Gud vad jag är vacker!

Godmorgon alla läsare och icke-läsare. Vilken underbar morgon, tycker ni inte?

Jag såg en nytaggad bild på mig på facebook och jag måste bara få uttrycka min åsikt. Gud va snygg jag är! Det var en riktig självförtroende-boost.

Jag har mycket att göra idag, tur att jag endast njuter av lite "för mycket att göra". Sådant är bara roligt!

Today's to-do-list:
10:45 Massage
11:15 Sola
12:00 Shopping med Johanna
20:00 Event på hemma på Agaten. Ses vi?

Ja, ni förstår att man får panikångest ibland ;) Men sådant är bara roligt!

xoxo Tove

Nattens most played

Coldplay - Clocks (Audible's Reboot) ladda ner här
PNAU - With You Forever (Dirty South Remix) ladda ner här
Ron Carroll - Bump to this (Muzzaik remix) ladda ner här

/ Holtz

Arbetsintervju

För första gången i hela mitt liv befann jag mig i denna situation mellan en bristsökare och bristbärare. För vilken människa som helst är ju trots allt "målmedveten, stresstålig och glad", alltså är det bristerna som spelar roll. En till synes trevlig situation med periodvis darrande stämma och händer, varför vet jag inte. Eller, egentligen så vet jag ju det. Det är väl klart jag är nervös inför min första arbetsintervju? Nå väl. Jag kände mig som en jävla tönt som försökte låta bra, som en jävla robot. Jag försökte känna mig så obekymrad som möjligt, men det var svårt. Hans flackande blick gjorde mig spänd. Jag ville leverera sköna svar till honom, men istället sögs jag ut i svennekosmos där alla dessa konventionella, ordinära svar cirkulerade tillsammans i en enda gegga. Den känslan är så jävla störig, för jag var inte mig själv. Jag framställde mig själv som en oskön människa, istället för mig själv. Jag brukar inte vara nervös vid möten med andra "högre satta" personer, men min nervositet! Fan! Jävla hora. Kolla vad den ställde till med:

Arbetsgivare: vilka tre saker skulle du ta med dig om du blev strandsatt på en öde ö?
Jag: eh.. hehe, ja. musiksspelare, en fotboll kanske..... och hehe... en...
Arbetsgivare: mmm, hehe..  (antecknar och inväntar svar)
Jag: en badmadrass.. öh

Alltså vafan? Är jag cp på riktigt?
Jag fick jobbet i alla fall.

/ Holtz, Johanna Holtz.

JA

Jag älskar att dirr från förorten på riktigt använder namnet "Äckel-Filip" som liksom jag och femman hittade på way back in the days. Det var som fan, ända till dirren. Vårat namn på spridning big time.

                                

/ Stewie

Självmord

Visst fan har man mått dåligt och visst fan har man haft ångest. Vissa har säkert slängt ur sig ett och annat "jag mår så jävla dåligt att jag vill ta livet av mig". Men vafan gör det då?! Vad är problemet med er benägna självmordstagare? Sluta whina och ta. livet. då. Om man verkligen inte vill leva längre så hoppar man från katarinahissen, framför tåget eller kör på någon överdos. Man sitter inte och cuttar sig själv i sina fula beniga armar och hoppas hitta pulsådern.

/ Holtz

/&¤/%"(&¤(/")/!)!!¤¤"/

MEN JÄVLA FITTA DU SKA PLUGGA TOVE!! SKRIVA EN JÄVLA ANALYS DET KAN VÄL INTE TA SÅN JÄVLA LÅNG TID BÖRJA FÖRFAN DU HADE TYP VART KLAR NU OM DU BARA HADE KÖRT FRÅN BÖRJAN INTE SUTTIT NER SOM EN JÄVLA HORA OCH STIRRAT PÅ CPTRÅKIGA YOUTUBEKLIPP OCH CHARLOTTE PERELLIS JÄVLA HORBLOGG. BÖRJA!!!!!!!!!!


Ett par grejer jag vill gå igenom

Ett fenomen som gärna uppstår i ett samtal där folk inte känner varandra så väl är dessa självklarheter till yttringar. Hör här...

Exempel 1. Scenario: Du är på fest och ska hälsa på en miljon människor. Du säger "Jag är så dålig på namn! Jag kommer aldrig ihåg vad nån heter!" en tjej svarar "Nej jag vet man tänker bara på hur man själv säger sitt namn när man hälsar"
...Jag stör mig. Hur många gånger har jag inte hört exakt det här samtalet? Klart som fan man inte kan ta in femtio nya namn på två minuter. Och alla vet redan att det man gör är att tänka på sitt eget namn.

Exempel 2. Scenario: Någon gjäspar. Du säger "Är du trött?"
...Ja det ser du väl? Bättre är att istället uttrycka ett konstaterande exempelvis "Du är trött!"

Exempel 3. Scenario: Du stöter på någon. Du säger "Nämen, är du här?"
...Igen. Det ser du väl?

Fast det sjukaste är ändå när någon ringer på hemtelefonen och frågar "Är du hemma?" Det har turligt nog aldrig hänt mig, men det låter sjukt.

/ Stewie

Rubbe

Nu gick jag över till Jenny. Det är bara att inse att det är såhär långt jag kommer denna kväll. Men så är det när man har en tid på TV:n att passa. Jag antar att vi inte kommer hitta på nåt ikväll. Har ändå ingen dricka. Och jag vägrar sitta och samtala nykter. Det blir så ointelligent. Varför blir vi smarta på fyllan?

Idag använde jag min effektivitet till att gå och göra mig äckligt fräsch i rackethallens solarium. Däri låg jag i fyrtio minuter. Går det att sola så länge? Faktiskt inte! Men jag lyckades överlista en av maskinerna så jag fick ut 10 minuter mer. 40 minuter för 50 pix! Ingen förnekelse, det ÄR prisvärt.

/ Tove


Rolig konversation med Jenny 17.06

Jenny säger:

äckliga jävla barn som plingar på dörren så att jag måste resa mig upp, ner för trappan, öppna dörren och möta en jävla ingen?

johanna säger:

hahahaha

Jenny säger:

:@


När jag är bakis

Oftast när jag får lite ångest som man brukar när man festat som in i helvete under natten, så finns det vissa speciella saker jag vill göra eller ting jag vill åstadkomma, dagen efter. Först och främst vill jag vara med min mamma. Jag vill att hon ska ta hand om mig, krama mig och pussa mig på pannan som när jag var liten. Jag vill författa en bok om allt i världen, måla ett dramatiskt konstverk, baka världens mest välsmakande tårta som samtidigt ska vara jävligt fin (till någon annan), möblera om, ladda ner ny, fet musik i samma mode som jag själv, uppfinna något eller bara kramas med någon.

Dagens tracks
Coldplay - Strawberry swing
Coldplay - Life in technicolor
The Killers - Exitlude

Nu sitter jag i Gällivare, nästan på nordpolen. Om 20 timmar är jag tillbaka i Stockholm. Under 20 timmar förflyttas jag från latitude 66 till latitude 58, från longitude 22 till longitud 16.
Är hemma runt 11 imorgon, så vi hörs då. Kommer sakna mamma och brorsan.

/ Holtz

Idyllen var skenbar


Ett yttrande

Halloween är äckligt.
Konstig, sämst, äcklig högtid med feta tjejer på maskerad i nätstrumpbyxor som liknar en kassler. Usch.
Och plastspindlar, fyfan!

                                                                    


/ Jenny


Det här beteendet!

Jag är rädd för att åka bil med opålitliga människor: exempelvis kompisars vänner. Det är asstörigt med folk som inte saktar ner eller stannar när man säger att de ska. Det får mig att känna mig både livrädd och kidnappad. Jag kan ta att folk börjar hacka och säga att det är jag som kommer va "grundaren till framtidens alla bilköer och köra som en kärring". Men jag stör mig som fan på att dessa människor då ska överdriva och köra dubbelt så fort som gränsen tillåter när dom vet att man är rädd. Göra dom där "nästan-köra-in-i-trädet"-svängarna. Det här beteendet väljer jag att kalla omoget. Faktiskt.
/ Tove

Dagens synonymOrdsamling?                                                                          Tesaurus?

/ Holtz

RUBBAR. MIN. EXISTENS.

5. Varma säten som någon nyss suttit på
4. Trampa på något som man snart inser ha varit en äcklig, ful ex mördarsnigel
3. Sikta in sig på en jävligt god grej - typ chokladbit - så ere whiskey i eller något sådant skit
2. När människor andas på en i tätbefolkad kollektivtrafik
1. Folk som seriöst tror på "gud"


Bildtext: Bild tagen 1 min och 53 sek innan jag dränkte mig själv efter jag stött på något av ovanstående.

/ Johanna Holtz.. ehehe

Dagens track

John Dahlbäck - We are the duo
John Dahlbäck - Honeywall

/ Holtz

Vi syns på stan, eller?

 
Tove kör idomin ikväll och jag gör det inte.

/Jenny

Dagens Stenmark
Jag gillar soffan.

Dagens tracks!

Eminem Feat 2Pac & Obie Trice - Forgive Me
Ben Folds - You Don't Know Me (feat Regina Spektor)
Paragon - Balans (med Daniel Adams-Ray & Jeppe Körsbär)
Lars Eriksson - Boredom

Släng då!

Jag åkte aldrig upp till norrland över lovet. Det borde jag ha gjort känner jag. Skulle vara jätteskönt att komma hemifrån ett tag. För när man är hemma har man ständigt krav på saker som man borde göra; plugga, städa, shoppa... Riktiga I-landsproblem som egentligen inte är problem.

Som nu, håller på att städa mitt rum för fullt. Jag undrar varför jag inte slänger saker på en gång istället för att spara på massa skit.. Vad tror jag att jag ska ha allting till egentligen? Jag tror liksom att allt har en funktion på något sätt. Det är som att jag sparar på saker så att jag inte ska behöva tänka "Nej varför slängde jag bort den där?" men man tänker ju aldrig så! Samma visa varje gång jag ska städa, så hittar man nytt skräp och ställer samma fråga om och om igen...
Med skräp menar jag inte äckligt skräp.. utan typ kvitton och massa oviktiga lappar som ligger och tar plats.

Det ska fanimej bli ändring på detta!

/Jenny

Dock verkar de vara värsta nördarna..

Men jag tycker ändå att dom här ladiesarna är duktiga på riktigt!
Förstår inte hur man kan göra så bra liveframträdanden, eller akustiskt kanske det heter.

 
D e t   ä r   v a c k e r t .
http://www.myspace.com/thisisfirstaidkit

/ Tove

Hej granne! (läs: Carolins mördare)

Hårda bud i Mellerud, men värre vare i Gällivare. Mördade Carolin Stenvall, ni vet hon 29-åriga tjejen som det publiceras så  mycket om. Ha ha, jag bor ca 500 meter ifrån hennes mördare. Fett sjuk, "hennes mördare". I ägande form, som att hon äger honom fast än hon inte finns. Min mammas snubbe (och säkert resten av gällivares män), har arbetat tillsammans med honom i gruvan. Tony hade en blå Audi, precis som mördaren. Micke (min mammas snubbe) och resten av grabbarna i gruvan har suttit varje morgon sedan Carolin försvann och drivit med honom. "Ha ha, men Tony, ska inte du lämna DNA", "Vafan är du säker på att ha ha, hon inte ligger i din baklucka då Tompan? Du har ju en blå Audi". Där satt han och skämtade tillbaka med ett flin och säkert en styckad Carolin in his mind.

Världen, denna konstruktion av guldtalet 0,007, är en lustig illusion.

/ Holtz

Ikväll dressar jagIkväll langar Sofie "Soffan, Snuffan, Proppen" Lönnroos -  inget skämt!
Jag dressar som läskig docka. Halloweenfekke for real.
Det här med att fixa cd och ta med har aldrig vart min grej, men ikväll blir det mitt ansvar. Så skivan är bränd och nu lyder frågan: kommer den uppskattas av samtliga? Bu eller bä? Svaret inväntas.

/ Tew

Men svara mig

Det är lustigt det här. många besökare men ingen ens hint till kommentar. Ingen vill synas, höras, debattera, såga, ranka, hylla, förgylla.

VAD VILL NI DÅ?

/ stew

"Utom vetenskapen" - Men eller hur!

Stör mig på en sak. Inom religionen påstås det att "Gud" är utom vetenskapen. Men om nu denna "Gud" verkligen kunde kommunicera med människor, svara på böner etc, då ligger han ju fan inom vetenskapen?
Allt inom religionen säger mot sig självt.

To be continued..

/ Holtz

Dagens tracks!

Eminem - I'm having a relapse
Raheem Devaughn - Friday (shut the club down)

/ holtz0r

Kulturkrock del 2

1 käk, 1 film, 1 uppsats, 1 bok, 50 försök till att somna, 100 olika kroppsvärker och 15 h senare befinner jag mig i Gällivare.


Det är ett skämt, hur avlångt Sverige är. Om vi hade kunnat platta till det lite så det såg ut såhär:


hade det inte tagit lika lång tid och kulturklyftan kanske inte hade varit lika omfattande som den fan är. Gällivare bär på en extra kromosom. Gällivarebor speglar av sitt beteende på oss Stockholmare. Det är därför de anser att vi är dryga, högfärdiga, uppblåsta och skrytsamma människor, när det är dem själva som har det betéendet.  Vi är av två olika slag. Vi skiljer oss något så oerhört.  Ni vet jantelagen? Den lever dessa människor efter.

08 vs 0970, 3-0 (0970 lämnar WO). Jävlarna vågar inte ens ta en match. Så fega är dem. Utplåna!

/ Holtz


Till er som ville ha receptet:


Kulturkrock


/ Wallberg
(kör en Holtz)

Mjölkfrämjandet

Igår inträffade nåt väldigt allvarligt. Liksom många andra tjejer i dagens samhälle, drabbades jag av panikångest.
Internet var paj. TV:n var paj. Boxen var paj. Gitarren var paj. Jag orkade inte läsa. Jag vrålade av tristess då jag var själv här hemma.

Skolan startar 13:15 så denna morgon kunde jag ta mig friheten att vakna av mig själv, och det  i den skönaste av sängar. Ma's och Pa's. Mina föräldrar förkortar sig så, både på sms och post-itmeddelanden och i vanligt svenskt jävla talspråk. Ma o Pa. Ikväll kommer dom hem så nu är jag inte längre man över hushållet.

På övervåningen krigar Håkan Hellström och Tv-shop om vem som ska låta mest. Det är mycket jämt.

/ Tove


Dont's

"Den här låten kommer jag aldrig att tröttna på". Säg det inte, tänk det inte. För både du och jag vet att den dagen kommer då du fullkomligt skiter i låten. Då den ersatts av en annan.

Konstantera inte saker som redan blivit konstaterade x antal gånger. Vi är redan fullt medvetna om det. Klockan är 07:30 och du säger "fan jag är så jäävla trött asså hehe". Nehe? Det menar du inte. Litar du inte på att jag har den kapaciteten att förstå, att vid halv åtta på morgonen en tråkig jävla veckodag, att folk är trötta?! Jävla sucker. Var bara tyst, för jag fattar.


En dödens hemfärd.

/ Holtz

Till min egen, Er, Tove och Jennys stora förvåning

Ny juppinalle införskaffad idag!  Skiter i vilken och hatar den redan för jag vet att jag kommer torska den med inom snar framtid. Men vad gör man, blir förebannad. Har samma nummer som alltid.

Älskar allt idag trots allt i plugget och en viss ånger. MEN, är lika lycklig som jag är efter en lyckad och säker flygresa. Ser även fram emot min externa hårddisk. Och piratebay.
/ Holtz


Äger så hårt att vinden vänder kappan efter mig

När jag väl är i detta blogg-flow kan jag fortsätta med att rekommendera, denna gång om konst. Luke Chueh! Älskar hans sorgsna motiv och grundtanken i hans illustrationer.

Här kan se kolla in hans hemsida.Visst bangar man fan inte? Nae, tänkte det.

/ Holtz

Obehagligt

Det minst nödvändiga, absolut minst underhållande och det mest händelsefattiga som finns, måste fan vara att vänta på att somna i tysthet. Räknas den så kallade "akten" till aktivitets-facket? Har denna akt ett namn? Är det ett verb? Förutom "att vänta" såklart. Det fattade väl jag med, men något som beskriver den "händelsen", eller o-händelsen, rakt på sak?/ Holtz


Dagens track!

Adrian Lux - Strawberry

Även videon gör låten. Extraordinär.


/ Holtz

Detta luftterritorium

Varje lördag- och söndagsmorgon drivs stadsauran av en påtalig ofokus. Denna ofokus har sina rötter från gårdagens  prestationer som även betingat våra ofulländade mentaliteter. Stapplandes genom denna täta dis, även kallad luftterritorium, undkommer vi helst inbördes möten. Ska jag kunna förlita mig på mig själv? Är det ett faktum, en självklarthet? Är det definierat? Eller det kanske är odefinierat att inte förlita sig alls. Allt definierat har ett uttryck, en fenotyp. Men det torde inte alltid visa sig./ Holtz


Men vi kommer ikke fra Danmark

Jenny og Tove har i dag indviet Espresso House i Tyresø Center. Det var ikke så fuld af fjorten årige whores att vi havde håbet på. I køn trängdes vi istedet med pensionister og kørestoler, og en og anden bedstefar. Det passer os fint!

Vanilje latten blev vandet, men chaitéet var guddommelige. Personalet var grim, men Tove var modbydelig. Usminket ser hun som retarderede ud.

Det var den danske opdatering!
Har en super sjov dag, du er en skide whores!

/ Jenny og Tove


Dawgens Steinmaaaark


Ta ingen skit!

Namn: Tove
Ålder: 17
Längd: 170+ jag vet ej

Stör ande. Jag måste ju veta tall jag är. Jag är ju lång, det vet jag. Sist jag mätte mig var i nian hos skolsyrran och då var jag 171,5 cm PRICK!
Hur mycket kan man växa på 1,5 år när man kommit upp i min ålder. Inte mycket.

I och med att jag inte vet exakt hur lång jag är ska alltid folk komma med sina nedlåtande självsäkra svar: Ja men du är ju minst enochsjuttisex. NEJ! Gör det här IQtestet innan ni tror ni vet hur bred en meter är.

Eller idioter på 165 com som rundar uppåt och utger sig för att va 170. Hur ser eran tumstock ut egentligen? Klart som fan att jag mäter 180 i era ögon. Men jag vill inte va så lång. Jag vill va en vanlig människa.

Nu ska jag mäta mig och min exakta längd kommer upp senare!/ Stew


Nigga, please!

Ibland praktiserar ju jag och det kan bli ganska tröttsamt i längden. Det är dom där små detaljerna som kan göra hela dagen, om ni förstår. Som olika slags folk man ser under dagen. Jag älskar att betrakta människor i allmänheten. Hur de ser ut, hur de rör sig, hur de beter sig.
Igår råkade jag, eller råkade, jag ställde mig och tjuvlyssnade på ett samtal mellan en kund och en anställd.
Kunderna var två svarta män som stod och väntade på att en tjej skulle hämta en vara åt dem inne på lagret. De tyckte att det tog alldeles för lång tid och bestämde sig för att ifrågasätta detta.
"What's taking so long?" frågade en av killarna en tjej i kassan, som föklarade för dom att det kan ta sin lilla tid ibland.
Den svarte mannen blir upprörd och höjer rösten:
"It's just because we're black!" och går sedan därifrån.

Sånt här är ju bara för jävla kul. Jag ska också börja skylla allt som stör mig på att jag är vit.
"åååh fan vilken lång matkö......ja men det är ju bara för att jag är vit, vad annars?"

/Jenny

Alea iacta est

Ty varje akt som utförs, påverkas av något tidigare
Ty varje akt som utförs, påverkar något bakefter
Varenda liten tuva stjälper stort lass
Men bara om det utförs.

/ Holtz

Dagens track!

Bright Eyes - Lover I don't have to loveBut you, but you
write such pretty words
but life is no storybook
love is an excuse to get hurt
and to hurt

/
Holtz

"å på den vägen är det"

Men för fan! Att tillägga "å på den vägen är det" är samma sak som att ha katt. Fett oskönt.

/ Holtz


När kväll blir natt...

Vid denna tid har jag just avslutat skrivandet av folkmordstexten. Klar! 3 kvällar tog det samanlagt. Ett arbete som för andra tar 3 timmar. Men jaha? Jag är jävligt långsam. Och ja.. jag lägger ner halva mitt liv på dessa skrifter. Och denna gång har jag inte ens satsat, endast på något sätt försökt slutföra detta dåd.


Jag vill tacka följande personer: Snatte och Pappa, för uppvisat stöd och engagemang samt goda kunskaper inom detta samhällsorienterande ämne.

/ Tove

Bloc Party till Stockholm!

Det är dags nu! Den 24e februari blir det fan fest.  Här kan du läsa mer om det.

/ Holtz


Belåtenhet är äckligt

Tänk dig att du lunchar på en restaurang, ett hak, café eller annan samlingsplats. Den generella känslan är belåtenhet. Den äcklar mig. Dessa människor som förtär födan är nöjda och smaskar. Fy fan vad vidrigt. Det är en konstig tanke såväl som mycket äcklig./ Holtz


Dagens Stenmark


Spontanringa

Godkväll. Ännu en måndag överlevd! Snart helg, vill jag tro.
Johanna, jag saknar att spontanringa dig när fan jag vill, typ som när man går i stan och inte vet vart man ska göra av händerna! Men ska icke tjata om din mobil nu, vet hur söt du blir då. Vill bara ta dig som ett exempel.
Har väl några andra jag kan slå en sådan slags signal till, men då är det mest "Jaha, var det något speciellt?" Men så känner man inte när man ringer Johanna, då kan man ringa och bara vara tyst. Skönt.
Nog om massa komplimanger till J. Ska koka en kopp jävla te nu. Ha det!


(Farsans gamla. Soft!)

Kvällens måste se är "I ditt ansikte" på kanal 5 med Magnus Betnér. Tror att det var ikväll som han skulle håna blondinbella, hehe.

/ Jenny


Dagens track!

KiD CuDi - Man on the moon

/
Holtz

Fördelar vs nackdelar

Hösten är kommen.

Nackdelar:
- Kallt nattetid
- Varar inte så jävla länge. Hösten alltså.
- Blåser och regnar mer än vanligt

Fördelar:
- Du kan köpa take away-te och inte dö av värmeslag eftersom att vädret är stabilt - inte för varmt, inte för kallt.

- Du kan gå i sköna kläder, basoutfiten ni vet, inga jobbiga vinterkläder. Att överdressa behöves ej!

- Knastret som skapas när man kliver på krispiga löv som fallit ned

- Det blir mörkt vid perfekt tid, och ljust vid perfekt tid.

/ Holtz


Men gör som du vill då

Alla dessa överduktiga människor som alltid gör som man ska och som man måste. Bryter man aldrig reglerna känner man aldrig den viktiga friheten. Fri från formen för hur vi män i skor ska agera.

Som Johanna Holtz: "den eviga individualisten jag-gör-vad-jag-vill".


Att bryta mot lagen och allmänna regler är en befrielsekänsla, skönt som fan. Som sist jag bråkade med mina föräldrar och gjorde många dumheter och mycket dåligt. (va fjorton jag låter, ja ja jag är nästan fjorton man behöver inte alltid runda uppåt!) I alla fall, känslan var så påtaglig. Dessa saker var inga dum- eller dåligheter. Jag var min egen. Så är jag nog mot folk i allmänhet också. Jag är alltid min, ingen bestämmer (så länge jag faktiskt bryr mig om vilket, men det är inte alltid jag gör det och då kan folk gärna få dra i mig).God, det är exakt som spådomen!

Ser det ut som jag bryr mig? Nehe skitsamma jag tar dig.
Älskar alla
/ Stewie

12 sekunders låtar

Familjen - Det lilla livet
MGMTKids
Coldplay - Shiver

/ Stew

Effective is the word

Jag idag: Hinner precis till samhällsprovet kl 09.50. Till stan directly efter och lämnar tillbaka ett par svindyra vantar. Tjackar ett par billiga från H&M. Åker hem. Byter om till gråställ, här ska tränas! Lagar mat och kollar på Bröderna Lejonhjärta. Planerar att ta en buss kl 12.52. Inser klockan 12.36 att det inte går någon buss 52 då utan den går 42. Det är då jag tar löpet. Hinner precisely. Hittar till Kärrtorps ip! Springer ett helt jävla cooper-test. Hamnar under kategorin dålig. Sjukt bra! Sjukt effektiv.

En annan bra grej som min effektivitet ledde till:
Skyldig Hanna 150 kr

Till sist, det här med att man blir taggad av musik när man springer. Det är en myt. Okej det funkar i cirka 12 sek. Sen är man lika döende igen.

Puss
/ Tove


Allt är lugnt Foxy, frågan är hur det är med killen

Skickat: 08-10-12 03:03
Från: Foxy Nikki

Hej min söt Tove<3 vart är du? Är allt lugnt? Ska jag slå ner någon? :o jag såg en kille dricka spolarvätska nyss. Vilken typ! <3<3 hör av dig imorgon!


/Stewie

Ja det ska jag

Idag ska jag ut på promenad! Höstväder is the grej.

/ Jenny


Dagens Stenmark/ Jenny

Vem vill bli miljonär?

Hej hej!
Nu dansar huvud värken i huvudet på mig. Det blev väl lite mycket igår kväll. För mycket av det goda så att säga. En bak film kommer nog upp senare. Jag har just promenerat hem från farmor i Får dala och fått lite gamla prylar. En väska, två par hand skar, en päls bit, en väckar klocka. Sen fick jag en skrap lott och så fik ade vi och farmor berättade jätte intressanta gamla hist orier från det gamla 40-talet. Fick del vis höra att det är far mors pappa vi ska skyl la på för våra ex tremt o prak tiska höga vrister som både far mor, pa p pa och jag fått ärva som gör att vi inte kan an vän da snyg ga stöv lar.
Kr a m
Tov e

Dagens track!

Anthony Hamilton - Mama knew love

/
Holtz

Med pajen i magenNej nej klart som fan. Men reklam är helt OK. Lite advertising hallå! Men det märker ni själva.

Kramar från sambaket :)

Helgen börjar här

Johanna stojar i köket och jag kan höra ljudet av vattenkokaren uppe från övervåningen. Här ska lagas te!

Later on ska hela vadsaduatt-gruppen + Bubba hem till Biltjuv och baka. Allihopa i ett stort sambak. Jag ska styra upp så det inte blir som förra gången töntarna försökte sig på Bubbas gamla släktrecept:

- 2,5 dl socker
- 1 st ägg
- 12 dl vetemjölö
- 2 tsk vaniljsocker
- 4 kg smör
(Jo dom tyckte det verkade helt normalt)/ Stewie


Ogrundad förhoppning

Religion = (van)föreställningar om en "Gud". En illusion om "Gud". Illusion är synonym med självbedrägeri.
Att tro på "Gud" är att begå självbedrägeri.
Religion = mentalt folkmord.

/ Holtz

Nattlig tanke

Om man inte har något tillstånd, vad har man då?

/ Holtz


Såhär får det bara inte gå till

"14-årige Andreas Laraqui vred knät ur led. Efter besöket på Astrid Lindgrens barnsjukhus i nekades han taxiresa hem till Fornudden, Tyresö. Man ville inte betala för taxi utan tyckte att han kunde ta bussen - trots att han inte kunde gå och hade uppklippta byxor."

DETTA ÄR SKANDAL! Hur kan man bara behandla en människa på det här sättet?! Ett rejält snedsteg av idioterna på landstinget. Som ni kanske känner till tar jag väldigt allvarligt på sånna här typer av skador, för jag vet hur det känns. Jag lider själv ett knä som inte riktigt är med på noterna och känner starkt för Andreas Laraqui hans berättelse. Riktigt Upprörande./ Tove

Fördelar vs nackdelar

Bäbisar och ungar.

Nackdelar:
Fula (majoriteten)
Skriker, tjuter. Högt
Kan inte kommunicera
Enerverande
Obehagliga
Dryga
Egocentriska
Påfrestande
Gör inte vad man ber om
Ignoranta
Kladdar
Stökar
Oförståndiga
Glor på en som om man är helt störd i huvudet
De ritar fult men ändå måste man låtsas som att det är fint eller att man verkligen ser att det är ett hus på bilden
Kräver fett mycket uppmärksamhet och energi
Gråter av okända anledningar

Fördelar:
Kan vara jättesöta
Kan förvåna på ett positivt sätt
Kan inneha dolda talanger
ja... någon som kommer på något mer?

/ Johanna Holtz


RE: RE: Konversation om morgondagens sambak

Ofta jag är en stressad människa? Jag är den mest avslappnade, softaste människan som existerar. Vägrar springa till bussen - som du så gärna gör -  kutar som fan t.o.m.
Förresten heter det inte strösar utan strosar.
Gå på svenskalektionerna!

Jenny säger:

det var publiserat


Igen, Jenny. Det heter inte publiserat, utan publicerat.

"Läs en bok och koppla av, käre du."
För tillfället läser jag TVÅ böcker, så vem är det som ska börja läsa? Sluta spendera din tid som pensinärer gör! Man kan chilla på andra sätt än att sova middag. Det = slösa tid.

Med förakt /Johanna

Dagens Stenmark/ Jenny


Konversation om morgondagens sambak

johanna, vad sa du att? säger:

jajaja.................

Jenny säger:

men vad är problemet med att vänta då johanna? att du blir rastlös eller vad fan?

Viktor säger:

vi kan gå ut och springa

johanna, vad sa du att? säger:

ja

johanna, vad sa du att? säger:

men nej

snatte säger:

de här blev ju knasigt, Tycker nästan hon kan dra Kök o bar och dra en bärs så länge?

johanna, vad sa du att? säger:

vägra bara att vi träffas tidigt? vi behöver ju inte springa till köket och baka och ba lalalala sdtressa vi är horor nu sk avi äta altl eklart jaha nu då?

johanna, vad sa du att? säger:

vi kan ju vänta med att baka

snatte säger:

eller två

johanna, vad sa du att? säger:

men nej

snatte säger:

ja de håller jag med om

snatte säger:

jag ska ju dirr hem

johanna, vad sa du att? säger:

mm precis

Jenny säger:

vi väntar tycker jag

Jenny säger:

den yngstes röst räknas mest

johanna, vad sa du att? säger:

skämtet............................................

Viktor säger:

varför inte en hel platta?

johanna, vad sa du att? säger:

om vi inte bestämmer nåt snart pallar jag fanimej icke längre

Viktor säger:

men vi tar oss till matte tidigt då, och kollar på film eller nån löjlig aktivitet

snatte säger:

eeeh The Office?

johanna, vad sa du att? säger:

mmm ännu bögigare tat stanna hemma

Viktor säger:

sen när tiden är mogen tar vi itu med det maskulina bakandet

Jenny säger:

jag slutar 3, måste hem och andas typ, sen bakar vi

snatte säger:

hehe

Viktor säger:

jaa bra

johanna, vad sa du att? säger:

men vadå hem och andas? du är så jävla töntig!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Jenny säger:

jag känner ju så

Viktor säger:

så 90-tal..

Viktor säger:

men bra, alla tar sig till biltjuv när de behagar och kollar på film, sen kan vi handla bakskit på vivo

Viktor säger:

kanske köpa en kebabrulle, vem vet

Jenny säger:

men alla ska vara närvarande när bakandet börjar

snatte säger:

jamen visst

Jenny säger:

jaa bra

Viktor säger:

självklart

johanna, vad sa du att? säger:

m men kanske inte du jenny för du är ju SÅ JÄVLA SEg!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viktor säger:

jag är ju recepthållarn

Jenny säger:

men va

snatte säger:

8-)

johanna, vad sa du att? säger:

jag står för det aktiva

Jenny säger:

HAHAHAAH

Med detta vill jag komma med ett sanningsbergundat påstående: Jenny är pensionär. Hon uppfyller kriterierna: måste sova middag, måste hem och "andas".  Vart tog barnet i dig vägen? Eller iofs, bäbisar sover också middag. Fyfan, skämtet.

/ Holtz


Dagens track(s)!

KiD CuDi - The prayer + Heaven at nite/
Holtz

Jorden går under igen?

Jag kommer DÖ!! Läs här

Gore Vidal säger:

"Once people get hung up on theology, they've lost sanity forever. More people have been killed in the name of Jesus Christ than any other name in the history of the world."

Sanningen, mina damer och herrar.

/ Holtz

Dagens Stenmark

.. som för övrigt stämmer så jävla mycket!/ Jenny

Hela havet stormar

Jag BLIR så jävla arg på min dator. Stängs av, sätter på den, Stängs av, sätter på den...... osv osv. Vad fan vill den? Den har inget märke heller, så jävla B är den. Den får heta  B. B som i B-i-t-c-h.

NOG. Idag har jag sprungit som en dåre på lager och burit alldeles för tungt för min taniga lilla kropp. Kan säga så här, behöver ju inte träna på kanske ett år eller två. Har även gett mig själv en stor bula i skallen. Älskar mig själv <3

/ Jenny

Du har för lite pengar

Jag blir ledsen när jag tänker på pengar. Det förstör mitt liv! för jag har typ inga.. och när jag verkligen inte har det så undviker jag att gå i affärer. Men ibland måste man. Som idag. Håltimm(ar) från halv 11 till kl 4. Det låter orimligt men sant. Så det blev både lunch, fika och stopp i flera affärer med, ja, några från Mälarhöjden? Brände på den turen 34 + 149 = 183 kr!

Och sen det här med skulder..
Hanna: 275 kr för ett par skor och 150 kr för dricka.
Sofie: 70 kr för vin.
Miriam: Ett halvt nytt puder.

Dagens fråga:
Ska det kosta 183 kr att vistas i Stockholm några timmar?

En femtedel att min lön! Jag gillar att kalla studiebidraget för lön. Lönen för att leva. Hej.

/ Tove

(Titeln refererar till Allt har ett slut med Florence Valentin som också just handlar om oss arbetslösa)


Dagens track!

Amos Lee - Keep it loose, keep it tight

/ Holtz

Vardagliga moment som rubbar min existens 5

Det är morgon, snart skola. Duschen. Kläderna. Håret. Musiken. Nagellacket. FITTA! Självklart, medans den nionde nageln skulle fixas till med lite bomull, fastnar den fula bomullen på de andra naglarna. Naglarna är nu bomullariserade. En äcklig känsla. Som på vintern, man har dragit på sig vantarna och halsduk och jobbig vinterjacka. Håret blir statiskt, jävligt elektriskt. Det blir på något sätt svårt att andas. Äckliga känsla du tål ej att förklaras./ Holtz


Men vadå?

tove säger:

Att sätta upp klistermärken utan tillstånd kan juridiskt sett betraktas som klotter eller olaga affischering.

tove säger:

hehehe

johanna säger:

hehehehe


Dagens track!

Stay Ali - Discoliner

/ Holtz

Nu sa jag att

Toves högtalare är så jävla dåliga att det är bättre att inte lyssna på musik alls. Det låter bättre när min Jempie (SAHL!) sjunger, till och med.

Om någon idiot har försökt smsa mig eller ringt senaste 2-3 veckorna kan ni fan hålla er uppdaterade om att den fortfarande. är. snodd. Nu fungerar inte internet hemma heller. Därför är jag = isolerad när jag är hemma.
Kan något IT-snille hjälpa till här; alla sladdar sitter som de ska, modemet fungerar, på nätverksanslutningarna står det att de lokala nätverket är anslutet - trots detta, kommer jag inte ut på nätet?! Hur fan förnyar man sin ip-adress? / Holtz

Äntligen klar med engelskan

Ni kan få läsa min "Summary" direkt-översatt till svenska med http://translate.google.com/. Bra sida, skön text som fan.

"Sammanfattning
Äventyrliga historier om älvor kampen orchs och klokt trollkarlar försöker sluta mörka befogenheter från att ta över en värld som är ur tid och rum (åtminstone ur vår tid och rum) och där oändliga krig mellan gott och ont ger spännande händelser till innehållet. Det är omöjligt, det är fantasi. Jag är ingen stor beundrare, men säkert finns det människor som är, som springer runt i skogen spelar "levande rollspel" låtsas de är Frodo.

Men det är just den mest typiska exempel på vad Fantasy handlar om. Det är viktigt att inte vara alltför insnöade till dessa faktorer. En Fantasy-hjälte kan köra bil om han vill, åtminstone om bilen kan flyga."

/ Tove


En ursäkt

Hallå.. Tjejer. Vart är ni? Nu kan vi inte kommunicera alls. Nokiafittan är vattenskadad! Jag behöver er. Ring mig hem 7703111 när ni ser detta.

Jag ska inte hålla på och förklara, mest bara ursäkta mig. Så till alla som har träffat mig under några dar här: jag är bara tillfälligt cp och konstig.

/Tove :S

Jerre löper marathon


Aladdin och Pocahontas - Radarparet

Hittade en bild på mig och Tove från senaste festen. Förra helgen tror jag../ Jenny

Tack skön bild men fett stört

Det har kommit ett mms till mig med bilder på mig och Prontan från nummer 0762649126. Har ingen aning om vems nummer det är. "Vem sa du att?" Och hur kommer det sig? Utav våra kläder och plastpåsen har vi lyckats spåra vilken kväll det var. Chansar på nångång under hemresan också.

 
Puss!


 / Stewie

Söt


Detta ligger i mitt intresse.

/ Stewie

Hur bred en meter är

En meters bredd är allt som går mot lim går mot noll. Tänk dig att två personer sitter en meter ifrån varandra. Den metern har ingen längd, bara en bredd. En meter kan alltså vara obeftinligt bred eller oändligt bred.

Detta ligger i mitt intresse.

/ Holtz

Illusionen om Gud

Läser för tillfället Illusionen om Gud skriven av ateisten Richard Dawkins. Riktigt jävla bra!
"Tänk dig en värld där förmenta häxor och kätterska vetenskapsmän aldrig bränts på bål. En värld utan korståg och självmordsbombare. En världdär kvinnor inte tvingas till äktenskap eller könsstympning.
Tänk dig en värld utan religion".

Läs den för fan. Så jävla bra och det enda rätta.
Trösthalten i en trosuppfattning höjer inte dess sanningsvärde./ Holtz

If you love Damien Rice...

...you love this!

Bowerbirds
Hymns for a dark horse/ Holtz

Liksom en paralyseradHur lite kan man röra på sig? Egentligen..

Jag är inne på min lediga dag 2 av 2 och är nyss hemkommen från Viktor. Det är den största ansträngningen jag har gjort på typ 50 timmar! Och han bor nära. Fast jag menar, förutom att ha sovit 10-12 timmar per natt så har jag ju pluggat också. Legat på soffan och läst en bok samt suttit vid en data och skrivit om genren fantasy.

Ni fattar vad jag menar. Jag börjar må dåligt av att inte röra på mig, gå till bussen, vandra omkring i samhället. Är detta farligt? Kan jag bli förlamad?

/ Tove

Ps. Dagens låt är definitely Ryan Adams - Come pick me up

RSS 2.0