Sju års olycka börjar IDAG

Tjena jag pajade en spegel imorse....

Efter klättring i sickla med skolan missade jag precis bussen. Så jag vandrade in på både ONOFF och SIBA för att hitta det perfekta paret hörlurar att köpa till ipoden. Så efter 25 min kommer jag fram till kassan, helnöjd! Dom är snygga, bra, vita, 249 kr. Tror ni inte då att plånboken ligger i Agnes väska. Agnes, som då var halvvägs borta i mälarhöjden.

Jag går ut. Tar den jävla bussen. Jag åker bara till tyresö centrum där jag har min cykel. Tänkte cykla hem den. Men nej nej nej nej. Såklaaaaaart har nån snott den. Schysta klubben.... tack.

Sen då. Sassy-jassie skulle ha lite modevisning på F12 ikväll. Vi stog på under tjugo-listan. Nice! Jag fixar mig i 2 timmar för jag har inget annat för mig. Lockar håret. Det regnar. Kul. Kommer till F12. Har glömt mitt legg. FITTAJÄVLAHORA. Åker hem. Ma och Pa är jätteoförstående och sura. Och då vet dom inte ens om att jag har haft bort deras cykel.

Tur att man inte är den som surar! :D:D:D:D:D:D::D:DD:D:D:D:D:D::D;:DF;KLFHuieftwuiltAghasfh

/ tove


Flipparsöndag

Vad fan, jag skrev nyss lösenordet i adressfältet när jag skulle logga in! *pinsamt*.

Idag känner jag mig som alla andra människor som har varit ute igår lördag. Jag behöver inte säga mycket mer än så. Det räcker nu. Jaja. Nog./jerrie
Canal+, måtte det suga

Vad är mening med canal+ (borsett från sportkanalerna) när det ändå bara är skitfilmer som visas? Vad fan tänker dom med.. Man vill ju ha canal+ för att se på filmer VÄRDIGA att se. Nog med att det är bortkastad tid att ens titta på en jävla film som inte ger än något mer än "jättefin och behövande insikt i livet". Asså vad fan/ Johanna


"Kul"

Fyfan vad jag HATAR när man - efter att ha halsat vatten ur en 2liters petflaska - ens resonerar kring om man ska sätta på korken eller inte. Man tänker kanske "vafan, jag ska ju ändå dricka inom några minuter igen". Vad fan händer? Man skiter i att sätta på korkjäveln och så självklart sparkar man till flaskan med foten eftersom att man PRECIS ställt den bredvid foten i PERFEKT LÄGE för att välta den. Yes vad kul det är att springa till toan och hämta papper för att torka upp vattnet man spillt ut (för att man varit så jävla dum) när huvudet redan värker som om en jävla orkan + tsunami + jordbävning + rave och feber på det.

 
 

/ Johanna


Äckligt

Sitter och tänker och mår så jävla illa när jag tänker på vissa ställen man drar till och förkrökar på. Känns så jävla oskönt. Fyfan jag spyr när jag tänker på det bläbläblbälbläbläblä. Tänker alltså vägra det.

/ Holtz

Driver dirigenterna med oss?

Jag kan inte, på fullt allvar, tro att en dirigent (människa som står och viftar med händer eller pinne framför orkester) har en avgörande och RIKTIG roll i vedebörandes arbete. Rörelserna liknas vid en redigt MS-sjuk person och spelarmännen i orkestern; de som spelar trumpet, fijol, harpa, flöjt eller vad det nu är tittar ju fan inte ens på dirigenten. De har ju fan EGNA block med noter framför sig  som det glor på.
Bluffen ÄR genomskådad.

/ Johanna


Akut viral nasopharyngit

Fyfan vad jag hatar när folk klagar över att de är FÖRKYLDA. En förkylning är den sammanfattande benämningen på infektioner som drabbar de övre luftvägarna och näsans sle*hinnor. Vanliga symptom är öm hals, rinnig och täppt näsa, nysningar och hosta. Ytterliggare symptom kan vara ögoninflammation, muskelsmärta, trötthet och huvudvärk. Hörde jag feber? NEJ! Och feber är ändå det värsta. Om man inte har feber, klagar man inte. Inget är jobbigt så länge inte kroppen REAGERAR på bakterierna i kroppen i form av HÖG, JOBBIG, JÄVLA FEBER.

De värsta är ändå de som inte var med på idrotten i skolan på grund av att de var förkylda. Jävla idioter. Visst om man använde det som en bortförklaring för att man kanske hatade idrotten, men annars är det inte acceptabelt.
Jag fick 17-21jobb i måndags. Hann jobba i ett och ett halvt pass, sen hade jag över 39graders feber. Känns så jävla bra att inte kunna jobba de första dagarna på sitt nya jobb.

/ Johanna

jaha

okej

the perfect revenge

jag skrattar. skäms. asgarvar. skäms. mår illa av ångest. asgarvar igen.

detta är mina känslor inför gårdagskvällen. hysteria! helvete. Men det känns skönt att ta med med en klackspark och låtsas som ingenting. det var ju i princip ingenting. bara dom här små ångestladdade detaljerna. äsch jag vet ingenting. för vad fan vad hände igår egentligen?

här på apoteket kan man i alla fall vila upp sig. glömma det som varit. nicole och jag har stått och skrattat hela dagen. senaste exemplet, när vi googlade på svininfluensan:

09:04


09:03


Bild:lelove

Lägesrapport om helgen

I fredags började kvällen hos Dennis med Johan, Ulrika och Anna. Jävla nice. Sen drog vi till F12 och splittrades pga lågkonja i plånboken. F12 var trevligt, vädret tillät oss att vara där. Det var bra gjort.
I lördags hjälpte jag min kära syster med sin lägenhet och vi fixade med massa saker. Var även bjuden till fröken Aune för festligheter eftersom att hon i veckan fyllde 20 barre. Var tvungen att tacka nej då syrran bjöd på kräftor med hennes sköna vänner. Mötte istället upp alla snyggingar på Bauer, vi drog vidare till 54, sedan till Lokal och för att sedan bemästra Spybar. Jag tackar för en gemytlig kväll.


Joelle, Malin, och JAG! FYFAN! Hehe.


Det var denna dam vi firade med en jävla utgång! Riktigt ANGENÄMNT och ROLIGT och SKOJIGT!

/ Holtz

coconut skins


Hur fan?

I föregående inlägg skrev jag överhuvudtaget. Jag började tänka vidare på vokabeln och stavningen. Över huvud taget, över huvudtaget eller överhuvudtaget? Jag skriver ihop det, samma sak med ihop, imorse, idag, ikväll. Har aldrig förstått riktigt vad som är det korrekta. Min magkänsla säger mig min icke-särskrivning på dessa ord är rätt. Eller?

/ Holtz


"Min mobil är borta"

Nuförtiden blir de flesta av mina vänner INTE förvånade om de skulle få ta del av informationen "min mobil är borta". He he, måtte detta ha blivit ett stötande faktum! Men mot min egen förvåning grips jag av större panik när mobilen vibrerar i fickan för att batteriet går mot en långsam död, än när jag inser att mobilen överhuvudtaget inte finns i fickan.
Kontentan av detta inlägg: idag mellan kl. 12.00 och 14.00 kommer min mobil att vara DÖD! SLOCKNAD! LIVLÖS!/ Holtz


Ja, eller vad trodde du?/ Jenny


Love those niggas

När jag för första gången, en vinter för cirka tre år sedan, köpte en musiktidning efter att jag i en eventuell snöstorm tagit mig in på Pressbyrån, föll jag för många negrer på samma gång. Med tidningen fick man en cd-skiva. Best of Motown. Vi har inte lämnat varandra än, jag och soulen, utan vårt band har bara blivit starkare. Män som Smokey Robinson, Edwin Starr, Otis Redding, Sam Cooke, Jimmy Ruffin och the Four Tops är män att lita på.
Men förra veckan hamnade jag framför American Idol-finalen och belyssnade Adam Lambert sjunga sin version på Sam Cooke's A Change Is Gonna Come. Jag gillar den. Adam har mer diskant i rösten, vilket gör Sam's låt mer angenäm.


Men visst fan är båda talanger på sitt sätt. Trots att deras utseende är JÄVLIGT olika, hehe.

/Holtz

Onsdag morgon

Jessica väckte mig cirka sju-halv åtta imorse för att hon skulle åka och jobba. Men hon var sjuk, igen, så hon åkte aldrig. Istället ligger hon på soffan och sover med en FULL(!) tekopp och Americas Next Top Model framför sig. Hur kan man strunta i det? Fyfan.. Om hon hade sagt till i tid INNAN hon somnade hade ju fan jag kunnat tratta i mig tet INNAN det blivit kallt. Koppen ser så. jävla. värdelös. ut när den står där, kall, hjälplös och övergiven. Trots att Jessica ser så söt ut när hon ligger där under den benvita filten på den mörkbruna soffan och även hörs på ett sjukligt sätt, så blir jag ledsen inombords..

/ Jojo


Pride!

Vesslan langar.

Fashion

Förstår mig inte på fashionistas... I modebloggar... fett stela brudar. Astrista liv.


Det HÄR är en dagens outfit, nu snackar vi.


/ Jerre


För ful för larran, för snygg för weekday, för nykter för babbas, för full för white room

Men sen då, vart fan ska man?  Subkulturkrockarna skakar omvärlden.

/ Holtz


Shit

Gorf

Gamla tider

Jag var så söööööt i högstadiet jaaaaaa!!!!!!!!!!!! haha/ Jerr


Jaja

Idag vaknade jag inte, eller jag gjorde det men kunde inte öppna ena ögat! Trots detta är halsflurren bättre iaf! Fyfan. Men jag kom upp på benen och satte mig och käkade frulle med Jojje som idag ska provjobba hehe! hoppas det går bra för henne. Idag kommer jag väl inte åstadkomma så jävla mycket tror jag. Ska rehaba mig som fan nu under helgen, eller åtminstone  försöka! Och ja juste, har nog aldrig varit så här snygg i hela mitt liv <333333

"They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no'"

/ JennyLägesrapport 14:17

Jag och Jenny gick upp vid klockan tio, kollade på Doctors, åt frulle på balkongen och sedan körde vi en runda Alfapet. Jag vann med ca 20p mot Jerre. He he. Nu sitter vi i Jerres rum, eller, jag sitter här och Jerre ligger på spikmattan. Snart är det min tur. Och snart är det Tyra Banks Show. Kalla det bortkastad tid när man kan sitte ute i solen och steka istället, men när båda knarkar Kåvepenin och knappt vill se sig sjäv i spegeln så föredrar man inte Livet Som Stekare./ Holtz

Triumf!

Röj vs hemmakväll 1-1 och det känns skönt. Det brukar kännas som att jag har missat något om jag varit hemma på lördagen och även tar det lugnt på söndagagen. Och eftersom att man oftast drar sig till lugnet på söndagarna behövs det lite omväxling med röj på lördagen också. Och om det istället blir chill-röj-chill-helg blir uppdelningen mer stabil. Lutar inte mer åt det ena eller andra hållet. Men nu behövdes fan inte det för i fredags festade vi för många helger framåt känns det som. Kvällen var en av de lyckade, för trots att man kanske vaknar upp i en 70talists binge på Odenplan och inser att plånkan ÄR tom är ändå den där kvällen ett jävligt bra minne blott som vi nästan helt minns. He he.

/ Holtz


RSS 2.0