"Tove du har ett väldigt energiskt hjärta"

Jaha och vad ska det betyda?
Då behöver jag ingen pace maker i alla fall.

Att hetsäta - mot alla principer

Varför fungerar jag så? (och min roomie Jempie för den delen och säkert 90% av resterande svennebefolkning). Jag är inte hungrig. Jag gick nyss en runda i stan. Fortfarande inte hungrig. Inte ens sugen! Kan du fatta det jag:et! Gick in på ICA, köpte för det första de äkta suketterna från Hermesetas (eftersom de vi har hemma nu suger så jävla hårt och känns inte ens när man har i sitt te) och en naturgodis!? men VA? Är jag störd eller? Jag är inte sugen och är inte hungrig, aja. Så fort jag kom innanför dörren käkade jag upp fan allt godis och han inte ens sätta mig i soffan (obs typ 10 m bort från ytterdörren) förrän allt var slut. Jag åt och åt och åt och åt och åt och mellan varje godisbit jag tog upp la jag ifrån mig påsen igen, men en sekund senare hade jag den in mina händer.
Handlar detta om självdisciplin eller behärskning eller vad? jag spyr
/ Holtz


Vill du slösa bort ditt liv med mig?

Minnen av aprilhimlen av Håkan
Minnen av aprilhimlen måste va min favoritlåt. Eller det är det. Och jag blir typ kär när jag lyssnar på den. Jag känner mig sinnesrubbad. Ledsen? Glad? Ja mest glad. Det här har växt i mig åh så länge nu, regnmoln brukade jaga mig.

När jag hör den blir jag lite sentimental.
Ångerfull.
Drömmande.

Jag tänker på april i aprilsolen och vad jag gjorde då, vad jag sa och vad som fanns men som inte finns. Den mannen som nån gång sjunger den för mig vill jag gifta mig med! Du är den sortens flicka jag gillar, för du är tom och jag är tom.

Sånt där är slöseri med tid
Men då slösar vi bort våra liv

/ Tove


Howdy? Fan heller

Jag hatar all sorts jävla djurplågning i hela denna jävla totalitära värld. Fan också. Chillar i soffan, fett soft.. kollar på CSI, men helvete vad fan ere jag ser jävla vidriga människor som rider på en jävla stackars tjurjävel och längtas efter att kastas av? Att hata. Att avsky. Om tjuren hade tyckt om och njutit av detta spel hade den väl fan inte hoppat runt som en efterbliven damp-unge på koks? Hur kan folk vara så jävla intresserade av att skåda detta förödmjukande moment.

Men tjurfäktning då? Lika vidrigt det, alltså. Är det ett skämt? Det är ju bara psykopater som betér sig så. Vem fan kan njuta av se en ful snubbe i ful outfit stå med ett fult skynke framför en tjur och sen stabba tjuren i ryggen så tjurjäveln blöder ihjäl? En tjur dör av blodförlust på grund av människors strävan efter att bli mycket roade.
Hur kan man inte lida med tjuren? Om en hundvalp hade haft samma styrka och aggressivitet hade de gjort samma sak då eller? Om tjuren hade haft samma inre men fan inte samma yttre, cpn. Blir så jävla lack.

/ Holtz


Till Jenny från Johanna


Dirr från jenny (mobilblogg)


/tove

Hitlerbebis nazistparkering hästkista negerhora

Nu provar vi nåt nytt fräscht och jävligt intressant. Bloggar nämligen från jennys sony ericson, därav rubriken. Ericsons t9ordbok är så mycket roligare och friare än till exempel den i min negerhoriga nokia 5300. Jaja. /Tove

Vackra, härliga ord

Usch fyfan vad äckliga ord jag spyr vill fan inte ens läsa vad mina samarbetare har skrivit, men de lyckades, visst gjorde dem det. Kräkas glömde ni förresten, alltså ordet.

Men här kommer härliga ord som smakar och doftar underbart när dem uttalas:
Knaprig
Krafsa
Smultronhjärta
Glitterplinga
Regndroppar
Snubbla
Stjärnklar
Speldosa
Chokladfontän
Snöängel

/Holtz


Allemansäckel

Hej det är vi igen! Tove och Jenny. Under eftermiddagen har vi över en kopp kaffe spekulerat i ämnet "äckliga ord". Vidriga som fan. Inte ord som har en äcklig innebörd utan ord som vi bara inte vill kännas vid. Som känns så dåliga att lägga i mun att vi hellre drar en flera meningars lång förklaring än att använda just dessa ord.

Här är våra värsta exempel:
kulör
vårtgård
vårta
blödig
AAAH tove spyr. Jenny brukar faktiskt använda det här ordet.
leverfläck också känt som Johannas värsta ord.
smek, smeka och alla dess böjningar
nylle
orgasm
vi borde verkligen ha ett annat ord för detta! och det har vi faktiskt..
klimax och här blev begreppet värre än värst!!!
smutta
mens
kläcka
varlig
betyder försiktig

Åhhh allt är så ÄCKLIGT!!!
/ Je och Te


Jag mås te

 

Det är så mycket grejer jag måste göra. Nu idag och andra dagar. Det känns som kraven aldrig tar slut och jag orkar ingenting och man lever för helgen men alla måsten följer med och finns i tankarna både lördag och söndag. Fyfaaaan.. Låt mig bara ta min cigarett och cykla till Bahamas. Pallar ej!
/Stewie


Agnes städar upp


/ Tove

Meddelande till Jerre och T.O

Hallå mina älsklingar
Jag åker idag vid 17 men kommer hem imorgonkväll tror jag, vi hörs då! vi måste fan talas vid. Allvar nu.
Saknar er typ./ Jojje - since 1995

Antingen eller

Genom researches i mina vännerkretsar har jag kommit fram till en sak.
Antingen är man en kaffe-laktrits-eventuellt cigg-människa, eller så är man te-choklad.

/ Holtz


Raphael Saadiq

Enastående. Slående. Bara så jävla soft. Även detta ett utav det bästa släppta 2008. Mycket nu.Holtz hälsar

Att rekommendera.

Som erkänd te-fantast vill jag rekommendera 1. Rooibos-vanilj (Perfekt för den chillkväll vi alla strävar efter en krävande svenne-dag) 2. Pepparmint ört-te.  (Det ultimata te:t vid exempelvis förkylning)

/ Holtz jaja vem annars levererar ett inlägg som detta nu.. lovar att jenny och tove ligger i sina sängar nu, vägg-i-vägg på alptoppen, omedvetna om att det gör det. men fatta hur nära ni är varandra hörrni.. önskar att jag också vore där, vägg-i-vägg, med er.


Vardagliga moment som rubbar min existens 4

När man laddat upp i soffan med ett skönt jävla tv-program, gjort i ordning något fett soft att äta samtidigt som man precis hällt upp världens mest perfekta te-kopp. Framför väntar den slutgiltiga vägen från köket till soffan vilken även är redo att bli begången - ostört. Det är då det händer. Det kittlas till i näsan, pulsen sjunker, stegen saktas ned. Den fulla, nästan precis för varma te-koppen i ena handen balanserat med något svårburit i den andra, står inför sitt livsöde. Jag får inte spillas ut, tänker te-koppen. Jag vill inte skakas om och tappas på det där smutsiga, fula golvet, tänker något svårburet. Allt går i ultra-rapid.
Nysen kom. Jag såg. Nysen segrade.

/ Holtz


Tänk om jag hade stått där själv

Det var så här va
Idag hade jag på mig ett halsband med stora svarta kulor på. Och så går jag och speglar mig i skolan innan lunchen. Sen tar jag på mig jackan och på den min tunga axelbandsväska. Och så går jag bort och möter upp lunchtruppen vid ingången.

Sen händer det
På nåt sätt hänger min väska med ett sånt tryck att halsbandet under jackan brister och det bara studsar ut stora svarta kulor under mig. De liksom rullar ut över hela entrégolvet och det bara fortsätter så fort jag rör på mig lite. Tar aldrig slut!! Och det är  nästan den här effekten att folk snubblar på dem.

Föreställ er
Min förvåning. Allas blickar.
Det var ju bara att fortsätta le och se söt ut.

/ tove


Hör min klagosång.

Jag behöver verkligen sova ut. Men när fan ska man hinna göra det? Va?
Och så har jag ont överallt.
Idag till exempel. En vän, en satmara, drar undan stolen när jag ska sätta mig på den, så jag ramlar med ryggen på ett elementhelvete och slår i ryggen.
Det gör ont. Väldigt ont.
Tack min vän, älskar dig! (no names nämnda)

Men jag är INTE bitter.

Apropå stolar...........................................................
/ Jenny

I staden växer inga blommor

Är det någon annan som har tänkt tanken "jag hör inte hemma här"?
Jaha okej men vart hör man hemma då?

När man inte kan se sig själv höra hemma nånstans alls, då tror jag att man bara inte hör hemma i själva tidsperioden man befinner sig i. The phase.  Fasen.

Nej vet ni vad jag längtar till? Den dagen då jag får ha mitt liv. Min man. Mitt jobb. Mitt hus. Fan det här låter ju egoistiskt, eller?

tove


Idag blir min framtid avgjord/ tove!!!


Vardagliga moment som rubbar min existens 3

När saker inte funkar som man vill och man lackar uro ch vill hoppa fårn balkongjäveln hora horahorhoahrhoahoaoha

holtz ekfvj öwoje öwekj veljv klj


Fan vs Anti-fan

Det är en skön-konstig känsla när man tappat mobilen igen. Blandade känslor. Ena är ångest-vad-i-helvete-håller-jag-på-med-måste-vara-försiktig-om-mina-saker-och-ta-mer-ansvar-känsla.

Aujourd'hui | säger:

Hur fan kan du tappa bort

Aujourd'hui | säger:

den


Andra är helvete-vad-skönt-jag-skiter-i-alla-har-min-ipod-nu-bojkotta-alla-andra-samtal-vem-fan-är-mobil?-känsla.

Undra vilken som vinner kampen under natten.  Det är ju det som avgör hur jag kommer känna de kommande dagarna utan mobilen.

Ångest-vad-i-helvete-håller-jag-på-med-måste-vara-försiktig-om-mina-saker-och-ta-mer-ansvar-känsla VS helvete-vad-skönt-jag-skiter-i-alla-har-min-ipod-nu-bojkotta-alla-andra-samtal-vem-fan-är-mobil?-känsla

Juste.. sen ska jag skriva om en riktig söndagsmorgon. Hej nu

/ Holtz

I fredags var det dans!

Det är säkert nu man ska skämmas och så men jag bara garvar.
Allt med det här är roligt. (Nicole på 0:23)/tove

The place to be.

Mitt hem har blivit det nya stället man hänger på.
Det gillar jag.
Förr i tiden, typ på 90-talet, så var det hos grannflickorna man lekte. Men nu är det här, på Agatgången 22 som folk tycker om att bara vara. Soft.

/ Jennypenny


Brun? nej, hora.

Läste Mitt i Tyresö idag och fastnade för förstasidan.
Tydligen så har Bollmora Solarium haft en dold bordell.
Fett sjukt. Där har man ju solat några gånger och kanske passerat några hoes på vägen ut alltså.

Siiiiicknessssss...


/ Jen


 


Störigt som fan

Hela youtube är förfan rippat av rosa mannen!
Jag vet att ni också har tänkt på det.
Orkar inte ens reflektera eller dra några slutsatser bakom detta.

Jag bara hatar/tove

Vafan-vi-kör-då-knull

Det här är en hyllning till ljudet!

Jag tror att alla vi 3 bakom vad sa du att hyser pur jävla kärlek till musik. Den viktiga musiken. Den förträffliga. 

Ibland kan jag bara få lust att spela lite på en mini-synth som vi har här hemma ifrån 1980-nånting. Den har vart med, åtminstonne hela mitt liv. Jag föddes ju på 1990-nånting. Jag kan inte spela piano, men det går bara man tror att det går. Lite ackord kan jag ju. Det kommer automatiskt när man spelar gitarr. Jag känner fanimej att jag verkligen har rätt att säga att jag kan spela gitarr nu. Förr var jag lite blygsam på den fronten men vafarao. Jag kan ju?

Ja där kom det./tove


Att omedvetet överdriva/ljuga, för sig själv och sina medmänniskor

Haha. Jag hatar när man själv märker att man överdriver eller ljuger. Kort därefter kommer erkännandet av denna omedvetna handling/övertolkning av sina känslor. Det är bara så jävla fult. Speciellt när man överdriver sitt egna skratt. Som Tove nyss gjorde. Se nedan.

johanna säger:
mamma for anti-life
tove säger:
hahah!
tove säger:
oj överdriv!
johanna säger:
haha ja som fan

Fyfan.

/ Holtz


Rätt

Vad säger man till en kvinna med blåtira?
Ingenting. Hon har redan blivit tillsagd.

Pausa, snälla.

Varför har vi så bråttom överallt jämt? Ingenting man gör spelar någon roll längre, bara det går snabbt.
Vart har vi bråttom till? Vad är tid?

Varför duschar vi i tio minuter? Jag kanske vill duscha i två dagar.
"Nej då skulle ju inte vattnet räcka till och dina händer skulle se ut som russin" Ja jag vet. Men principen för fan, principen! 
                 / Jenny

Vardagliga moment som rubbar min existens 2

Folk som äter i kollektivtrafiken. Frukt är de värsta. Och mackor. Fyfan. Och det värsta är att det finns en viss stolthet i dessa människor som bryter mot denna oskrivna regel - att man ej får förtära sådant i kollektivtrafik - som stör mig något så jävla oerhört. De vet om att alla tycker att det är äckligt när de äter, men ändå gör dem det. För att trotsa. De vill sticka ut ur mängden och 'inte bry sig'. Äckel, gå dit./ Holtz


The Incredible

T.I.'s nya album Paper Trail kastar alla andra släppta album 2008 i ringmiuren så de går sönder. T.I verkar ha varit vid sina sinnens fulla bruk under producerandet. Det är fan lätt de bästa släppta 2008. Än. I december släpper ju Kanye sitt Universe City. Watch out. 

ti4.jpg

/ Holtz

Stenmark the master

Hehehe. Jag är som en guldfisk i en fin, rund, genomskinlig men ändå rätt så smutsig skål, när jag beundrar Stenmarks konst. Att garva ihjäl sig. Varje. Jävla. Gång. Ett intellektuellt garv. Erkänn att ni också gör det. Obegripligt undehållande. Kan kolla på samma bild om och om igen och ändå så känns det som första gången. Och den är ju alltid helt klart bäst./ Holtz

Jennys gula växt

Det här tycker jag är jätteroligt. Jennys växter i badrummet. En av dom blir bara gulare och gulare för varje gång jag är där så igår var jag tvungen att fotografera. Kanske den är sjuk? Och hur lång tid kommer det ta innan Jenny, Sonia eller Matte byter ut denna döende grönsak?/ tove

ps. vi har fått disney chanel!

LOVE LOCKDOWNhttp://www.youtube.com/watch?v=OaRc4LwtliY

iBeundran


- Men hon är så jävla snäll. Och då är det så svårt, du vet, dom blir så sköra.
- Mmm
- Och jag är ju inte alltid "den snällaste"
- Nej
- Vadå "nej"?

Kevin Amberwitch


Och Pierre vad arbetar du med då?


Smet = Soft. I alla fall på T9 på mobilen.
Jag använder smet isället för soft.
och DÄRFÖR måste jag älska den här kepsen.
därför måste jag ha den!!

/ tove

Man hamnar ju rätt

När Nikki ringde mig igår kom vi fram till en jävla SANNING!

Sjätte sinnet är lokalsinnet.

Självklart är det så! Det är bissart otroligt hur man kan vandra på vägar man aldrig gått och ändå veta vart man ska.

Ibland tänker man: "Tar jag den här vägen så kommer jag ut där." Och så går man men kommer ut på ett helt annat ställe. Shit happens liksom. Men efter det vet man nästan alltid ändå vilken väg man ska ta därifrån, och man hamnar rätt till slut i alla fall.

Se
Höra
Smaka
Känna
Lukta
Lokalsinne

/ tove


Koincidens!

Sanningen! För en halvtimme sen låg jag i bingen och tänkte på kunskap. Jag tog med mig duntäcket och la mig i soffan. Övervägde om jag verkligen orkade gå upp och göra te. Orkade inte. En minut senare betraktade jag bloggen och dess kommentarer. Lite samma tänk där va Vikki-Lee.  Kunskap är fan inte makt! Förmågan att övertala, intyga och persvadera och förmågan att få folk att tro att den kunskapen man inte har tydligen existerar. Det kallar jag makt. Språket, talet, the whole idiom. Hela jävla uttrycksmedlet./ Holtz


Det var en engångsföreteelse!

Men Jeni, det var en gång! och jag insåg det själv. Du insåg det inte förrän jag gjorde dig uppmärksam, tönt. Plus att du upprepat det tidigare! Ha ha, sedär ja. Ring mig sen! 
Johanna Holtz

Mjau

Johanna Holtz...

Johanna Holts *

Juste, hur går det med boken Johanna? För fattarskolan? Hört att den ska vara bra.

/ Jenny

Men Jenny, lär dig stava

Fan vad jag hatar det! Sluta skriv 'blivigt'. Vem fan är blivigt? Det stavas B L I V I T. Jenny, F A T T A!

He he he.


/ Holtz


Att inte skriva överhuvudtaget

Faaaaaaaan ta mig. Jag har ju verkligen inte skrivit alls på jättelänge. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, men livet där ute är hårt för en stackars liten hemlös i en fattig liten skog som....

Nej. Men nu skriver jag ju, ellerhur?

Josefine Söderman stampade precis in i mitt rum. Folk har på senaste tiden  fått för sig att det är okej att bara gå in i mitt rum utan att knacka. Antingen är det femåringar eller så är det Josefin Söderman 17 år. Men trevligt var det ju. Och saft skulle hon ha, den jäveln.

OCH Jag har nyss tränat. Ja, jag (Jenny Engström) tränat. Det har blivigt som en daglig rutin som jag verkligen gillar. Man känner sig ju så töntigt duktig efteråt, det är nästan det bästa med det hela.
Tyck att jag är duktig, snälla?

/ Jenny

Att särskriva ord.

För en sekund sedan skrev jag inlägget nedan. När jag läste igenom det jag skrivit insåg jag hur jävla fult ordet 'tunnelbanan' är. Tunnel-banan. En tunnel-banan?! Vad fan är det? Är det för att tunnlarna tunnelbanan färdas i är bananformade? Hallå! Hittelön för den som återfinner Svensson-kreativiteten! Om den nu någonsin funnits..


Vardagliga moment som rubbar min existens. 1

Människor som krigar för att hinna med tunnelbanan.


/ Holtz


Gåtan på gatan

PS är förkortning för "post scriptum". Det är latin och betyder "skrivet efteråt". Man använder det i brev om man vill skriva någonting efter att man har skrivit sitt namn.
DS är ett svenskt påhitt. Det står för "densamma". Det avslutar man sitt PS med i stället för att skriva sitt namn en gång till.


Det här är ju helt sjukt! "Ett svenskt påhitt". E vi störda?

/ tove

Imorgon kommer det

Imorgon kan inget stoppa mig från att va glad. Jag känner verkligen det. Imorgon kommer det. Jävlar! Fuck alla som inte har nåt bra att säga. Aaaaaaaaah!


Och tjejer, vad hände med att provosera?
Jag ska provosera. Det kommer våra läsare tycka om.

I lurarna är No time for us med BD och jag ska nu gå och vaxa muttan och se nåt bra på TV.

/ tove

Ni? VI!

Markus Krunegårds hela platta Markusevangeliet är en bra platta. Speciellt samma nätter väntar alla. "Bra trummor i den här låten!", sa Tove nyss. Slutet är grymt, från 1.30./ Holtz

Djur

Kan djur svettas? Kan djur bli generade?
Kan djur tycka att de varit i en pinsam situation och tänka 'shit vafan gjorde jag så för'?
Vet djur om klischér?

/ Holtz

MEN FÖRJÄVLIGT JU!

Ni fattar dealen om jag säger att ni måste lyssna på dessa låtar. Inget jävla skämt, ingen jävla förakt.

Markus Krunegård - Maria & jag

Jamie Lidell - Another day

The ting things - Great DJ

Kristian Anttila - Västra Frölunda
/ Holtz


En lepriconsk dans


Att plåga sig själv, till det yttersta

Sedär ja. Jag kissar fan på mig snart och jag vägrar att göra det  förrän jag skrivit klart diskussionen på min uppsats. Jag V. Ä. G. R. A. R! Kan du förstå det urinary bladder?! DÖ!Bilden jag lovade till er alla, tre. besökare...
/ Holtz


Ja men, vad sa du egentligen?

Jan Stenmark är humor

Vi brukar ju faktiskt filma!

en hel del. Men liksom.. sen då? Sen kollar vi 11 ggr sen trycker vi på delete. Gummor, jag har löst det åt oss! Numer har vi en egen youtube-kanal. Arkiverat for all eternity./ T

Hur jag mår

Jag känner mig jättekonstig. Nervös inför ingenting. Seriöst jag är skiträdd! Jag skakar förfan. Jag skakar som en jävla kanin. Jag vet vad jag talar om för jag hade två rabbits förut. Som bb-ragger en gång sade: Jag är ett nervvrak svenska folket! minns ni?

Och varför har jenny döpt ett inlägg under till "Det var just snyggt det"? Vi har redan ett inlägg som heter och det har jag skrivit. Försökte du va rolig? Känn dig rökt din jävla dagslända. Juste jag ringer dig snart.

/ En slize av Sverige, Tove

Evigt förundrad

Jag tänker ju så jävla mycket - ja ja blablabla vilken plattityd va! Hatar själv när personer säger att de "tänker hela tiden på allt, en massa jävla tankar" och de störiga är att de tror de är ensamma om det - MEN, jag kom fram till en sak idag. Visualiera er ett sällskap som samtalar med varandra. Samtalsämnet har ingen betydelse. Men denna bild får en helt annan innebörd om relationerna mellan personerna skiftar. Ja det var väl inget nytt tänker ni? Men det ni inte insett är att det är roligt, jävligt som in i hel.vet.e. kul. T.ex om de bedragit varandra, hatat varandra men nu är polare, nyss slagit ner varandra, om det är varandras ex-partners, släktingar, osv. Det finns en stämning mellan dessa personer i luften som man kan sparka på. Den är kul.
Pallar inte dra ett exempel och skyll er själva om ni inte fattar hur jag menar./ Holtz - som förövrigt är på G idag


VECKANS!

Jenny! Kolla in den här då! En ny i samlingen!
Collagetekniken utmärker sig fullständigt i Stenmarks serier! Jävligt skönt, ironiskt illmariga motiv, som man ej - om man är skön som fan med en förståelse för intellektuell humor - undgår att förälska sig i. Även i första ögonkastet.
Du & jag tjackades idag. Tjacka!/ Holtz

ps. lägger upp sköna grejer från boken senare. vågavägrads

Det var just snyggt det

Haha NEJ vad störigt. Hade precis skrivit ett inlägg så sparas det inte. VA!

Angående världens undergång (som jag såg att Stewie redan hade skrivigt om).. Ni kan vara lugna tror jag.

Idag ska jag på en intervju på Stadium. Har sökt praktik där och så ville dom intervjua mig. Har tänkt lite på det där.. Hur cp man skulle kunna vara första gången dom träffar mig. Tanken på att jag kan vara cp om jag vill men att jag inte kommer att vara det just i den situationen skrämmer mig en aning. Tror att det är samma sak med höjdskräck. Man kan hoppa men man gör det fanimej inte.

Nu är jag peppad och ska dra.

/ Jenpa


Rubrikerna stannar!

Johanna ringer ang. den här artikeln och herregud, det går knappt att kommunicera med henne pga. av hennes skräck.

Men du snälla underbara medmänniska!

Det första jag ser när jag skummar igenom denna smörja är under rubriken "Struntprat". Och så tror jag också!

Men fortfarande, det lät kul att supa imorgon mitt på dan, och kanske en vecka framåt så vi kan va däckade när vi sugs in i ett svart hål. Ring mig så kan vi fixa dricka!

Nu ska jag dra och fiska kräftor.
Puss puss!
/Tove

MAYDAY! MAYDAY!Seriöst. Jag hatar rubrikerna Tove! Bloggen kan ifan inte se ut såhär. Den är skitful! Jag blir förfärad när jag ser dess utseende. Fyfan! Striden mellan biologiskt och socialt bör ha lagts ner för längesen.
Jag upprepar min reaktionen på bloggen:
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!
JAG SPYR!

AJA! SKIT KUL! ÅNGEST SOM ETT CP! snart dör vi, okej aja hejdå

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under

K. West lägger den, igen

Hamnade framför The end of Video Music Awards på MTV och Kanye slutar med ett jävla skönt framförande med en uppsättning bongotrummor. Hur tänkte han nu? Det skiter väl jag i, skönt var det i alla fall. 
Jaja, vad fan? Softar i Jempies soffa, med väninnan själv utom räckhåll, med MTV, te och ost. Om man inte har något annat att äta blir det så, fatta. En efterlängtad tisdag.
 
+ +  +  + = rätt


http://en.wikipedia.org/wiki/Kanye_West's_fourth_studio_album 

/ Johanna

TOVE


Säg nånting

Medan vissa borde hålla käften borde andra skriva en bok. Det var nån som sa att alla går och bär på en roman inom sig. Fast jag tror inte min har kommit en. Eller jag hoppas inte det i alla fall för då är det en jävligt tråkig bok. Skräp!

Över till nåt annat.
Jag hatar det sociala spelet mellan människor i samhället! Jag gör verkligen det och ni vet vad jag menar. Spel över huvud taget. Man ska inte ringa eller höra av sig och säga allt man känner. Den som gör det först förlorar. Och sen bollen. Hata bollen! Vem har bollen? Att inte prata med någon för att man tycker ansvaret ligger hos den andra människan. Och fast att jag hatar den här grejen så är jag med och spelar. Jag är med i cpmatchen oss cp:n emellan. Skiter i... Helt cp allt i alla fall.


Tove

no sex, no drugs, no life, no love

Mmmmm FAN va bra det var när den här grabben sjöng it aint me babe på Idol. Låten blev bättre än nånsin.
http://www.myspace.com/larsmusic


Godnatt alla lovers
/ Tove

Sliten ni vet


Men det är lugnt för snart ska jag ockupera badrummet ha lite hemma-spa för mig själv.

Lite sånhär phc hair repair will make wonders!!
/ Tove!


när jag lever söndag hela månan'

Två femåringar har just intagit plats på mitt rum. Jag har inte bjudit in dom men dom ska envisas med att vara här ändå. Den ena är min brorsdotter som påstår att jag är hennes syster och den andra är hennes hangaround.

Jag har blivit dragen i håret, fått oförskämda frågor och blivit fysikt utsatt för våld (fått min datorstol snurrad i 90 grader när jag satt på den)

Dagens ungdom säger jag bara...

/Jenny

BLOC PARTY: INTIMACY

Bloc Party's nya album släpptes digitalt den 21 aug och det är fan deras tracks som jag lyssnar sönder för tillfället. De låtarna som fastnat mest i min skalle kan man se nedan. CDn kommer i butik 27 oktober. Palla vänta! köp inte, ladda ner istället.


01. Ares
02. Mercury
03. Halo
04. Biko

05. Trojan Horse
06. Signs
07. One Month Off
08. Zephyrus
09. Better Than Heaven
10. Ion Square

/Holtz

Jenny kl 23.17


Johanna kl 05.11


Tove kl 04.36


Men tack för kräftorna!

FAN VA SKÖNT ATT GÅ FRÅN BUSSEN, LITE BERUSAD OCH BESNUSAD I REGNET UTAN ATT FÖR NÖDVÄNDIGHETEN FRYSA SÅ MYCKET, OCH LYSSNA PÅ KENT ASHÖGT. KENT ALLTSÅ.. JAG ÄR LITE INSNÖAD PÅ DOM FÖR TILLFÄLLET EFTER I SOMRAS PÅ PEACE DÄR DOM HADE EN GANSKA FET SPELNING.


Fett snygg bild.

/ Tewie


Det ska vara enkelt liksom

Vädret skämtar med oss, idag har det öst ner regn konstant i flera timmar. Blir ju lack!

Förutom vädret händer det faktiskt inte så mycket mer i mitt händelserika liv idag. Johanna ligger i min säng och fotar sig själv  med mobilkamera. En och annan "snyggpose" dyker upp. Hon kan vara så himla söt ibland... Notera "ibland".

Paj blir efterätten ikväll! Paj och vaniljvisp som man har kämpat sig in på "Vivo" och köpt. Affären som har så många namn att man blir förvirrad. Ena dagen heter det Öringeboden och andra dagen är det en restaurang..

Jaja, nog med klagosång från mig. Ha det!

/Jempa


Men att trotsa ett väskbyte då!

Jag gjorde exakt samma fast med väskan igår. Vägrade byta ut min axelbandsväska mot en större fast den var helt propp.

Beyond överfull!

2 cider, 1 öl och en 50cl pet-flaska hade jag tryckt ner när jag kom till Miriam och det såg FAN inte bra ut. Men vägrar man så vägrar man. En tjej trodde jag hade med mig en jättecool kylväska.
På riktigt! haha

/ Stewie

Att trotsa ett skålbyte

Nej! Jag vägrar att byta skålen till en större, fast än jag ser och vet att den är för liten för salladen och att salladsbladen droppar utanför när jag ska blanda! Fan också.

En skål är en öppen, hård behållare. Skålar med lock förekommer. Ordet är etymologiskt besläktat med skal. Skålar används för förvaring och servering av mat eller dryck och man kan äta och dricka ur dem. Skålar kan även användas för förvaring av annat än livsmedel. De kan vara tillverkade av många olika material: keramik, porslin, glas, plast, trä.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sk%C3%A5lEn inte för liten skål.

/ Holtz

En lepricon

Har du nånsin vart med om att en strumpa försvinner? Då kan du hoppa upp och sättar dig på en lepricon. För det är den som har tagit strumpan!

Vad gör jag nu? Det kommer bli stressigt. Måste köpa mat. Måste fixa mig. Måste slänga iväg några samtal. Måste ta mig till Hemfosa. Hela natten har jag legat och snusat i Johannas nacke och haft hennes ass i min mage och tryckts upp mot min sandvägg. Stenad till sömns!

/ Tove


Varför i helvete?!

Varför låter comviq-tanten så jävla sur på morgonen? Snacka om att förstöra ens dag./ Holtz

Passade på

Jag skojar inte med er, jag spydde nyss ner hela johannas badsrumsgolv! Det kallar jag vidrigt! Jag vet inte mer än vad ni vet om denna sjuka incident, vet bara att det var helt konstigt. Nu ska ni inte tro att vi sitter här och super oss redlösa på ett seriöst bloggmöte, nej nej nej, detta var från det rena helvetet.

Min teori är att jag har ätit alldeles för dåligt idag, och sedan tvingat i mig en macka för snabbt i hungerns iver.

Tyvärr finns inga bildbevis... ni får helt enkelt leva i ovisshet resten av era liv

OWNED / Jerre

Hur sa jag nu? 


Jo, jag sa att vi tar det lugnt med inläggen.

Holtz

Vi är på möte!

Ja jävlar, här sitter jag på mitt allra första bloggmöte, skriver mitt allra första blogginlägg och är alldeles lycklig. Tänk er, jag, blogga! det kan ju inte bli bättre.

Ni vet ju sedan tidigare att jag är riktigt rolig, det ligger i min natur! och nu ska ni självklart få se mer av det i denna blogg. Jag ska göra mitt bästa och bedöm mig inte för fort mina vänner. Alla är vi nyburgare någon gång.

Sådärja, då var det klart. Nu tjatar Tove på mig och vill skriva... Här kommer hon.

Hej hej! Här på mötet har vi det bra. Vad sa du att-gruppen sitter i ett kök och här kan man dricka bravo-juice och äta digestive och så finns det en jättestor sallad om man är lite hungrig. Johanna har också uttalat frasen: Te eller kaffe, nån? Och jag svarade att jag tar gärna lite kaffe tack!   Det var tjugo minuter sen.   Det kommer nog inget. Nu ska vi fortsätta bolla lite idéer och fira. För det här är våran kick-off!

/ Jerre (och Tove)

Mysterium

Vafan. Hur förkortas ordet pensionärer? Jag stör mig. Ni vet, "panschisar"?. Pensisar? Pensiosar? STÖRIGT.

Holtz

Det var just snyggt det

Men det är väl klart.

Förstås ska Johanna inleda med ett rent jävla tjuvstartsinlägg när jag och Jerre (och Johanna trodde vi)hade kommit överrens om att hålla ett bloggmöte där vi också skulle skriva ett högtidligt första inlägg alla 3 tillsammans. Men Pronto har ju alltid gått sin egen väg. Först i ledet. Efter kommer vi, Tove och Jenny.

Vi återkommer efter mötet!
/ Tove

J&J, blir det nåt möte?

Redo!

Förvånansvärt ointelligent av mig att börja denna blogg med ett så oberörande inlägg som detta.
Imorgon: jag och Tobbe hakar på Ramadan-tåget!
Hypotes: Ramadan vs. minnesluckor av att vi kör Ramadan + hunger 0-1

/ Holtz


RSS 2.0