skapare av icke-newtoniskdeg en söndag

Jag, Johanna, begav mig till Tobias idag för trevligheter.  Chokladmousse (med crisp) och Lindts chokladbollar åt vi. Sen gjorde vi icke-newtonisk smet, så jävla impade vi blev. Googla det och lär er. Mina dagar har jag spenderat med fina homies. Vaknade på julafton hos Tove efter att ha jobbat 14 timmar den tjugotredje. Familjen Wallberg tog hand om mig på världens finaste sätt och jag fick två fina julklappar. Kilade vidare till Aless och var den enda i publiken som skådade deras fina flickjul samt deltog. Tackar er för den fina julaftonen mina kära. Började 7.30 den tjugofemte och spenderade även kvällen VÄL! Idag, den tjugosjunde var (är) jag ledig och beskrev dagen som gått i början, så det ska inte upprepas.

Nu är det softmode hos Jerre. Vi (jag och Tobbe) fick en invit om tebjudning som snart är över, vilket innebär middagslagning på fyran, som JAG står för.

laserhälsningar från PesonMå så gott
hälsningar
fröken Holtz

Jag bangar

Jag bangar juldagens utgång. Detta är en dag/kväll som jag måste ta vara på, för det kommer inga fler liknande dagar. Ikväll ska jag fortsätta läsa Kallocain, en bok. Jag ska somna och vakna vid åtta för att hinna till jobbet vid 11.

mrry xmas / tove 

det är inte jag, det är nån annan

MEN EUUUUUUUW!

resultat av att googla sig själv: http://tovewallberg.blogg.se


PRANK!

Allt började med statusen: Tove Wallberg Se mig skrapa trisslott i TV4-soffan imorgon!!! för 25 minuter sedan radera
Bland hundratals nattfb:are var det två stycken som blev extra lurade...... 


med kolla imorgonbitt 8:45 då!!
tove

känslan

Jag vill kröka varje dag och glömma snön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/jenny


grym eller? aa


Holtz


den olyckliga incidenten

När man laddat upp så jävla mycket för den där koppen te. Både mentalt och fysiskt ställt in sig på hur den jäveln ska smaka. Så upptäcker man att en msnkonversation eller ett klipp av schulman show hamnat i vägen, och tekoppen står där övergiven och alldelses äcklig. Äcklig, smaklös och övergiven, så känner sig den där koppen. Så man ABSOLUT INTE vill känna sig.
Då vore detta bättre. Finare väder och en vanlig jordgubbe. En jordgubbe som är lika god även om man glömmer bort den i 10 minuter.


Holtz

Att trotsa den kvävda friheten

Fan vad jag älskar att halsa ur förpackningar. Det är ju en frihet i sig! Men sen att det är tabu enligt mongon är ju ett skämt.. men när man sedan inser att mjölkjäveln är lika oldschool precis som pensionärer vill man ju bara S.P.Y.HoltzBest night ever!

Allting gott, slutet gott. Lussebulle god.
I came to my senses skulle man kunna säga!
Langar andra delen av "följetongen":
och förena allt i en rörelse heter den... Lyssna! ...om du vill förenas

tove


Det värsta hände

Det värsta hände just. FAAAAN blir så jävla laaaaack. Från klockan fyra den här eftermiddan har jag suttit med en religionsrapporthora. Från klockan sex har jag suttit fast och kommit nånstans eftersom jag inte vet hur jag ska avsluta idiotarbetet. Det jag har behövt sedan kl sex är ett handledande samtal med pappa, men han har vart på träning. När han kom hem skulle vi äta och då skulle jag få hjälp med arbetet. Klockan halv åtta håller jag på och dö av hunger så jag går upp och kollar vad det är frågan om, varför han inte kommer. DÅ visar det sig att dom har ätit för länge sen och har nu åkt iväg för att handla.

)&#(")"%&""
%=?#""¤&"¤
)&#(")"%&""
%=?#""¤&"¤

Jag grät lite.........är fortfarande hungrig för det fanns knappt nån mat kvar.


tove

Altruism.. är inget man kan fånga

Har inte bloggat på ett tag så jag känner att det kanske är på sin plats att jag postar några fina bilder på två fuckers när dom chillar. Nå?

 
Så. Eran Tove


En äckligt fin bild./jenny

jojje jojje JOJJE

Känner att detta kan pågå i all evighet min kära vän. Ständigt dina konstiga jämförelser som inte alls har med saken att göra. Vem förstår dom? ingen förutom du själv. Men om man skickar en länk är det förmodligen för att den är av ditt intresse och att du skulle tycka det är kul. men har man den där inställningen så är INGET kul. fyfan. sen så är det klart jag tar åt mig eftersom du skrev riktat till MIG. det var mycket tydligt, eftersom vi precis innan snackat på msn och jag skickade en länk, som du ifrågasatte om det var något att se. JA DET ÄR VÄL KLART. jag skickar roliga klipp, hehe. inseeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

/jerre

kontring

Jag riktar mig inte endast till dig Jerre så fattar inte varför du tog åt dig så oerhört. Varför skulle  jag vara rädd för en länk? Rädd för en länk.. konstigt. Som på en fotbollmatch när resten av laget ropar "VÅGA SKJUT". Då undrar man ju 1) om de själva är rädda för att skjuta när de har läge och tror att jag lider av samma besvär 2) om de skämtar med mig. För sen NÄR skulle jag vara RÄDD för att SKJUTA en jävla BOLL i MÅL?
Och varför skulle jag vara den tråkiga, när den tråkiga är den som skickat den tråkiga länken? Som "tackfilm" du hypade och dog av garv åt. Var det ett skämt? Ja! Ett tråkigt!
Inse att jag inte pallar klicka på en seg youtubelänk när den ändå suger, OM inte leverantören av länken informerar mig först. Bra såHoltz

tönt

Tråkigt med folk som är så tråkiga och rädda för länkar speciellt youtube-länkar! TRÅÅÅÅÅÅÅK. vägra ta sig tiden att titta på nått som nån annan skickar, speciellt om det är en nära skön polare som man vet kommer skicka nått kul. men nej nej nej. SOM ATT DU ÄR SÅ UPPTAGEN.

SPY.

/jenny

Begäran!

Nej, jag tänker inte klicka på youtube-länken du skickar till mig på msn utan att du först säger vad det handlar om. Så att jag kan avsätta ett par sekunder för att avgöra om det är värt besväret att beklicka denna. Måste tänka för- och nackdelar, väga dem mot varandra. Nu vet du det. Gör inte om detta. Gör rätt.Holtz

att fastna i dörrhandtaget

Dagens hora går till alla jävla dörrhandtag.
En av mina "klänningar" har lika många revor som jag brände hjärnceller igår. Skillnaden är bara att igår var jävligt roligt, men det är så jävla STÖRIGT att fastna i dörrhandtaget så tröjan slits sönder. Detta är något som sker i 4/10 gånger jag ska runda en dörr. Jag försöker göra svängen så liten som möjligt för att tjäna tid liksom, istället för att gå runt dörren eller stänga den, och sedan gå förbi. Men detta resulterar i djup agression gentemot dessa otroligt snärjiga handtaget. Snart har jag ingen tröja kvar! Utan en jävla trasa.. som jag EJ tycker om.


Klänningen.

Holtz

FRÅN JOHO TILL TOWA

TOVE! inse, jag slutar 19 istället för 20 idag! Vilken jävla triumf va..? JAPP! Så jag drar förbi en snabbiz @ home sedan beger jag mig mot Tyresö. Uppfattat?! Svara mig med ett sms
/ Jojje

Onoff für allez!

Har trettio minuter kvar på lunchen. Det är så jävla kul att jobba! Inse...r det nu. En del kunder står man och ler mot, ni vet med vilket leende. Det som ser gulligt och omtänksamt ut men ustrålar EGENTLIGEN jag-dödar-dig-om-du-inte-drar-snart. 
Men det gäller att inte glömma:
sparka inte in dörr efter du hoppat in genom fönster


Holtzi

Release: den förträffliga musiken pt 3

UTE NU:
Den förträffliga musiken pt 3

STÖRT bra


Historikern, den jag hatar

På ett sätt är vi ju alla historiker! Vi har vår egen story att berätta. Men, det finns en historiker jag inte gillar. Den fantasilöse, principfaste historikern. Så jävla tråkig! Malou Von Sivers är en sådan. Hon fråga alltid självklart frågor där svaret är uppenbart. Hon kan sitta och fråga ett våldtäktsoffer eller en cancerdrabbad "hur kändes det när det hände?". Men JAH! Intressant! Samtalen är så jävla pinsamma, tråkiga och förutsägbara. Precis så INTE en intervju ska vara. Alltså PRECIS.


Holtz


Spotifyföljetong!!

För att skydda allt från förstörelse heter första listan i spotifyföljetongen i sann "team rocket" anda.

Playlistorna kommer att följa olika teman stilmässigt, men det hör ni själva. Kör nu!

random tower

tre stört bra låtarHOLTZ!!!!!!!! inse

update från en fett serri lektion
/ jenny

rebounded

Onsdagsfärden ledde oss rakt in på Babas! Återträffen med röjet, den var bra. En dröm jag har är att filma varje skål på krogar, klubbar och pubar i Stockholm en onsdag, och sedan jämföra det med hur intensiva skålarna en lördag är. En skillnad MÅSTE ju visas! Drömmen ska uppnås.Ikväll ska Twilight New Moon skådas. Det ska bli ett sant nöje
holtZ

2 december och jullistan e här

Några har redan fått den, men nu släpps den officiellt:

http://open.spotify.com/user/randomtower/playlist/4OT4MJL73Aj3phzHJlxuBptoveSHIT KUND KOMMER!!!!!!!

Langar lägesrapport ifrån onoff. Sitter i kassan... inga kunder inom tillsyn.. nu kommer det en

HEJ!!!!!!!!/holtz


RSS 2.0