Hejjzaaahn

Gud va skönt det är när man känner att man funnit lösningen på ett omöjligt problem.

Jag är ganska bra, men idiotiskt trög.
Jag har märkt det nu när jag har suttit brevid Miriam och skrivit vårt Jerusalemarbete. We're talking förjävla seg! Så fort en ny grej dyker upp kan jag inte tackla det som en vanlig människa utan måste sitta i ett år och dansa hjärnballett. Sen kanske jag har hittat på nåt. Grejen är att jag alltid tycks få för mig att uppgiften är waaaaaay mycket svårare än vad den är och försätter mina hjärnceller i helt fel omloppsbana som för övrigt är alldeles för snabb. Så är det med allt när det gäller mig. Spring i rätt bana hörni!

Men nu tror jag att jag snart har klargjort de största skillnaderna mellan Likuds och Kadimas åsikter gällande Jerusalemfrågan.
Tack 118 100!


/ Wallbärj

Vad sa du katt?

Dirr från medicinskåpet. Har tagit på massa specialkrämer mot torra armbågar och nässpray och allergimediciner. Det här är vinter alltså! Fast iofs är jag alltid allergisk mot Tobbes katter, no matter vilken årstid.
In mot stan med Foxy Nikki typ nu.


Fräsch katt i alla fall.

/ Tove

SMHFI


Ja. Vintern kan inte börja 1 februari, hur skånsk man än är så förstår man en sån sak!

Flygande råttor..

Vad ska jag göra while waiting for Nicole? Ska jag va ärlig tror jag inte hon pallar med varken mig eller julshopping idag. Hon ska tydligen ha festat gälet igår. Jag ringer och väcker henne snart så få vi se.

Och idag vill jag inte se:
spottloskor på marken
folk som matar duvor
övertraserade konton

/ Tove


Jag är fan för lågkonja

Jag gör uppror mot v-ringat, snorloskor på marken och shopping. Konsumera mindre!Den här kan ni klistra in i paint och göra!
/ Stw

Jag frågar en gång...

Kan vi ordna upp den här bloggen idag?


Sen, vad gör ni ikväll?

/ T

Tvivlar på att någon av er pallar läsa.. MEN! här är den:

Religion och dess inflytande

- vår tids största problem


Visst tröstar religionen och motiverar människor till att åstadkomma goda gärningar? Utan religionen, hur skulle vi veta vad som är rätt och fel? Varför denna fientlighet kan man undra? Religionen förekommer i varenda kulturform världen över. Vare sig den är tillförlitlig eller oberättigad så finns den överallt. Vilka faktorer som mest påverkar individen till att blir religiös är härkomst, tidigare generationer, skola, pengar och inte minst den religiösa närvaron i samhället.

                      För varje enskild individ är livet en ofrånkomlig identifieringsprocess. Människor söker identifiering genom tillhörighet, vilket ger känslan av att betyda något bland en grupp människor. Där spelar religionen in. Vissa anser och känner att religionen uppammar gruppgemenskap, ger tröst och lugn samtidigt som den tillfredställer en längtan efter att förstå varför vi finns till. Visst, om det är fördelarna med religionen väljer jag i stället att kalla religionen för ett sockerpiller som "förbättrar" livet med hjälp av den väldokumenterade placeboeffekten. Dessa parter av religionen som sägs minska stressen övervinner inte de resterande parterna som vissa skeptiker menar exempelvis vållar stress i stället för att reducera stress. Ej att förglömma; bara för att "x" ger tröst", innebär det inte att "x" är sanningsenligt. Men vem bryr sig om den uppammar gemenskap och tröstar när de troende ändå genomlidit mycket horribla saker. De har dött för sina gudar och dödat för dem, piskat blod från sina ryggar, försvurit sig åt livslångt celibat eller åt tystnad och ensamhet, allt i religionens tjänst. Vad tjänar detta till? Vad är det för nytta med religionen om nackdelarna övervinner fördelarna? Den har inte direkt varit till fördel för något eller för varken vi eller våra gener. Den har så att säga inte gynnat det naturliga urvalet. Den har med rätt hög sannolikhet fungerat till fördel för de religiösa visionerna själva, på så sätt att de nästan beter sig gener (kopierare).

                         Varför fastnar människor, knäböjer, pryglar sig själva, bugar maniskt mot en mur eller hänger sig åt andra påkostade seder som kan föröda deras existens och i extrema fall sätta stopp för den? Bara för att vetenskapen inte kan förklara allt de oförklarliga och inte ge den trygghet människan behöver och även påstår sig få via religion, betyder inte det att det måste sättas etikett på. Inom religionen förklaras det outgrundliga och dunkla med att det är "Guds verk". Detta grundar sig också i att människans kognitiva behov av att alltid placera saker i fack, att dessa ting måste identifieras. Religionen kan ha fortsatt utvecklas och hållit sig vid liv på grund av försöka komplettera människans unika förmåga att tänka, reflektera och vara självmedvetna livet. Därför är problemet bara unikt för människan som bara är en utav alla miljarder organismer på vår jord, i vår värld. Vi måste ha tanken i bakhuvudet att religion från begynnelsen inte är det normala tillståndet i samhället.

                         Religionens inverkan på barn kan idag räknas till ett av de största bekymmerna. Vad datorer gör är att lyda slaviskt och göra som det blir tillsagda. De kan heller inte besluta om om en instruktion får en god eller dålig följd. Vi kan dra nytta av våra datorer för att de lyder fullständigt obetingat. Det naturliga urvalet konstruerar barns hjärnor med en benägenhet att tro på allt deras föräldrar yttrar. Denna förtroendefyllda lydighet gagnar överlevnaden. Blind naivitet är baksidan av en förtroendefull lydnad. En självverkande konsekvens är att barnet inte har någon möjlighet att urskilja goda och dåliga råd. Barnet kan inte veta att "gå inte in bland tigrarna på Skansen, de kan äta upp dig" är ett gott råd, men att ett "vid fullmåne måste du uppoffra en get, annars börjar det inte regna" i bästa fall är ödslande med både getter och tid. Båda tillsägelserna låter lika tillförlitliga, just för att båda kommer från ens föräldrar - en ansedd källa. Detta leder troligtvis till att barnet för vidare dessa råd - både förståndiga som dåraktiga - till kommande generation. I analogi med detta mönster bör vi vara medvetna och göra oss beredda på att olika godtyckliga religioner med lös informationskälla i olika geografiska områden kommer att föras vidare och bli trodda med samma övertygelse som lämpliga sedvanliga visdomsord. (Ungefär som våra gener överförs och kopierad).

                         Tal och skrift glider isär från ett gemensamt ursprung ifall den geografiska separationen är tillräcklig - och samma sak händer med ogrundade religioner som ärvs från släkte till släkte. Uppfattningar som eventuellt får skjuts av barnhjärnans benägenhet för att inprogrammeras. Religiösa ledare är fullständigt medvetna om barnhjärnans mottaglighet och därför börjar indoktrineringen tidigt. Religionen borde behandlas på samma liknande sätt som vi behandlar politiken gentemot våra barn. Inte blir barnen ofrivilligt inskolade i någon politiskt grupp som spädbarn? Nej, då tycker vi att de har rätt att välja vid en senare ålder då de blivit med förståndiga och vet vad de representerar och står för. Vi borde ha rätten till att välja själva i de mest omfattande fallen, och dit tycker jag religionen tillhör. Det finns även en teori om att religionen är en biprodukt av psykologiska händelser, påstår antropologerna Robert Hinde, Pascal Boyer och Scott Atran. Boyer har studerat Fangfolket i Kamerun som säger såhär:

                         "Att häxor har ett extra inre djurliknande organ som flyger bort på natten och förstör andras skördar eller förgiftar deras blod. Det sägs också att dessa häxor ibland samlas till väldiga fester där de äter upp sina offer och planlägger framtida attacker. Många människor berättar att en vän till en vän faktiskt har sett häxor flyga över byn på natten, där de sitter på bananblad och slungar förtrollade polar mot omisstänksamma offer."[1]


Låter detta trovärdigt? Nej! Antropologers uppdrag är att ange orsaken hur människor kan tro på sådant meningslöst prat. Boyer har även dragit en liknelse med en historia ni säkerligen känner igen:

                         "En gång för länge sedan födde en jungfru ett barn av manligt kön utan att någon biologisk far var inblandad. Som vuxen kallade den faderlöse på en vän vid namn Lasarus, som hade varit död så länge att han börjat lukta, och Lasarus återvände genast till livet. Den faderlöse mannen blev själv levande efter att ha varit död och begraven i tre dygn. Fyrtio dagar senare försvann den faderlöse mannen fysiskt upp i himlen efter att han bestigit ett berg. Om man privat mumlar tankar tyst för dig själv hör den faderlöse mannen och hans "far" (som också är han själv) vad man tänker och reagerar eventuellt på detta. Han kan samtidigt höra vad alla andra människor i världen tänker. Om bröd och vin välsignas av en präst (måste ha testiklar) "blir" de den föräldralöse mannens kött och blod. "[2]

Vilken förståndsmässig, självmedveten människa skulle idag börja tro på detta nonsens om storyn var osagd sedan tidigare? Inom alla trossamfund påstår man att religionen ligger utanför vetenskapen. Men det ligger inte utanför vetenskapen om gud i själva verket kunde kommunicera med människor.

                         Det kan inte finnas en enda människa i världen (hoppas jag) som vill att vår tillvaro ska innehålla korståg, självmordsbombning, förtryckta kvinnor som tvingas till äktenskap eller könsstympning, en tillvaro där förmenta häxor och falska vetenskapsmän bränts på bål, ofrivilligt indoktrinerade barn eller homosexuella som nekas gifta sig? Detta är sammanbundet till religionen, och utan religionen skulle inget av ovanstående ha existerat om religion funnits. Religionen bör inte vara en fast armatur och alla borde inte behöva infinna sig i den. Om ateister kan leva utan religionen bör de troende med största sannolikhet också kunna göra likadant.

Religion är inte vetenskapligt och därför väljer jag att inte bry mig om denna nonsens. Det tycker jag att alla bör göra och lära sig uppskatta det vi har och trösta oss och känna gemenskap med hjälp utav våra nära, i stället för att ta hjälp av illusionen om Gud. Alla har rätt till sin tro, men offentliga religioner som kränker folks rätt att tro vad de vill, känns medeltida och paradoxala i ett modernt samhälle, vilket vi lever i idag.

Om religionen inte existerat från början och människan varit mer jordnära från start hade folk mått bättre idag och inte varit lika avskräckta med tanken på att stå utan sin religion. Själv respekterar jag en individs religiösa tro, men hävda för "guds skull" inte att religion är fakta. Är det inte tillräckligt med att se en vacker, förtrollande trädgård? Måste man inbilla sig och tro att det bor älvor i den också?

/ Holtz (och ja den är skickard via urkund)


Tänkte publicera...

..en liten debattartikel jag skrivit. Men jag vet inte om jag vill lämna ut mig på detta sätt. Har ju nästan aldrig visat min seriösa skolsida. Så, ska jag eller ska jag inte? Fick i uppgift i svenska c att skriva en, och ämnet jag valde att skriva om (mot) var religion. Vi vet ju som sagt att det är ett upprörande ämne som "måste" respekteras, fyfan. När jag börjar tänka på det stör jag mig bara på det som in i helvete, helt jävla sjukt mycket, så jag ska fan göra det. Jag ska publicera den jävlen här på bloggen. Håll till godo era jävla töntar

/ Holtz


Kan man tänka utan språk?

Jag brukar ofta läsa Illustrerad Vetenskap och tycker att den tidningen äger sönder alla andra magasin. I tidningen tar de upp olika frågeställningar, som oftast är sådana jag har funderat på själv. Så jävla bra! En tanke jag haft och som nu Illustrerad Vetenskap även tar upp är kan man tänka utan språk? Om man som barn inte lärt sig tala ett språk, kan man då tänka t ex "jag är hungrig"? Svaret är:
Tankar kan mycket väl vara av ickespråklig karaktär. Människor som fötts döva använder ett slags "inre stumfilm", som kan kryddas med känslor eller andra sinnesintryck. Teckenspråk hjälper de döva att kommunicera och abstrahera från det konkreta, fysiska planet på samma sätt som det talade språket. Har man lärt sig teckenspråk som barn så tänker och drömmer man också på teckenspråk. Även om tänkandet inte är detsamma som ett språk, råder det inga tvivel om att språket är en jetmotor bakom våra mentala förmågor.
Forskarna tvistar dock om i vilken utsträckning språket formar människans tankar och verklighetsuppfattning. En del forskare hävdar att tankarna är helt underställda ordets makt, så att vårt språk bestämmer vår verklighet. Andra menar att varje språk måste åtlyda ett universellt och medfött tankespråk, och anser därför tänkandet vara oberoende av inlärda språk. De allra flesta forskare befinner sig dock mellan de båda extremerna och betraktar språk och tänkande som två överlappande enheter, som hela tiden påverkar varandra.

/ Holtz


Bangar INTE

 

 

 

 


En del av vardagsfilosofin

Mina trogna vapendragare har lyckligtvis varit förbi mig nu både igår och idag. Igår tittade Jenny förbi sådär efter skolan och det bjöds på te, och efter Tove's tennis kom hon förbi idag. Då blir man glad! Älskar besök som dessa. Impulsiva och oväntade "Hej vad göru jag kommer till dig om en timme, hej nu"-samtal är en grej som förgyller min jävla vardag. Idag blev jag även klar med en bokrecension från engelska B-kursen sen förra året och min debattartikel. Där skrev jag om att religion suger, ungefär. Jag befinner mig i FLOW just nu. Den här veckan kommer att äga. Men även att suga. Faen.

Jävla bra låtar:

Raphael Saadiq - Kelly Ray (Itunes Bonus Track)

Raphael Saadiq - Seven (FYE Bonus Track)

John Legend - Pride (In The Name Of Love) (Wal-Mart Exclusive Bonus Track)
Ludacris - MVP (prod. by DJ Premier)

/ Holtz


Några hjärtliga rader

Tennis idag i Fruängen med klassen, typ. Egentligen har jag väl mest skills i bordtennis, men det fanns inga bord där så jag fick köra på så gott jag kunde. Ibland träffade jag bollen.

Efter det blev det en trevlig promenad igenom landet julkalender(mälarhöjden). Och apropå julkalender. Jag stör mig på folk som klagar på julkalendern och varje år uttrycker hur dålig den verkar och hur sämst den är. NI HAR BLIVIT GAMLA! Klart som fan det inte är lika roligt att titta på julkalendern som det var 1996 liksom. Inse att den är för barn.


Och kom ihåg, den enes död är dom andras bröd!
/ Stewie

Nere på golfen kan allt hända

För några veckor sedan träffade jag en läsare på en födelsedagsfest.
Jättetrevlig och rolig. Viktor heter han. Han gillar bloggen.
Vi diskuterade smör och drog några linor. smör alltså.

Nu hälsar jag till Viktor! Hej hej


Viktor ville fota sig med mig. Självklart ställde jag upp!

Puss och kram allihopa och ha nu en superkväll!

Sugen, part 2/ Tew

Vad är medvetande?

Det kan varken mätas eller vägas. Trots det har tänkare och forskare i alla år letat efter en förklaring på vad medvetandet består av. Detta ständiga sökande efter svar har mest gett upphov till många jävla frågor. Var sitter människans medvetande? Är medvetandet oberoende av kroppen? Kan djur och maskiner vara medvetna?

/ Holtz


enquiry

några grejer jag skulle vilja gå igenom:

Vilka olika aktörer är involverade i Jerusalemkonflikten? (stater, religioner, media, organisationer etc.?)
Vilka mål har de olika aktörerna?
Vilka medel använder aktörerna för att nå sina mål?

Den läsare som kommer det det bästa svaret belönas!

Kommentera ditt bidrag

/ Tove


Sky High: The Kanye Remix Project

Hypade grejer - inga konstigheter.

Impatient Boy (Benzi Refix) 
Addiction (Kenny Dope & Terry Hunter Remix) 
Barry Bonds (Eli Escobar Remix)
Can't Tell Me Nothing (Dj Godfather Remix)
Champion (Nick Catchdubs Remix) 
Crack Musik (Cookin Soul Remix) 
Electric Touch (Steve1der & Mighty Mi Remix) 
Flashing Lights (Diplo Remix) 
Get Em High (A-Trak Remix)
Good Life (Strech Armstrong Remix)
Good Morning ft. Big Sean (The Kickdrums Remix)
I Wonder (Scottie B Remix)
Love Lockdown (Tom Wrecks Remix) 
Sky High Intro
Stronger (A-Trak Remix) Throw Some (Cousin Cole Remix) 
We Major (The Kickdrums Remix) 
HomeComing (Discotech Remix) 

och så 808s & heartbreak på det.

/ Holtzinator

Sugen

Jag är så JÄVLA sugen på pepparkaksdeg! Helt jävla sjukt. Inte pepparkakor, utan degen. Pepparkaksdeg och söderte in da house skulle jag inte dra bangen på.

En grej bara som alla fan borde tänka på:
en människa som mår bra har aldrig behov av att attackera eller förlöjliga en annan människa.


/ Holtz

Liknelsen

När jag går mot Medborgarplatsen hemifrån mig passerar jag Fatbursparken (bågen) och innan det ett gäng bänkar. För några månader sedan satt de alltid ett gäng alkisar där. Alla dessa gånger jag gick denna väg satt de där, allesammans i samlad tropp (som Kerran skulle ha sagt). Ibland kunde jag till och med höra dispyterna och problemen som dök upp i denna krets, jobbiga saker detta. Men det var innan graderna sjunkit under 5 grader celsius. En dag slog det mig att dessa alkoholiserade medelåldersplussare försvunnit. Men vart i helvete tar de vägen? Om det nu har någon sliten lya på söder, varför hänger de inte där då? De liknas vid insekter. Insekter som bara klarar av vissa årstider, periodare. De flesta alkisar är aktiva under de varmare månaderna, såsom de flesta insekter.
Fan vad tragiskt att bli jämförd med en insekt. Det livet vill man ju fan inte leva./ Holtz


Debaserslynor

Mimmi droppade idag på lunchen att MGMT spelar på debaser ikväll. Tydligen säger man management? Jaja vi får inte komma för det är 20-årsgräns. Äsch jag ville ändå inte.
debasercp:n

Image:Oracular Spectacular 2008.jpg

/Stew

Jag ska berätta hur teatern var.

Det var alltså teater med 07SPA igår.
Stämningen var såklart skön. Klassen och så. Upptäcker föresten Malin 3 stolar nedanför mig. Liksom bara en sån grej! Roligt. Men så fort belysningen dämpas så infinner sig den obehagliga känslan. De kommer göra bort sig! Jag blir nervös, för om nåt pinsamt inträffar på scen inför alla så skäms jag, i medkänsla. Jag sympati-skäms!

Förutom det tycker jag att hela teaterkonceptet känns ganska billigt. Fyra skådisar som spelar cirka tio roller? Nja. Och sen det faktum att jag tvingas använda min fantasi helajävlatiden. Jag lämnas att själv skapa föreställningar i hjärnan. T ex att mannen är ute och går på gatan, när han egentligen bara går runt i en cirkel på golvet.

Kom igen.. Lite klädbyten, ett snurrande golv som byter scen när det är dags.
Är det för mycket begärt?

/ Tove


Tove, hur var teatern?

He he, nu vill du allt veta hur jag vet det va. Jag. förstår. inte. att folk verkligen går på teater! Det är den värsta underhållningen som finns, det är en äcklig stämning som råder. Både bland publiken och mellan estradörerna. Vedervärdigt och inte ett dugg kul. Allt är ju så jävla fake. Musikal och teater, fyfan. Ett problem jag har är att jag kanske stör mig på saker jag bara kan strunta i att bry mig om. Jag är ju trots allt den typen som är likgiltig till de jag inte bryr mig om, men ändå så tar jag upp den diskussionen inom mig om dessa obehövliga saker. Jag säger alltså emot mig själv.

Juste, ni kanske också har funderat på hur den där jävla sms-118100tjänsten fungerar? Är de personer som svarar på frågorna vi ställer, är svaren förutbestämda eller är de datorer som svarar? Jag smsade självklart och frågade, svaret blev detta:
Den fungerar på så sett att kunden skickar in ett sms med en fråga om allt mellan himmel och gjort. Vi lägger sedan all vår energi på att besvara dessa frågor på ett så snabbt och bra sett som möjligt. Varför inte testa oss!

Då undrar jag, vilka fan är "vi"? Är det någon slags kundtjänst eller? Tjänsten är i alla fall rolig.

/ Holtz

This is my own jihad

Johanna VS närvaron i skolan 0-10. Det är dags att köra nu, måste få ner det på "papper" så att jag inser det själv. Det är en dålig, ond cirkel jag befinner mig i. Min ärkecirkel så att säga. Ju mer jag intalar mig själv att chilla, desto (btw vad betyder desto egentligen? ok slog upp det nyss, det betyder ju, dess, än) hårdare bangar jag chillet och ännu hårdare blir festandet, vilket leder till att jag vänder på dygnet och skolan uteblir. Men jag ligger fan ändå inte efter så pass mycket i skolan, trots detta beteende. Thank "God" for walthers nacka. För att dämpa er ångest och oro om er egen närvaro i skolan kan jag glädja er med att min närvaro inte bestiger 30 % de senaste 30 dagarna, och jag överlever än och min framtid ser ljus ut.
/ Holtz

DAY & AGE!

Detta går fan inte att missa. The Killers nya album Day & age! Alla påstår att de gått ner sig sedan Hot Fuss, men jag instämmer fan inte. Fan alltså,  jag kan ju inte inte älska dessa män hårt.


Image:Killers day age.jpg1. "Losing Touch"  
2. "Human"   
3. "Spaceman"  
4. "Joy Ride"  
5. "A Dustland Fairytale"  
6. "This Is Your Life"  
7. "I Can't Stay"  
8. "Neon Tiger"  
9. "The World We Live In"
10. "Goodnight, Travel Well"  
11. "Forget About What I Said" 

/ Holtz 

Tal till nationen sa jag.

Kommer alltid på mig själv med att skriva mitt egna lösenord när jag ska logga in på bloggen. Skitstörigt? Ja.

Höll som sagt tal idag i skolan på öppet hus. Anmälde inte mig själv och tänkte inte så mycket på vad jag gav mig in på förens jag gjorde det. Min uppgift, som känslomänniska hehe, var att berätta lite om min linje osv, inför hundra pers! Och fan vad bra det gick. Jag är nya Pontus Gårdinger!

Johanna är fett störd. Man kan ringa henne och tro ganska länge att man pratar med henne, men det gör man inte. Man pratar med en telefon. Som inte svarar. Nej, jag menar inte en såndär luring-telefonsvarare som säger "Halå, hej vad gör du?" utan hon svarar verkligen men försvinner typ iväg och kokar te nånstans (?)

/ ynneJ (fyndigt kan tyckas)

Inlägget som aldrig publicerades igår! (Är inte sånt bara för horigt?)

Jenny ska tydligen hålla tal imorgon, och hon ser det som nåt bra! Det är bra. Tal till nationen var det va?

Sen lite sköna lyrics.

för jag vill se vänner som personer som håller min hand
ta min hand, ta min hand
jag har sett dig falla i så många andras famnar
falla, jag har sett dig falla
den enda som sett dig riktigt falla som grus

Innan morgonen är ny
Låt oss fly

Åh, jag älskar dig
Åh, jag älskar dig
Åh, jag älskar dig
Åh, jag älskar dig

Sist en bild på oss bloggers, the vsda-group.
Såhär ser vi ut när vi går och lägger oss.


/ T

FF

Idag snöar det på riktigt. Jaha varför skriver jag det? Det vet alla redan. Jaja. När jag kom ut från skolan idag och fick tusen snöflingor rakt i ansiktet så satte jag lurarna i öronen och kände att fan jag kommer leva på den här musiken hela vintern.

Jag talar om Fleet Foxes. Grymt bra och väldigt vintrigt.
"Ååhh vad du är efter wäwäwä" Måste jag höra på? Nej./ Stewie


Header by Biltjuv

Vilken jävla seriös uppgradering va! Ashypad blogg, man kan ju nästan ta den för att vara seriös nu. Headern är det enda som utstrålar i bloggen (det tackar vi snatte för), allt annat är ju verkligen skitfult. Hatar känslan!

Most played senaste veckan är fan den legendariska soulkingen Otis Redding med dessa låtar:
Sittin' on the dock of the bay
Fa-Fa-Fa-Fa-Fa (Sad Song)
I've Been Loving You Too Long
That's How Strong My Love Is
My Girl. Den 10 december 1967 omkom Otis och hans bandmedlemmar (The Bar-Kays) i en flygolycka när de var påväg

till en spelning i Wisconsin. Det var tre dagar innan han gjorde sin hitlåt sittin on the dock of the bay. Störigt för oss alla om planet gått en vecka tidigare så att låten möjligtvis inte blivit producerad. Tänk er också stämningen som uppstod när de som infann sig på spelningen fick beskedet om att alla dött? sjukt konstigt. De måste fan ha trott att det var ett skämt. Fast det var det såklart inte.

/ Holtz (hatar och stör mig på er som tror, skriver eller uttalar mitt efternamn Holt. Döden)


Svensk Pop!

Detta jävla oldschoolband gör comeback, nu i mitt itunes! Det var väl för ungefär 4 år sedan som jag lyssnade på detta spektakel. Fan vad bra skit! Alla låtar finns att ladda ner i mp3-format HÄR. Göre!

Lyrics till Låt spriten & livsglädjen flöda:

Jag röker inte, knarkar inte, pippar ganska sällan och så är jag inte träningsnarkoman

Å när man har så lite laster som jag har så är det välan inge fel om man super som fan

Jag sparar inga pengar, struntar ofta i min hyra, spelar inte kort å enarmad bandit

Å jag köper varken aktier eller kläder som e dyra så istället har jag råd med massa sprit


Så låna mig pengar till ännu ett glas, låt spriten & livsglädjen flöda

Vi kommer ändå inte märka att allt gått i kras när vi ligger i vår grav å e döda


Jag ska inte köra bil å sen så har jag inget knog så jag kan sova ut imorgon om jag vill

Så därför ser jag inget skäl att inte dra till nästa krog, å beställa 6-7-8 bira till

Å jag har inga alkoholproblem än på några år, jag dricker inte sprit i smyg när ingen ser mig

Å dessutom var jag nykter nästan halva dan igår, så ida' så känns det bra å supa ner sig!


Så låna mig pengar...


Så låna mig pengar...


Så låna mig pengar...

/ HOLTZ


Ja ja

Te med mjölk = saft med mjölk = äckligt. Fast jag gillar ju Chai, och helst med mjölk! Men te med mjölk = saft med mjölk = äckligt. Därför ska jag göra en chaisteamer:


- Börja med att koka upp 1,2 l mjölk i en kastrull.

- När det börjat koka lägger du i tre tepåsar (lipton yellow).

- Efter ca 3 minuter lägger du i 1 bit färsk eller torkad ingefära, 1 bit kanelstång, 4 kardemummakärnor och 5 nejlikor.

- Låt de koka i 10 min på låg värme. Då var det klart, tillsätt gärna socker!

/Tove


Att underskatta sin rädsla

Ha ha, vad fan! Jag var så jävla nervös och fick därför sällskap av Johan (tack som fan) till Ersta sjukhus i dag. Där skulle jag ta allergitester och blodprov. Jag har en fobi för nålar som jag underskattar. Jag tänker att vad fan, det är väl ingen stor grej, kör bara! Men precis innan blir jag en liten hora med darrande ben, känner mig som en vandrade pinne på adrenalin. Det första tester var ett s.k. sticktest där tant placerade ungefär 10 olika droppar från aa vad ska man säga, typ katt, nötter, damm, gräs och sådant skit på min högra underarm. Därefter stack tant i varje droppe med något sylvasst som liknade ett rakblad och sedan återstod en väntan på 15 minuter för att se resultatet. Ha ha! Jag är tydligen allergisk mot katt (fyfan vad jag visste det, alltid hatat de jävlarna) och sedan gråbo, någon växt. Jag fick även efter det testa min lungkapacitet, och jag verkade suga på det. Fick andas in, sedan andas ut as hårt, sedan in igen ja ungefär ytterligare fem gånger. (Alltså vafan, what's up med mig och läkare/optiker/sjuksköterskor/tandläkare? De tycker alltid att sakerna jag blir beordrade om att göra, görs jävligt dåligt. Ingenting fungerar eller så går någonting sönder. En gång hos optikern lackade snubben på mig och frågade om jag var jävligt dum eller trött i huvudet eftersom att jag inte kunde bestämma mig för om jag såg dåligt eller inte. Idioter!)
Efter sticktesterna fick jag gå vidarde till fyslabbet i korridoren tvärs över. Tog en väntlapp, nr 82, och väntade i 3 min då en annan jävligt skön experttant kom och bjöd in mig till hennes office och bad mig sätte mig ner i en hypad patientstol. Jag ville inte skåda denna obehagliga syn med nålar och massa seriösa rör och blod, så jag vände mig bort från experttants göra. Atmosfären i rummet påminde mig starkt om labbet i Jurassic Park, när de fifflar med DNA, dinosaruiebäbisar och grejer. Mitt under min tankespridning bad experttant mig att chilla ner, blodet hade tydligen slutat pumpa pga min oro och nervositet, jag som trodde jag var lugn! En smärtans stund. Efter denna lidelse var jag lugn och samlad, experttant var som sagt omhändertagande och gav mig vatten. Men sen hände något, jag var i något chocktillstånd och fick yrsel, blev förvirrad och började böla (som jag alltid gjort tidigare när jag varit bland sprutor & nålar) som jag anat innan. Vet att detta är vanligt men jag blir lika förvånad varje gång. Jag blir barnet i mig, jätte ledsen. Ha ha! Fick softa ner lite sedan var det bara att ta 2an hem. Nästa gång ska jag inte underskatta rädslan och tro att jag är chill när jag inte är det.

Btw, i natt var allt helt jävla as-frozen här hemma, elementen funkade inte eftersom ventilationen skulle fixas innan (de hänger ihop) och jobbarsnubbarna fixade det aldrig på dagen, så natten kändes som en natt på ishotellet i Kiruna, inte så nice. Ska möta upp Steffi om 20 min på medis, det blir il piatto för hela matkortet.

/ Johanna


VADSADUATT-bloggen kapad?

Det ser ut så i alla fall. Tobbe förfan! Fan haru gjort!?


Imorse när jag satt och stirrade ut genom bussrutan kom jag på hur mycket vackrare man ser på omgivningen med melodier i sina öron. (Kan man säga så, typ inte.)

Jag lever i en musikvideo.

/To


Håkan Hellström i Vita LögnerDet här är för roligt. Jag älskade Vita Lögner men det här hade jag helt missat.
Bästa på länge. Fan va ROLIGT!!

/Stew

Åh

Jag och Lenkan tänkte på utomlandsresor vi gjort tillsammans.
3 stycken är det i alla fall. Italien, Venezuela och Turkiet.

Sen pratade vi om Turkiet.

Marmaris 2008. Haha fyfan va äcklig. Först tänkte jag "den är skön, rolig".
Nu ser jag bara ett äckel!!/ Tove

I en horoutfit

va falls?

waffles?Min vilda lördagkväll blir en girls night in.
Det är iofs också bra, grejen e att jag redan
har satt på mig nätstrumpbyxor och rött läppstift!
Precis som horan i Murial's Wedding 2.

/ Stew


Skeptisk......................

I dessa dager har jag märkt av att alla ser så jävla skeptiska ut, och det ligger så jävla mycket humor i ett sådant uttryck.

1. Skeptisk uggla


2. Skeptisk Hanks


Mitt i skrivandets stund, ha ha ha, kom Linda Rosings reklam upp om hennes program där hon söker efter män, fyfan vad fult! garvar. ihjäl. mig. Blir ju så ledsen när hon fått in den där "Vi ses :)"-repliken så bra, tror hon. Oj, oj, oj, nej, nej, nej.


/ Holtz


Fan vad god eftermiddag!

Haha jaarå den viktiga humorn, den är på topp!

Klockan är strax efter 17 och jag har just stigit upp från sängen. Egentligen har jag redan varit vaken i fem timmar, och har under den tiden både hunnit äta lunch, umgås med Jenny, se 5 OC-avsnitt och plugga. Och alltihop i sängen!

Är jag väldigt glad idag, eller känns det bara så för att jag jämför mig med andra?
D e p p a   i n t e . . .

/ Tove


Onödigt inläggJag såg Pär Holmgren i stan i onsdags..... c000lt som fan 8-|

/Jenny


Fredag idag

Middag ute ikväll.
6-7 stycken blir vi eller nåt sånt.
Falskleget följer med i fall att!


Och eftersom jag har namnsdag idag betalar min pappa för kvällens lilla roliga. Maten alltså.
I n d e p e n d e n t !

Fast jag gillar inte riktigt det där med att äta på restaurang. Vet aldrig vilka bestick som är vilka. "Börja utifrån" säger dom, men vadå?

/ Tower

Hot hot hot

(jag är tillsammans med han till höger. förlovad faktiskt.)


/ stewie


Kan vi skippa ångesten?

Yes we can!

/holtz

Några visa ord.

"Jag kan ändra på mina tankar om mig själv.
Jag kan ändra på mina tankar om andra människor."

"Varje tanke jag har bidrar till sanningen eller illusionen.
Varje tanke jag har utökar sanningen eller så utökar den lögnen."

"Det som sker just nu
det sker för att jag har något att lära mig."

/Jenny


Ett svenskt riks-cp

Jag snackade just med en helt sjuk telefonförsäljare. För det första ringer han från 0770330030. Fattar ni? Man lyfter självklart på luren för att man tror att det är ett mobilnummer. Det trodde jag med så jag svarar:

"Aaaa det är Tove"
"Hej Tove jag heter Niklas och ringer från Tele2"
"aaaha.."
"Duuu. Jag söker egentligen Marie är det din mamma eller?"
"Ja... hon är... inte hemma"
"......"
"Hallå? Alltså hon är inte hemma!"
"Nähe.. men du, Tove, då får jag tacka för mig då" (sen blir han helt cp)
"Ja och jag får tacka för mig"
"Hah!"
"Hehe"
"Ja du.."
"Mmm"
"Jaja, du är inte 18 förresten? Nähä nej men okej då.. (mummel mummel)"
"Ehhh?"
"Tyresööö.. vart ligger det förresten?"
"Men Stockholm.. hallå?"
"Jamen vem bryr sig egentligen om Stockholm"
"Nämen!?"
"Du får ha en fortsatt bra kväll Tove!"
"Ja men du med!!"
"Haha ja tack haha.."

Fett seg, fett dryg, asstörig kille. Vad ville han? Jag ska prova å ringa upp det där numret. Vene varför. Jag bara ska. Med #31#, hehe.

/ Tove


Vad sa du nu?


Tew och Stew är samma. Idioter..

(Läs INTE: Tew och Stew är samma idioter...)

"Tove Wallberg, Va en duktig dam. Hon jobbade som Mäkl. auktor.,. Där tjänade hon mycket inkomster på sitt utsende. Tove var bosatt i malmÖ."

Det där kommer upp när jag googlar mig själv. Och det stämmer inte ens! Nej det här är en fåfängans fyrverkeri.

/ Tove, Stewie


Äntligen

Egentligen har jag en massa bra skit jag vill skriva om, men.. tar det imorn istället. Just nu vill jag bara gå och sova i min nybäddade säng. Jag har nyss avslutat mitt heliga projekt. Det började som en enkel städning av rummet, sen freakade jag och började möblera om hela rummet, bytte ut tavlor, slängde 2 kassar gammalt junk och bara omstrukturererade oordningen. Det var asroligt och jobbigt. Jag höll ut i 5 timmar.

En sak vill jag i alla fall visa er innan byter om till nattsärk. En blogg här va, svedbergs.blogg.se. En sån himla söt och ärlig tjej. Se här bara:

"äntligen! revbenen bort snart!"

image1 

Eller den här gillar jag nästan ännu mer:

"jaha, då har man fixat ett kk på påsklovet da ; ), haha
suckers<3"

Hoppas dom fortfarande knullar! och att inte revbenen skavde. Måste också fixa ett kk till påsklovet. Shit.. Jaja 
/ Tove


mmmm dagen i korthet var det

FÅr väl skriva om då orkarinte ens bry mig om det blir fel för vem fan bry sig? ska skriva massa fel nu mmm

Idag har jag visslat

godnattp usshej

/ Jenny


Gåtan

Egentligen så vet jag att bara för att en tanke existerar behöver den fysiskt sett inte finnas till utanför tankevärlden. Men ändå cirkulerar ständigt vissa meningslösa tankar omkring i  min skalle. Kan en älg stå på en klippa och uppfatta utsikten som vacker? Eller är det kanske bara människan som fått den förmågan att reflektera och tänka och själva vara medvetna om det? Men det låter ju bara helt stört. Ofta vi är den enda sortens individ som kan det. Hundar bör ju kunna analysera situationer men varför kan de inte göra det fullt ut, känna som vi people så att säga. Som Stenmark en gång uttryckt ett motiv; om en älg glider runt i skogen och plötsligt stöter på en vinare, kan älgen då tänka, "oj, en vinare? skumt"? Det låter fan som en gåta.

/ Holtz

Att inte ha en möjlighet till att bli väckt

Hemma från Storholmen (Jempies landställe) nu, det är och kommer alltid vara så soft att vara där. Det langades dansnummer hit och dit, det var driv och sköna kommentarer som droppades, chill och fiske, pizza och nudlar, gruppvila och festa, naket och spårade tatueringar (hus och stigar bl.a). Det var soft! Det tackar vi för.

I denna stund är det soffan som gäller med filt, te och pinnar av mjölkchoklad. Man hör ju hur gott det låter! Oj vad nice, och nu till morgondagens i-landsproblem som alltså ÄR jävligt jobbigt. Jempie sover inte hemma ikväll och som sagt så är jag utan mobil och därför har jag ingen som kan väcka mig = kommer inte upp till första mattelektionen som börjar 8., eller resterande 3 lektioner. Om jag inte lyckas ställa in mig själv på att vakna innan, automatiskt alltså.

Om ni såg sanningens ögonblick ikväll förstår ni vad jag syftar på när jag började skriva denna mening. Den där första tjejen skapade den mest obehagliga stämningen. Jag kunde känna stämningens i studion trots att jag inte befann mig på plats. Den flöt ut ur tvn som när man prompt skulle tänja på sina gränser och verkligen våga röra vid elstängslet i hagen. När hon uttalade sig om att Pontus Gårdinger såg dryg ut, och sen sa att det första intrycket ofta stämmer, och att det gjorde det i detta fallet vad gäller honom var fan pinsamt. Nej, nej, nej vad jag inte ville existera i det ögonblicket. Hennes röst försatte mig i obalans. Ångest.

/ Holtz


Söta dom är

Jag fick ett sms från Jenny och Johanna. Dom är på Jennies land och krökar. Tyvärr kunde inte jag följa med.....

Jerre
2008-11-07  22:26
Fan vad nice du är.
Vi rittves tillsammans
och skriver. Du är
vår, lycka vill i
skolkam. Du vet vad
vi är, vi vet hur du
tänker. Älskar allt,
älskar dig./ Tove

Vad är det som luktar blommigt och trädigt, och så lite salt från havet?

Åh jag sitter och drömmer. Tänk er att det är sommar ute. Ganska färsk sommar typ första halvan av juni. Hela dan har man legat och solat på ett trädäck med bästa vännerna. Klockan är runt halv 9 och man cyklar till en skön sommarfest ute i någons trädgård. Ute är det den där speciella försommardoften så man automatiskt fylls av lycka. Finns det nån ljuvligare doft än blommande hägg en kväll i tidiga juni? Nej. Man hör skratten när man närmar sig huset. Det är en bra kväll.

Grejen är att när man väl befinner sig i den där junikvällen så uppskattar man det inte lika mycket som man gör en sån här novemberkväll. Fattar man inte vad man får?

Söta drömmar va?
S t e w i e


EU går åt skogen. Jag går mot sängen.

Jag vill inte gå till skolan imorgon! Bu va sämst jag känner mig. Jag hade tänkt lära mig allting till provet imorgon men det gick inte. Går inte. Och ingen är särskilt samarbetsvillig heller.  E n s a m   ä r   i n t e   s t a r k !
Har ni inte förstått det?

När jag ska plugga så har jag tydligen fått för mig att det är okej att inte plugga sålänge man gör nåt jävligt tråkigt och onödigt som till exempel att rita på kroppen. Eller nånting som jag tror är hjärngymnastik som till exempel att spela QuadraPop. Mitt rekord är nu 28485.Godnatt för helvete!

Tov e

Varför ska vi bry oss om någonting som inte är vetenskapligt?

Vi har lättare att tro att en skugga är en inbrottstjuv än att en inbrottstjuv är en skugga. En falsk verklighet kan vara ett slöseri med tid. En falsk overklighet kan vara dödsbringande. Religion är både en falsk verklighet och en falsk overklighet. Jag hatar religion.

/ Holtz


Hatar när..

.. jag kokar te, så tror jag att det är klart fast att det i själva verket är halvljummet. Men det märker jag självklart inte förrän att jag fixat tet, lagt mig i soffan och softat ner. Alltså får jag dricka nästan kallt te, eftersom att jag vägrar värma nytt.

.. jag tvättat händerna, fast jag ovetandes inte fått bort all tvål och ska dricka vatten, så jag får tvål i munnen som gör mig mycket, mycket förtvivlad.


/ Holtz


Jag måste skämta

Det är pinsamt! Jag har inte skrivit ett jota på sisådär en 2 dagar kanske. Vad är detta? Det här är vårt jobb. Vad farao sysslar jag med?

Innan jag börjar skriva vill jag ta upp dom punkter jag vill gå igenom:
1. What's up med Bregott?-inlägget.
2. Vadsaduatt-tröjan
3. Min långa dag
4. Faktumet "jävligt brun"

Så nu börjar vi:
1. Bregott? Jag tycker inte alls om bregott. Det är väl typ över 70% fett i det är animaliska fetter. Fy fan. Det går inte ens att bre på mackan, så hårt är det. Och ju högre fetthalt desto hårdare. Nej jag älskar margarin. Lätta ska det vara, 40% eller 20%! Margarin for the win. Smöret kan smälta.

2. Det senaste inom mode, vadsaduatt-trycket. Du kan låta trycka det på vad som helst. En tröja, ett förkläde eller det ballaste: miljökassen! Designen har står Matte Biltjuv för och det tackar vi honom innerligt för!

3. Jag vakar alltså upp klockan 6.00 och hinner precis se Obama uttala sina sista fraser i sitt briljanta tal, samt se Oprah och Tyra Banks pappa gråta av lycka. Därefter fortlöper min mest helvetiska dag i veckan som visar sig bli mycker bra i alla fall. Den inleds med 2 timmar körsång. Efter det en lång skön lunch. Sedan en engelskalektion där vi diskuterar böcker vi inte ens har läst och skådar Obamas tal. Sen ser vi på Troja. filmen ni vet. Sedan en spanska lektion som några av oss lämnar efter 20 minuter. Möter Nina och panikshoppar presenter till Jenny Löfgren. Snor en sax på Lagerhaus! Sedan vin hemma hos Jenny med mycket folk och tårta och allting och det var jättetrevligt. Är för tillfället lite överförfriskad. Jag har samtalat med Jennys classmates och fått höra lite inside info om pps på vgy. Intressant. Fan va dåligt jag skriver. Det är så man tror att jag skämtar! Jag gör ju typ det.

4. Idag har jag fått höra av minst 7 stycken att "vad brun du är?" Många har trott att jag har varit utomlands och hej och hå. Spanska lärarinnan "har du vart i solen?" Nej förfan jag har vart i brun-utan-solen!


JAG VET INTE VAD JAG GÖR? DET JAG VILLE SÄGA MED DET HÄR INLÄGGET VAR NOG: TACK ALLIHOPA. IDAG ÄLSKAR JAG ER. JAG HAR HAFT EN FIN JÄVLA DAG! <3

/ Stew-Tew


En high 5 & 1 falafel!

Timbuks nya!


www.timbuk.nu

/ Holtz

Skämtet

Det är väl klart det är ett skämt, det förstår ju till och med du. Ville bara vara lite banbrytande. Synd bara att ca 90 % av USA går på tjack (läs: religionsshit). Med lite extra "praise the lord" och  "may god be with you" lär ju vem som helst ro hem valet.

DJ NFX ft. Will.I.Am - Yes We Can (Obama Song)/ Holtz

MCCAIN FOR PRESIDENT!


Att framkalla paniksyndrom

Yrsel - placera huvudet mellan knäna och lyft hastigt, upprepa i 30 sekunder. Eller snurra runt i en kontorsstol i 60 sekunder.
Overklighetskänslor - Stirra på en bestämd punkt i väggen i 120 sekunder.
Yrsel och overklighetskänslor - Skaka huvudet hastigt från sida till sida i 30 sekunder.
Hjärtklappning - Spring på stället eller uppför i en trappa i 60 sekunder.
Tryck över bröstet - Håll andan i cirka 30 sekunder eller så länge det går. Eller tryck mot halsen med båda händerna, strax under hakan, så att du känner din puls i 60 sekunder.
Tryck över bröstet och yrsel - Hyperventilera, för bäst effekt och för att snabbt få syreöverskott dra in djupa, snabba andetag med ordentliga utandningar under 60 sekunder. Eller andas genom ett sugrör i 120 sekunder.

För att uppleva dessa kroppsliga symptom behöver jag inte ens göra ovanstående. Skönt för mig va...  nae

/ Holtz

Msnkonversation med en god (?) vän.

tove säger:

jenny jag kommer alltid stå vid din sida

tove säger:

allt för att slippa se dig framifrån

Jenny säger:

...

Jenny säger:

hej tove

tove säger:

aaaaaahaha

Jenny säger:

hhaha döööööööööö

/ Jenny


Jomen du förstår att eh..

Haha men Johanna, skämtar du med mig?! Bregott är ju så jävla mycket godare än allt annat pissmör som typ Lätta, VIDRIGASTE! Smakar ju som om man hade spätt ut smöret med typ smet.. Nej som sagt, smör ska vara salt som Bregott extrasaltat (den röda)!
Nog om smöret, jag vill inte verka besatt.... heheHEHhheheh

Nog om det va. Sitter och lyssnar på lite Stevie Wonder som Bregotthatarn har skickat och snart ska jag fortsätta med det jag är bäst på. Att chilla.

/ Jenny

What's up med Bregott?

Fattar fan inte. Okej om man kan skilja och tycker det har stor betydelse med röd, grön och blå mjölk men vafan, smör? Allt smakar exakt likadant och eftersom att jag inte röker är mitt luktsinne och smaksinne på topp så visst fan skulle jag känna skillnad om det var så. Alla älskar tydligen Bregott? Men flora eller vad det heter borde äga smörmarknaden så mycket hårdare. Eller margarin, som man har när man bakar, bara för att. In Bregott face säger (läs: skriver) jag bara. Det enda som skiljer dessa smör åt är till största del möjligtvis saltsmaken.

Sen en annan grej som jag tänkte på när jag tog upp mina nedfrusna nycklar jag haft i fickan innan jag skulle låsa upp ytterdörren. Det där med molekyler; när ett ting blir upphettat börjar molekylerna röra på sig häftigt, när det är kalla blir det stilla. Men hur är det ursprungligen? Om ett ting har den temperaturen den alltid har, exemplevis nycklar, har molekylerna en viss rörlighet. Men när tinget eller nycklarna blir kalla, då kan väl inte molekylerna blir ännu mer stilla? Antingen är man still eller inte. Den tanken jag tänkt på mest angående detta är att när molekylerna rör sig, bör ju fan föremålet också röra på sig.

/ Holtz


Älsklingsjempie bastar 19 idag!

Hjärtliga gratulationer min kära, underbara, vackra, fina, roliga, sköna, vilda, galna, spårade, partyglada roomie och vän för evigt, Jennie Sahl!


Jennie letar efter cigg som ramlat ned i en av springorna på balkongen,


Jennie fortsätter letandet, jag assisterar med lyse


Jennie njuter av livet


Jennie gör sig redo för att svepa


Jennie laddar inför dansgolvet på fellows


Jennie har något lurt i sinnet


Jennie och Ninni, hehe, bilden talar fan för sig själv

Jag älskar dig Jempie, men det vet du ju redan ;)
Pussar din Pronto <3<3<3<3<3

Flashbacks

Får flashbacks från högstadiet. Ikväll är en sådan kväll och en sådan natt som jag jämt gick igenom sista tiden i högstadiet, känner jag på mig. Jag satt uppe till minst fem på morgonen och gick ändå till skolan rund åtta-tiden. Brydde mig liksom inte. Kollade runt på internet, letade ny musik, tankade ner jävligt mycket och drack oändligt mycket te. Hatade färgkombinationen lila-gul.  Lyssnade mest på skatepunk och svensk hiphop. Sov nästan med min dator. Gick inte ett steg utan att kunna avlyssna musiken. När jag var själv hemma sov jag aldrig i mitt rum, sov helst på soffan med både tvn och musiken på. Vägrade att släcka ner överallt, stänga av allt och sedan lägga mig i sängen för att invänta sömnen. Så jävla onödigt. 
I kväll och i natt ska dessa högstadievanor upprepas. Tackar mig själv för att jag köpte en ny förpackning Yellow Lipton tidigare idag, 100 sköna tepåsar.Hösten, i egen hög skepnad.

/ Holtz


Den ENDA som är förvånad, är ingen

Här kan ni börja med att läsa för att hålla er uppdaterade.


Bildtext: Mina känslor, bildligt talat

qjhfjwhföhqqhjeöfgjhqööqelkhgqölkehndvöjlqhnjh fohq rofh 183 f3 djdjöajklsjöhrfoihvw öfohvoöwH ÖHF ÖOH
Texttext: Mina känlsor bokstavligen


Ryckte nyss till av att jag hörde mobilen ringa. Men även detta var en illusion, som allt annat. Igår - en kväll till mötes jag gick som även denna fick konsekvenser, alltså att jag är tvungen att gå den närmaste framtiden till mötes, mobillös. Igen. Men som vi dansade igår! Blev utslängd också, självklart utan anledning. Jävla idioter. Men som sagt lyckades jag komma in igen. Johanna (plus vakt) vs Jobbig, störig snubbe 1-0.

Jajajajajaja, vet vad du tänker. Är trött, skakis, tankspridd, förundrad och snart förevigad. Payade 100 kr för en söndagsbio med Ludde och Johan, men jag somnade, som vanligt, på. bion. Köpte te på vägen hem, ladd inför plugget. Fan tänk om inte te hade funnits, vilket/vad hade varit mitt substitut?

Juste, bra bloggat Tove.

/ Johanna


Vad gjorde du?

Jag spyr.
Jag spyr.
Jag spyr.
Jag spyr.

Jag är på gränsen till klar med analysen av en antik tragedi. Utmattningen är total och så nu lägger jag av.
Jag ska fixa mig och sen ska jag och Maxx åka och se den nya Bond-filmen.


+ += söndag

/ Tove


Det är just sånt här..

Roligt på Monki iförrgår.
Jag och Johanna vandrade genom affären, påväg ut tror jag. Precis innan vi förberedde löpet ifrån den otroligt jobbiga Green Peace(försäljaren?) så överhörde vi detta samtal:
Tjej 1: Var du på Emmaus idag?
Tjej 2: Ja lite..
Tjej 1: Mm okej.

Jag tänkte inget speciellt. Ingen gjorde, men Johanna verkligen:
J: Men det är ju helt sjukt!!
T: Vad är helt sjukt?
Tjej 1 tyst i bakgrunden: Helt sjukt?
J: "Var du på Emmaus idag?" "Ja lite" Man kan för i helvete inte va lite på en affär antingen är man..
Jag avbröt med ett skratt. Hehe det behövdes ingen mer förklaring. Jag kände mig stolt över Jojje. Smart tjej.
Sen sprang vi.

/ Stewie


JOOOHÅÅÅÅ JOUUÅÖDen här filmen är vrickad! SJUK och vad fan säger jag? Jag verkar försöka få kontakt med Johanna men istället för att säga nåt skönt eller helt enkelt bara hennes namn så gör jag nåt sjukt läte som låter som. JOOOHÅÅÅÅ.. JOUUÅÖ.

Nu kaffe och film med familjen!

/ STEW

Vem?

På senare tid har denna sång cirkulerat kring vadsaduatt-gruppen. Så här går den:

Vem fan e du?
Vem fan e jag?
Vem fan e du och vem fan e jag?

Melodin är hämtat från "Spiderpig" ni vet, Simpsonsfilmen.
Nej det är inte töntigt, det är så jävla bra.

/ Jenny


Sitter på 22:an och bloggar

Ett geléljus är tänt i det dunkla rum vi befinner oss i. Geléljus.. Fett omordent! HAHA vafan jag trodde för en stund helt allvarligt att omodernt stavades omordent. Ett o-mord, ett mord som aldrig begicks.

Det är hög mysfaktor här med geléljuset och Jenny uttrycker känslan.

J:  Vad mysigt vi har det här
T:  Ja det är som jul.. Afton

Nu kan inte jag skriva mera. Det går inte när man bara har en enda tanke i huvudet. "Vad hette Olof Palmes gata innan han blev skjuten?" För visst fan fanns gatan. Den måste till och med funnits innan han föddes, vilket var år 1927.
Den som tar reda på det här åt mig vinner en date med mig på valfri dag!

Det roligaste med Olof Palme är att det finns en s.k. "Idol-bild" på honom i detta hus, hos Jerre. Jenny säger sig själv inte ha någonting med själva "Idol-bilden" att göra. De skyldiga sägs vara hennes föräldrar, de mest gedigna och socialaste av socialdemokrater. De har även en statyett av August Strindberg.

Olof Palme, tidigt 1970-tal

/ Tove


RSS 2.0