talar jag om Jenny Engström. Jag blir rörd när jag tänker på att hon fyller vuxen. Snart har vi vart bästa grannar i sexton år. Och i sexton år har hon därför alltid funnits vid min sida, väldigt bokstavligt talat. Ikväll ska vi dit och fira av henne på lite middagsröj och det ska bli himla himla gott. Jag langar blå ögonskugga!

Har ej möjlighet att publicera en skön bild på henne. Men ni vet hur hon ser ut!!! Hon e ju blogg-jenny

...som jag/vi älskar
tove


GRATTIS PÅ 50-ÅRSDAGEN!

Grattis på 50-årsdagen min kära mor

 

.. vill inte ha någon annan mamma än dig..

 
.. du är världens starkaste (inte fysiskt dock)..

 
.. du gör mig till en klokare människa för varje dag som går..

 
.. du är världens skönaste morsa..

 

och jag tänker på dig varje minut och saknar dig hela tiden!

Hoppas din födelsedag blir underbar!
massa pussar din kära dotter johanna

Kolla mormor då!


Åh jättesöt. Hon och storebrorsorna i tidigt 40-tal. Gillar bilden väldigt mycket.
Saknar mormor såklart.

tove

På gården och producerar

Åkte till syrran igår kväll, ville inte sitta ensam hemma, speciellt när ingenting roligt händer. Jag + TV4 + svt = inte sant. Hos min kära syster drack jag te som vanligt, fan vad jag älskar att vara där. Bäddade mer mig i soffan, ordnade upp projektarbetet, samtalade med lite älsklingar, somnade runt 3 framför Discovery. Vaknade, for till skolan med Steffi runt klockan halv tolv. Drog en sallad, sen var det dags för redovisning. Vi var faktiskt jävligt duktiga, ej som ponerat. Kändes jävligt skönt att få det gjort. Åkte till centralen, mötte TO, åkte hem till henne. Här sitter vi nu. Jag är utmattad efter att ha löst ett intressant korsord Tove skapat bara för mig. Själv håller jag på med en engelska presentation! Den skulle ha varit klar för längesen. Så imorgon ska jag bli kvitt eng C-resterna. ÄR REDO!Btw.. Någon som har den här jackan jag har på bilden hemma hos sig?
Den har varit jävligt borta ett bra tag nu!


/ Holtz


Det heter väl bävar?/ stewie

Ångest klump i magen illamående rädsla inför framtiden

Störigt att dessa attacker kommer då och då. Nu är den här och det är bara att tackla. Gå och lägga sig. Jag bävar, damer och herrar. Jag bävar inför morgondagen och helgen och nästa vecka med.

Johanna är här nu. Vi pluggar och trixar med lite annat. hej hej.

/ tove

Feist - 1234 & Mushaboom (Paris)Sånt här älskar man.

/ Holtz

Att göra en illusion till en fobi

När jag går omkring exempelvis i stan börjar jag frenetiskt illusionera. Jag bedrar mig själv med dessa falska synvillor. En fobi jag har haft länge nu är att jag inte kan lite på sittföremål. Jag tror antingen att föremålet är nerkletat med något äckligt, att det är instabilt, eller att om det finns ett ryggstöd, tror jag att det inte går att säkert luta sig mot. Jag tar mig alltid en andra, tredje titt för att försäkra mig om att. det. är. stabilt. och. tryggt. En annan fobi är att jag tror att jag har valt en säker placering på exempelvis tunnelbaneperrongen, men att jag helt plötsligt ska upptäcka att jag precis står vid kanten, en sekund från att bli påkörd. Det är väldigt jobbigt och jag blir jävligt stressad när detta sker. När just den tanken slår mig. När jag nu i denna stund skriver detta blir jag fan yr. Ett flertal gånger har det hänt att jag rycker till som om jag skulle stå högt uppe vi någon klippa och man gungar bakåt sen i ett snabbt ryck lyckas ta sig fram igen, när jag egentligen står i mitten av perrongen. De som sett mig utöva denna manöver ponerar nog rätt säkert att mitt balanssinne är rubbat.
Men den senaste situationen som jag redan omvandlat till en fobi, dök upp i mitt huvud idag när jag satt på tunnelbanan. Mitt framför mig satt en ganska så ihopsjunken mycket äldre dam, minst i åttioårsåldern. Just hennes munparti såg ut att ha sugit många cigg och jag kunde samtidigt ana två rader av löständer där inne. Mycket obehagligt. I denna stund föreställde jag mig även att tunnelbanan skulle lägga en tvärnit och att löständerna skulle flyga ur mun på'na. Vad gör jag?
1. Jag måste bete mig artigt och hjälpsamt just för att hon är en äldre dam. Hon är ju chanslös! Hur ska hon kunna böja på sin rygg och ta upp löständerna? Jag är ju den enda att erbjuda hjälp eftersom de har landat närmast mig. Mycket vidrig situation. Jag kan heller inte med avsmak ta upp de åt henne, jag måste ha oj-vad-händer-här-nu-jag-ska-allt-hjälpa-dig-sådärja-leendet. Att ta upp dreggliga löständer + att le = INTE SANT!
2. Jag låtsas om att jag inte skådade situationen som nyss skedde och flyr.
3. Jag tittar, väntar, och ser vad som händer. Hur reagerar de andra i vagnen? Kollar alla på mig som att jag måste uppfylla syftet som sitta-mitt-emot-tanten-passagerare-som-även-sitter-närmast-löständerna och plocka upp dem med mina egna fingrar? Jag vägrar!

Jag vill aldrig hamna i den situationen och stå inför dessa val. Nu i framtiden kommr jag härmed att undvika att hamna mitt emot en gamling. Undra vilken nästa fobi blir..

/ Holtz


Ett uppdrag att genomföra VSDA!


Klaustrofobiskt

Idag har jag varit hemma hela dagen vilket har varit riktigt jävla skönt. Men läskigt. Jag gick och la mig på soffan vid tvn och låg där och sov lite av och till i kanske 3 timmar. Jag kommer ihåg hur jag försökte röra på mig, att jag tänkte röra på mig men det gick liksom inte. Det var som att jag var medveten om att jag sov och skulle resa mig upp men att det inte gick för att jag sov. Helt sjukt var det och det är inte första gången det händer... Det känns lite som en utanförkroppen-upplevelse och man känner sig inlåst i en sovande kropp. Jag tror att jag kan få såna upplevelser när jag "halvsover".. jag befinner mig liksom i trans typ... skitläskigt.Mycket märkligt, minst sagt.

/Jennyyyyyyyyy


Svissen

Eftersom iPhone inte kan hantera fenomenet mms (inget SKÄMT!!) så har nu maxx börjat skicka mobilbilder till mig via mejlen. Så det är väl lika bra att jag drar upp några och visar här på bloggen. Då och då liksom.Här ser ni calle med en marängsviss som grabbarna kokat ihop. Det smakade nog!

/ tower


Du var så jävla dum Tove!

Jag vaknade innan klockan ens blivit 06.30 i panik. Mitt hjärta slog fort som fan och jag var helt jävla skräckslagen. Gissa vad jag drömde om? Igen! Jordens undergång, och vi var mitt i den. (Kan bero på att i måndags läste VSDA-gruppen upp TP-frågor för varandra i Jennys kök, och självklart fick jag frågan: "Vad är det som forskarna tror kommer att förorsaka jorden undergång 2029? Svar: en jätteasteroid.) Sekunderna innan jag vaknade drömde jag att jag och Tove stod i hennes kök precis där emellan hallen och köket. I bakgrunden var teven på och ut kom information om HUR jordens undergång var på väg, just nu i detta ögonblick. Det var en skum syn, för ni vet när man ser upp i den mörkblå men klara natthimlen och stjärnorna lyser ner på oss kan man ändå konstatera ett visst slut. Blicken är diffus på  något sätt, för vi kan inte se alla ting som rör sig där uppe, där ute. Men i min dröm, var allt glasklart. Vi såg varenda liten asteroid. Och något var fel, visst var det det. Det var som att vårt jordklot blivit en stor glaskula som rullade över gamla bergstoppar och ödemark. På baksidan av en tidning fann jag även en bild som liknade denna:

Tiden och rummet skulle förgöras. Känslan av att inget utav varken tiden eller rummet skulle existera var ofattbar. Den gick inte att ta på. Dödens känsla.
Men tillbaka till köket, Tove tog på det där ganska enkelt och var lite sådär lustigt nedlåtande. Jag stod och hyperventilerade och upprepade "Tove, jag kommer att svimma" ett flertal gånger. Min puls ökade drastiskt och jag stod inför mitt livs ögonblick. The moment. Domedagen had come to say hello. Jag var så jävla frustrerad inför Toves sätt att hantera det här, hallå?! JORDEN ÄR PÅ VÄG ATT GÅ UNDER TOVE!

/ Holtz

Liraren

Jag sitter och lirar keyboard, men när nån frågar vad jag gör så säger jag att jag spelar piano. Men det är inte riktigt så att jag kan spela. Fan heller. Hur går jag då till väga? Jag gör så här att jag ställer in keyboarden på släpiga toner som fortsätter bara man håller in knappen, till exempel 021 JazzOrg2. Sen trycker jag ner knapparna där ackorden sitter och bara kör. Det är roligt och man känner sig otroligt musikalisk.

Men självklart vill jag utvecklas också. Så ni äkta pianister. Hur får man korta toner, exempel 002 BritePno, att bli en skön och svängig låt. Ska man trycka på tangenterna flera gånger eller? Svara gärna!

/ teee

Biblioteksmusik?

Som toppbloggare måste man fota jävligt mycket för att ge er hungriga läsare nåt att äta!

Idag var det röjj inne på stadsbiblioteket. Det var så konstigt för så fort jag möttes av denna syn kunde jag bara tänka: filip & fredrik, filip & fredrik och filip & fredrik...

Fast sen förstod jag varför!

/ tove

Jo tack Tove det är fint här

"MEN KÄFTEN DÅ JENNYYYYYYYYYYYYY!!!!!"
Precis sådär skulle man kunna tro att någon har sagt till mig, och att jag skulle ha lyssnat. Eftersom jag har hållt min käft i bloggen ett bra tag av egentligen ingen anledning alls förutom min lathet, som jag sagt "Att sova är guld och att vara vaken är grus". Nu har jag ryckt upp mig och är back on track, people.
På fredag är det god tid för mig att fylla 18 år! Ja fan det är dags nu förstår ni. Det firas med en tjejmiddag med dom närmaste. Bilder kan väl kanske läggas upp sen! Och på lördag blir det förhoppningsvis en utgång nånstans.

Igår stavade jag chips såhär: Ships. På fullaste allvar.
Inte okej.
EN PUSS DIRR FRÅN FÖRORTEN

/Jenny

"En gång när JAG var liten.." - Göran

Gjorde en research i Thåströms texter och hittade denna text som fullkomligt träffar mitt i prick vad gäller vadsaduatt-gruppens barndom och uppväxt tillsammans.

Det var vi som föddes nån gång på den tysta tiden
Det var vi som kom från söder om stan
Det var vi som måste skrika livet ur oss
Bara för å veta att vi fanns och va


Det var vi som skulle stå längst fram
när hela skiten bara sa pang pang pang
Det var vi som skulle skriva vår egen bibel
Det var vi som hette Haters i en dag


Vi byggde vår stil på en helig allians
av tre ackord och sur Tirnave
Det sistnämnda var Systembolagets
just då billigaste medicin
med en pikant smak av terpentin


Vi hade en blond basist som höll på Gnaget
Han var den hårdaste grabben jag mött
Vi jobbade på Scholl fotvårdslager
Det var där vi startade bandet han och jag


Vi träffade en trummis med en
Sex Pistols-platta under armen
Han ville vara med i pakten, å sen så var det klart
Det var vi tre mot resten av hela världen
Basisten räkna in och vi drog ut i krig

Vi byggde vår stil på en helig allians...

Vi gjorde vår första platta, en fördagsmiddag i mars
Vräkte ner våra liv på två och en halv minuter plast
Vi betala 1500 spänn vi fick 500 ex
500 ex sjutums singel svart vinyl


Det var vi som var The Haters i en dag
Det var vi som var The Haters i en dag

/ Holtz


Hur mår du Jenny Engström?

"att sova är guld. att va vaken är fan typ...grus"... så inleder jenny sitt 10 minuter långa tal ifrån sängen. Tal - eftersom hon inte verkar prata till någon speciell. Hon maler på om hur trevlig och empatisk hon är, FÖRUTOM när hon är på dåligt humör. Jaha..? det låter ju unikt! Jag lyssnar tämligen ointresserat och knapert.

mitt i drar jag av en liten slinga från en lars winnerbäck låt.
"jag ville bara va med dig..."
Då säger jenny: vare inte du som hatade lars winnerbäck?
jag: nej ofta jag hatar nån
jerre: nej då vare nån annan då. alltså lars winnerbäck äger. han är typ som sveriges håkan hellström.

...det var ungefär här jag började skriva ihop det här inlägget.

/tove

nu kommer nog jenny bli lite sur. men det ÄR en risk att va toppbloggare. det är ju det. och jenny har god humor.

ÄLSKA LIVET!

YEEEEEEEEEEEESSSSSSS så jävla skönt att först tappa sitt pass, sen att fixa leg som man inte får innan helgen så man blir tvungen att stanna inne en helg till! Sen, är det ju extra jävla skönt att tappa sitt busskort! YES!!!!!!!!!!!!!!!! Fan avd jag längtat efter dte, en riktigt SKÖN känsla. Men det bästa ÄR ju!????????????????????? Att idag när jag skulle gå in på sleven och tjacka nåt nice, så insåg jag att mitt bankomatkort låg i busskortet också. LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dagens hora går till mig igen och kan ju lika bra paxa dagens hora varje dag nu framöver till mig själv för det är ju ingen tvekan om att olyckor aldrig kommer ensamma.

/Holtz

Vart fick ni egentligen namnet ifrån?

Viktor! Tell me you DID know this?

 

Holtz

Vi börjar dagen med Jimmy Ruffin

What becomes egentligen of the broken hearted?


BARA jag

Såhär känns det i nuläget med tanke på alla omständigheter.


 
/ Holtz

Jag medger

Jag älskar invandrare och huvudsakligen svarta som har riktigt äkta fräsch cocky niggah hiphopstil. Tycker dom ser förjävla balla ut dom där negrerna. Som fifty och grabbarna. Dom e ju tunga!\ tove

Utrensning av dumheter

Från och med i detta ögonblick skall jag aldrig mer ringa upp personer som ringer en signal och sedan lägger på. Dessa bör utrotas, ju.

/ Holtz

TramseT

Nu är jag lycklig igen. Fast jag är ju egentligen lycklig. Vilket trams!Holtz
Dagens hora

Tappade mitt pass i onsdags, tappade busskortet idag. Har inget leg, så jag kunde inte gå ut i helgen. Får troligtvis inte mitt leg innan helgen som kommer nu heller. Jag är i behov av att röja. Jenny fyller 18 år på fredag. Ska ut och röja med henne. Men det går ju inte. GLÖMDE. För leget kommer inte hinna bli klart. Det blir inte bättre av att alla andra röjer ute heller. Var lack på polisstationen när jag skulle fixa leget. Jag ville gråta. Allt resulterade i ett fult, äckligt pass för bilden blev asäcklig och autografen blev skitful. Jag stör mig. Dagens hora går till mig.

/ Holtz

Det är taskigt att hoppa framför tåg!

Jag fick verkligen the creeps så fort jag fick syn på detta igår natt påväg hem. Det ska inte vara blodstänk på väggen på andra sidan spåret. / tw

Rooster - kidnappad?

Vart finns han?

Jag mår så dåligt över att jag inte har märkt nåt. Men det är sant. Han står inte på sin plats i hyllan längre och vaktar mina böcker. VAR E DU ROOSTER? min fina röda le coq sportif...

Igår kl 16:40 inkom ett mms från ett okänt nummer med texten:
Hur väl håller du
av dina nästa?


Och sen den här bilden!


Rooster om du ser det här: kom hem! Vi älskar dig!!!
Om det är nån som har sett, hört eller vet nånting. RING MIG!
Vem är den här sjuka människan som har honom?Jag förstår ingenting...

/ tove

Den heliga posenKan inte sluta titta, lyssna, le, vilja ha

Jason Castro! Jag fastnar, man fastnar. Så jävla knaprigt, skönt.Underhållande


Yellow (piano version)

Njuter jag?Jag njuter.

/ Holtz

Nåt sjukt hände förra helgen


Jag tror inte sofie riktigt förstod hur pass mentalt störd den här tanten var när jag sa "kolla där är kristustanten!". Sofie tyckte väl bara att det lät lattjo. Jag filmade hela excorsismen, men var dödsrädd. Skitsamma kolla bara!

/ tove

Jag skämmer ut mig!

Är hemma. Chattar (hehe) med Tove på msn. Gör pasta. Går till pastan för att smaka om den är klar. Jag för gaffeln mot det kokande vattnets samspel med pastan. Fångar upp två, kanske tre spaghettis(?) och riktar nu gaffeln mot min mun. AJ! Satan, helvetes jävla hora. Jag rycker till, snabbt som fan. Känner smärtan. Såg någon det där? tänker jag för mig själv. Fan jag måste ha sett ut! Jag skäms för mig själv i min ensamhet. Fan vad ont det gör, tänker jag. Och går mot sängen igen för att invänta att spaghetten ska bli klar.
Det är söndag.
/ Holtz


Var e han då?


Ingen förnekelse

Det blev en kväll med mycket tänkande och mycket shout out louds yesterday. Som det brukade vara! En störig grej är att lyssna på musiken som påminde om personen som man verkligen inte behövde den kvällen. Helt utan förvarning låg han bara där i spelningslistan. Det här med återkommande musik är nåt som har cirkulerat mycket i mitt huvud på senaste. Det skänker mig hopp att i denna årstid lyssna på musiken som utgjorde min sommar. Då var mycket det mycket kristian anttilas nya album och för sent för edelweiss-skivan. Att höra dessa bitar nu påminner mig om att det fan kommer ju en sommar detta år också. Ingen förnekelse. Visst fan göre det!

/ stewie

RSS 2.0