Livet på landet

Det var lördag och klockan hade passerat 12.30. Samlingen var kommen på Medborgarplatsen. Systemet, ICA, alla var vi där. Vidare till Waxholmsbåten, den inväntade oss passagerare, två av oss kom precis i rättan tid, innan avfärd. Lyckat. 

  

Häng på båten i solen, drygt en timma senare anlände vi till platsen, där det hände. Stolarna, borden, upp på verandan! Fram med krökat för vissa, men inte för de dumma jävlarna som tabbat sig och konkat med sig för lite krök(fan). Men som ändå visade sig vara, jävligt lagom. Men som ni vet, är lagom aldrig tillräckligt. Grilltime.

 

Kvällen var kommen och ölspel hit och dit. Ni vet hur de är. Efter ett par timmar var alla jävligt lyckligt berusade och sprang omkring, låg, hoppade, dansade vilt och försvann. Dagen efter försvann hälften pga arbete på måndagen. Men vi överlevare som var kvar hade en jävligt hård, energifattig dag och natt att se fram emot. Den var nice.Hemfärden blev trögare än väntat då en dum jävel kollat fel på båttidtabellen, tabben K2. Båten skulle alltså bara avgå på tisdagen, inte måndagen. Men som tur var kom båten ändå, åt fel håll. Vi fick haka på ändå då personalen kom till undsättning för oss dumma jävla idioter. 30 min till Lillsved, väntan på buss i 1 och 20, bussresa runt hela jävla värmdö med tre bussbyten. Ett donkenbesök hann vi med. Till slut kom vi fram. Slussen, efter ca tre timmars resa. Nöjda.  

/ Holtz

 


Kommentarerna

Kommentera då!

Vem fan du är:
Kom ihåg mig?

E-posten: (publiceras ej)

URL/Bloggadressen:

Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0