Nice unge!

Arsenal - Man Utd ikväll. Söderhof eller Ukkszor. Skit samma, kröket har redan börjat. Sitter och lägger en nice make up, trodde jag. Tills min systerdotter also known as Sofi kommer och säger "moster det ser ut som att du har två blåtiror". Tack, för det är ju fashion! Tjugo minuter senare försöker hon kompensera sitt uttalande och kommer in med en bukett vitsippor. Cp vs gullig 1-1.

  

Holtz


VSDA traskar

Förra veckan var VSDA-gruppen ute på promenad och blev fotade. Såhär såg det ut:Kan ni gissa vem som är vem på bilden?
Hehehe
/ Holtz


The Lovin' Spoonful - Daydream


Jag har inte berättat hela sanningen

Det blev inte Slagskeppet som jag ponerade! Istället drog jag från Sanna's crib till Magenta och mötte upp Patrik & co. Det var ju jävligt röj. Mötte ju upp en och annan Jenny där inne också, förvånade och karate som jag var. Det var det sista jag såg av henne... Men shit the same! Vafan hände sen då? Jempie och Fanny krockade jag med någonstans i fyllevimlet mellan Magenta och Whitie. Kom ju in där, men kom fan lika lätt ut. Fän.. Hoppade in med Jempie & co i någon bulle till någon annan bulle's crib. Var ju där ett tag, lite fight lite chill sen drog jag till Patrik igen och drog slaggen. Vänta nu.. sa jag allt? NEJ! I taxin tappade jag ju min mobil hehe. Gjorde jag? Ja, det VET du. Som den ninja jag är fick jag tillbaka mobilen igår av taxichaufförens dotter i Hallunda. Älska livet. Älska röjet./Johanna


Nej men alltså det GÅR inte

Haha fyfan jag kan inte va tillsammans med nån. Inte agnes heller. DET går verkligen inte! Alla dom här störda grejerna som man gör som man absolut inte kan visa för en man. Haha åh herregud. Ni vet sådär man ser ut i duschhandduk framför TV:n och kanske äter inlagd gurka.


Dricka direkt ur gräddförpackningen?

Dålig vana...

/ ingen vill erkänna, men man kan gissa vem

Hampy tipsar!

Min vän Hampus tipsade mig om min lillasyrras blogg smultrontrion. (frågan är om det är en trio?) Och fan va rätt han har! Den är skitroligt. Fyfan.

Jenny säger (jenny..är inte hon död?) att hon är mig upp i dagen, och lite så är det ju. Hon är störd, rolig och bakar muffins. Vilken jävla brud!

Vissa trodde att det var JAG som skrev den och typ drev, men nej nej...It's all Lil' Becky. Rebecka alltså....

Läs till exempel senaste inlägget:
"Jag tror att en fågel nyss flög in i mitt fönster"
HAHA det var allt. Fyfan!

 

/ tower


RIP hjärtat

Jag har inte kunnat blogga sen det hände. Johanna verkar gå vidare som om ingening har hänt, helt oberörd. Vet hon ens om det? (Det är faktiskt inte säkert eftersom hon har tappat sin mobil) Nu är vi bara två vadsaduatt-bloggare kvar. Men ni stannar väl?

/ tove 

Livet på landet

Det var lördag och klockan hade passerat 12.30. Samlingen var kommen på Medborgarplatsen. Systemet, ICA, alla var vi där. Vidare till Waxholmsbåten, den inväntade oss passagerare, två av oss kom precis i rättan tid, innan avfärd. Lyckat. 

  

Häng på båten i solen, drygt en timma senare anlände vi till platsen, där det hände. Stolarna, borden, upp på verandan! Fram med krökat för vissa, men inte för de dumma jävlarna som tabbat sig och konkat med sig för lite krök(fan). Men som ändå visade sig vara, jävligt lagom. Men som ni vet, är lagom aldrig tillräckligt. Grilltime.

 

Kvällen var kommen och ölspel hit och dit. Ni vet hur de är. Efter ett par timmar var alla jävligt lyckligt berusade och sprang omkring, låg, hoppade, dansade vilt och försvann. Dagen efter försvann hälften pga arbete på måndagen. Men vi överlevare som var kvar hade en jävligt hård, energifattig dag och natt att se fram emot. Den var nice.Hemfärden blev trögare än väntat då en dum jävel kollat fel på båttidtabellen, tabben K2. Båten skulle alltså bara avgå på tisdagen, inte måndagen. Men som tur var kom båten ändå, åt fel håll. Vi fick haka på ändå då personalen kom till undsättning för oss dumma jävla idioter. 30 min till Lillsved, väntan på buss i 1 och 20, bussresa runt hela jävla värmdö med tre bussbyten. Ett donkenbesök hann vi med. Till slut kom vi fram. Slussen, efter ca tre timmars resa. Nöjda.  

/ Holtz

 


Det är ju fredag!

Idag då, jo vad fan. Solat, syrran, stan, farsta, syrran, jordgubbar och grädde, fyfan vad gott, nu söder. What to do, what to do. Det blir röj, men på vilken nivå och vart är frågan.Det blir slagskeppet! Typ.

Holtz

GRATTIS!!!

Idag fyller min vän Helen år! 18 barre!!!! congraaaaaaaatzzzzz vafan!

Jag kommer ihåg när vi var som mest tajta vänner runt 2006/2007 och då kommer jag ihåg hur vi längtade efter att fylla 18 och nu är det dax hehe. Mycket har hänt på tre år, mycket som har gjort att vi har glidit isär vilket är tråkigt. Men sånt är livet. Men på fredag ska vi ut och röja tillsammans i alla fall!

Hittade en fett schteekig bild på oss från 06 tror jag. Haha JÄVLAR vad fashion. Helt sjukt. Måste vara nån gammal playaheadbild.


Jenny


Kharma


En ärlighetens dag

Men sedär ja! Jag var i skolan klockan 7.50 och inväntade mattelektionen. Iakktog, blev delaktig, sög åt mig, beräknade, adderade, värderade, subtraherade, inberäknade, la ihop, förväntade och summerade. Matematik C i all ära. Vidare till bildlektionen. Funderade noga, sökte i minnet, reflekterade, föreställde mig, avbildade, beströk, penslade, färglade och kolorerade. Lunch. Naturkunskap, vad är immunsystemet? Lyssnade, ställde frågor, tog in, besvarade, inhämtade kunskap, svarade på instuderingsfrågor. Duktigt. Historielektion men ingen lärare närvarande, alltså hemgång. Väl hemma, te, svara klart på resterande instuderingsfrågor, äta Lindt chokladbollar (läs: bollar av ren jävla choklad), te igen, skåda Tyra Banks show om boobies. Soft med lediga program och eftermiddagskoma.Holtz

Allt är fåfängans fyrverkeri

Jag kommer ihåg för ett par år sedan. Jag hade just langat dissen till en kille som nog var ganska intresserad. Jag tänkte att jaaaja, vi kan ju vara kompisar istället. Jag tror att det var Jenny Löfgren som sa då att "tove.. man vill inte va kompis med nån som man är kär i" Jag minns att jag verkligen inte förstod vad hon menade. Varför skulle man inte vilja det? Hellre det än inget. Men jag tror jag fattar nu.


den här bilden var ju kärleksfull i alla fall!
/ stewie

Hur svårt kan det vara?

Den som inte stavar te just annat än t e borde fan i helvete bli bannad från allt utrymme i hela JÄVLA universum!


Hittade ingen video där originalet Ray Charles lirar. Så jävla krispigt gjort av honom annars, men den här duger väl. Låten är nice.

Holtz

DÖLJ!

På facebook finns en jävla massa olika applikationer och tester som alla kör igenom hej vilt non stop. Dessa har jag dolt som in i helvete (på facebook som ni kanske märkt kan man dölja vissa saker så det inte ska dyka upp på sin home-sida). För det första är testerna de mest oseriösa någonsin, för det andra är de inte alls roliga och för det tredje så räknas de inte ens som tidsfördriv. Vad är då meningen?
Det enda rätta vore om det faktiskt var så, i märkligheten vi lever i. Tryck på DÖLJ så försvinner just det du vill ur ditt liv. Lite som när man delete:ade sin gubbe på The Sims. Sen när man kände för det fick gubben vara med i spelet igen, påfylld och redo.

Imorgon blir det gym sen skola, tänkte jag ja i alla fall för 10 sekunder sedan. Nu tänker jag, gym? Nja, känns inte så nice. Skolan? Ja, ifall jag hade min dator med mig vilket jag inte har. Vad ska jag göra där, egentligen? Har arbeten jag måste göra, men ingen dator att skriva på. Jobba matte då? Nja, Emil är inte så skön på fredagar utan mest dryg.. känns inte som att han vill hjälpa mig. Vad ska jag då göra på dagen då tänker jag? Till banken måste jag eftersom att det inte blev av idag. Vad fan ska jag ta mig till ända fram tills klockan blir 20:30? Då är det ju middag som gäller, lite röj och sen röjig utekväll. Imorgon skall inte bli en väntans dag!

Holtz

0.4 kg naturgodis och en förlust senare

Jag besitter stolen i köket som den hedonist du är. Matchen mot Malmö var en sådan match där prestationen aldrig nådde toppen, där passarna aldrig kom riktigt fram och där spelarna aldrig riktigt var på rätt plats vid rätt tillfälle. Inte mycket hände. Martin Mutumba var ändå skön, hehe.
Senaste veckan har mitt tidsfördriv varit att spela Mafia Wars på facebook. Quadrapop-eran slutade i början av februari och nu antar jag att det är dags för en ny era, mafia wars-eran! Dessa typer av spel kompletterar min tristess. Quadrapop fanns i mobilen och var tillgängligt vart jag än befann mig (förutom när jag tappat mobilen) och mafia wars spelas på facebook. Jag tycker ändå om båda lika mycket. Fast jag saknar quadra, åh.. mina kära rekord som ÄGDE era små jävla gayrekord!

Holtz


MmmDet här lyckades jag och Tove skrapa ihop idag i alla fall. Vad fan lyckas du med? Nej juste... ägd.

/ Jenny

Sista

Nu ska jag gå ner och äta viltskav med syrran. Hon är 12 år och heter Rebecka.

Här e hon.

/ Tower

Psycic meeeedium! Kom dåå

Jenny http://vadsaduatt.blogg.se!!!!!!!!!!!! säger:

har du tagit min vita bh?!

tove säger:

den ligger på golvet

Jenny http://vadsaduatt.blogg.se!!!!!!!!!!!! säger:

naej, den aer ikke main! de ee dein!

JEG KENNER VA JEG KENNER!

tove säger:

hahahah

Svaret är Ja, haha. Jag har faktiskt tagit den. He he he. Hon får hämta den själv!

/ tove


Nerd-aktigt


April nu igen. Känns det som det? Njaaae.
/ tove

Mitt mode idag:

Ni där, ni som är lite äldre. Ni kan va glada! Ni ser i alla fall slutet av den här jävla tunneln. Vad ser jag? Kan lika gärna vara blind. Tack....

Acre: Templars tunnel

/ också från t

Så här vare!

När jag petade lite på zombiegrodan med foten var den helt torr och som viktlös. Uppstoppad? Kanske. Jenny fick i alla fall en jätterolig min.

/ tower

It's alive!!! or is it?

Fyfan när jag kom hem idag så möts jag av bilden nedan. Så jävla äckligt med grodor och paddor helt sjukt och det är inte första gången just denna padda är och hälsar på. I helgas (haha helgas) så låg den med huvudet klämt i dörren och sen hoppade den ner i en liten grop brevid dörren vilket betyder att den fortfarande lever. Det måste vara en zombiepadda!!!


Doed? Nae, zombie.

/////////////Jenny

Sanningen

Man föds, man bidar sin tid, man kliver fram.

Tillsammans für alle!

http://open.spotify.com/user/johannaholtz/playlist/4QZZaK3rgCdjAxzYhMXA0R 

Denna spelningslista är en collaborative playlist. Alltså kan både du och jag och även alla de andra lägga till låtar i denna lista.
Är du preferensutilitarist är det ingen tvekan om att du redan lagt till spelningslistan, eftersom att det är min önskan. Men om du nu inte är det, gör det ändå så skapar vi något riktigt asnice tillsammans!
Fan vad roligt hörrni!Holtz


Jag sitter..

men inte mycket mer än så. Finns det något värde i att sitta här i köket, titta ut genom fönstret och skåda två jävligt fula fåglar som ser ut som en blandning mellan höns och duva? Nej. Därför borde jag göra något, men låt oss säga att jag gör någit i och med att vänta. I väntan på vadå? På att mitt hår ska torka. På att tekokaren ska bli klar. På att Steffi ringer och vi stämmer träff då vi måste till en jävla bank. På att jag ska bli klar/komma igång med min filosofiuppsats. På att klockan ska bli 19.00 så att jag kan sätta mig ned på västra och välkomna ännu en seger för AIK idag. Inte mycket mer än så!Holtz

det offentliga mumletVAD FAN SA DU ATT!?Jenny

Hehe

Jag och Johanna satt och drog lite funderare för några dar sen. Typ i helgen. Vi kom och tänka på den sjuka tanken "Vilken riktning har tanken?" Är den norråt, söder ut, eller öst eller väst? Det är ju helt sjukt om man tänker efter för tanken leder ingenstans fast den gör det. Hmmmm !?!?!?!?!?Babasssssssssssssssssssssssssss
/ Jenny

Bussfunderingar

Jag tittade ut genom fönstret och såg en mamma med barnvagn och en grå långhårig hund som hon släpade efter sig i koppel. Och jag fick en sån sjuk känsla. Fan så sjukt det såg ut. Jag såg kopplade hundar på flera håll ifrån bussätet och insåg mig själv se på dem på ett helt annat sätt. De såg ut som slavar med kedjor runt halsen. Slavar! Så jävla hemskt. Jag fick rysningar och mådde lite lätt illa. Tänk er att va hund. Helt skild från sin familj. Såld. Ha en ägare. Vara ägd for a life time(lite som Jenny) Och denna hundslav tränas att göra konster för att underhålla sina ägare. Fucking insane! Avskaffa slavsamhället. Free the dawgs! 


en slav

/ stew

Med vänliga hälsningar!


ja vene. för mig var det roligt iaf

/ tove


Vem fan är damfotboll?!

Är hos Jenny, ligger i sängen. PÅ Jenny faktiskt. Sjukt? Nej, något som är sjukt är att jag nyss skådade Peppe på Sporten. Det hela började bra, men avslutades sedan med att "damernas matcher drog igång idag i göteborg....." och då slog det hela mig att.. VEM. FAN. BRYR. SIG? Allstå fyfan.

Holtz

HEHE

Du heter: Johanna Holtz
Smeknamn: pronto, jojje, k1
Låt som när du är ledsen sörjer till: en av alla är hans zimmer - this land
Beroende av: te
Vad tror folk om dig? att jag är oseriös JÄMT.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? din mobil suger kuk. ringer imorgon. puss
Var bor du? lite här och var
Trivs du där? lätt
Äger du några Converse? yes
Sprit, cider, vin eller öl? cider är fan för sött och vin har jag krökat sönder så det blir sprit
Brukar du bli för full? aldrig hähää
Vad har du för mobiloperatör? 3
Är du allergisk mot något? tydligen katter och någon gräsgrej
Hur svarar du i mobilen? men tjaaaaaaa eller hallå
Vem ringde du senast? tobias alvbäck
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? ja jag kommer är ni hos jenny okej bra hej
Antal timmar sömn i natt: ingen aning
Sov du ensam? nej
Brukar du komma i tid? typ
När mår du bra? när jag garvar eller röjer
När blev du fotad senast? i natt
Hur känner du dig nu? lite skakis, fan lite taggad också men ändå inte
Vanligaste färg på dina kläder? svart
Vad tycker du om fötter? ingen inställning till detta fenomen
Vad saknar du? mamma och lillebrorsan
Hade du en bra kväll igår? ja
Favoritdryck på morgonen? te
När brukar du oftast gå och lägga dig? sent
Är du blyg? nae
Sysslar du med någon idrott? fotboll, TROR jag ja? men det var ju förut..
Vill du hellre ha mail än brev? brev
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? yepp 
Har du spytt offentligt? jadå men inte som vissa andra - lägger en mitt på tuben hähä
Är du nöjd med ditt liv? ja
Är du bortskämd? nae
Vad gör du i morgon? hookar med några softa i solen
Vad är det värsta du vet? när folk rubbar min jävla existens  
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? fan ingen aning
Vad längtar du till? när jag drar utomlands
Har du bra vänner och äkta vänskap? ett jävla SKÄMT, ja som fan!
En speciell dag du minns?
Hur gammal är du? fyller 19 den 16e juni
Du samlar på? sköna bilder
Vem ringer du när du är arg/ledsen: någon av mina kära friends
Gillar du golf? så jävla tråkigt
Vilken tid gick du upp idag? runt 11
Har du sovit i din egen säng inatt? nix
Har du strumpor på dig nu? nej
Är det okej att gråta? jaaa asnice
När grät du senast? nästan nyss när en dude vann hela jävla potten i sanningens ögonblick. HAN GRÄT = JAG GRÄT
Vad skulle du göra om du vann en miljon? dra utomlands
Bär du glasögon eller linser? nae
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nae
När går du upp ur sängen en helgmorgon? ganska tidigt
Har du piercing? nae
Vill du gifta dig? vet inte
Vill du ha barn? ja en eller två kids
Solar du ofta? när det går
Är du bra på att laga mat? som faaaaaan
Är du flygrädd? som faaaaan
Vad dricker du helst när du är törstig? te
Vilken är din favoritglass? twister eller cornetto classico
Tror du på ett liv efter döden? typ
Tycker du om sushi? typ inte, borde ju göra det!
Vad äter du helst när du ser på film? choklad och te
Bor dina föräldrar tillsammans? nej
Har du tandläkarskräck? ja
Är du morgon- eller kvällsmänniska? båda
Vilken ögonfärg har du? grönish
Har du någon gång gråtit dej till sömns? aa
Biter du på naglarna? nej
Hur ofta tränar/motionerar du? hähä vene
Senaste låt du hörde? silversun pickups - lazy eye


Jesu-fyllan!

sms från maxx:
Föfaaen första biran redan pyschad och snapsen i frysen. Ikväll börjar jesu-fyllan! man krökar i tre dagar sen återuppstår man den fjärde. SÅ firar man påsk!!!!!!!!!

/ tove

Glad pårre

Vädret e med oss denna afton. Och fan inte vilken afton som helst! Påsk afton va??? Miriam är lämnad av sin familj denna weekend så nu är vi tjejer här istället och ska röjja in högtiden och fira att jesus dog. As-kul!

Tobbe fyller 19 idag FAN!!!!!!!!!! Grattis

/ te


Fett


Sköntyy

Nu har jag fått svar på alla sms utom det sista. Hehehe... Jag mår dåligt idag. Jag måste åka till skolan och hämta en bokjävel i skåpet. Fett dåligt. På mitt påsklov. Hoe...

/ tauer

Känn ingen sorg för mig Sergels torg

Va ere med folk och inte svara på sms??!!!

Det här t ex, svarar man inte på det kanske?
"Tack för ikväll babysar <3 ett jävla flyt med bussen! fyfan :)"

Nej men tydligen inte då.. Aa men det här då?
"Va med mig och maxx ikväll då efter mitt jobb!"

Det lät inte lockande alls eller vadå...? Tack för inget svar. Okej men det här då?

"Tja! Lika bra att jag säger det på en gång istället för att göra det ännu störigare och vänta. Men det känns inte riktigt som att vi passar ihop så vi kan lika gärna skippa att ses nån mer gång. Antar att du förstår! Ha det nice"

Ett "OK" är väl fan inte för mycket begärt. Töntar alltså...

/ stewie

Are we Hugh, man, or are we Dan, sir?

Haha så nöjd med rubriken. Fan, med dagen också. Lyssna på den här.. Kom i tid till skolan, hittade ett ägg i kinder ägg-jakten, ägde mig själv på lektionerna, åt en utsökt lunch, fångade lite sol i ansiktet, åkte och jobbade i 5 och en halv timme, kom hem och joinade pappas kalas, åt den goda maten. Tack käre gud. Tack för att jag får sova nu också...

pussAR från tove


så jävla konkret och bra!

diana_javla_fitta.jpg picture by tovenilson

Incest-offer


Men tänk er va snabb han ska va...

det är mycket nu

...men jag vill ändå dela med mig av ett sjukt skönt prank jag tänkte ut imorse när jag stod och tog på mascara. Tänk er en butik som säljer grejer. Affären har hela tiden koll på vad för slags varor som säljs. Detta registreras i deras databas så att de sedan kan kolla statistik och betala skatt på försäljningen. Tänk er nu att kunderna som köper varor ställer tillbaka dessa i hyllorna efter att de betalat. Eller att man fyller på deras lager själv. Exempelvis att man går och ställer dit 20 mjölkpaket. Det här kanske inte låter som ett av de roligaste practikal jokesen men min hjärna gick upp i högvarv där jag stod framför spegeln imorse. Affären skulle fuckat ur! Inget skulle ha stämt och man skulle kvaddat deras system totalt. Fett sjukt joke. men stört! Tänk eeeeeeer.

tove

RSS 2.0